Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

Η Σοφία Έρχεται όταν η Γνώση Κατανοείται!

Ζητούμε μια ευθυγράμμιση με την Boddhisatva Kwan Yin, την Θεά της Ευσπλαχνίας. Ζητούμε μια ευθυγράμμιση με την Αρχάγγελο της Κατανόησης. Ας αφήσουμε την καρδιά μας να γίνει ένα με αυτήν, και η κατανόηση ας γίνει ένα και ας απλωθεί παντού...

Περισσότερα...

Το Νερό της Ζωής!

Εγώ Ειμί Αυτό που Εγώ Ειμί. Εγώ Ειμί η Αλήθεια, Εγώ Είμαι η ίδια η ζωή. Εγώ Είμαι το Ένα. Εγώ Είμαι Εσείς, τώρα εδώ. Είμαι ο Sananda. Είμαι εδώ αγαπημένες ψυχές, ξανά, και σας ομιλώ για την Αγάπη, την Αλήθεια, τη ζωή, την τιμιότητα.

Περισσότερα...

Η Νέα Κραδασμική Συχνότητα της Χριστικής Ενέργειας!

Χαιρετώ την ομάδα σας, είμαι ο Σανάντα. Είμαι εδώ σήμερα ανάμεσα σας, για να φέρω τη νέα κραδασμική συχνότητα της χριστικής ενέργειας. Η νέα κραδασμική συχνότητα της χριστικής ενέργειας είναι διαφορετική απ' αυτήν που βιώνατε μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...

Αλλάξτε Εσάς και αυτό θα Βλέπετε!

Το θέμα της ανθρωπότητας πάντοτε, ήταν το πώς με δέχεται και το πώς με αντιλαμβάνεται, και αυτό είναι μόνο. Πολλοί Εργάτες του Φωτός, θεωρούν ότι εργαζόμενοι στο δρόμο του πνεύματος, το Πνεύμα την επόμενη μέρα θα τους φέρει τα πάντα και αυτό είναι μια ψευδαίσθηση.

Περισσότερα...

Ένα Φωτόνιο Αποκαλύπτει!

Σας καλωσορίζουμε όλους, σας καλωσορίζουμε όλους. Καλώς ήρθατε! Καλώς ήρθατε στη μεγάλη Λευκή Εστία του Σειρίου. Είμαστε οι Σείριοι, και σας καλωσορίζουμε γιατί έχετε εισέλθει, έχετε γίνει ένα με εμάς πλέον.

Περισσότερα...

Η Δύναμη Φλόγα της Ηλιακής Καρδιάς!

Πολυαγαπημένες μου ψυχές, είμαι η Χάθωρ. Είμαι εδώ για την ηλιακή ακτινοβολία της ψυχής σας. Αυτή η ηλιακή ακτινοβολία χρειάζεται φροντίδα, θέρμη, αγάπη, ζωή. Ήρθε η ώρα να βάλετε εμπρός τον κινητήρα της ζωής μέσα από αυτήν την ηλιακή καρδιά.

Περισσότερα...

Η Παρουσία της Θηλυκής Ενέργειας στη Γη!

Αγαπητά παιδιά του Φωτός, είμαι σήμερα εδώ μαζί σας για να σας μιλήσω για την Αγάπη, το Φως, και την παρουσία της θηλυκής ενέργειας στη Γη. Είμαι γνωστή σε όλους σας. Είμαι η Μαρία η Μαγδαληνή. Είμαι εδώ για την Αγάπη.

Περισσότερα...

Η Kρυσταλλική Συνειδητότητα!

Πολυαγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, είμαι ο Σανάντα. Είμαι εδώ σήμερα κοντά σας, είμαι σήμερα μαζί σας, είμαι δίπλα και γύρω από εσάς, για έναν και μόνο λόγο - την Αγάπη. Νιώθετε αυτή τη διάχυση της Αγάπης; Νιώστε. Νιώστε αυτήν τη θεϊκή ρευστότητα, νιώστε την Αγάπη.

Περισσότερα...

Η Kρυσταλλική Δόνηση της Αγάπης! (Mέρος 2o)

Χαίρομαι πολύ που είμαι δίπλα σας γιατί είστε η οικογένεια μου. Συνδέομαι με τη δίκτυο των ενσαρκώσεων σας στη γη, και εσάς ως ομάδα και τον κάθε έναν σας ατομικά. Ήρθα σήμερα εδώ, για να σας μιλήσω για την κρυσταλλική δόνηση της αγάπης για δεύτερη φορά.

Περισσότερα...

Ήρθε η Ώρα να Ανοίξετε το Δρόμο σας!

Χαιρετώ όλη την ομάδα σας. Ήρθα σήμερα εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα της απελευθέρωσης, της χαράς καθώς και της επιστροφής στην θεϊκότητά σας. Στη Γη έχουν σπείρει φυτά φόβου, και αυτά τα φυτά ήρθε η ώρα να θεριστούν από εμένα σε συνεργασία με εσάς.

Περισσότερα...

Το Καθρέφτισμα του Εαυτού σας μια Λεωφόρος Αγάπης!

Σας χαιρετούμε όλους, όλους εσάς τους μαθητές της Νέας Ενέργειας. Είμαστε οι 33, οι 33 οντότητες του Σειρίου, μπορείτε να μας αποκαλείτε οι Σείριοι. Δώστε μας λίγα λεπτά ώστε να γειωθούν όλες μας οι ενέργειες στο χώρο...

Περισσότερα...

Το Κρυσταλλικό Δίκτυο του Φωτός!

Πολύ χαιρόμαστε που είμαστε και σήμερα εδώ. Είμαστε οι 33, είμαστε οι 33 οντότητες του Σειρίου. Εμείς θα μιλούμε στις ομάδες σας από εδώ και στο εξής. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι σε αυτήν τη σχολή, για την εξέλιξη αυτού του πλανήτη, Τη σχολή της Παν-Γαίας...

Περισσότερα...