Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

Το Θησαυροφυλάκιο της Ιερής Καρδιάς!

Ειμαι σήμερα ανάμεσα σας και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Αφήστε τις ευλογίες και τις ενέργειες του ουρανού να εισρεύσουν πιο πολύ μέσα στο πεδίο σας. Καθώς θα γίνεται αυτό, θα σας προσφέρω μια υψηλή δυνατή θεραπεία.

Περισσότερα...

Η Καρδιά Αναζητά & Η Ψυχή Μαγνητίζει!

Αγαπημένοι, σας χαιρετώ μέσα από τις σφαίρες της πεφωτισμένης αλήθειας. Είμαι ο διδάσκαλος της Αγάπης. Είμαι εδώ ανάμεσα σας κάθε στιγμή που η αγάπη είναι ζωντανή και πάλλεται.

Περισσότερα...

Υπηρετήστε την Αγάπη είναι η μόνη Αλήθεια στη Γη!

Πολυαγαπημένα πλάσματα της θεϊκής ουσίας, αναγνωρίστε μέσα στη συνειδητότητά σας ότι είστε οι Αγαπημένοι, ότι είστε οι Αγαπημένες. Πείτε «Εγώ Ειμί ο Αγαπημένος» ή η Αγαπημένη αντίστοιχα. «Εγώ Ειμί ο Αγαπημένος, Εγώ Ειμί ο Αγαπημένος.»...

Περισσότερα...

Η Απόλυτη Ελευθερία από το Φόβο!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός, ευλογημένες ανάσες της ζωής του ίδιου του Θεού, είμαι ο Sananda. Η διδασκαλία που θα δώσουμε σήμερα σε εσάς, εγώ, η Μαρία η Μαγδαληνή και η Θάμαρ, η κόρη μας, σαν πυραμίδα και τρίγωνο θα κατέλθει εδώ στη συντροφιά σας.

Περισσότερα...

Ο Υποσυνείδητος Νους στην Αίθουσα της Καρδιάς!

Σας χαιρετώ, μέσα από τα βασίλεια της πεφωτισμένης αλήθειας. Περιπλανώμενοι εργάτες του Φωτός, πού οδηγείτε τη συνειδητότητά σας; Που σας οδηγεί εκείνη αν δεν υπάρχει κυριαρχία μέσα στην ίδια τη συνειδητότητα, μέσα από την ίδια την Εγώ Ειμί Παρουσία σας;

Περισσότερα...

Κοιτάξτε την Αλήθεια της δικής σας Καρδιάς!

Χαιρετούμε όλους τους αληθινούς αναζητητές, είμαστε η ομάδα των 33ων του Σειρίου. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το μήνυμα της νέας πορείας, της νέας έλευσης του πραγματικού σας Εαυτού μέσα από τη μήτρα της αγάπης σας, στην ίδια σας την καρδιά.

Περισσότερα...

Ευθυγραμμιστείτε με τη Ζωντανή Αγάπη!

Αγαπημένες καρδιές, εκπορεύσεις της καρδιάς του ίδιου του θεϊκού, αφήστε την καρδιά σας να αναπνεύσει. Αφήστε την καρδιά σας να συντονιστεί με τις ανάσες όλων των όντων που αναπνέουν τη μία αλήθεια, την αλήθεια του ιδίου του Θεού.

Περισσότερα...

Η Αρμονική Συχνότητα του Ενός!

Πολυαγαπημένοι Εργάτες της Αγάπης και του Φωτός, Είμαι ο Serapis Bey. Είμαι σήμερα στην ομάδα σας, για να δώσω ένα μήνυμα αγάπης, κάθαρσης και κρυσταλλοποίησης Φωτός.

Περισσότερα...

Το Φως του Κόσμου! (Wesak 2008)

Είμαι εδώ ανάμεσά σας και χαίρομαι που βλέπω κάθε έναν από εσάς εδώ, πάλι. Η ενέργειά μου κινείται σαν σπείρα ανάμεσά σας και αυτή η δύναμη είναι σαν ανεμοστρόβιλος που ενεργοποιεί τις νέες κωδικοποιήσεις φωτός.

Περισσότερα...

Δώστε στον Εαυτό σας το Διαβατήριο για την Ελευθερία σας!

Αγαπημένα μου αδέλφια, αφήστε την ψυχή σας να νιώσει, αφήστε το σώμα σας ν’ ακούσει, αφήστε το πνεύμα σας να αισθανθεί. Μην κρατιέστε άλλο. Ελευθερώστε τα. Μείνετε ελεύθεροι ακόμα και εδώ που είστε τώρα.

Περισσότερα...

Η Καρδιά που Χωρά όλες τις Καρδιές!

Χαιρετώ όλες τις όμορφες ψυχές στο χώρο, είμαι ο Σανάντα. Πολυαγαπημένα μου αδέλφια και αδελφές, είμαι και σήμερα εδώ, μέσα από την γλυκύτητα της καρδιάς του Πατέρα Θεού και Μητέρας Θεάς. Θα κομίσω το Φως και την Αγάπη όλης της Ουράνιας Συντροφιάς.

Περισσότερα...

Συγχώνευση με τη Χριστική Συνειδητότητα!

Πολυαγαπημένες ψυχές του Θεού, είμαι ο Σανάντα. Είναι πολύ ωραίο όταν βρίσκομαι εδώ, μέσα σε ψυχές που αντανακλούν χριστική συνειδητότητα. Είναι ωραία να είμαι μέσα στο κέντρο του ιερού κύκλου που σχηματίζουν τα σώματά σας.

Περισσότερα...