Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Το Θησαυροφυλάκιο του Φωτός

To Thisavrofylakio tou Fotos

Photo from: Chris Johnston in flickr.

Αγαπημένοι, έχετε ανοίξει τις καρδιές σας, έχετε κοινωνήσει την αγάπη της πηγής. Αφήστε την αναπνοή σας να δημιουργήσει τον κύκλο που χρειάζεται για να μεταφερθεί αυτή η αγάπη, αυτή η αγνή ουσία της καρδιάς σας, σε όλο το δίκτυο του φωτός του πλανήτη...

Αγκυροβολώ πλήρως την παρουσία μου σε αυτό το χώρο. Δεχτείτε τις ευλογίες της Θεϊκής Μητέρας, τις ευλογίες των αγγέλων που έρχονται μαζί μου τώρα. Των αγγέλων της Θεϊκής Μητέρας που εργάζονται ακατάπαυστα από το πρωί ως το βράδυ συνεχώς και αδιαλείπτως, υπηρετώντας το Φως, υπηρετώντας την Αγάπη και την καρδιά καθενός. Φροντίζοντας το θησαυροφυλάκιο του φωτός μέσα σε κάθε ψυχή, φροντίζοντας τη φλόγα της θεϊκής Μητέρας στις καρδιές των ανθρώπων. Αυτή η φλόγα έχει ανάψει σε εκατομμύρια καρδιές επάνω στη γη και είναι η ώρα όπου η σιωπή θα σπάσει. Είναι η ώρα όπου οι καρδιές θα μιλήσουν, είναι η περίοδος όπου οι καρδιές θα μιλήσουν και θα εισακουστούν. Χρειάζεται να έρθει η ειρήνη, χρειάζεται να έρθει το φως σε αυτές τις καρδιές όπου το σκοτάδι της άγνοιας, το σκοτάδι της λήθης έχει σκεπάσει το βωμό της Μητέρας μέσα τους. Αγνοούν τα παιδιά του κόσμου, αγνοούν την αγνότητα της ύπαρξης που συμβιώνει μαζί τους.

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλους σας. Χρειάζεται να προετοιμάσετε τις καρδιές σας να δεχτούν περισσότερη αγάπη, να είναι συνδεδεμένες με την Πηγή. Η πρώτη αποκάλυψη θα γίνει αυτό το Πάσχα στην ανθρωπότητα και έτσι θα της δώσει μια ευκαιρία να γυρίσει πίσω στην ειρήνη, να γυρίσει πίσω στην αγάπη, να ακούσει τις καρδιές που μιλούν, τις καρδιές που τόσο καιρό τις κρατούσε σε σιωπή. Δεν τις επέτρεπε να μιλήσουν. Η ίδια η ενέργεια θα στηρίξει αυτές τις καρδιές να βγουν μπροστά και να μιλήσουν πλέον σε όλο τον κόσμο. Είστε κι εσείς μέσα σε αυτές τις καρδιές. Όλος ο κόσμος συνδέεται με εσάς. Δεν χρειάζεται να βγείτε κάπου για να σας δούνε όλοι και να ακούσουν αυτή τη φωνή. Η φωνή σας ακούγεται μέσω τις σύνδεσης που έχετε με την ίδια την Πηγή.

Οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αντιληφθεί τη νέα φωνή, τη φωνή της καρδιάς που όλοι μαζί θα μιλούν τη συγκεκριμένη στιγμή, κι έτσι το ψέμα θα σωπάσει για μια στιγμή. Θα πάρει δύναμη, θα ανδρωθεί γιατί θα είναι η πρώτη του ήττα. Κι έπειτα πάλι η αλήθεια της καρδιάς θα ξανάρθει, θα σηκώσει το πέπλο και θα βγει μπροστά. Τότε θα είναι η δεύτερη φορά και θα ακολουθήσει ακόμα μια τρίτη. Να είστε σίγουροι ότι όλα γίνονται μέσα σε θεία τάξη. Είστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Κάποιες ψυχές έχουν επιλέξει να βγουν μπροστά και να πραγματοποιήσουν μια θυσία. Αυτές οι ψυχές το έχουν επιλέξει από πριν για να δώσουν στην ανθρωπότητα μία ακόμα ευκαιρία να επιστρέψει πίσω στην αγνότητα, στην καθαρότητα και στην ευθυγράμμιση της με τη Χριστική ενέργεια.

