Bright LIFE | MP3s & CDs

 
 

Αντίγραφο του Bright Life Banner2

 

Βιώστε γρήγορες αλλαγές με τα MP3s Bright Life!

Αυτή η προχωρημένη μορφή θεραπείας μεταδίδει σιωπηλές συχνότητες επιλύοντας τα ζητήματα μας και αναβαθμίζοντας τη ζωή σας επί τόπου!

Πριν μερικά χρόνια ξεκίνησα να δημιουργώ τη σειρά Bright Life για συγκεκριμένα θέματα ώστε να βοηθήσω τα άτομα να πετύχουν τα αποτελέσματα που επιζητούσαν. Σαν ένας σιωπηλός θεραπευτής, κάθε φορά που ακούτε ένα MP3 ή CD, θα λαμβάνετε ένα βαθύτερο επίπεδο θεραπείας κι απελευθέρωσης παλιών ζητημάτων.

Κατάλληλα για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τη ζωή τους και να φέρουν γρήγορες και μόνιμες αλλαγές. Εύκολα και άκοπα, ακούστε τα οποιαδήποτε στιγμή για να βιώσετε αποτελέσματα οπουδήποτε, στο σπίτι, στην εργασία ή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε! 

Ακούστε το παρακάτω δείγμα το οποίο καθαρίζει τα τσάκρα και διαβάστε τις εμπειρίες των ανθρώπων που χρησιμοποιήσαν αυτή την εργασία για να αλλάξουν τις ζωές τους!

Απλά πατήστε Play και αναβαθμίστε τη ζωή σας!

 

Δοκιμάστε αυτό το δείγμα σιωπηλού Καθαρισμού των τσάκρα. Θα εξαγνίσει και θα συντονίσει τα τσάκρα σας.

 

Διαφορές μεταξύ Mp3 και Cd

• Κάθε CD διαρκεί το λιγότερο 45 λεπτά. Ένα Mp3 διαρκεί μονάχα μερικά λεπτά και μεταδίδει τις ίδιες θεραπευτικές δονήσεις όπως ένα CD. Αυτό σημαίνει ότι με το Mp3 θα λάβετε τη θεραπεία σε λιγότερο χρόνο.

• Παίξτε επαναλαμβανόμενα ένα Mp3 για να λάβετε βαθύτερα επίπεδα καθαρισμού μέσα σε λίγα λεπτά. Η θεραπεία που θα λάβετε από ένα CD αναπαράγοντας το για δύο ώρες, παίρνει μονάχα μερικά λεπτά με το Mp3.

• Τα Cd καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο γραφείο σας και είναι δύσκολο να τα μεταφέρετε μαζί σας. Τα Mp3s μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στο κινητό σας (smartphone) ή mp3 player, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και τα έχετε μαζί σας οπουδήποτε, ανα πάσα στιγμή!

• Τα Mp3s μπορείτε να τα κατεβάσετε κατευθείαν στον υπολογιστή σας με την ολοκλήρωση της αγοράς. Τα Cds αποστέλονται με κούριερ, στοιχίζουν 10 περισσότερο από τα Mp3s συν τα έξοδα αποστολής.

 

 


Όχι άλλα δάκρυα!

Tα τελευταία 12 χρόνια έκλαιγα καθημερινά εξ' αιτίας κάποιου συγκεκριμένου ανθρώπου. Από τότε που άρχισα τη θεραπεία δεν έχω ξανακλάψει! Φανή Μ., Αθήνα

Order: Release Past Lovers Mp3 

 

Αύξηση μισθού!

Στις δέκα μέρες από τον Ομαδικό Καθαρισμό για την Αφθονία, στην εργασία μου ήρθε η αύξηση στο μισθό μου και το ωράριο μου, όπως το είχα ζητήσει! Έφη Λ. Αθήνα

Order: Open to Abundance Mp3

 

Feeling lighter from family worries! 

Α big thank you for the healing! I first felt extremely tired, like if Ι had a weight on my head, at the time of the session. Didn't sleep good, but the next day Ι felt lighter, Ι mean lighter from my family worries, and the will, and need, to make peace… Well yesterday Ι got a nice mail from a cousin Ι haven’t heard from in a long time! So again a big thank you and please let me know when you have a next session!  Anna V., France

Order: Family Relationships Mp3

 

 

 

Συχνές Ερωτήσεις

 

1. Πως να κατεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να ακούσετε τα Mp3s?


Με την ολοκλήρωση/ εξόφληση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας το οποίο περιλαμβάνει τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να κατεβάσετε το αρχείο. Έπειτα μπορείτε να το μεταφέρει στο mp3 player σας ή στο κινητό σας (Smartphone). Κρατήστε ένα αντίγραφο του αρχείου. Μερικές συσκευές όπως tablets, iphone κλπ δεν μπορούν να αποθηκεύσουν κατευθείαν τα αρχεία. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε πρώτα τον υπολογιστή σας για να τα κατεβάσετε, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Mp3 σας αργότερα. 

Έχετε στη διάθεση σας 48 ώρες για να κατεβάσετε το Mp3 σας από τη στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας πριν λήξει ο σύνδεσμος (download link). 

Για να ακούσετε τα Mp3s θα χρειαστείτε κάποιο λογισμικό. Εάν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Itunes για Mac ή PC. 

Οι ασφαλείς σύνδεσμοι που σας παρέχονται για να κατεβάσετε τα αρχεία είναι για προσωπική σας χρήση και απαγορεύετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Η IP σας καταγράφεται για σκοπούς ασφαλείας και πνευματικών δικαιωμάτων..

2. Δεν ακούγεται κάτι! Τι πάει λάθος;

Δεν συμβαίνει κάτι με τον υπολογιστή ή το mp3-cd player σας. Οι δονήσεις σε όλα τα Mp3s και Cds είναι σιωπηλές. Αυτό σημαίνει πως βρίσκονται εκτός του φάσματος της ανθρώπινης ακοής. Εντούτοις μερικά άτομα αναφέρουν ότι ακούν κάποιο ήχο μερικές φορές.

3. Δεν βρίσκω το κουμπί της επανάληψης (repeat)!

Σε όλες τις συσκευές αναπαραγωγής Mp3 ή CD (tablets, υπολογιστές κλπ) υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς επανάληψης (repeat/ replay).

Συνήθως είναι κάποιο εικονίδιο με βελάκια.

Επιλέξτε το για να ενεργοποιήσετε την επανάληψη. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, ρωτήστε κάποιο φίλο/η ή μέλος της οικογένειας σας που είναι πιο εξοικειωμένο με την τεχνολογία.

4. Μπορώ να παίξω το Mp3/CD όταν βρίσκονται κι άλλοι στον ίδιο χώρο;


Ναι, φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά. Εάν χρειάζονται κι αυτοί θεραπεία, θα την λάβουν αυτόματα εάν αυτό βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Εαυτό τους.

5. Δεν αισθάνομαι τίποτα / Είναι πολύ έντονο!

Μερικοί μπορεί να μην αισθάνονται τίποτα στην αρχή. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερο από αυτό! Συνεχίστε να παίζετε κανονικά το Mp3/Cd σας ακόμη κι αν δεν αισθάνεστε τίποτα. 

Εάν είστε πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια ή βιώνετε κάποιο έντονο καθαρισμό, προτείνουμε να το “ακούτε” για όσο χρόνο εσείς αισθάνεστε άνετα. Αυτό μπορεί να σημαίνει μονάχα 1-2 φορές την ημέρα, ημέρα παρά μέρα ή μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να το σταματήστε και να το ξανακούσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ή νιώσετε έτοιμοι. Απλά ακολουθήστε τη δική σας αίσθηση και ρυθμό.

6. Το Mp3 μου δεν λειτουργεί από τότε που το αντέγραψα στη φίλη μου

Όλα τα Mp3/Cd Bright Life προορίζονται για προσωπική χρήση, και το αντίγραφο σας είναι για να χρησιμοποιείται στο δικό σας σπιτικό και για όσους ζουν εκεί. 

Αντιγράφοντας τα για φίλους ή άλλους που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι μαζί σας, θα Ακυρώσει και θα Απενεργοποιήσει το Mp3/CD που αγοράσετε. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να το αγοράσετε ξανά. 

Φυσικά μπορείτε να παίξετε κάποιο Mp3/Cd για τους φίλους σας ή την οικογένεια σας για να βιώσουν αυτή την εργασία, κι αν τους αρέσει μπορούν να προμηθευτούν το δικό τους αντίγραφο. 

Όταν δρούμε με ακεραιότητα ενδυναμώνουμε την αποτελεσματικότητα αυτής της εργασίας, σέβεστε τον δημιουργό τους και δημιουργείτε λιγότερα προβλήματα και κάρμα για τον εαυτό σας.

 

7. Κατά λάθος έσβησα το Mp3 μου/ το έχασα


Μόλις αγοράσετε το Mp3 σας κρατήστε κι ένα αντίγραφο (backup!). Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα κάποια στιγμή, το ζήτημα είναι πως δεν γνωρίζουμε το πότε! 

Για να σας ξαναστείλουμε κάποιο Mp3 υπάρχει 20€ χρέωση ανά κομμάτι.