Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Διαμόρφωση της Πραγματικότητας: Χρόνος & Ανθρώπινες Προβλέψεις

Apo ti Stasimotita stin Allagi

Photo from: Lichon in flickr.

Πολυαγαπημένες ψυχές, χαίρομαι που σας συναντώ σ’ αυτόν τον τόπο σύνδεσης, προβληματισμού. Σ’ αυτόν τον τόπο η συνειδητότητά σας, που εμπεριέχει τις ενέργειες του τώρα και σας βοηθάει να κατανοήσετε το ζωντανό παρόν και πως να εκδηλώσετε αυτήν την ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Χαίρομαι λοιπόν που ξανασυναντιόμαστε εδώ, σήμερα, τώρα.

Όπως γνωρίζετε, πολυαγαπημένοι, η Γη και όλο το ηλιακό σύστημα, έχουν εισέλθει στην δέσμη των φωτονίων και οι ενέργειες είναι τόσο ισχυρά μεταμορφωτικές, που στιγμή σε στιγμή, λεπτό προς λεπτό αλλάζουν την συνείδηση της ανθρωπότητας, αλλάζουν την πλανητική συνείδηση.

Κάθε αντίσταση προς αυτήν την αλλαγή δημιουργεί προβλήματα και συνήθως δημιουργούνται από τους ανθρώπους που κρατούνται στο παρελθόν. Tην συνείδησή τους την κρατούν στο παρελθόν και αυτό προκαλεί αντίσταση στην αλλαγή, στη μεταμόρφωση καθώς το φως, η πληροφορία του φωτός αυξάνεται στην Γη, οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτήν την αύξηση φωτός μέσα στο σώμα τους, μέσα στην συνειδητότητά τους. Η συνειδητότητά τους συνδέεται με το σώμα τους και όλα αυτά σχετίζονται με τον χρόνο.

Έτσι πολλοί αναφέρουν ότι δεν τους φτάνει ο χρόνος να κάνουν αυτό, το άλλο. Γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρουν πως πέρασε αυτός ο καιρός. Και καθώς βρισκόμαστε στην ένατη ώρα του έτους, λίγο πριν την αλλαγή, σίγουρα θα έχετε συνειδητοποιήσει, θα έχετε δει, θα έχετε αντιληφθεί τα διάφορα θέματα, τα διάφορα μαθήματα που έχουν ξεφυτρώσει αυτήν την περίοδο. Έτσι δεν είναι;

Συνείδηση και η Αντίληψη του Χρόνου

Πολυαγαπημένοι, ο χρόνος είναι σχετικός, το γνωρίζετε καλά αυτό αλλά μόνο μέσα στο νου, γιατί ο χρόνος είναι συνυφασμένος με τη συνείδηση. Το χρόνο, τον αντιλαμβάνεται μόνο η συνείδηση και όχι το ανάποδο!

Έτσι αν μέσα στη συνειδητότητά σας, πολυαγαπημένοι, συνεχώς επεξεργάζεστε το παρελθόν ή σκέφτεστε πολύ το μέλλον, δεν βρίσκεστε στο εδώ και τώρα, στην παρούσα στιγμή, που έχει όλα τα δώρα. Είναι η πύλη για όλες τις διαστάσεις. Παραμένετε εγκλωβισμένοι μέσα στον νου σκεφτόμενοι το μέλλον, έχοντας τους φόβους σας γι’ αυτό και τελικά αυτό που δημιουργείτε είναι οι φόβοι σας στο μέλλον.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε τώρα, αυτό που η Γη χρειάζεται και η πλανητική συνείδηση χρειάζεται είναι να ευθυγραμμιστεί με το ζωντανό παρόν. Η επεξεργασία των συναισθημάτων σας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο εδώ. Κρατάτε ένα συναίσθημα από το παρελθόν ή μπορείτε να φέρετε ολόκληρους διαλόγους από το παρελθόν στο εδώ και τώρα, κάτι που δεν υπάρχει σήμερα, τώρα, αυτήν την στιγμή. Άρα δεν είστε ευθυγραμμισμένοι με το τώρα, με την ροή των ενεργειών, με τη δέσμη των φωτονίων, με την πλημμύρα των ενεργειών και της ροής που υπάρχει πάνω στο πλανητικό ολόγραμμα. Ενώ το εδώ και τώρα μπορεί να σας συνδέσει μ’ αυτήν την ροή. Να σταματήσει αυτήν την άσκοπη ροή σκέψεων, συναισθημάτων, τα οποία σας συνδέουν με τον πόνο, με την ταλαιπωρία, τις ενοχές, τους φόβους. Το ζωντανό παρόν σας συνδέει με την αγάπη. Το ζωντανό παρόν είναι η πολυδιαστασιακή πύλη, που μπορείτε να ταξιδέψετε μέσα στις διαστάσεις αλλά για να το κάνετε αυτό χρειάζεται να είστε απόλυτα γειωμένοι, απόλυτα ευθυγραμμισμένοι, με τα πόδια σας να πατούν γερά στην Γη κι έτσι θα μπορείτε να συνδεθείτε με τον Χριστικό πλέγμα.

