Summer Retreat

Μυητικά Ταξίδια

Summer Retreat στον Όλυμπο | 27 - 31 Ιουλίου

 

Με τους Πασχάλη Καζακόπουλο και Φρίξο Χριστοδούλου!

 
 

Summer Retreat


Πέντε ημέρες στο Ιερό βουνό του Ολύμπου!

Κατά την ανατολή της Πύλης του Σειρίου & της ολικής έκλειψης Σελήνης!

 

Η Πύλη του Σειρίου ενεργοποιείται για άλλη μια φορά κι όπως κάθε καλοκαίρι αυτή είναι μια ευκαιρία για μεταμόρφωση της ατομικής και συλλογικής συνείδησης. Αυτόν τον Ιούλιο η Θεϊκή Συγχρονικότητα και η καθοδήγηση από το Πνεύμα μας θέλει να βρισκόμαστε στο Ιερό βουνό του Ολύμπου για ένα Πενταήμερο ανανέωσης, απελευθέρωσης και ενδυνάμωσης! 

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται ως μια κρίσιμη περίοδος και ενα μεταβατικό στάδιο για όλη την ανθρωπότητα, η αφοσίωση και η πίστη στην πνευματική οδό αποτελούν βασικά θεμέλια ώστε οι αλλαγές που έχουν ξεκινήσει να μπορέσουν να ολοκληρωθούν επιτυχώς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που θα βρισκόμαστε αυτή την περίοδο σε ένα τόσο ισχυρά ενεργειακό μέρος.

Ο Όλυμπος, το υψηλότερο βουνό στην Ελλάδα με κορυφή τον Μύτικα στα 2917 μέτρα, ξακουστό σε όλο τον κόσμο, έχει συνδεθεί τόσο στενά με το Θεϊκό. Η σοφία των προγόνων μας τους οδήγησε στο να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα αυτού του χώρου. Το φυσικό κάλλος και η ομορφιά δεν είναι τα μόνα στοιχεία που τους οδήγησαν στο να ονομάσουν τον Όλυμπο ως η κατοικία των θεών. Πέρα από την εξαιρετική αρμονία και το θαυμασμό που προκαλεί στους επισκέπτες, ο Όλυμπος αποτελεί μια κύρια Πολυδιαστασιακή Πύλη όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη μας.

Σημαντικές ευθυγραμμίσεις με αστερισμούς όπως ο Σείριος, η Αλκυόνη από τις Πλειάδες, η ζώνη του Ωρίωνα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του πεδίου. Είναι δε σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα πυραμιδικά σχήματα των κορυφών του Ολύμπου έχουν διάταξη όπως αυτή που βλέπουμε στις πυραμίδες της Γκίζα, παρά μόνο που σε αυτή την περίπτωση του Ολύμπου, τα πυραμιδικά σχήματα έχουν δημιουργηθεί από την ίδια τη φύση. Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο καθώς έχουν σμιλευτεί από τις αόρατες ανώτερες δυνάμεις.

Οι διάσπαρτες ενεργειακές πύλες, τα ισχυρά μαγνητικά πεδία και τα θεϊκά ρεύματα που διαπερνούν τον Όλυμπο και εκτείνονται σε όλο το πλανητικό ολόγραμμα θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε υπηρεσία σε όλα τα συναισθανόμενα όντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τώρα ήρθε η στιγμή για να κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα, να ανυψωθούμε στο δικό μας πνευματικό Όλυμπο, να κατακτήσουμε την πνευματική μας ελευθερία και λάμψη.

Ένα ταξίδι που θα μας γεμίσει από εικόνες, εντυπώσεις και βιώματα ανανεώνοντας τις ψυχές μας στο ταξίδι επιστροφής στην Εστία. Όλοι μαζί θα ξεκλειδώσουμε με θάρρος και αλήθεια τις εσωτερικές πτυχές του εαυτού μας και θα δημιουργήσουμε το πεδίο για μια ομαδική μεταμόρφωση.

Προετοιμαζόμασταν όλοι εδώ και αρκετό καιρό για αυτή την εργασία!

Αποφορτιστείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και ανοίξτε το μονοπάτι σας για τη νέα σεζόν! Καθώς οδεύουμε προς την Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και με τις πρωτοφανείς ενέργειες από τον αστερισμό του Σειρίου, η ανθρωπότητα εισχωρεί βαθύτερα στη χρονογραμμή που οδηγεί στην αποκατάσταση της αρμονίας. Ο ενεργειακός τόνος της περιόδου χρωματίζει κάθε πτυχή της ζωής με αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και μας καλεί σε μεγαλύτερη κατανόηση, συνοχή και αποδέσμευση από τα παλιά μοτίβα.

 
 
 
Θα απελευθερώσουμε οτιδήποτε μας κρατά πίσω 
από το να ζούμε στο υψηλότερο επίπεδο της ζωής μας!
 
