Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Τελευταία νέα και δραστηριότητες! (38 Δημοσιεύσεις )

Το Ρόδο της Μαγδαληνής Ανθίζει στη Γερμανία!

Με μεγάλη χαρά και με αισθήματα επανένωσης και αγάπης μας γέμισε το πρόσφατο εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία με θέμα “Η Φλόγα της Μαγδαληνής”. Αυτή η μοναδική εργασία με εργάτες του Φωτός από όλη την χώρα έλαβε χώρα στην πόλη Ochsenfurt που βρίσκεται πραγματικά στην καρδιά της Γερμανίας!

Περισσότερα...

Το Μάρτιο με την Οικογένεια του Φωτός στη Γερμανία!

Ενεργοποίηση της Ιερής Καρδιάς! Το μήνα Μάρτιο θα επισκεφτούμε το Ochsenfurt, στη Γερμανία για να εργαστούμε με τις νέες ενέργειες και τη νέα διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής. Έχουμε εργαστεί με αυτές τις ενέργειες του ιερού ζεύγους Μαρίας-Ιησού, σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και στο Ισραήλ πλέκοντας τις ενέργειες του Ιερού Ρόδου. Το διήμερο εργαστήριο "Η Φλόγα της Μαγδαληνής" φέρνει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του Χριστού Όντος και μύηση στα μυστήρια της Ιερής Καρδιάς!

Περισσότερα...

Οι Πύλες Φωτός των Αγίων Τόπων!

Αγαπητή οικογένεια των εργατών του Θεού, το πρόσφατο μυητικό ταξίδι που πραγματοποιήσαμε με μεγάλη ευχαρίστηση στους Αγίους Τόπους και στα καθαγιασμένα χώματα του Όρους Σινά γράφτηκε ανεξίτηλα στις ψυχές μας αφήνοντας το αποτύπωμα της σφραγίδας της αληθινής αγάπης.

Περισσότερα...

Το Αγγελικό Ρέικι στο Επόμενο Επίπεδο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο Αναβάθμισης του Αγγελικού Ρέικι "Angelic Reiki Update" 4 έως 6 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Η Συν-Ιδρυτής του Αγγελικού Ρέικι, Christine Core επισκέφτηκε την Ελλάδα και μοιράστηκε τις νέες πληροφορίες και τη νέα κατανόηση που έρχεται αυτή την περίοδο μέσα από το κανάλι που γνωρίζουμε ως Αγγελικό Ρέικι.

Περισσότερα...

Αφυπνίζοντας τη Φλόγα της Μαγδαληνής στη Γαλλία!

Αγαπητή οικογένεια του Φωτός, μόλις επιστρέψαμε από το ταξίδι μας στη Γαλλία και την εργασία με τη Γη και τις ενέργειες της Μαρίας Μαγδαληνής! Η ενέργεια στη χώρα αυτή είναι τόσο έντονη και οι ενεργειακοί θύλακες εξακολουθούν να κρύβουν στη μήτρα τους την εσωτερική αλήθεια της ένωσης του Ιησού/ Yeshua/ Sananda και της Μαρίας Μαγδαληνής.

Περισσότερα...