Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

Απελευθέρωση Παρελθοντικών Συντρόφων

Απελευθέρωση Παρελθοντικών Συντρόφων | Release Past Lovers

Καθαρισμός από δεσμά, νήματα και συνδέσεις με παλαιούς συντρόφους! Αυτό το πακέτο δονήσεων καθαρίζει εις βάθος τις όποιες βλαβερές συνδέσεις με παρελθοντικούς συντρόφους και σχέσεις, τραυματικές εμπειρίες, εμμονές, προσκολλήσεις και άλλες πτυχές που σας κρατούν πίσω. Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι κι ανανεωμένοι!

Εναρμονίζει τη σεξουαλική ενέργεια και φέρνει αποδοχή και ορθή σχέση με τη σεξουαλική μας ταυτότητα. Για ανεκπλήρωτους έρωτες και τις συναισθηματικές αντιδράσεις που προκαλούνται από την έλλειψη ερωτικής επαφής. Διευκολύνει τη μετάβαση και το κλείσιμο των σχέσεων και μεταδίδει δονήσεις για τον καθαρισμό του σεξουαλικού κάρμα. Επιπλέον αναβαθμίζει το αποτύπωμα των ρομαντικών σχέσεων και φέρνει συνοχή ώστε να απολαμβάνουμε την ερωτική μας ζωή ενώ ακολουθούμε το προσωπικό μας πνευματικό μονοπάτι χωρίς να φοβόμαστε την τιμωρία του Θεού κλπ.

Διάρκεια: 2 λεπτά. Τύπος αρχείου: Mp3

 

Tα τελευταία 12 χρόνια έκλαιγα καθημερινά εξ' αιτίας κάποιου συγκεκριμένου ανθρώπου. Από τότε που άρχισα τη θεραπεία δεν έχω ξανακλάψει! Φανή Μ., Αθήνα

Διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή

downloadable

Release Past Lovers


Απελευθέρωση Παρελθοντικών Συντρόφων

25,00 €

Δημοφιλέστερα Προϊόντα