Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

11:11:11 Πύλη για την Κατανόηση της Αγάπης!

Πολυαγαπημένα ρόδα του θεϊκού, γιοι και κόρες της αγάπης, ο κήπος της καρδιάς σας είναι ανθισμένος. Ερχόμαστε πιο κοντά τώρα περνώντας μέσα από αυτό τον κήπο της δικής σας καρδιάς, ερχόμαστε στο πεδίο σας και σας αγκαλιάζουμε τώρα...

Περισσότερα...

Η Τελετή Επανένωσης & Το Τέλος της Ψευδαίσθησης!

Πολυαγαπημένα όντα της αλήθειας, όντα της χαράς, όντα της αγάπης εισέρχεστε τώρα σε ένα πεδίο που ονομάζεται κβαντική καρδιά η οποία βρίσκεται μέσα στις Περιοχές του Φωτός.

Περισσότερα...

Το Θερινό Ηλιοστάσιο & Η Προετοιμασία των Ψυχών!

Πολυαγαπημένα ρόδα μέσα μέσα στην καρδιά του Θεϊκού, σας καλωσορίζω στην ιερή καρδιά του Ζωντανού Χριστού, της υπέρλαμπρης παρουσίας Του, της ζωντανής δράσης του σύμπαντος κόσμου. Αφεθείτε τώρα καθώς ταξιδεύετε μέσα σε αυτή τη διάσταση στις Περιοχές του Φωτός. Ξεκουράζεται το σώμα σας, ξεκουράζεται η συνείδησή σας...

Περισσότερα...

Wesak Day: Η Ειρήνη των Εθνών!

Πολυαγαπημένοι απεσταλμένοι του Φωτός, γλυκύτατες υπάρξεις της Αγάπης που ζουν μέσα στην καρδιά σας, σε εσάς μιλώ... Μιλώ σε αυτές τις υπάρξεις που ζουν μέσα σας, που είναι ευθυγραμμισμένες με τις Περιοχές του Φωτός, που εσείς είστε... Αφήστε τες να εμφανιστούν, αφήστε τες να έρθουν μπροστά τώρα... Υπέροχα γλυκύτατοι απεσταλμένοι του Φωτός.

Περισσότερα...

Αυτά που Θεωρείτε Δεδομένα Δεν θα Υπάρχουν!

Έρχομαι τώρα εδώ σε εσάς πολυαγαπημένοι, για να αντικρίσω την καρδιά σας μέσα στα σύμπαντα των συμπάντων που αυτή λάμπει. Μέσα από την κοσμική καρδιά της αιώνας αγάπης αφήνω τα ρεύματα από τις περιοχές του Φωτός να τυλίξουν την καρδιά σας. Την εσωτερική σας καρδιά, την καρδιά που αντανακλά την καθάρια ουσία του θεϊκού.

Περισσότερα...

Η Υπερ-Λογική της Καρδιάς!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, σας καλωσορίζω μέσα στην αγκαλιά της Μητέρας. Αφεθείτε τώρα όπως αφήνετε ένα παιδί στη μητέρα του. Αφήστε με να σας αγκαλιάσω μεταδίδοντας αυτές τις ενέργειες του Φωτός μέσα στην ουσία σας, μέσα στον πυρήνα του Φωτός που εσείς είστε.

Περισσότερα...

(10-10-10) Ιερή Ένωση & Μυστικός Γάμος!

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, εργάτες της Αγάπης και της Αλήθειας που φέρει η ψυχή σας, σας καλωσορίζω σήμερα μέσα στον κύκλο του ρόδου που δημιουργήσατε για να υποστηρίξετε αυτές τις ποιότητες που γειώνονται τώρα στη Γη και θα αποτελέσουν σταθμό για την αλλαγή της ιστορίας της.

Περισσότερα...

Ανάληψη είναι… Η Ιόχρους Φλόγα της Μεταμόρφωσης!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της πλανητικής μεταμόρφωσης, Εγώ Ειμί ο Άγιος Γερμανός. Έρχομαι σήμερα ανάμεσά σας, στο δικό σας γκρουπ για να σας μεταδώσω κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πλανητική μεταμόρφωση που τώρα συμβαίνει. Οι δυνάμεις του ιόχρου πυρός επεκτείνονται τώρα με μεγάλη ταχύτητα σε όλο το ολόγραμμα της γης. Η διαδικασία είναι συνεχής και ασταμάτητη.

Περισσότερα...

Πύλη Φωτός 10:10:10 Η Ιερή Ένωση της Δίδυμης φλόγας!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της αλήθειας του θεϊκού, μιλάω μέσα στη καρδιά του καθενός σας τώρα. Εκπέμπω τη φλόγα της Αγάπης, αυτή που καίει ζωντανή στα βασίλεια της αλήθειας, πέρα από κάθε ψευδαίσθηση. Σας μιλώ ειλικρινά, αυτή είναι η ουσία της καρδιάς σας. Αυτή είναι η πηγή της ύπαρξής σας, αυτό είναι το φως που σας καθοδηγεί. Αυτό είναι το φως που θα λάμψετε, εσείς αγαπημένοι.

Περισσότερα...

Η Νέα Διδασκαλία για τους Ζωντανούς Φύλακες του Φωτός!

Πολυαγαπημένοι εργάτες της εργασίας του Θεού σας καλωσορίζω στο κάλεσμα που λάβατε για την αλήθεια. Στο κάλεσμα της ίδιας σας της ψυχής να προχωρήσει εκπέμποντας αυτούς τους νέους κωδικούς του φωτός του ολοκληρωμένου Χριστού μέσα στο σύμπαν της δικής σας καρδιάς.

Περισσότερα...

Ο Ιησούς μιλά για την Ελλάδα!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, τον Ιανουάριο σας μίλησα λέγοντάς σας ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο (*1). Έτσι αυτό το βλέπετε να εκτυλίσσεται τώρα μπροστά στα μάτια σας. Θα εξηγήσω αναλυτικά ποιος είναι αυτός ο ρόλος και το τι πρόκειται να έρθει. Τον Μάρτιο σας μίλησα επίσης για τις ενέργειες του χάους οι οποίες θα προχωρήσουν και θα κλιμακωθούν μέχρι και τον Ιούλιο του 2010.

Περισσότερα...

Ενεργοποίηση της Κρυσταλλικής Επίφυσης!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, είμαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας, φέρνοντας τις πληροφορίες του Φωτός σχετικά με την πλανητική μετατόπιση η οποία τώρα συμβαίνει. Η διαδικασία διαστολής των φωτονίων έχει προκαλέσει μία ενεργοποίηση στα πλέγματα του Ρόδου που ενεργοποιούνται τώρα ήδη στη Γη. Αυτό φέρει μια αντανάκλαση στη δική σας Χριστική συνειδητότητα, που είναι η άμεση διαστολή της δικής σας συνειδητότητας.

Περισσότερα...