 

retreat2018 1

Οι συναντήσεις για διαλογισμό και για τις ομαδικές δραστηριότητες θα γίνονται σε καθημερινή βάση σε κλιματιζόμενο χώρο του ξενοδοχείου δίπλα στην θάλασσα. Μια τρίωρη συνάντηση το πρωί για το ξεκίνημα της ημέρας και μία δίωρη ομαδική θεραπεία το απόγευμα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει άφθονος χρόνος για ξεκούραση ή όποιες άλλες δραστηριότητες: μπάνιο στη θάλασσα, βόλτα στη φύση κλπ. 

 
 
 
 
888
ΠΡΩΙΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (10:00 - 13:00)  

Θα ξεκινάμε την ημέρα μας με τις ευλογίες του φωτός καθώς θα συγκεντρωνόμαστε ως μια κοινότητα της νέας Γης, για να εκφράσουμε όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας προς τον Δημιουργό για αυτή την ημέρα.

Οι πρωινές συναντήσεις είναι σχεδιασμένες από τον Πασχάλη και τον Φρίξο ώστε να συντονίζουν τις ενέργειες σας με τη ροή του Σύμπαντος, ανοίγουν την καρδιά και διευρύνουν το νου έτσι ώστε να λάβετε την σοφία που θα διδαχτεί.

Θα σας συνδέσουν με την άπειρη δυνατότητα του Ανώτερου Εαυτού σας και την αγνή ιερότητα της ζωής. Κάθε ημέρα θα  είναι μοναδική και θα αγκαλιάζεται από τη ζωντανή παρουσία των Αναληφθέντων Διδασκάλων του εσωτερικού πεδίου.

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την εμπειρία της συναισθηματικής, νοητικής και πνευματικής μεταμόρφωσης που βιώνουν οι συμμετέχοντες αφού κάθε μία από αυτές τις ανώτερες επικοινωνίες είναι μια μετάδοση αγνού φωτός!

 
 
 
 
888
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (18:00 - 20:00)

Με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος θα συναντιόμαστε για να λάβουμε Θεραπεια από την Πνευματική Ιεραρχία, η οποία θα μεταμορφώσει τη ζωή μας.

Στο πρώτο μέρος της συνεδρίας θα λάβετε ένα ενεργειακό καθάρισμα από τον Πασχάλη σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες εκείνη την περίοδο. Αυτός ο καθαρισμός αποκαθιστά την αρμονία στο ενεργειακό σας πεδίο, σας ευθυγραμμίζει πίσω στην καρδιά, σας ανοίγει στον αυθεντικό σας εαυτό και εναρμονίζει με τις ενέργειες της περιόδου.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίζει ο Φρίξος εντοπίζοντας και διορθώνοντας τα ομαδικά και προσωπικά ζητήματα. Εφαρμόζοντας μια νέα τεχνολογία φωτός που χρησιμοποιεί στις συνεδρίες Divine Transformation, μεταδίδει συγκεκριμένους συντονισμούς βελτιώνοντας τις συναισθηματικές, νοητικές, πνευματικές ανάγκες καθώς και θέματα σχέσεων, οικονομικών κ.α.

Η Ομαδική Θεραπεία δεν είναι μια συνάντηση για ανάλυση προσωπικών θεμάτων ή καθοδήγησης. Αντιθέτως επιλύει τα ζητήματα και βελτιώνει τα άτομα σε ενεργειακό επίπεδο προκαλώντας εσωτερικές κι εξωτερικές αλλαγές.

Ας καθαρίσουμε όλα όσα σε κρατούν πίσω!

 
 

Summer Retreat στον Όλυμπο | 27 - 31 Ιουλίου 2018

 
 
samothraki 1 
 

Η Συμμετοχή σας Περιλαμβάνει:  

 
 
+ Όλες τις δραστηριότητες του Summer Healing Retreat.
 
 
 
4 Διανυκτερεύσεις στο Olympios Zeus Hotel 
 
      Σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό, μεσημεριανό).
 
 
 
Μετάφραση για άτομα που μιλάνε Αγγλικά & Ελληνικά.
 
 

Συνάντηση όλων των συμμετεχόντων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση σας στο Λιτόχωρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932645594 και θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε μαζί μας!

 
 
 
 
 

Κράτηση Θέσης

 

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 500€

Προκαταβολή για κράτηση θέσης, μέχρι 01 Ιουνίου: 250€

Αποπληρωμή μέχρι 02 Ιουλίου: 250€

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση

 
 

Τρόποι πληρωμής: Μέσω της ιστοσελίδας του Angels House υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της κράτησής σας.

Πολιτική ακύρωσης: Δεν θέλουμε να χάσετε αυτό το μοναδικό γεγονός, αλλά αν προκύψει κάποιο επείγον περιστατικό, μπορείτε να δώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποιο άλλο άτομο που επιθυμεί να συμμετέχει. Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας το επιβεβαιώσουμε.

 
 

© 2004 - 2018 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu