Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Οι Ενέργειες του Αυγούστου 2012

Πολυαγαπημένη οικογένεια του Φωτός, ο κραδασμός του πλανήτη αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Κάθε στιγμή που περνά το Φως πολλαπλασιάζεται με ραγδαίους ρυθμούς. Έχετε εισέλθει στη τελική ευθεία και η διαδρομή είναι μια λεωφόρος Φωτός. Το μονοπάτι της ανάληψης έχει εγκαθιδρυθεί ακλόνητα στη γη και οι κωδικοί του Φωτός έχουν αγκαλιάσει τον πλανήτη.

Ειρήνη... στο κέντρο της τρικυμίας!

august_1

Photo from 5ERG10 in Flickr.

Πολυαγαπημένοι, οι ενέργειες αυτής της περιόδου επιταχύνουν την περιστροφή των ενεργειακών σωμάτων της ανθρωπότητας ως ένα στάδιο στη διαδικασία της ανάληψης. Η νέα περιστροφή προκαλεί την ευθυγράμμιση των ενεργειακών σας σωμάτων με τα ανώτερα πεδία του πνεύματος. Πολλοί αισθάνεστε αυτή τη διαδικασία έντονα στο φυσικό σας φορέα και στο συναισθηματικό σας σώμα.

Η αναβάθμιση του φωτεινού σώματος στη νέα ταχύτητα προκαλεί όλα τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και τις λιμνάζουσες συναισθηματικές ενέργειες να απεμπλακούν και να απαγκιστρωθούν τώρα. Αγαπημένοι, παραμείνετε ήρεμοι στο κέντρο αυτής της συναισθηματικής τρικυμίας που συμβαίνει. Οι ενέργειες των πλανητών και οι δύο πανσέληνοι του Αυγούστου κορυφώνουν τώρα τη διαδικασία της συναισθηματικής κάθαρσης βοηθώντας στη μετουσίωση των κατώτερων συναισθημάτων.

Το Φως διεισδύει όλο και πιο βαθιά για μια ολική μεταμόρφωση της ύπαρξης. Ο πλανήτης αλλάζει! Αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη για μια εσωτερική διευθέτηση και αναδιοργάνωση. Θα παρατηρήσετε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις εκρήξεις συναισθημάτων προς κάθε κατεύθυνση. Γνωρίζετε αγαπημένοι ότι η στιγμή έφτασε, η στιγμή της ειλικρινούς αλλαγής. Το ενεργειακό κύμα του Αυγούστου σας βοηθά στη βαθιά μετουσίωση του συναισθηματικού σας κόσμου κάνοντας χώρο για τη βαθύτερη και ελεύθερη έκφραση της ψυχής σας.

Αγκαλιάζοντας τη Μετατόπιση της Συνειδητότητας!

august_2

Photo from Dave Allen in Flickr.

Αγαπημένοι εργάτες του Φωτός, το πλανητικό πλέγμα εισέρχεται στη διαδικασία ανάληψης. Το πλανητικό πλέγμα που αγκαλιάζει τη γη έχει συγχωνευτεί σε μεγάλο βαθμό με τους κραδασμούς των ανώτερων διαστάσεων και σύντομα θα πλημμυρίσει με την ενέργεια του ουράνιου τόξου. Η ακτινοβολία της γης και η εκπομπή του Φωτός του πλανήτη γη θα ανέβει σε ένα νέο επίπεδο που έχει να συμβεί εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Πολυαγαπημένοι, οι αλλαγές που συμβαίνουν χρειάζεται να συμβούν για τη συνειδητοποίηση της θεϊκότητάς σας, για τη μεγαλύτερη απελευθέρωση από τις ψευδαισθήσεις και τον πόνο. Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία αυτή της αλλαγής μοιάζει δύσκολη σε πολλά μάτια πολλών ανθρώπων. Αγκαλιάστε τη μετατόπιση που συμβαίνει. Ψάξτε μέσα σας και θα βρείτε τη λύση για ότι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί. Ο καθένας περνά τις δικές του αλλαγές και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Η επιλογή για τη μετάβαση στη νέα συνείδηση βρίσκεται στα χέρια σας, και η νέα συνείδηση φέρνει μια νέα ζωή.

Πολυαγαπημένοι, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Μην υποκύπτετε άλλο στην παλιά ενέργεια, στον παλιό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων. Αποδεσμεύστε τον εαυτό σας. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε. Κοιτάξτε μέσα σας, κοιτάξτε πέρα από τους περιορισμούς. Τι είναι αυτό που σας δεσμεύει; Τι σας απελευθερώνει;

Οι κωδικοί του Φωτός που χρειάζεστε για τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν, και αυτοί σας έχουν δοθεί. Υπάρχουν ήδη εκεί, είναι γύρω σας, αγκαλιάζουν τη συνειδητότητά σας, είναι διαθέσιμοι σε εσάς. Η ενέργεια που χρειάζεστε είναι εδώ, ότι κι αν είναι αυτό που χρειάζεται να λάβετε είναι εδώ. Ανοίξτε τα μάτια σας για να το δείτε, ανοίξτε τα αυτιά σας και τις αισθήσεις σας. Ανοίξτε τις καρδιές σας στη χαρά της ύπαρξης.

Το επόμενο διάστημα θα φέρει πολλές αλλαγές. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα είναι οι ευκαιρίες για να αλλάξετε την πραγματικότητά σας. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται κάθε ημέρα, κάθε στιγμή. Πως επιλέγετε να δείτε αυτά που συμβαίνουν είναι δική σας επιλογή. Αλλάξτε τη ματιά σας και αυτό που βλέπετε θα αλλάξει.

Μετουσίωση της παλιάς ενέργειας!

august_3

Photo from soup & sunday in Flickr.

Αγαπημένοι οικογένεια του Φωτός, η ενέργεια της έβδομης ακτίνας, της τάξης και της οργάνωσης, της μετουσίωσης και της μεταμόρφωσης γειώνεται τώρα πιο δυναμικά στον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Η αλλαγή των καταστάσεων και των γεγονότων, εσωτερικά και εξωτερικά, θα φέρει μεγαλύτερη αρμονία και ροή ως μια αλχημιστική μεταβολή στις εσωτερικές και εξωτερικές δομές.

Ο εξαγνισμός της παλιάς ενέργειας και των μοτίβων στα οποία στηρίζεται το σύστημα και η κοινωνία θα συνεχίσει να μεταβάλλεται πριν τη δημιουργία και σταθεροποίηση σε ένα νέο μοντέλο.

Εργάτες του Φωτός και της Ειρήνης, τώρα είναι η στιγμή της εμπιστοσύνης και του αφήματος στο δικό σας πνεύμα. Η επιτάχυνση του Φωτός σας βοηθά να αντιληφθείτε διαφορετικά το χρόνο και θα παρατηρήσετε ότι πολλά περισσότερα γεγονότα συμβαίνουν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πολυαγαπημένοι, εμπιστευτείτε τη διαδικασία της προσωπικής αλλαγής και της πλανητικής μεταμόρφωσης. Καθώς ξεκαθαρίζει το τοπίο από τα ακραία συναισθηματικά αγκίστρια θα μπορείτε να δείτε καθαρά ότι η αλλαγή συμβαίνει. Αυτή είναι μια στιγμή για την ανύψωση του καθενός σε ένα υψηλότερο πεδίο Φωτός.

Πολλοί άνθρωποι αγαπημένοι έχουν χαθεί σε ένα δύσκολο κόσμο, σε ένα κόσμο αδιέξοδο. Τα σίδερα της φυλακής του νου και οι συναισθηματικές δίνες δεν τους αφήνουν περιθώρια στην οπτική της νέας ζωής. Να γνωρίζετε αγαπημένοι ότι συμπαραστεκόμαστε και βρισκόμαστε δίπλα σας, σε κάθε σας σκέψη, σε κάθε σας έγνοια. Βρισκόμαστε γύρω σας την κάθε στιγμή δίνοντας απλόχερα όλο το Φως που χρειάζεστε, αγκαλιάζοντάς σας με στοργή και φροντίδα. Γεμίζουμε τα όνειρά σας με ειρήνη ξεκουράζοντας το μυαλό. Είμαστε μαζί σας αγαπημένοι σε κάθε αλλαγή και σας στηρίζουμε ως δική μας οικογένεια, γιατί η οικογένεια του Φωτός είναι μία. Η οικογένεια του Φωτός είναι Ένα.

Η συνειδητότητα της Νέας Γης είναι ελεύθερη από το φόβο, ελεύθερη από τα δεσμά, το άγχος και την αδυναμία. Και έτσι αλλάζετε κι εσείς, το "χώμα" ανακατεύεται, το "νερό" αρχίζει να κυλά για να βγει ξανά καθάριο και ένας νέος "αέρας" αρχίζει να φυσά... στη Νέα Γη της καρδιάς σας, στη Νέα Γη της συνειδητότητας των ανθρώπινων αγγέλων.

Να γνωρίζετε αγαπημένοι ότι όλα όσα χρειάζεστε σας παρέχονται.

Ανοίξτε τις καρδιές σας και προχωρήστε με πίστη και καλοσύνη.

Η αγάπη επιστρέφει στις καρδιές των ανθρώπων...

Αρχάγγελος Ζοφιήλ.

Channeling από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | 10 Αυγ.12, Αθήνα.

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!

Angels House University: www.angelshouse.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!

 

© 2004 - 2017 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu