Η Ρομφαία του Φωτός

2ήμερο Εργαστήριο

 
 

i romfaia tou fotos new

 

Ενεργειακός & Καρμικός Καθαρισμός!

 
 
 

Ένα ιδιαίτερο εργαστήριο αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ! Η Ρομφαία του Φωτός εστιάζεται στον καθαρισμό ενός ευρέως φάσματος ενεργειών κι αποσκευών που σας βαραίνουν και φράζουν όχι μόνο τη ζωή σας, τα οικονομικά και τις σχέσεις σας αλλά επίσης τη φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ευεξία.

Ουσιαστικά το Κάρμα είναι ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. Κάνεις κάτι και αυτό δημιουργεί μια σειρά αντιδράσεων. Με απλά λόγια κάνεις κάποια καλά πράγματα και αυτά τα καλά πράγματα προκαλούν συγκεκριμένες αντιδράσεις που έρχονται πίσω ως μια μορφή ανταμοιβής. Έρχεσαι στην επόμενη ζωή για να συλλέξεις την καλή ανταμοιβή. Εάν κάνεις κάτι κακό επιστρέφεις πίσω ώστε να περάσεις μέσα από τον πόνο των κακών σου πράξεων.

Περιμένοντας τα πράγματα να αλλάξουν ή να βελτιωθούν από μόνα τους δεν πρόκειται να συμβεί. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είστε ποτέ πραγματικά κολλημένοι. Ωστόσο, εάν δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό, το κάρμα θα συνεχίζεται!

Το εντατικό αυτό εργαστήριο θα σας απελευθερώσει από τα δεσμά του παρελθόντος, ανοίγοντας σας ώστε να βιώσετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας και στα βάθη της συνειδητότητάς σας!

 

 

Λάβετε ένα Ολικό Καθαρισμό της ζωής σας!

 

Αποκοπές από το κάρμα αλλα και προγονικά ζητήματα.

 Αποκοπές από συμφωνίες και όρκους που σας δεσμεύουν.

✤ Καθαρισμός από οντότητες και αρνητικές δυνάμεις, εμφυτεύματα κ.α.

✤ Καθαρισμός για βελτίωση των σχέσεων.

✤ Καθαρισμός προκλήσεων στην οικογένεια, τους φίλους, την εργασία και στις ρομαντικές σας σχέσεις.

✤ Καθαρισμός οικονομικών ζητημάτων, εμπόδια και καθυστερήσεις.

✤ Ανοίγοντας τη ζωή σας στη ροή, τη χάρη και την ευκολία.

✤ Αύξηση ενεργειακής προστασίας και της δόνησης σας.

✤ Τελετή αφιέρωσης και συντονισμός με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ κ.α..

 

Είναι αυτό το εργαστήριο για μένα;

Οποιοσδήποτε μπορεί να ωφεληθεί από αυτή την εργασία, είτε έχετε κάνει προηγούμενη ενεργειακή κάθαρση με οποιονδήποτε τρόπο είτε αυτή είναι η πρώτη σας επαφή με το διαλογισμό.

Αισθάνεστε συνεχώς εξουθενωμένοι, πολλή αρνητική ενέργεια γύρω σας, η ζωή σας είναι κολλημένη, αντιμετωπίζετε συνεχώς εμπόδια και προκλήσεις, καθυστερήσεις ή άλλα "τρελά" πράγματα; Έλκετε συνεχώς άτομα που σας ταλαιπωρούν ή για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορείτε να ορθοποδήσετε; Αυτό δεν είναι φυσικό να συμβαίνει!

Αξίζετε να απελευθερωθείτε από αυτά τα βαθιά ριζωμένα μοτίβα!

Μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν είναι για εσάς. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε ότι σας περιβάλει λευκό φως το οποίο σας καθαρίζει και σας κεντράρει. Έπειτα ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας υποδείξει με ένα τρόπο όπου θα γνωρίζετε με απόλυτη σιγουριά εάν αυτό το εργαστήριο θα σας βοηθήσει.

Σίγουρα θα λάβετε μια άμεση και ξεκάθαρη ανταπόκριση!

Η Ρομφαία του Φωτός σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει γρήγορη κάθαρση και προστασία καθώς αυτό το εργαστήριο εποπτεύεται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Το μόνο που σας ζητείται είναι η προθυμία σας βρίσκεστε σε αυτό το χώρο ο οποίος θα σας υπηρετήσει με τον πιο τέλειο τρόπο για εσάς.

Γιατί είναι σημαντική αυτή η εργασία;

Είναι γνωστό ότι ο καθαρισμός του κάρμα είναι ένας από τους πιο δραστικούς τρόπους να κάνετε τη ζωή σας να μπει ξανά στη ροή της. Πράγματι έχουμε συσσωρεύσει πολλά καρμικά βάρη όχι μόνο από αυτή την ενσάρκωση αλλά κι από όλες τις παρελθούσες ζωές.

Σε αντίθεση με την πεποίθηση πολλών, το κάρμα μπορεί να καθαριστεί χωρίς να χρειάζεται να γίνει η επεξεργασία του μέσα στην ενσάρκωση. Υπάρχουν τρόποι εξάλειψης του πριν εκδηλωθεί.

Ωστόσο δεν μπορεί να καθαριστεί εάν δεν γνωρίζετε τι είδος κάρμα είναι αυτό που αντιμετωπίζετε. Δεν μπορείς να το καθαρίσεις απλά μιλώντας για αυτό ή εάν δεν χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο "αντίδοτο" που θα ακυρώσει εκείνη την καρμική δύναμη.

Αυτός είναι κι ο λόγος που ακόμη κι αν πήρατε κάποιο μάθημα στη ζωή σας αυτό συνεχίζει να επανέρχεται και να περνάτε την ίδια κατάσταση ξανά και ξανά. Ο λόγος είναι επειδή ουσιαστικά δεν το καθαρίσατε, ακόμη κι αν έχετε συνειδητοποιήσει το μάθημα.

Μπορεί να σας λείπουν στοιχεία ή να μην έχετε το δυναμικό, τα εργαλεία ή την απαραίτητη διαύγεια για να το καθαρίσετε μόνοι σας. Κατ’ ακρίβεια χρειαζόμαστε βοήθεια σ’ αυτό το ξεκαθάρισμα μέχρι να επιτύχουμε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και δόνησης.

Αυτός είναι κι ο λόγος που δόθηκε αυτό το εργαστήριο από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ αυτή την περίοδο που η γη ανεβαίνει σε δόνηση.

Σχεδιάσαμε αυτή την ημέρα ώστε να είναι γεμάτη από δραστικούς καθαρισμούς ώστε να εξαγνίσουμε μια μεγάλη γκάμα από καρμικά ζητήματα σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτή είναι η στιγμή να ελευθερωθείτε από τα καρμικά δεσμά. Μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Αναμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας το νέο εργαστήριο με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Πασχάλης Καζακόπουλος & Φρίξος Χριστοδούλου.

  

Ημερομηνίες του Εργαστηρίου:

 

20 - 21 Οκτωβρίου 2018  20 - 21 Απριλίου 2019

 

Πληροφορίες Συμμετοχής

 

Συμμετοχή: 200  |  Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 50€

Ώρες εργαστηρίου: 11:00 - 18:00

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση online:

 

Κράτηση Συμμετοχής

 
 

© 2004 - 2016 Angels House UniversityTM  - All Rights Reserved.

Copyrights and Terms of Use for the website www.angelshouse.eu