Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Τελευταία νέα και δραστηριότητες! (38 Δημοσιεύσεις )

Ανάδυση της Αρμονίας και της Ομορφιάς στην Κύπρο!

mmagdalenecyprus

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάσαμε το σεμινάριο “Η Φλόγα της Μαγδαληνής” στην Κύπρο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου! Η νέα διδασκαλία του Ιερού Θηλυκού και η ενεργειακή εργασία που μοιραστήκαμε έφερε βαθιά θεραπεία και απελευθέρωση στις καρδιές των συμμετεχόντων.

Περισσότερα...

Μετέωρα...Μεταξύ Ουρανού και Γης!

Βίντεο με στιγμιότυπα από την διαλογιστική εκδρομή που πραγματοποιήσαμε στα Μετέωρα!

Ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό διήμερο περίμενε όλη την ομάδα που συμμετείχε στο πρόσφατο διαλογιστικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στις 12 - 13 Νοεμβρίου στα Μετέωρα. Μετά την ενεργοποίηση της Γαλαξιακής Πύλης 11:11:11, τα Μετέωρα αποτελούσαν το καταλληλότερο μέρος για να αφομοιώσουμε τις νεο-εισερχόμενες κωδικοποιήσεις Φωτός και να εμβαθύνουμε στην κρυσταλλική δόνηση που κρατιέται εδώ και αιώνες στη δομή και στο ενεργειακό πεδίο των γιγάντιων βράχων των Μετεώρων!

Περισσότερα...

Η Ενεργοποίηση της Γαλαξιακής Πύλης!

Στις 11 Νοεμβρίου 2011 (11:11:11) άνοιξε η πολυαναμενόμενη Γαλαξιακή Πύλη και ομάδες εργατών του Φωτός σε όλη την υδρόγειο ενώθηκαν για τους εορτασμούς της Νέας Αρχής για την ανθρωπότητα. Στο Angels House University γιορτάσαμε αυτό το σημαντικό κοσμοϊστορικό γεγονός που αφορά την εγκαθίδρυση της Χριστικής ενέργειας στο αιθερικό πεδίο. Μια ημέρα γεμάτη από χαρά, συγκίνηση και επανένωση με τη Συντροφιά του Ουρανού.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τα Δελφίνια!

Βίντεο με στιγμιότυπα από το διαλογιστικό ταξίδι προς το θαυμαστό κόσμο των δελφινιών!

Αγαπητοί φίλοι, στις 29 Μαΐου πραγματοποιήσαμε τη “Συνάντηση με τα Δελφίνια” μαζί με μια ομάδα εργατών του Φωτός ώστε να βοηθήσουμε στη δικτύωση των ενεργειών στην περιοχή. Εργαστήκαμε με τα ενεργειακά πλέγματα και εγκαθιδρύσαμε τις νέες ενέργειες στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη Θήλεια όψη. Η παρουσία των δελφινιών ήταν έντονη και μας αγκάλιασε πραγματικά με πολύ αγάπη.

Περισσότερα...

Επανασύνδεση με τις 24 Περιοχές του Φωτός!

Βίντεο με στιγμιότυπα από όλο το ταξίδι με την Οικογένεια του Φωτός!

Αγαπητοί φίλοι, τα χαρμόσυνα μηνύματα από τις Περιοχές του Φωτός λούζουν τώρα τον πλανήτη μας. Την περίοδο του Πάσχα είχαμε την τιμή να βρεθούμε στην αγαπημένη Γη της Αιγύπτου με μια ομάδα εργατών του Φωτός για ένα μυητικό ταξίδι στους αρχαίους ναούς. Το ταξίδι αυτό ήταν μεγάλης σημασίας όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο της επίσκεψής μας καθώς και η ενεργειακή εργασία που πραγματοποιήθηκε.

Περισσότερα...

Το 1ο Σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι, Γερμανία!

workshop_in_Germany_2010

Η εργασία με την οικογένεια του φωτός στη Γερμανία τον Οκτώβριο του 2010 ολοκληρώθηκε και μας γέμισε με χαρά και ικανοποίηση καθώς οι άνθρωποι αγκάλιασαν τις νέες πληροφορίες που μοιραστήκαμε όλοι μαζί και έγινε πάρα πολύ καλή εργασία. Είχαμε την τιμή να διδάξουμε το πρώτο σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι στη Γερμανία. Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές καθώς τα ενεργειακά πλέγματα των ανθρώπων και της χώρας ξεδιπλώνονταν για να υποδεχτούν τις νέες ενέργειες. Δείτε το slideshow πιο κάτω με στιγμιότυπα από το εργαστήριο.

Περισσότερα...

Η Θεά Επιστρέφει στο Νησί της Αφροδίτης!

