Αυτοτελή Σεμινάρια Κατάρτισης

★ Master Classes ★

 
 

master TELIKO ALLAGH4 copy

 

Αυτοτελείς Μηνιαίοι Κύκλοι Μαθημάτων!

 
 
 

Τα Masterclass είναι ανοιχτά προς όλους και προσφέρουν μια σφαιρική κατανόηση που είναι χρήσιμη για την προσωπική εξέλιξη αλλά και για όσους εργάζονται με το πνεύμα, είτε μέσα από σεμινάρια, συναντήσεις, θεραπείες κοκ. Κάθε Masterclass είναι αυτοτελές και μπορείτε να συμμετέχετε σε οποία επιλέξετε.

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας!

 
 
 

Οι 12 Ακτίνες, Αρχέτυπα & Μυήσεις!

 

fasa site mesa

Εισαγωγή και εις βάθος ανάλυση των 12 θεϊκών ακτίνων της Δημιουργίας! Οι σπουδαστές εισάγονται στο μοντέλο των ακτίνων, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους και πως επηρεάζουν τα άτομα και τα σύνολα. Συντονισμός στις 12 κύριες ακτίνες με σκοπό την ενσωμάτωση και την ανάπτυξη των θετικών χαρακτηριστικών τους.

 

1ο Μέρος: 22 έως 23 Οκτωβρίου 2016   |   2ο Μέρος: 19 Νοεμβρίου 2016

Διάρκεια: 1 Σαββατοκύριακο και 1 Σάββατο 10:00 - 18:00

Συμμετοχή: 200€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 

★ Ψυχική Αυτοάμυνα & Προστασία!

 

katharismos teliki mesa

Ένα μάθημα ζωτικής σημασίας με εις βάθος ανάλυση του θέματος της ψυχικής αυτοάμυνας και της προστασίας. Κατανόηση των βλαβερών επιρροών από ανθρώπους, τόπους, αντικείμενα καθώς και στο χώρο της εργασίας, στην οικογένεια, στις σχέσεις κ.α.

Θα μάθετε πρακτικούς τρόπους και αποτελεσματικές τεχνικές μέχρι και για βαριές περιπτώσεις επίθεσης. Για καθαρισμό, ενίσχυση και προστασία της αύρας και του χώρου.

Απαραίτητο για όσους θέλουν να μάθουν πως να βοηθήσουν τον εαυτό τους και άλλους ανθρώπους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

 

1ο Μέρος: 17 Δεκεμβρίου 2016     |     2ο Μέρος: 14 Ιανουαρίου 2017

Διάρκεια: Σάββατο 10:00 - 18:00 | Συμμετοχή: 150€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 

★ Θάνατος & Μετάβαση!

 

thanatos mesa 3

Όπως υπάρχει τέχνη για τη ζωή, υπάρχει τέχνη για τον θάνατο. Αυτό το μάθημα συμβάλει στην απομάκρυνση των φόβων και των παρανοήσεων γύρω από το μεγάλο μυστήριο του θανάτου.

Η διδασκαλία περιλαμβάνει: τα στάδια πριν και μετά την τελευταία αναπνοή, μπαρντό - το μεταβατικό στάδιο, πως να βοηθήσετε άτομα που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής, πρόσγειες ψυχές και τεχνική απελευθέρωσης, οι πύλες εξόδου από την ενσάρκωση και πως μπορεί να προετοιμαστεί κάποιος για τη συγχώνευση με το φως, ομαδική αναδρομή κ.α.

 

1ο Μέρος: 18 Φεβρουαρίου 2017     |     2ο Μέρος: 18 Μαρτίου 2017

Διάρκεια: Σάββατο 10:00 - 18:00 | Συμμετοχή: 150€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 

★ Υποσυνείδητος Νους!

 

yposiniditos nous 1

Ο υποσυνείδητος σας νους λειτουργεί υποστηρικτικά ή εναντίον σας; Σε αυτό το μάθημα γίνεται εισαγωγή στον υποσυνείδητο νου και τις λειτουργίες του. Αποκάλυψη των υποσυνείδητων βλαβερών μοτίβων και προγραμματισμός του υποσυνείδητου νου με θετικά εποικοδομητικά μοντέλα.

 

1ο Μέρος: 22 Απριλίου 2017     |     2ο Μέρος: 20 Μαΐου 2017

Διάρκεια: Σάββατο 10:00 - 18:00 | Συμμετοχή: 150€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 

★ Οι Δώδεκα Σχολές των Ζωδίων & Προκλήσεις της Ζωής!

 

zodia7

Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται κάτω από τις επιρροές των πλανητών και των ζωδίων. Σε αυτό το Masterclass γίνεται εισαγωγή στο εσωτερικό νόημα των ζωδίων, τα μαθήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο φέρνοντας περισσότερη κατανόηση και επίγνωση. Παράλληλα γίνεται ένας βαθύς καθαρισμός και μύηση αποκάλυψης των Δώδεκα Ζωδίων που έχει τις ρίζες του στην αρχαία μυστηριακή σχολή της Αιγύπτου.

 

24 Ιουνίου 2017

Διάρκεια: Σάββατο 10:00 - 18:00 | Συμμετοχή: 100€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 

★ Οι Χρυσοί Κώδικες της Αφθονίας!

 

fasa afthonia

Ποιοι είναι οι πνευματικοί νομοί της αφθονίας και πως βρίσκουν εφαρμογή στην τρίτη διάσταση; Γιατί κάποιοι άνθρωποι υλοποιούν εύκολα τις επιθυμίες τους ενώ άλλοι πασχίζουν και επιτυγχάνουν πολύ λίγα; Ας ενεργοποιήσουμε τους κωδικούς της αφθονίας φέρνοντας μεγαλύτερη χαρά, μοίρασμα και άνοιγμα και για εμάς και τους γύρω μας.

 

15 Ιουλίου 2017

Διάρκεια: Σάββατο 10:00 - 18:00 | Συμμετοχή: 100€ | Κράτηση θέσης: 50€

 

Εγγραφείτε

 
 
 
 

© 2004 - 2017 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu