Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Οι Συχνότητες της Ολοκλήρωσης!

channeling sirius 6 11 16

Photo from: Alexandros Maragos in flickr.

Πολυαγαπημένοι, σας χαιρετούμε τώρα μέσα από τα πεδία της καθαρής αλήθειας και αγκαλιάζουμε την ομάδα και την ενέργειά σας με τις 33 συχνότητες του Σειρίου.

Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά σ’ αυτόν τον χώρο, εργαζόμενοι με την δική σας καρδιά σε σύνδεση με την καρδιά της Γης και την αγκυροβόληση των νέων συχνοτήτων φωτός που πραγματοποιείται αυτήν την στιγμή πάνω στον Πλανήτη.

Η Ιριδίζουσα Ακτίνα του Οπαλίου!

Η ιριδίζουσα ακτίνα του οπαλίου συνδέεται τώρα με τον κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία μας και συνδέεται με την φωτονειακή δέσμη ταυτόχρονα, βοηθώντας την ανθρωπότητα να συνδέσει την καρδιά με το εγώ. Το εγώ και η καρδιά χρειάζεται να συνδεθούν έτσι ώστε να λειτουργούν ως ένα.

Είστε έτοιμοι λοιπόν να προχωρήσετε στη δημιουργία μίας νέας συνείδησης αλλά αυτό για να γίνει χρειάζεται να βγείτε από τη δυαδικότητα. Οι καταστάσεις που δημιουργούνται σας καλούν άμεσα να ενεργοποιήσετε τον Εσωτερικό σας Διδάσκαλο. Ο Εσωτερικός Διδάσκαλος είναι ο σκοπός και η αποστολή σας. Για να ενεργοποιήσετε τον Εσωτερικό Διδάσκαλο μέσα σας, χρειάζεται η παρατήρηση στην παρούσα στιγμή, την κάθε στιγμή.

Θα παρατηρήσατε ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε θυμό, οργή, απογοήτευση και άλλοι άνθρωποι περνούν μία περίοδο απόλυτης ισορροπίας. Αυτό συμβαίνει διότι το εγώ, βγαίνει μπροστά περιορίζοντας την συχνότητα των ενεργειών της καρδιάς. Αρχή αυτής της ακτίνας είναι να φέρει το εγώ στην καρδιά έτσι ώστε να λειτουργεί μέσα από την πανσυμπαντική δόνηση της ανιδιοτελούς αγάπης. Αυτό πρόκειται να αγκυροβοληθεί πάνω στην Γη και η ακτίνα, αυτή του οπαλίου, εργάζεται γι’ αυτό.

Οι Συχνότητες Ενεργοποιούν & Ανά-προγραμματίζουν το DNA!

Είναι επίσης μία περίοδος όπου ενεργοποιείται το DNA σας και αναπρογραμματίζεται με τις συχνότητες του φωτός του απείρου που έρχονται μέσα από τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία μας, αγκυροβολώντας αυτήν την συχνότητα φωτός μέσα στο DNA, μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον.

Είναι μία περίοδος που χαρακτηρίζεται από το κλείσιμο ενός 9ετή κύκλου και την αρχή ενός νέου. Ολοκληρώνοντας όλα τα καρμικά μαθήματα που έχουν ξεκινήσει από το 2007 (2+0+0+7= 9) έως τώρα 2016 (2+0+1+6= 9). Ο αριθμός 9 αντιπροσωπεύει τις συχνότητες της ολοκλήρωσης, της αναθεώρησης των σχέσεων και την υπηρεσία μέσω της ανιδιοτελούς αγάπης.

Η Πύλη για την Ολοκλήρωση του Κύκλου!

Έχετε ίσως πολλοί από σας παρατηρήσει ότι θέματα που αφορούν οριστικά ξεκαθαρίσματα, εμφανίζονται πολλές φορές την τελευταία περίοδο στον εξωτερικό κόσμο και στη ζωή σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες σε οποιουσδήποτε τομείς της ζωής σας όπως την υγεία σας, τις σχέσεις σας και τα πρότυπα συμπεριφοράς σας. Εάν αυτό συμβαίνει στη ζωή σας, να ξέρετε ότι συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Σας δίνεται τώρα ο χώρος για να τελειώσετε με το παλιό πριν ξεκινήσετε με το νέο! 

Οι  επόμενοι 2 μήνες είναι πολύ σημαντικοί, γιατί σας δίνουν την ευκαιρία να τελειώσετε μια για πάντα με ό, τι είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Θα είναι όλο και πιο δύσκολο να λειτουργείτε μέσα από μια συνείδηση θύματος τώρα, γιατί καλείστε να μπείτε σε δράση, έτσι ώστε να τελειώσετε με τις προκλήσεις που ξεκίνησαν εδώ και πολύ καιρό. Προσθέτοντας περισσότερες πράξεις της ανιδιοτελούς υπηρεσίας στη ζωή σας και η υπηρεσία προς τους άλλους είναι επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ισορροπήσετε και να επιλύσετε παλιά καρμικά χρέη.

Οι Συχνότητες της Ολοκλήρωσης!

Η καρδιά της Γης ήδη είναι συντονισμένη με τις συχνότητες της ολοκλήρωσης και ήδη δονείται στην ανιδιοτελή αγάπη προετοιμάζοντας το πεδίο των νέων συχνοτήτων φωτός για τον Πλανήτη και την ανθρωπότητα.

Οι αριθμητικοί κωδικοί, οι αρμονικές του φωτός, οι συχνότητες που έχουν αγκυροβοληθεί στο παρελθόν 8.8.8, 9.9.9, 10.10.10, 11.11.11, 12.12.12 είναι πλέον προσβάσιμες στην ανθρωπότητα χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τις ημερομηνίες ή κάποια συγκεκριμένη στιγμή να ανοίξουνε αυτές οι πύλες. Από το 2005 έως το 2008 ανοίξανε αυτές οι πύλες φωτός με τις αρμονικές, αριθμητικές συχνότητες ή κωδικούς του φωτός και αγκυροβολήθηκαν στην Γη.

Από τότε η καρδιά της Γης τις έχει διαθέσιμες για την ανθρωπότητα και για τους κατοίκους της Γης. Μπορείτε λοιπόν να συνδεθείτε με κάθε μία από αυτές βοηθώντας τον εαυτό σας και τους γύρω σας έτσι ώστε να προχωρήσουν πάνω στην γραμμή της εξέλιξης, να έρθουν πιο κοντά στην καρδιά, φέρνοντας το εγώ πιο κοντά σ’ αυτό που δονείται στην καρδιά και να βρουν την ισορροπία στην ζωή τους. Μέσα σε αυτήν την διαδικασία έχει εισέλθει η Γη και η ανθρωπότητα τώρα!

Θα δείτε ότι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε σύγχυση είναι ανακατωμένοι, είναι απογοητευμένοι, είναι προβληματισμένοι. Η ένταση, ο θυμός, η οργή που βγάζουν προέρχεται μέσα από τον νου του εγώ, ενώ αυτό που χρειάζεται είναι απλά μία αναπνοή, ένας συντονισμός στο πεδίο της καρδιάς και έπειτα μπορείτε να πείτε μέσα από ευγνωμοσύνη: “Σ’ ευχαριστώ για την αντανάκλαση που εκπέμπεις, για το μάθημα που χρειάζεται να δω, που χρειάζεται να μετουσιώσω για να εξελιχθώ”.

Ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση όταν μιλάει ο νους ή το εγώ μέσα στον νου θα βρίσκει σχεδόν πάντοτε την κριτική, την τάση για θυματοποίηση ως πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει, αλλά αυτό δεν θα φέρει ισορροπία. Βγείτε από τον ρόλο του θύματος, είστε συνειδητοί δημιουργοί της πραγματικότητάς σας και έχετε όλο το δυναμικό κι όλη την κυριότητα που χρειάζεται ώστε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας! Πολυαγαπημένοι, η ώρα έφτασε για την κυριότητα του εαυτού σας, για την υπευθυνότητα, για το επόμενο βήμα σας κι αυτή η ώρα είναι τώρα!

Οι Αρμονικές Συχνότητες του Φωτός είναι οι εξής:

8.8.8 | Αναδόμηση, Ενεργοποίηση του DNA  στο Άπειρο!

Αυτή η συχνότητα σας βοηθά να επαναδομήσετε το DNA μέσα στα κύτταρα σας επαναπρογραμματίζοντας και ενεργοποιώντας το Matrix του Θεϊκού Φωτός μέσα στον γενετήσιο κώδικά σας (DNA). Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για επούλωση και θεραπεία.

9.9.9 | Αλχημεία & Μετουσίωση!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συχνότητα για να μετουσιώσει οποιεσδήποτε ενέργειες έχουν παρουσιαστεί στο προσκήνιο και έχουν έρθει στην επιφάνεια. Βοήθεια για νέες ενάρξεις. Άνοιγμα και κλείσιμο των κύκλων.

10.10.10 | Κρυσταλλική Συχνότητα: Διαφάνεια - Διαύγεια!

Συνδέεται με το κρυσταλλικό πλέγμα του φωτός του πλανήτη. Για να συνδέεστε ευκολότερα με τους φυσικούς και αιθερικούς κρυστάλλους. Μπορεί να σας βοηθήσει στο να πάρετε τις πληροφορίες και την συνήχηση αυτής της συχνότητας ώστε να φέρετε στην πραγματικότητα σας τις νέες πληροφορίες του φωτός που χρειάζεστε την κάθε στιγμή.

11.11.11 | Κβαντικός Σταθμός: Άλμα σε μία Νέα Συνείδηση! 

Αυτή η αρμονική συχνότητα σας βοηθάει στο να προχωρήσετε στην πράξη και να κάνετε την στροφή στην πραγματικότητά σας. Σας μεταδίδει κωδικούς που χρειάζεστε και είναι απαραίτητοι για την εξέλιξη και την εκδήλωση σε πράξη αυτής της νέας συνειδητοποίησης.

12.12.12 | Χριστική Συνειδητότητα!

Αυτή η αρμονική συχνότητα σας βοηθάει να συνδεθείτε με το Χριστικό Πλέγμα φέρνοντας ενότητα μεταξύ των ανθρώπων. Κατανόηση, συμπόνια και μετάδοση των πληροφοριών με σύνεση, σας βοηθά στην ολοκλήρωση του κύκλου.

Όπως σας είπαμε λοιπόν τώρα αυτές οι συχνότητες είναι προσβάσιμες για όλους σας και μπορείτε να εργαστείτε καθημερινά με αυτές χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να έρθει η συγκεκριμένη τονική συχνότητα, σύμφωνα με την ημερομηνία. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τις ώρες της ημέρας και να ζητήσετε την ενεργοποίηση τους μέσα στο DNA σας, μέσα στην συνειδητότητά σας, μέσα στο σκάφος της σφαιρικής σας συνείδησης.

Πολύ απλά, με  απλό τρόπο πείτε: “Ενεργοποίηση της Συχνότητας…” και έπειτα πείτε την αρμονική συχνότητα που θέλετε και βιώστε την να ρέει μέσα στο σύστημά σας, στην σφαιρική σας συνείδηση.