800px-La_naissance_de_Vnus

Στο πανέμορφο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο, αφιερώσαμε ένα ολόκληρο μήνα καθώς τον Αύγουστο μας δόθηκε η ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγο σε ένα διαφορετικό τοπίο. Μια ευχάριστη παύση ανάμεσα στις ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, η οποία μας γέμισε με νέες εικόνες, θετική ενέργεια και διάθεση για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Φτάνοντας τις πρώτες ημέρες στο νησί αφήσαμε λίγες ημέρες για ξεκούραση καθώς οι ενέργειες από το 6ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης εξακολουθούσαν να αφομοιώνονται στα ενεργειακά μας σώματα και στο φυσικό επίπεδο.

Περισσότερα...

6ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης!

6th_Spiritual_Festival_2010

Η Ζωή είναι το Θαύμα της Δημιουργίας, η Μαγεία της Ύπαρξης μέσα από την Καρδιά της Αγάπης.  Αγαπημένη πνευματική οικογένεια του Φωτός, το 6ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης έφερε στις καρδιές μας για άλλη μια φορά την γλυκύτητα του Πνεύματος υποστηρίζοντας την παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων. Η εργασία φωτός που πραγματοποιήσαμε αγγίζει τις ζωές πολλών ανθρώπων καθώς οι κωδικοί του ολοκληρωμένου Χριστού απλώνονται στα ενεργειακά πλέγματα της γης!

Περισσότερα...

Συσπείρωση Φωτός για την Ελλάδα!

4620677199_d05ca16ac7_oΑνοιχτή πρόσκληση για όλους στις 30 Μαΐου για ομαδική ενεργειακή εργασία!

Αγαπητή πνευματική κοινότητα και εργάτες της καλής θέλησης, σας δίνουμε ένα κάλεσμα συσπείρωσης για ομαδική εργασία υπηρεσίας την Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 12:00 το μεσημέρι στο χώρο του Angels House University στην Αθήνα. Μετά από καθοδήγηση της Πνευματικής Ιεραρχίας σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την ομαδική, εστιασμένη προσπάθεια. Οι αλλαγές που βιώνουμε τώρα στην Ελλάδα είναι έντονες και προκαλούν δυσάρεστες συνέπειες στα ενεργειακά πεδία του καθενός καθώς οδηγούν τους περισσότερους ανθρώπους μέσα σε ένα κλίμα φόβου και απόγνωσης.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ Wesak στην Αγγλία!

wesak2010

Ο μήνας Απρίλιος πλησιάζει στο τέλος του καθώς οι νέες ενάρξεις για όλους τους εργάτες του Φωτός και για ολόκληρη την ανθρωπότητα σηματοδοτούνται από τη γνωστή ιερή γιορτή Wesak προς τιμή του Άρχοντα Βούδα! Αυτή τη φορά είχαμε το προνόμιο να συμμετέχουμε σε μια μοναδική συνάντηση εορτασμού στο Surrey, στην Αγγλία. Οι οικοδεσπότες δεν ήταν άλλοι φυσικά από τους εκπληκτικούς Rosemary Stephenson, Edwin Courtenay και Andrew Helme!

Περισσότερα...

Dubai: Υφαίνοντας το Πλέγμα του Χριστού!

Dubai2010

Η πρόσφατη επίσκεψη μας στο Dubai, ένα από τα 7 εμιράτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ολοκληρώθηκε αφήνοντας μια ευχάριστη ανάμνηση και χαρά ικανοποίησης από την εργασία φωτός που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή. Δύο ανθρώπινοι άγγελοι και αφοσιωμένες εργάτριες του Φωτός άνοιξαν μια «πόρτα» ώστε αυτές οι ενέργειες να αγκυροβολήσουν στα πλέγματα της περιοχής μέσα από την ομαδική εργασία που πραγματοποιήσαμε.

Περισσότερα...

Το Ρόδο της Μαγδαληνής Ανθίζει στη Γερμανία!

Με μεγάλη χαρά και με αισθήματα επανένωσης και αγάπης μας γέμισε το πρόσφατο εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία με θέμα “Η Φλόγα της Μαγδαληνής”. Αυτή η μοναδική εργασία με εργάτες του Φωτός από όλη την χώρα έλαβε χώρα στην πόλη Ochsenfurt που βρίσκεται πραγματικά στην καρδιά της Γερμανίας!

Περισσότερα...

Το Μάρτιο με την Οικογένεια του Φωτός στη Γερμανία!

Ενεργοποίηση της Ιερής Καρδιάς! Το μήνα Μάρτιο θα επισκεφτούμε το Ochsenfurt, στη Γερμανία για να εργαστούμε με τις νέες ενέργειες και τη νέα διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής. Έχουμε εργαστεί με αυτές τις ενέργειες του ιερού ζεύγους Μαρίας-Ιησού, σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και στο Ισραήλ πλέκοντας τις ενέργειες του Ιερού Ρόδου. Το διήμερο εργαστήριο "Η Φλόγα της Μαγδαληνής" φέρνει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του Χριστού Όντος και μύηση στα μυστήρια της Ιερής Καρδιάς!

Περισσότερα...