Σχετικά με εμάς

Banner-ti-kanoume

 

Το Angles House University παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία μπορεί να αφομοιωθεί σταδιακά από το κάθε άτομο που παρακολουθεί αυτές τις διδασκαλίες. Η σύνθεση των διδασκαλιών, σε συνδυασμό με την προσωπική εργασία, θα δώσουν στη συνειδητότητά σας το δώρο της ολοκλήρωσής της σε πολλά επίπεδα.

Την περίοδο αυτή οι πληροφορίες έρχονται στους ανθρώπους με πολλούς τρόπους, όπως μέσα από χιλιάδες βιβλία για την πνευματικότητα, τηλεοπτικές εκπομπές, το διαδίκτυο και άλλα μέσα. Έτσι οι βασικές πληροφορίες υπάρχουν ως δεδομένα στους περισσότερους ανθρώπους.

Τώρα είναι η στιγμή για το επόμενο βήμα!

Η ευκαιρία που σας παρουσιάζεται μέσα από το Angels House είναι, σε αρχικό στάδιο, να βάλετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει όλα τα χρόνια σε τάξη και να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε παλιά πληροφορία δεν λειτουργεί.

Βοηθούμε στο να βάλετε σε εφαρμογή τις γνώσεις που αφομοιώνετε ώστε να έχετε δραστικές αλλαγές και αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η σύνθεση των δραστηριοτήτων και του προγράμματος σεμιναρίων που προσφέρουμε, ανεβάζει το επίπεδο της κατανόησης παρέχοντας όλα τα εφόδια για μια ισορροπημένη ζωή επιτυγχάνοντας την υψηλότερη συνειδητοποίηση που μπορείτε να έχετε.

Η εμπειρία και οι δραστηριότητες μας από το 2004, όπου ξεκίνησε επίσημα αυτό το "ζωντανό" Σχολείο των Αγγέλων, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας γερής βάσης στην οποία μπορεί κάθε μαθητής να στηριχθεί.

Οι ομαδικές δραστηριότητες, η εκπαίδευση, η προσωπική εργασία και η συνεχής προσωπική υποστήριξη που παρέχεται εδώ, ολοκληρώνει με ευχάριστο και σφαιρικό τρόπο το άτομο σε πολλά επίπεδα. Σας δίνουμε το χώρο να αναπνεύσετε και να συνειδητοποιήσετε το θεϊκό ον που εσείς είστε.

Οι βιωματικές εμπειρίες, οι πληροφορίες, οι σύγχρονες ενεργειακές τεχνικές και μέθοδοι που δίνονται απλόχερα, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ολοκλήρωση στην καθημερινότητά σας.

 

Μέσα από το Angels House University προσφέρουμε:

 
 

no.1Ολοκληρωμένη γνώση, βασισμένη σε νέες διδασκαλίες και στην αρχαία σοφία, η οποία υποστηρίζει τη σφαιρική ανάπτυξη του ατόμου άμεσα και με τρόπο κατανοητό.

 

no.2Μια σειρά πνευματικών τεχνικών για την ανάπτυξη των πνευματικών ικανοτήτων που εφαρμόζονται εύκολα κατά τη διαδικασία της εξέλιξης του καθενός.

 

no.3Μια σειρά εμπειριών και βιωμάτων που δίνουν τη δυνατότητα να εισχωρήσει ο καθένας βαθιά στο πνευματικό μονοπάτι, να εξελιχθει και να προοδεύσει σε όλους τους τομείς.

 

 

Σεμινάρια

 

Τα σεμινάριά μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταδίδουν τη φιλοσοφία που αναφέρεται πιο πάνω. Κάθε σεμινάριο δίνει τις ανάλογες πληροφορίες, παρουσιάζει τις δικές του πρακτικές και όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Εκτός από την εκπαίδευση που λαμβάνετε κατά την διάρκεια της διδασκαλίας, σας παρέχονται και σχετικά βοηθήματα όπως π.χ. φυλλάδια, βιβλία, Cd κ.λπ. Ανάλογα με το θέμα και τη φύση κάθε εργαστηρίου υπάρχει εστίαση σε κατάλληλο διαλογισμό, τεχνικές αυτογνωσίας, διάβασμα και άλλες εργασίες.

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια μας!

 

Θεραπευτικές συνεδρίες

 

Το Angels House παρέχει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών θεραπευτικών συνεδριών. Έχει δε την δυνατότητα να κατευθύνει την θεραπευτική αγωγή με την μέθοδο που θα είναι πιο αποτελεσματική στην κάθε περίπτωση.

Οι εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας αντιμετωπίζουν το άτομο ολιστικά, δρώντας άμεσα στις αιτίες που προκαλούν τα συμπτώματα, απαλείφοντας με αυτό τον τρόπο φυσικές, συναισθηματικές και διανοητικές καταστάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις θεραπευτικές συνεδρίες!

 

Προσωπική υποστήριξη

 

Παρέχεται προσωπική υποστήριξη προς όλους όσους επιθυμούν περισσότερη καθοδήγηση σχετικά με την πορεία τους στο πνευματικό μονοπάτι και τακτική επαφή μαζί τους για την προσωπική εσωτερική τους εργασία.

Επιπλέον σε αυτές τις συνεδρίες μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και κατανόηση για οποιοδήποτε σεμινάριο έχετε παρακολουθήσει στο Angels House και να συζητήσετε οποιεσδήποτε εμπειρίες και εντυπώσεις επακολούθησαν μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Αυτή η δυνατότητα βοηθά ώστε να κατανοηθούν βαθύτερα οι αρχές, οι πρακτικές και η σοφία που εμπεριέχει κάθε σεμινάριο και να επιλυθούν οποιεσδήποτε απορίες προκύψουν στην πορεία.

 

Μυητικά ταξίδια

 

Τα μυητικά ταξίδια που οργανώνουμε με προορισμό ιερούς - ενεργειακούς τόπους ανά τον πλανήτη, παρέχουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα για εξέλιξη σε πολλά επίπεδα.

Επίσης τους δίδεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, να έχουν την εμπειρία της πνευματικής εργασίας ομαδικά ή ατομικά. Να αγγίξουν την αρχαία σοφία των διαφόρων πολιτισμών όπως εξελίχθηκαν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Οι νέες εικόνες και οι εντυπώσεις σε συνδυασμό με την πνευματική εργασία αγγίζουν άμεσα την προσωπικότητα και την ψυχή, προκαλούν δε θετικές και ριζικές αλλαγές σε κάθε συμμετέχοντα.

Ανακαλύψτε τα νέα ταξίδια μας!

 

Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης

 

Κάθε καλοκαίρι οργανώνουμε το Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης. Ένα γεγονός υπηρεσίας ανοικτό σε όλους για ομαδική εστιασμένη εργασία προς υπηρεσία του πλανήτη και για εντατική σφαιρική εξέλιξη. Για τους μαθητές του Angels House University αποτελεί επίσης ένα εορτασμό και κορύφωση για όλες τις προσπάθειες και τα δώρα που κατακτήθηκαν όλη τη χρονιά που πέρασε.

Αναγνωρισμένοι πνευματικοί δάσκαλοι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στην Ελλάδα για να μοιραστούν τη σοφία και την εμπειρία τους μέσα από βιωματικά σεμινάρια, διαλογισμούς και νέες πρακτικές μαζί με εργάτες του φωτός από όλες τις χώρες. Από το 2005 και για κάθε χρόνο, στα μέσα του καλοκαιριού (οι ημερομηνίες συμπίπτουν πάντα με την αρμονική σύγκλιση των πλανητών) οργανώνουμε το Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης. Είναι μία από τις κορυφαίες δραστηριότητες του Angels House University καθώς κάτι παρόμοιο δεν υφίσταται μέχρι στιγμής στον Ελλαδικό χώρο.  

Η φιλοσοφία μας για τη δημιουργία του Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης και ο αρχικός μας στόχος ήταν η παροχή υπηρεσίας προς όλο τον πλανήτη καθώς θα εργαζόμασταν ομαδικά και εντατικά καθ’ όλη τη διάρκειά του, εστιασμένοι στον αρχικό μας στόχο αλλά και στη δημιουργία ενός υψηλού "πεδίου" που θα επηρέαζε θετικά την πνευματική μας εξέλιξη.

Στην πορεία αυτών των χρόνων το Φεστιβάλ, πέραν των παραπάνω, εξελίχθηκε σε ένα γεγονός με εξαιρετικό ενδιαφέρον όπου αναγνωρισμένοι πνευματικοί δάσκαλοι από όλο τον κόσμο καθώς και πολλοί εργάτες του Φωτός από κάθε σημείο της γης συγκεντρώνονται στην Ελλάδα προκειμένου να παραστούν και να βιώσουν την συνδημιουργία του ανθρώπου με το "θεϊκό", που συμβαίνει στο Φεστιβάλ.

Μέσα από τα εργαστήρια, τους διαλογισμούς, τις πληροφορίες μέσω των διαυλισμών, την άνωθεν καθοδήγηση, τις διδασκαλίες και πολλά ακόμα που λαμβάνουν χώρα έχουν ως αποτέλεσμα, εάν μη τι άλλο, την ανάσταση της ψυχής μας.

Μια γιορτή όπου η χαρά, η ενότητα, η δημιουργία, η αδελφοσύνη, δημιουργούν ένα εγρηγορός που επηρεάζει με τον πιο θετικό τρόπο όχι μόνο τους παρευρισκόμενους αλλά το αποτέλεσμά του διαχέεται παντού. Μόνο όταν το ζήσετε θα αντιληφθείτε πλήρως την συνδημιουργία του Ανθρώπου με το Θεϊκό που συντελείται.

Μάθετε περισσότερα για το φεστιβάλ!