Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

Η Κρυσταλλική Πηγή του Σειρίου!

Χαιρετούμε όλη την ομάδα εδώ. Παρακαλώ κάντε λίγο χώρο στη συνειδητότητά σας και αφήστε μας να έλθουμε όλοι. Είμαστε οντότητες από την αδελφότητα του Σειρίου και θέλουμε να μιλήσουμε σε αυτήν την ομάδα εδώ...

Περισσότερα...

Η Κρυσταλλική Δόνηση της Αγάπης! (Mέρος 1o)

Χαίρομαι που είμαι πλέον ανάμεσα σας, είμαι πολύ γνώριμος σε όλους σας. Είμαι ο Sananda. Και χαίρομαι που με ακούτε όλοι εδώ, γιατί με ακούτε μέσα από την καρδιά σας. Δεν έχει σημασία ο χρόνος, αλλά η ποιότητα που διανύεται...

Περισσότερα...

Η Αλήθεια της Νέας Γης!

Πολυαγαπημένα μου παιδιά, είμαι ο Διδάσκαλος Ιησούς, Sananda. Ήρθα σε αυτήν την ομάδα αυτήν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να δηλώσω την Παρουσία του Φωτός, για να εκπέμψω ένα κάλεσμα Αγάπης, προσαρμοστικότητας στις νέες δονήσεις.

Περισσότερα...

Η Αλλαγή είναι η Αλήθεια που Ψάχνετε!

Εγώ Ειμί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, φωτεινά τέκνα, λαμπρά όντα του Θεού, αποδεχτείτε το Φως και τη λάμψη μέσα στις καρδιές σας τώρα, αποδεχτείτε την ενέργεια, την γαλάζια ενέργεια, την μπλε ηλεκτρίκ ενέργεια την οποία διοχετεύω μέσα στις καρδιές σας τώρα!

Περισσότερα...