Τα συστήματα πεποιθήσεων και τα οικονομικά συστήματα πρόκειται να αλλάξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή θα είναι η πρώτη αλλαγή που θα συμβεί σε παγκόσμια κλίμακα και θα βοηθήσει πιο πολλές καρδιές να πουν την αλήθεια τους, να επικοινωνήσουν την αλήθεια τους, να μεταδώσουν την αλήθεια τους δίνοντας μια ευκαιρία σε όλες αυτές τις ψυχές, σε όλους αυτούς τους περιπλανώμενους εργάτες του φωτός που έχουν μπερδευτεί στο δρόμο. Που δεν ξέρουν που πηγαίνουν, γιατί πηγαίνουν και το ‘χουν ξεχάσει στη διαδρομή. Χρειάζεται επαναπροσδιορισμός και αυτός θα γίνει μέσα στην ουσία σας, μέσα στο θησαυροφυλάκιο του Φωτός που χρειάζεται να ανανεώνεται με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, με το Φως της Μητέρας, με τη σύνδεση του Πατέρα, κι αυτή η ανανέωση χρειάζεται να γίνεται καθημερινά. Επιτρέψτε λοιπόν τώρα σε αυτήν την ανανέωση να λάβει χώρα.

Αγγίζω τις καρδιές σας και δυναμώνω αυτή τη φλόγα τώρα. Δείτε αυτή τη φλόγα που φτάνει μέχρι την Πηγή. Εσείς είστε αυτή η φλόγα! Όλα τ’ άλλα είναι μια απλή εκδήλωση. Η ουσία είναι η φλόγα. Το περιτύλιγμα βρίσκεται εκεί και έχει κτιστεί ανά τους αιώνες για να προφυλάσσει τη φλόγα, αυτό κάνει, αυτή είναι η υπηρεσία του. Αυτά είναι τα σώματά σας από το γήινο έως το πνευματικό και πιο πέρα στα φωτεινά σας σώματα καθώς ξεδιπλώνονται προς τα πάνω και πέρα και γίνονται ένα με τη μονάδα και την ψυχή. Η φλόγα είναι η ουσία σας!

Δείτε αυτή τη φλόγα να ενώνεται με τα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια άλλες φλόγες πάνω στη γη. Δείτε αυτό το ζωντανό δίκτυο Φωτός που τώρα γιγαντώνεται για να κρατήσει την Χριστική ενέργεια πάνω στον πλανήτη. Νιώστε το, δείτε το και θα παρατηρήσετε ότι τα παιδιά έχουν τις μεγαλύτερες φλόγες. Τα παιδιά είναι οι κομιστές της αυγής, και δείτε πως τα συμπεριφέρονται και πως τα αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα. Αυτές τις τεράστιες φλόγες συγκρατούν τη σύνδεση με την Πηγή, είναι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με τους αγγέλους. Η πρώτη αποκάλυψη θα επιτρέψει αυτές τις μεγάλες φλόγες να ενωθούν με τις μικρότερες!

Αυτό που μπορείτε να κάνετε λοιπόν μέσα στο μήνα για ενίσχυση του πεδίου του φωτός είναι η ένωση της δικής σας φλόγας με τις υπόλοιπες φλόγες. Να περικλείουν ολόκληρο τον πλανήτη μέσα στο χρυσό φως, στη χρυσή δόνηση και να δημιουργούνται δακτυλίδια ροζ-μωβ φωτός που να ενώνουν όλες αυτές τις φλόγες μαζί. Περισσότερη ευθυγράμμιση με την καρδιά σας, αυτό είναι που χρειάζεται. Αυτή είναι που θα ανοίξει το δρόμο, αυτός είναι ο δρόμος και το μονοπάτι της αφοβίας. Εκεί χρειάζεται να περπατήσετε, εκεί που περπατούν οι άγιοι, οι άγγελοι και οι Δάσκαλοι. Εφόσον είστε συνδεδεμένοι με αυτούς, μπορείτε να περπατήστε πάνω σε αυτό το μονοπάτι. Τίποτα δεν μπορεί να σας απαγορέψει να το κάνετε. Δεν υπάρχει κάτι. Μόνο η άγνοια. Τώρα γνωρίζετε. Περπατήστε λοιπόν πάνω σ’ αυτό το δρόμο και θα ενωθείτε με πολλά φώτα και θα γίνει η ένωση όλων αυτών των φώτων με ένα μεγαλύτερο.

Βάλτε το αριστερό σας χέρι τώρα στην καρδιά και πείτε:

“Επιτρέπω στη μεγαλύτερη φλόγα να με αγκαλιάσει. Επιτρέπω την αλήθεια να εκφράζεται μέσα από εμένα. Είμαι ελεύθερος/η. Είμαι ελεύθερος/η. Η ψυχή μου είναι ένα, ένα είμαι κι εγώ. Δεν υπάρχει δυαδικότητα. Η ένωση είναι ο δρόμος!”

Νιώστε τώρα τη σύνδεσή σας πολυαγαπημένοι. Νιώστε τη σύνδεσή σας μαζί μου, τη σύνδεση σας με τον Χριστό που ανοίγει τις διαστάσεις για εσάς, που ανοίγει την πύλη της Αγάπης για τον κόσμο και κοινωνήστε από αυτή την Αγάπη. Μαλακώστε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις εντάσεις, τα θέλω. Όσο μπορείτε μαλακώστε τα και κρατήστε αυτή την ενέργεια, την εσωτερική σας δύναμη για να μπορείτε να βαδίσετε πάνω στο μονοπάτι των αγίων και των αγγέλων, των Δασκάλων του Φωτός που θα σας καθοδηγούν. Είστε οι φύλακες του αδελφού σας. Να το θυμάστε αυτό κάθε ημέρα, κάθε στιγμή. Είστε ευλογημένοι!

Μαρία Μαγδαληνή.

 

Γίνετε Φορείς της Αγιότητας μέσα στην Ανθρωπότητα!

 

Πολυαγαπημένες καρδιές, λουλούδια στον κήπο του θεϊκού, φροντίστε τις καρδιές σας. Φροντίστε τα λουλούδια της καρδιάς σας, ποτίστε τα καθημερινά. Κάντε πράξεις αγάπης.

Οι άγγελοι τρέφονται με κάθε σας πράξη αγάπης και καλοσύνης και προσφέρουν όλο και πιο πολύ ως δίαυλοι μέσα από την πράξη σας. Μέσα απ’ την ματιά σας, μέσα από το λόγο σας.

Οι Mητέρες του Kόσμου χρειάζεται να ενωθούν, χρειάζεται να προσφέρουν τώρα όσο ποτέ άλλοτε. Γίνετε ένα με τις μητέρες του κόσμου και αφήστε την καρδιά σας να μεγαλώσει περισσότερο, να χωρέσει όλο και περισσότερο όλες αυτές τις υπάρξεις που τώρα πονούν. Όλες αυτές τις υπάρξεις που τώρα υποφέρουν.

Επιτρέψτε τες να κοινωνήσουν απ’ τη δική σας καρδιά κοινωνώντας απ’ τη δική μας. Γίνετε φορείς της αγιότητας μέσα στην ανθρωπότητα. Επιτρέψτε τη χάρη να γειωθεί, τώρα όσο ποτέ άλλοτε πολυαγαπημένα μου παιδιά χρειάζεται να το κάνετε αυτό.

Να ξέρετε ότι η χάρη και η βοήθεια μου θα είναι δίπλα σας!

Μητέρα Μαρία.

 

Αν θέλετε να δημιουργήστε μια ζωή που αγαπάτε, σας περιμένουμε!

 
 

© 2004 - 2019 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu