Summer Retreat στη Σαμοθράκη | 5 - 11 Αυγ.

 

Με τους Πασχάλη Καζακόπουλο, Φρίξο Χριστοδούλου & Paola Sani!

 
 

gia mesa


Eπτά ημέρες αναζωογόνησης και ανάτασης
στο νησί των Μεγάλων Θεών κατά τη διάρκεια της 
Πύλης του Σειρίου και της Πανσελήνου του Αυγούστου!

 

Η Πύλη του Σειρίου ενεργοποιείται για άλλη μια φορά κι όπως κάθε καλοκαίρι αυτή είναι μια ευκαιρία για μεταμόρφωση της ατομικής και συλλογικής συνείδησης. Αυτό τον Αύγουστο συγκεντρωνόμαστε στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης για ένα επταήμερο ανανέωσης, απελευθέρωσης και ενδυνάμωσης.

Συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά του νησιού, τις παραλίες και τις βόλτες στη φύση μαζί με τις μοναδικές δραστηριότητες και διαλογισμούς με τον Πασχάλη και τον Φρίξο, αυτή η καλοκαιρινή απόδραση θα είναι μια ενεργειακή επανεκκίνηση του βιοενεργειακού σας πεδίου!

Αποφορτιστείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και ανοίξτε το μονοπάτι σας για τη νέα σεζόν! Καθώς οδεύουμε προς την πανσέληνο του Αυγούστου και με τις πρωτοφανείς ενέργειες από τον αστερισμό του Σειρίου, η ανθρωπότητα εισχωρεί βαθύτερα στη χρονογραμμή που οδηγεί στην αποκατάσταση της αρμονίας. Ο ενεργειακός τόνος της περιόδου χρωματίζει κάθε πτυχή της ζωής με αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και μας καλεί σε μεγαλύτερη κατανόηση, συνοχή και αποδέσμευση από τα παλιά μοτίβα.

 
 
 
Ας απελευθερώσουμε οτιδήποτε μας κρατά πίσω 
από το να ζούμε στο υψηλότερο επίπεδο της ζωής μας!
 
 

Live well retreats meditation

Οι συναντήσεις για διαλογισμό και για τις ομαδικές δραστηριότητες θα γίνονται σε καθημερινή βάση σε εξωτερικό χώρο. Μια συνάντηση το πρωί για το ξεκίνημα της ημέρας και μία το απόγευμα με τη δύση του ήλιου. Ενδιάμεσα θα υπάρχει άφθονος χρόνος για ξεκούραση ή όποιες άλλες δραστηριότητες: μπάνιο στη θάλασσα, βόλτα στη φύση κλπ. 

 
 
 
 
888
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΙΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (07:30 - 09:00)  

Ξυπνήστε με τις ευλογίες του φωτός καθώς θα συγκεντρωνόμαστε ως μια κοινότητα της νέας Γης, για να εκφράσουμε όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας προς τον Δημιουργό για αυτή την ημέρα.

Οι πρωινές συναντήσεις είναι σχεδιασμένες από τον Πασχάλη και τον Φρίξο ώστε να συντονίζουν τις ενέργειες σας με τη ροή του Σύμπαντος, ανοίγουν την καρδιά και διευρύνουν το νου έτσι ώστε να λάβετε την σοφία που θα διδαχτεί.

 
 
 
 
888
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΟΦΙΑ (18:00 - 21:00)

Με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος θα συναντιόμαστε για να λάβουμε την ιερή σοφία από την Πνευματική Ιεραρχία, η οποία θεραπεύει και μεταμορφώνει τη ζωή μας. 

Οι συναντήσεις αυτές είναι σχεδιασμένες από τον Πασχάλη και τον Φρίξο για να σας συνδέσουν με την άπειρη δυνατότητα του Ανώτερου Εαυτού σας και την αγνή ιερότητα της ζωής. Κάθε βραδιά είναι μοναδική και αγκαλιάζεται από τη ζωντανή παρουσία των Αναληφθέντων Διδασκάλων του εσωτερικού πεδίου. 

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την εμπειρία της συναισθηματικής, νοητικής και πνευματικής μεταμόρφωσης που βιώνουν οι συμμετέχοντες αφού κάθε μία από αυτές τις ανώτερες επικοινωνίες είναι μια μετάδοση αγνού φωτός!

 
 

Δραστηριότητες για το Σώμα, το Νου & το Πνεύμα!

 
 
samothraki 1
 
 
888
ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ & Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Paola Sani)

Η Paola Sani, ειδική στο ημερολόγιο των Μάγιας και των 13 φεγγαριών, αποκαλύπτει κι εξηγεί τις ενέργειες του νέου έτους! Σ’ αυτό το βιωματικό εργαστήριο μας εισάγει στο έτος του Κίτρινου Κρυσταλλικού Σπόρου και στο κύμα της χρονιάς (Κόκκινος Μαγνητικός Περιπατητής του Ουρανού).  Οι προκλήσεις, τα δώρα και τα κομβικά σημεία του έτους θα αποκαλυφθούν προσφέροντας μας μεγαλύτερη επίγνωση και καθοδήγηση στο μονοπάτι μας.

Παράλληλα θα μας οδηγήσει μέσα από μια βιωματική εμπειρία εναρμόνισης με τη δόνηση του νέου έτους με τη βοήθεια των αγγέλων και των αρχαγγέλων, καθώς και με τον ήχο και το χρώμα όπως αντικατοπτρίζονται στο φυσικό σώμα. Η Paola θα μοιραστεί επιπλέον μαζί μας μια ενεργοποίηση της μήτρας του έτους σύμφωνα με τη Μήτρα 441-Synchronotron! Πρόκειται για μια προχωρημένη γνώση η οποία προέρχεται από τον Σείριο.

Στο 2ο μέρος του εργαστηρίου θα γίνει εργασία με τις προσωπική γαλαξιακή ταυτότητα του κάθε συμμετέχοντα και όλη η ομάδα θα χωριστεί στις γήινες και στις ριζικές οικογένειες.

 

newsletter kato

 
888
 ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ

Το Ιερό των Μεγάλων Θεών ή Σαμοθρακών Θεών ή Καβείρων, αποτελούσε κατά την αρχαιότητα το σημαντικότερο θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Δεν ήταν το επίσημο ιερό της πόλης αλλά ένα ιερό "διεθνούς" εμβέλειεας, όπως εκείνα της Ολυμπίας και των Δελφών.

Θα βαδίσουμε στα χνάρια της ιστορίας και διαβούμε το ιερό των μεγάλων θεών όπου λατρεύονταν κάποτε η Μεγάλη Μητέρα Θεά. Θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο όπου στην αρχαιότητα τελούνταν τα Καβείρια μυστήρια και το σημείο που βρέθηκε το περίφημο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης.

 

888

ΒΑΡΘΕΣ & ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Η Σαμοθράκη φημίζεται για την άγρια φύση και τις βάθρες με τους καταρράκτες που μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Μια ευκαιρία να συνδεθούμε βαθιά με την αρμονία της μητέρας φύσης και να κάνουμε μπάνιο στις βάθρες - τις φυσικές πισίνες που σχηματίζονται από τα ρυάκια και τους καταρράκτες του νησιού!

 

 
 

Συμμετοχή & Διαμονή

Συμμέτοχες: 40 άτομα | Διαθέσιμες: SOLD OUT!

 
 

Η Συμμετοχή σας Περιλαμβάνει:  

 
888
Όλες τις δραστηριότητες του Summer Healing Retreat.
 
 
888
7 διανυκτερεύσεις στον Ξενώνα "Αγνάντι" σε δίκλινο δωμάτιο.
 
 
888
Μετάφραση για άτομα που μιλάνε Αγγλικά & Ελληνικά.
 
 
Συνάντηση όλων των συμμετεχόντων στη Σαμοθράκη:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση σας στο νησί παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932645594 και θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε μαζί μας!

 
 
 
 
 

Κράτηση Θέσης

 

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 350€

Προκαταβολή για κράτηση θέσης, μέχρι 15 Ιουνίου: 150€

Αποπληρωμή μέχρι 19 Ιουλίου: 200€

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση

 
 

Τρόποι πληρωμής: Μέσω της ιστοσελίδας του Angels House υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της κράτησής σας.

Πολιτική ακύρωσης: Δεν θέλουμε να χάσετε αυτό το μοναδικό γεγονός, αλλά αν προκύψει κάποιο επείγον περιστατικό, μπορείτε να δώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποιο άλλο άτομο που επιθυμεί να συμμετέχει. Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας το επιβεβαιώσουμε.

 
 

© 2004 - 2017 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu