Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Συνάντηση των Αγγέλων

Τον Ιούλιο ταξιδέψαμε στο Durham στην Αγγλία για να μεταδώσουμε τη διδασκαλία του Αγγελικού Ρέικι. Εργαστήκαμε για την εδραίωση των αγγελικών κωδικών στην περιοχή και εισχωρήσαμε στο θεραπευτικό πεδίο των αγγέλων.

coverdurham

 

Tονώνοντας τα πλέγματα των Αγγέλων &  Το νέο σεμινάριο για τα κατοικίδια!

 

Πόσο υπέροχη είναι η βίωση της επανασύνδεσης με την οικογένεια των Αγγέλων! Η αγνή χαρά και η θεραπεία που μεταδίδεται μέσα από το βασίλειο των αγγέλων γίνεται το όχημα αυτής της εποχής προς τη μεταμόρφωση και την ολοκλήρωση!

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τον ενθουσιασμό προς όλους όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι στην Αγγλία! Είθε οι άγγελοι να γεμίζουν με ειρήνη και αγάπη το μονοπάτι σας.

coverdurham2

Το εργαστήριο φιλοξένησε η Irene Llewellyn στο γεμάτο ειρήνη χώρο που διατηρεί στην ύπαιθρο. Η Irene εργάζεται χρόνια για τη φροντίδα των ζώων μέσα από μια εναλλακτική και ολιστική προσέγγιση.

Μέσα από το Forest Farmacy βοηθά τα κατοικίδια ζώα αλλά και τα άλογα για τα οποία έχει ιδιαίτερη αγάπη, ενώ βοηθά ερασιτέχνες και επαγγελματίες αναβάτες. Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στην επόμενη σεζόν ένα ιδιαίτερο εργαστήριο  με την Irene που αφορά τη φροντίδα των κατοικίδιων. 

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@angelshouse.eu ώστε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως! 

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν αργότερα...