Σας τα λέω όλα αυτά σήμερα, εδώ, τώρα γιατί αφορούν στις ενέργειες της περιόδου, και θα το ονομάζαμε ως τόνο της περιόδου. Είναι η ισορροπία των σκέψεων και των συναισθημάτων και πως αυτά γειώνονται στο εδώ και τώρα, χωρίς να σας τραβούν από δω και από κει.

Αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα και στην πλανητική συνείδηση, όπως σας είπα και πριν, αυτή η τεράστια ροή φωτός φέρνει έντονα τις ενέργειες της αλλαγής και της μεταμόρφωσης που η ίδια η Γη έχει επιλέξει ως ζωντανός οργανισμός να εκπέμπει και να δονείται κι όλο αυτό στο εδώ και τώρα. Ονομάζεται πλήρης ευθυγράμμιση και αφθονία της συνείδησής σας, της ύπαρξής σας

Μετάβαση από την εποχή των Ιχθύων στον Υδροχόο

Η εποχή του Ιχθύος έχει τελειώσει. Η εποχή του Ιχθύος σχετιζόταν με το στοιχείο του νερού, με το συναίσθημα, με μία πιο πειθαρχημένη πνευματική ζωή και όλα αυτά δημιούργησαν δόγματα ή εξουσίες βασισμένες στη λανθάνουσα μορφή.

Τώρα έχετε περάσει στην εποχή του Υδροχόου, όπου το κυρίαρχο στοιχείο είναι ο αέρας, η σκέψη. Αυτά τα δύο χρειάζεται να εξισορροπήσουν.

Πολλές φορές νιώθετε ότι δεν έχετε χρόνο, αυτό που λέγαμε πριν, για να κάνετε αυτό ή εκείνο, γιατί τα πράγματα περνούνε πολύ γρήγορα και ταχύτατα κι εσείς απλά τα κυνηγάτε. Σχετίζεται με τα συναισθήματα του παρελθόντος σας ή τις παλαιωμένες απόψεις ή σκέψεις σας, οι οποίες προέρχονται από το παρελθόν και δεν αφορούν στο τώρα. Δεν αφορούν αυτήν την στιγμή, το ζωντανό παρόν, όπου η ενέργεια έχει άλλη δόνηση, άλλο ρυθμό, άλλη ροή, άλλη συνείδηση. Έτσι η αλλαγή γίνεται με ανατροπές.

Αυτό που σας λέω τώρα είναι ότι μπορείτε να περάσετε από τα μαθήματα χωρίς πόνο, χωρίς αντιστάσεις, χωρίς τριβή και να ανθίζει το ρόδο της καρδιάς σας, ν’ ανθίζει το ρόδο της ψυχής σας στο ζωντανό παρόν.

Απόσπαση λοιπόν από τα συναισθήματα, απόσπαση από τις σκέψεις, οι οποίες σας οδηγούν είτε πολύ μπροστά και το κάνετε πάντοτε αυτό έχοντας τον φόβο ή τις προβλέψεις που έχετε κάνει για το μέλλον, οι οποίες πάντοτε είναι δυσοίωνες και πάντοτε έχουν αυτά τα αποτελέσματα γιατί αυτά είχατε προβλέψει, είτε στο παρελθόν, αντί να απελευθερώσετε όλα αυτά τα σφάλματα ή τους εσφαλμένους τρόπους και να ζείτε μια ζωή ελεύθερη κι ευχάριστη, γεμάτη χαρά και αγάπη, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή και όχι συγκρίνοντάς την με άλλες του παρελθόντος.

Κάθε στιγμή είναι μία αναγέννηση. Αυτό περνάτε τώρα, την αναγέννηση, λίγο όμως πριν την γέννηση υπάρχει αυτός ο πόνος που πρέπει να αφήσετε. Η ίδια η Γη σας καλεί να αφήσετε αυτόν τον πόνο. Η ίδια η Γη σας καλεί να απελευθερωθείτε. Ακούστε την τώρα, νιώστε την ενέργειά της. Συντονιστείτε στο ζωντανό παρόν. Νιώστε πόσο υπέροχα είναι να είστε εδώ, ως υπηρέτες της αλήθειας, της αγάπης, του φωτός.

Ο εγκλωβισμός της οριζόντιας ευθυγράμμισης

Ξέρετε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να συνδεθούν ούτε με το Χριστικό πλέγμα, ούτε με τις διαστάσεις γιατί βρίσκονται συνεχώς στο παρελθόν ή στο μέλλον και αυτό τους συνδέει οριζόντια από την επιφάνεια της Γης. Τους κρατά κλειδωμένους, είτε μπρος, είτε πίσω, είτε σε πολλά τέτοια σημεία οριζόντια ταυτόχρονα.

Ο κάθετος άξονας είναι αυτός που θα σας βοηθήσει. Γι’ αυτό είναι έτσι δομημένα τα τσάκρα, τα ενεργειακά σας κέντρα, στον κάθετο άξονα του σώματός σας γιατί είναι πύλες που χρειάζεται να ανοίξουν. Πύλες που χρειάζεται να ρέει η ενέργεια ανεμπόδιστα, για να είστε σε ισορροπία και να μην έχετε σωματικά προβλήματα.

Γι’ αυτό η ανθρωπότητα τελευταία έχει πολλά σωματικά προβλήματα, γιατί είναι εγκλωβισμένη στον οριζόντιο άξονα. Όπως όταν πάνε οι αστροναύτες σας έξω στο διάστημα, έχουν ρολόγια; Όχι. Εσείς είστε που κοιτάτε την ώρα κι όταν γυρνάνε, μετά από καιρό πίσω, δεν λέτε ότι είναι πιο νεότεροι από αυτούς που αφήσανε πάνω στην Γη; Γιατί συντονίζονται με τον χρόνο μέσω μιας άλλης αντίληψης, μιας άλλης ροής.

Αν δεν απελευθερωθείτε από τις παλαιωμένες αντιλήψεις σας δεν θα μπορείτε να είστε στο εδώ και τώρα γιατί αυτές θα σας ακολουθούν. Ελευθερωθείτε και ελευθερώστε τα πάντα που δεσμεύσατε και τα κομμάτια του εαυτού σας θα επιστρέψουν πίσω, γεμάτα από αγάπη να υπηρετήσουν αυτό το λαμπρό ον που εσείς είστε.

Η περίοδος του πόνου και της θυσίας τελείωσε. Ήταν ένας άλλος λανθασμένος τρόπος αντίληψης του παρελθόντος. Αυτό δεν ισχύει στο εδώ και τώρα και η ανθρωπότητα αντιστέκεται σ’ αυτό, όχι όμως για πολύ διότι οι ενέργειες κάνουν καλά την εργασία τους κι ότι αντιστέκεται απλά οδηγείται στην καταστροφή. Έτσι λειτουργεί η Φύση, έτσι λειτουργούν οι νόμοι της Φύσης. Μ’ αυτούς χρειάζεται να συντονιστείτε, αλλά για να συντονιστείτε χρειάζεται να είστε στο εδώ και τώρα γιατί με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Αυτά, πολυαγαπημένοι, ήθελα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας.

Ο φίλος και αδελφός σας,

Yeshua / Sananda.