Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Οι Μητέρες του Κόσμου, ζητούν την προσοχή μας!

 oi miteres tou kosmou zitoun tin prosochi mas

Photo from: Eric Lafforgue in flickr.

Αγαπημένες καρδιές, είμαι τώρα εδώ για εσάς, είμαι εδώ για τον καθένα σας… Καθώς ανοίγετε τις καρδιές σας ανοίγετε μια πόρτα στο Θεϊκό μια δίοδο στην αλήθεια. Επιτρέψτε στην καρδιά σας, να μείνει ανοιχτή… Αφήστε τις σκέψεις σας να ειρηνέψουν....

Έρχονται τώρα μπροστά οι Μητέρες της αλήθειας και της συμπόνιας, οι Ιέρειες της Θεάς κι αγκαλιάζουν την ομάδα σας. Όλες τους συνδέονται με την Αρχαία Σοφία… Κι οι Άγγελοι της Χριστικής Συνείδησης δημιουργούν μια σύνδεση από την καρδιά σας, στη Χρισμένη Καρδιά της Μητέρας Γης...

Πολυαγαπημένοι, αφήστε ενα χρυσό νήμα από το τσάκρα της καρδιάς σας να ενωθεί με το τσάκρα της Μητέρας Γης! Καθώς ενώνεστε τώρα με την Αρχαία Σοφία που η Μητέρα Γη κρατάει, συνδέεστε με όλες τις μνήμες από όλες τις φορές που λειτουργούσατε ως Ιέρεια της Θεάς...

Είχατε ανοίξει την πόρτα στο Θεϊκό και του επιτρέψατε να εργαστεί μέσα από εσάς για την ανθρωπότητα… Και τότε το πνεύμα ήρθε σε εσένα… και σου μίλησε! Τώρα έρχεται και πάλι δίπλα σου, κι σου μιλά… Άφησε λοιπόν τις σκέψεις σου, άφησε την καρδιά σου και πάλι να ανοίξει…

-Τι είναι αυτό που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου;

-Μήπως είναι μια ιδέα; Ότι θα είσαι ευάλωτη μετά από αυτό…

-Ότι θα σε εκμεταλλευτούν; Ότι θα σε μειώσουν;

Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε όλοι σας, όλα αυτά κρατήματα που αφήνουν την πόρτα της καρδιάς σας να μένει μισάνοιχτη. Βάλε τώρα το χέρι σου στην καρδιά και πες: "Επιτρέπω στην πόρτα της καρδιάς μου, να παραμείνει ορθάνοιχτη, φωτίζοντας την αγάπη σε όλες τις πτυχές της, για όλο τον κόσμο..!"

Υπάρχουν πολλές Μητέρες που κακοποιούνται σήμερα στη γη, Μητέρες από το ζωικό βασίλειο, Μητέρες από το ανθρώπινο βασίλειο, Μητέρες από το βασίλειο των φυτών, Μητέρες των ορυκτών, ζωντανοί οργανισμοί. Η ίδια η Μητέρα Γη όπως έχουμε πει θέλει να καθαρίσει την ενέργειά της από ολους αυτούς που εκμεταλλεύονται και κακο-χρησιμοποιούν την φιλοξενία της... και καθαρίζει πολυαγαπημένοι!

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν όλες αυτές οι Μητέρες γιατί η Μητέρα είναι η ίδια Συμπόνια! Και υπάρχει μια μητέρα για εσάς, η Μητέρα μας -η Θεϊκή Μητέρα μας, που σας καλεί τώρα μέσα από εμένα να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας και να συνδεθείτε με όλες αυτές τις Μητέρες του Κόσμου...

Γινόμενοι ένα δηλώνετε ότι: Ως εδώ, φτάνει πια!

Η ώρα να για προχωρήσετε έφτασε και το γνωρίζει κάθε μια και κάθε ένας από εσάς εδώ. Βρίσκεστε στο σκαλί, απλά είναι ένα βήμα! Αυτό το βήμα πρόκειται να το κάνετε τούτη την περίοδο, το ίδιο πρόκειται να κάνει και η ανθρωπότητα. Η αντίσταση σ’ αυτήν την αλλαγή, προκαλεί σεισμούς, ηφαίστεια, φυσικές καταστροφές και είναι μέρος του καθαρισμού.

Είναι μια ισχυρή προειδοποίηση για την ανθρωπότητα!

Είστε ήδη μια κοινότητα και υπάρχουν αρκετές ακόμη κοινότητες εργατών του φωτός στον πλανήτη που αγκυροβολούν αυτή την ενέργεια στη γη, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, το κάνουν μέσα από τη συμπόνια, μέσα από την αγάπη, μέσα από τις πράξεις των αγγέλων επί της γης.

Κι εδώ είστε στο Σπίτι των Αγγέλων! Νιώστε την παρουσία τους και επιτρέψτε να εισέλθουν στην καρδιά σας και παραδώστε τους, όλες σας τις φοβίες, ολές αυτές που δεν επιτρέπουν στην καρδιά σας να ανοίξει, όλες τις ιδέες, όλα τα μοτίβα που αντιστέκονται στο άνοιγμα της καρδιάς σας.

 

Οι Δεκατρείς Πύλες Φωτός & Τα Δεκατρία Φεγγάρια!

 

Η ενεργοποίηση των Κρυστάλλικων Πυραμίδων -των Κρυσταλλικών Ναών του Φωτός, πάνω στη γη έχει ολοκληρωθεί και είναι τώρα σε θέση να υποστηρίξουν ενεργειακά την παγκόσμια αλλαγή. Οι Δεκατρείς αυτες Πύλες φωτός στη Γη συνδέονται με τα δεκατρία φεγγάρια.

Θα δείτε πολυαγαπημένοι ότι η αντίληψη σας για τον χρόνο θα αλλάξει, καθώς έχετε ήδη περάσει στην πέμπτη διάσταση στο κβαντικό πεδίο και εργάζεστε με το κβαντικό πλέγμα. Τα γεγονότα θα γίνονται πολύ γρήγορα από εδώ και στο εξής! Αυτό που θα χρειαζόταν να καταλάβετε μέσα από πολλά χρόνια μαθημάτων, θα το συνειδητοποιείτε τώρα μέσα σε μια στιγμή!

-Αυτό που ήθελες πολυαγαπημένη μου να απελευθερώσεις τόσες ζωές, το απελευθερώνεις τώρα. Το θέμα είναι ότι αυτό που απελευθερώνεται δεν ξαναεπιστρέφει..!

Έτσι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια στην ανθρωπότητα και δεν θα μπορεί να κρυφτεί πάλι πίσω από τις ατζέντες των φαρισαίων της ψυχής. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σπάζοντας το μοτίβο, βγάζοντας τη ρίζα της ασθένειας μέσα από την ανθρωπότητα. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και απελευθερώστε αυτούς που σας κρατούν δέσμιους, η αλήθεια είναι ότι κρατούν τον ίδιο τους τον εαυτό από την αλήθεια της καρδιάς τους, κι αυτό αντανακλάται στη δική σας καρδιά.

Αποδεσμεύω λοιπόν το τσάκρα του λαιμού σας... αποδεσμεύω το τσάκρα της καρδιάς σας... αποδεσμεύω το ηλιακό σας πλέγμα... αποδεσμεύω το δεύτερο κέντρο σας... αποδεσμεύω το πρώτο σας κέντρο... και σας φέρνω μέσα από τη Καρδιά της Μητέρας Γης αυτή τη σύνδεση πολυαγαπημένοι που κυλάει μέσα από τα ιερά κανάλια της κουνταλίνη φέρνοντας τη ροή της αγάπης και της συμπόνιας στα ενεργειακά σας κέντρα...

Στο χέρι σας τώρα είναι να ανοίξετε στο τρίτο σας μάτι και το έβδομο κέντρο σας και να συνδεθείτε με το Αστέρι της Ψυχής σας. Όλη η αντίσταση της ανθρωπότητας συσσωρεύετε κάτω από το πέμπτο ενεργειακό κέντρο. Νιώστε την ελευθερία που υπάρχει τώρα κάτω από το τσάκρα του λαιμού σας και τραβήξτε αυτή την υπέροχη ενέργεια με την αναπνοή σας, την ενέργεια της αγάπης, αντλείστε την από την ανοιχτή σας καρδιά και έπειτα προσφέρετε την αγάπη σας στο τρίτο σας μάτι.

Κατόπιν προσφέρετε τον εαυτό σας στο Θεό μεσα στο έβδομο κέντρο, κι όταν λέω Θεό εννοώ τον Πατέρα Θεό/ Μητέρα Θεά, την όψη της Θεϊκής Αρχής την ολοκληρωμένη! Ακούστε τώρα την καρδιά σας πολυαγαπημένοι, γιατί όταν είναι ανοιχτή τραγουδά, αγκαλιάζει, συμπονά και κατανοεί...

Ο χρόνος και ο τρόπος δεν θα αλλάξει μόνο για εσάς. Θα αλλάξει για όλη την ανθρωπότητα! Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τη συνήχηση από καρδιά σε καρδιά κι όσο πιο ανοιχτή καρδιά έχετε θα έλκετε τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σας, που θα συνηχούν με εσάς.

Να περιμένετε λοιπόν νέες αφίξεις στην πλατεία της καρδιάς..!

Χωράει κι άλλους κι ακόμα περισσότερους. Να αγκαλιάσετε περισσότερους ανθρώπους, να αγαπήσετε περισσότερους ανθρώπους. Αν δεν είναι αυτός ο σκοπός της ζωής σας τότε ποιος είναι πολυαγαπημένοι; Να προσπαθείτε να αλλάξετε αυτούς που δεν αλλάζουν; Ή να συνηχείτε και να υφαίνετε την ενέργεια με αυτούς που συνηχούν και συνδημιουργούν μια νέα γη, μια νέα πραγματικότητα που είναι αγκυροβολημένη στο κβαντικό πλέγμα;

-Τι επιλέγετε λοιπόν;

Δείτε τις μάσκες που φορούν, δείτε τα προσωπεία, τα κενά δοχεία από ψυχή. Θέλετε να συνεχίζετε να βλέπετε πτώματα; Ή θέλετε να βλέπετε το ζωντανό Χριστό σε κάθε ον, σε κάθε σχέση; Απαντήστε μου…τι επιλέγετε;

Και τώρα δείτε τι υπάρχει στην πραγματικότητά σας...

Είναι αληθινό ή ψεύτικο; Κι αν είναι ψεύτικο, πόσο ανοιχτή έχετε την καρδιά σας για να δείτε ότι είναι ψεύτικο; Όσο ανοίγεις την καρδιά μια νέα διάσταση ξεδιπλώνεται μπροστά σου κι αυτή η διάσταση αγκαλιάζει την αλήθεια που υπάρχει ήδη πάνω στη γη!

Έτσι λοιπόν η ανθρωπότητα καλείται εδώ και χιλιάδες χρόνια να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς για να μπορέσει να μεταφέρει αυτή την Υδροχοϊκή Εποχή, το Χριστό Λόγο μέσα από τις σχέσεις και την επικοινωνία της μοιράζοντας γενναιόδωρα τα δώρα της ψυχής με τους άλλους, μοιράζοντας τα δώρα του πνεύματος επί της γης.

-Για όλα αυτά ποιος είναι υπεύθυνος πολυαγαπημένοι;

Αν δεν είστε εσείς που είστε φύλακες αυτής της πραγματικότητας τότε ποιοι είναι; Οι άλλοι; Κι οι άλλοι φύλακες είναι! "Είστε οι φύλακες του αδελφού σας!" Σας είχα πει στο παρελθόν. Είστε συνυπεύθυνοι σε αυτό που βλέπετε. Κάντε την επιλογή!

Εργαστείτε με την καρδιά και ανοίξτε την. Σήμερα σας έλυσα τα δεσμά απ’ τα τσάκρα και έφερα τη σύνδεση από τη μητέρα Γη κι όλο αυτό συγκρατείται από τις Μητέρες της Αλήθειας, της Συμπόνιας, της Ευγνωμοσύνης και είναι η μόνη αληθινή πραγματικότητα!

Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Σ’ αυτό το χωροχρονικό συνεχές υλοποιήθηκα εδώ μέσα από αυτό το κανάλι, το εκπαίδευσα για αυτή την εποχή. Τώρα είναι άνδρας, κάποτε ήταν Ιέρεια στο Ναό της Αγάπης στην Ατλαντίδα. Έχει σημασία το σώμα, το φύλο ή η συνείδηση; Κι εμείς είμαστε συνδεδεμένοι. Το αναγνώρισες; Το βλέπεις; Το νιώθεις; Άφησε το να λειτουργήσει, να σε λειτουργήσει αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις εσύ εσένα.

Με απλά λόγια όπως η αναπνοή σου εκτελεί τη λειτουργία της χωρίς να σκέφτεσαι ότι τώρα πρέπει να αναπνεύσω, σου λέω πολυαγαπημένε και πολυαγαπημένη, άσε την αγάπη να λειτουργήσει για εσένα και θα είσαι ένα με τον Πατέρα, ένα με τη Μητέρα κι αυτή η σύνδεση θα δημιουργεί πραγματικότητες που θα υπηρετούν το Θεϊκό Σκοπό της ανθρωπότητας και όχι του εγώ σου.

Γιατί η μόνη πραγματικότητα είναι η συλλογική μία πραγματικότητα! Μπορεί μια σταγόνα απ’ τον ωκεανό να πει ότι εγώ είμαι όλος ο ωκεανός; Μόνο όταν ενωθεί μαζί του μπορεί να το πει...

Αυτό ξεκίνησε μετά από την πτώση της Ατλαντίδας όταν οι άνθρωποι θεωρούσαν τον εαυτό τους μεμονωμένα νησάκια μέσα στον ωκεανό και το εγώ βασίλευε για χρόνια… χιλιάδες χρόνια...

Τώρα όμως ήρθε η ώρα…! Ο νέος κύκλος ξεκίνησε…!

Όταν το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστεί, θα ευθυγραμμιστείτε κι εσείς από φεγγάρι σε φεγγάρι. Δείτε τα επόμενα τρία φεγγάρια τι θα συμβεί σε εσάς και στην ανθρωπότητα! Πως τα γεγονότα θα ανατρέπουν το ένα το άλλο καλώντας σας, σε εγρήγορση, να αγκυροβολήσετε πάνω στο κβαντικό πλέγμα, αποσύροντας τις απόψεις και τις γνώμες όλων των άλλων που εμποδίζουν την καρδιά να παραμένει ανοιχτή!

Που εμποδίζουν τη Χριστότητα να σκηνώσει την καρδιά σας!

Βασιλεύ Ουράνιε, Παράκλητε,
το Πνεύμα της αληθείας,
ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών,
ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός,
ελθέ και σκήνωσον εν ημίν
και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος
και σώσον, Αγαθέ τας ψυχάς ημών.

Αμην.

Κάντε αυτή την προσευχή με όλη σας την ψυχή, τη δύναμη και την ουσία σας! Νιώθοντας το κανάλι που έρχεται μέσα από τη καρδιά της γης προς την καρδιά σας… και καθως θα εκφράζετε με το λόγο σας -τούτη τη προσευχή, στείλτε το φως από την καρδιά προς τα πάνω να συναντήσει τον Πατέρα Θεό τη Μητέρα Θεά, τον Πατέρα και τη Μητέρα σας...

Κι έτσι θα γίνεστε ένα με την ουσία της Χριστικής καρδιάς! Οι μητέρες του κόσμου θέλουν τη σύνδεση και την προσοχή σας για όλα τα βασίλεια. Καθώς θα τα σέβεστε, θα σέβεστε τη Μητέρα των Κόσμων.

Μαρία Μαγδαληνή.