Μπορείτε να πειραματιστείτε τώρα με την συχνότητα 12.12.12. Πείτε “Ενεργοποίηση της Συχνότητας 12.12.12..”. Η λειτουργία της πρόθεσης συντονίζεται άριστα με την καρδιά της Γης και έτσι μέσα από την καρδιά της Γης οι συχνότητες αυτές θα ρέουν δια μέσου του χριστικού πλέγματος, δια μέσου του κρυσταλλικού πλέγματος και του κβαντικού πλέγματος μέσα στην συνείδησή σας, βοηθώντας σας να πάτε παραπέρα προσφέροντας σας μια νέα δυνατότητα ως ανθρωπότητα, να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε μπροστά.

Πολυαγαπημένοι, ήρθε η ώρα για αλλαγή! Η στροφή της ανθρωπότητας προς την ανιδιοτελή αγάπη γίνεται με γοργούς ρυθμούς. Το παλιό και το φθαρμένο, οι παλιές ενέργειες και συχνότητες απορρίπτονται από την ίδια την Γη και συνεχίζεται η ενέργεια της κάθαρσης μέσα από την φωτιά γι' αυτό μπορείτε να δείτε ότι οι σχέσεις περνούν μέσα από μία μετουσίωση και βαθειά αλλαγή. Διάφοροι τομείς της ζωής σας καθαρίζονται δια μέσου του στοιχείου της φωτιάς που εδρεύει στην καρδιά.

Όλο αυτό υποστηρίζεται από την ιριδίζουσα ακτίνα του οπαλίου και από την νέα αρμονική συχνότητα του φωτός η οποία περιλαμβάνει όλους αυτούς τους κωδικούς που σας είπαμε από το Matrix του Θεϊκού Φωτός. Το στοιχείο του νερού επίσης είναι ενεργοποιημένο και καθαρίζει τώρα την Γη μέσα από βροχές, πλημμύρες και τυφώνες. Η Γη η ίδια δημιουργεί το κατάλληλο πεδίο για την ωρίμανση των νέων αυτών κωδικών. Σας είχαμε πει και στο παρελθόν ότι το στοιχείο της φωτιάς σχετίζεται με την λάβα, τις μετακινήσεις των τεκτονικών πλακών και το στοιχείο του νερού με το συναίσθημα και τις μετακινήσεις που γίνονται μέσω των πλημμυρών και των τυφώνων. 

Χρειάζεται να συνδεθείτε με την Φύση. Να ακούτε το κάλεσμα της και να παρατηρείτε τα σημάδια τα οποία σας προτρέπουν να εργαστείτε μέσα σας με σκοπό, την κάθαρση, την αποκατάσταση και την ενεργοποίηση της νέας συνείδησης. Αυτός είναι ο σκοπός και η αποστολή σας καθώς προχωράτε στο μονοπάτι του φωτός και υποστηρίζεστε απ’ όλες τις δυνάμεις του φωτός. Είστε άξιοι να προχωρήσετε και να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας, ενεργοποιώντας την κατανόηση και την συμπόνια που είναι απαραίτητες γι’ αυτό το ταξίδι. Πολυαγαπημένοι, η στιγμή έφτασε και εμείς σας παρέχουμε όλα αυτά τα εργαλεία για δική σας διευκόλυνση  και κατανόηση.

Η ευγνωμοσύνη με την οποία εργαστήκατε τον προηγούμενο μήνα, βοήθησε αρκετά το πεδίο σας στο να αφομοιώσει  αυτές τις πληροφορίες. Είμαστε χαρούμενοι για εσάς! Δονούμε τώρα την συχνότητα όλων αυτών των αρμονικών 8.8.8, 9.9.9, 10.10.10, 11.11.11, 12.12.12 για να αφομοιώσετε αυτές τις νέες συχνότητες οι οποίες έρχονται μέσα από τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία και συνδέονται με την Φωτονειακή Δέσμη όπου έπειτα αγκυροβολούνται πάνω στην Γη εκπέμποντας δονήσεις φωτός στον πλανήτη. Η συντροφιά του Ουρανού κι εμείς οι 33 Διδάσκαλοι του Σειρίου σας χαιρετούμε.

Οι 33 Δάσκαλοι του Σειρίου.