Αρχαγγελική Βοήθεια

 

Με τον Φρίξο Χριστοδούλου

 

ArchangelicSupportBanner

 

Προσκαλώντας τη βοήθεια των Αρχαγγέλων,

την υποστήριξη και την παρουσία τους στη ζωή μας

 
 
 
 
 

Υπάρχουν φορές που επιζητούμε τη βοήθεια των αρχαγγέλων στη ζωή μας. Ίσως να χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη, καθοδήγηση και προστασία. Άλλοι μπορεί να αισθάνονται την παρουσία ενός Αρχαγγέλου δίπλα τους και να θέλουν να συνδεθούν με ένα βαθύτερο τρόπο μαζί του ή ότι χρειάζονται ένα σπρώξιμο στο μονοπάτι τους.

Στις συνεδρίες Αρχαγγελικής Βοήθειας διευκολύνω την προσωπική σου εναρμόνιση και σύνδεση με τον Αρχάγγελο που θα επιλέξεις καθαρίζοντας τις αντιστάσεις σου και τα εμπόδια. Σε συντονίζω ώστε να ανοίξεις περισσότερο για να δεχτείς τη βοήθεια, τις επιγνώσεις, τα μαθήματα και τα δώρα που σου προσφέρονται.

Αυτή η ενεργειακή ενδυνάμωση από απόσταση πραγματοποιείται για εσένα, σε τέσσερα μέρη και ολοκληρώνεται σε ένα διάστημα 7 ημερών ώστε να αφομοιωθεί με τον πιο ομαλό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβεις 4 ενεργειακές ενδυναμώσεις με τον Αρχάγγελο που θα επιλέξεις. Θα λάβεις ένα email με την ημέρα που θα ξεκινήσει η ενεργοποίηση.

 
 

Επίλεξε Αρχάγγελο

 
 

Μέτατρον

Καμουήλ

Τζατκιήλ 

Μιχαήλ 

Γαβριήλ

Ραφαήλ

Ουριήλ

Ζοφιήλ

Χανιήλ

Σάνταλφον

 

Κάθε Αρχάγγελος έχει τις δικές του ιδιαίτερες ποιότητες και μας στηρίζουν με ποικίλους τρόπους. Πιο κάτω αναφέρονται μερικά κύρια χαρακτηριστικά:

Αρχάγγελος Μέτατρον “Μετά το θρόνο του Θεού”. Εξαγνίζει, φέρνει Φως και σε επανσυνδέει με το Πνεύμα και το σκοπό της ύπαρξης. Φέρνει διαύγεια και ειρήνη σε σχέση με τα συναισθήματα. Γεμίζει με αγάπη και φροντίδα σε βαθύ επίπεδο. Επιταχύνει την αφύπνιση σου.

Αρχάγγελος Καμουήλ “Αυτός που βλέπει τον Θεό”. Σε ενισχύει με τόλμη, θάρρος, δίκαιη αγάπη και αποφασιστικότητα. Εμπνέει σεβασμό. Για φόβους, έμμονες σκέψεις, ζωτικότητα και για να ισορροπήσουμε τη δύναμης με το έλεος. Οδηγεί σε λύσεις στις πολύπλοκες καταστάσεις και βοηθά να κάνουμε σχέδια με προοπτική.

Αρχάγγελος Τζατκιήλ “Έλεος του Θεού”. Σε βοηθά να συγχωρέσεις και να απελευθερώσεις. Φέρνει ελευθερία, συμπόνια και συναισθηματική υποστήριξη. Έκφραση του εαυτού μέσω της καρδιάς. Ευγένεια, γενναιοδωρία. Θεραπεία οδυνηρών αναμνήσεων.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ “Η Ομορφιά του Θεού”. Σε οδηγεί στην κατανόηση, διαύγεια, ευγνωμοσύνη. Για αποδοχή της ζωής όπως είναι. Φωτίζει το νου. Όταν αισθανόμαστε ότι περνούμε κάποια κρίση, μας μεταφέρει σε ένα μέρος εμπιστοσύνης. Για να ανακαλύψουμε ξανά την ομορφιά και την εμπιστοσύνη μέσω της καρδιάς. Λύτρωση. Νέες ιδέες.

◉ Αρχάγγελος Ραφαήλ “Ο Θεός Θεραπεύει”. Φως, ισορροπία. Μας καθοδηγεί στη θεραπεία που επιζητούμε. Βοηθά να απελευθερωθούμε από το πάσχισμα και την πάλη. Επίτευξη ηρεμίας σε στρεσογόνο περιβάλλον. Ειρήνη με όσους μας έχουν πληγώσει. Επικοινωνία με τον εαυτό.

◉ Αρχάγγελος Γαβριήλ “Ο Θεός είναι η δύναμη μου”. Σταθερότητα, ισορροπία, αλλαγή, διαίσθηση. Ανάπτυξη των θηλυκών πτυχών. Βοηθά να βρούμε το δρόμο μας όταν αισθανόμαστε χαμένοι. Για να είμαστε αυθεντικοί με τον εαυτό μας.

Αρχάγγελος Μιχαήλ “Εκείνος που είναι όπως ο Θεός”. Τονώνει την πίστη, προστασία, εμπιστοσύνη. Δίνει δύναμη σε στιγμές ανησυχίας και φόβου. Συμπόνια, ανιδιοτελής αγάπη. Ενεργειακή κάθαρση. Αποκοπή καρμικών δεσμών.

Αρχάγγελος Ουριήλ “Το Φως του Θεού”. Φέρνει θάρρος και κουράγιο. Φωτίζει το νου και το μονοπάτι μας. Ρίχνει φως στις ιδέες που μας βοηθούν στην αποστολή της ζωής μας. Για κατανόηση γνώσεων/ μελέτη. Αναζωπυρώνει το πυρ και τη ζεστασιά μέσα μας.

Αρχάγγελος Χανιήλ “Η Δόξα του Θεού”. Οραματισμός, διαίσθηση, βίωση συναισθημάτων χωρίς περιορισμούς. Ανάκαμψη από απώλειες. Χαρά. Μας βοηθά να βιώνουμε την εργασία ως διασκέδαση. Για να δεχτούμε επιείκεια στη ζωή μας. Για να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε.

Αρχάγγελος Σάνταλφον Βοηθά να εκφράσεις την αλήθεια σου ανοιχτά, με τρόπο που ωφελεί όλους. Εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την εσωτερική καθοδήγηση. Γειώνει, χαλαρώνει και σε βοηθά να είσαι παρών. Σε φέρνει στο κέντρο σου και στην πραγματικότητα. Επίτρεψε στον εαυτό σου να λάβει. Σε βοηθά ώστε να είσαι ευγενικός, ήπιος και ταυτόχρονα ισχυρός, σε όλες τις καταστάσεις.

 
 

Συνεδρία Αρχαγγελικής Βοήθειας

 

Κατά την παραγγελία συμπλήρωσε στο πεδίο με τα σχόλια τον Αρχάγγελο της επιλογής σου ή γράψε “Επίλεξε για εμένα” και θα επιλέξω τον Αρχάγγελο που θα σε βοηθήσει στο μέγιστο σε αυτή την περίοδο της ζωής σου.

Θα λάβεις ένα email με την ημέρα που θα ξεκινήσει η ενεργοποίηση

Συνεδρία: 150€

 

Κράτηση

 
 

© 2004 - 2016 Angels House UniversityTM  - All Rights Reserved.

Copyrights and Terms of Use for the website www.angelshouse.eu