Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Εσωτερισμός (9 Δημοσιεύσεις )

Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι!

energies oct 12 4

Photo from: Crystal in flickr.

Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι μία ομάδα όντων άκρως εξελιγμένων, τα οποία έχουν υπερβεί τη δυαδικότητα, την ψευδαίσθηση, τον κατώτερο εαυτό, το φόβο και το αρνητικό εγώ και έχουν έτσι επιτύχει την απελευθέρωσή τους από τον κύκλο των ενσαρκώσεων...

Περισσότερα...

Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Νέου Αιώνα!

 Crystal

Photo from: Crystal in flickr.

Αγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, από καιρό ήθελα γράψω αυτό το άρθρο που αφορά τα κύματα των νέων παιδιών, οι πληροφορίες λοιπόν ολοκληρωθήκαν και είμαι έτοιμος να τις μοιραστώ μαζί σας....

Περισσότερα...

Δίδυμες Φλόγες & Αδελφές Ψυχές

didymes-floges-kai-adelfes-psyches

Photo from: Paige Nelson in flickr.

Αγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς είναι οι συντροφικές σχέσεις με τις αδελφές ψυχές και την δίδυμη φλόγα. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να αναπτύξω αυτό το θέμα μέσα από την οπτική του πνεύματος...

Περισσότερα...

Βαδίζοντας στο Μονοπάτι της Μαγδαληνής

Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες διαθέσιμες σε μας σήμερα για τη ζωή της Μαρίας Μαγδαληνής, γι’ αυτό είναι δύσκολο για τους σύγχρονους αναζητητές να καταλάβουν τη φύση της. Οι πρώτοι χριστιανοί συγγραφείς την αποκαλούν "Η Νύμφη του Χριστού" και «ο Απόστολος των Αποστόλων», εντούτοις οι περισσότεροι εμμένουν στην εικόνα ότι είναι μια πόρνη που μετανόησε, η οποία είναι ψευδής.

Περισσότερα...

Τα Συμπτώματα της Πνευματικής Αφύπνισης

Οι Συμβουλές που δίνονται για πολλά από τα συμπτώματα της ανάληψης έχουν συλλεχθεί από διάφορες πηγές (από βιβλία που αφορούν παραδοσιακές πνευματικές πρακτικές καθώς επίσης κι από πληροφορίες που έχουν έρθει μέσω ανώτερων επικοινωνιών) και μπορεί να μην αντανακλούν την προσωπική μου εμπειρία.

Περισσότερα...

Ο Θάνατος και η Μετάβαση από Πνευματική Σκοπιά

Στη Δύση ο θάνατος πάντοτε θεωρείτο πως ήταν κάτι που πρέπει να αποφεύγεται, κατ' ακρίβεια στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να μιλάνε για το θάνατο. Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε κάποιο νοσοκομείο θα παρατηρήσατε πως τραβούν τις κουρτίνες γύρω από το άτομο που πεθαίνει έτσι ώστε να μη δει κανείς τον θάνατο. Τον θάνατο  πάντοτε των θεωρούσαν ως κάτι που πρέπει να παραμένει κρυμμένο.

Περισσότερα...

Στη Σκιά του Θεϊκού

Το άρθρο αυτό πιθανότατα να είναι το πιο σημαντικό που έχετε διαβάσει ποτέ, ή να είναι απλά ένα άρθρο από αυτά τα περιοδικά Σκέψης, Σώματος, Πνεύματος. Αυτή η πληροφορία δίδεται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, τον Αρχάγγελο Μέτατρον, τον Κύριο Σανάντ - Κουμάρα, τον Κύριο Γκουατάμα Βούδα και από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Τζβαλ Κουλ. Ας είναι ευλογημένοι.

Περισσότερα...

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού

Πολλοί από μας έχουμε ακούσει για την έκφραση του Μέρκαμπα ή του Φωτεινού Σώματος, που συνδέεται με τους πνευματικούς κύκλους. Όμως εξακολουθεί να θεωρείται ως κάτι το ακαθόριστο σαν όρος ή αντίληψη. Ελπίζουμε με αυτό το άρθρο να αποδείξουμε ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αληθινής πραγματικότητας, την οποία ονομάζουμε δική μας, καθώς επίσης και το σημείο εστίασης ολόκληρης της Αναλήψεως της Ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Περισσότερα...

Μέρκαμπα: Περιστρέφοντας το Φανταστικό Φως

Αυτό το μήνυμα δόθηκε δια μέσου του Γαλαξιακού Συμβουλίου και του Αγγελικού Βασιλείου του φωτός. Ερχόμαστε τώρα στο αίτημά σας. Θα σας μιλήσουμε σχετικά με το Μέρκαμπα. Όπως πολύ σωστά έχετε διδαχτεί, και το έχετε θέσει σωστά στον κόσμο σας, το Μέρκαμπα είναι το όχημα των οχημάτων, η αρχή και το τέλος. Είναι η δημιουργική διεργασία πέρα από τις διαστάσεις, όπως εσείς τις ξέρετε.

Περισσότερα...