Σχετικά με εμάς

Banner gnoriste mas copy

 

Στο Angels House University αρχικό μας μέλημα είναι η μετάδοση των διδασκαλιών οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία γνώση και σοφία.

Στόχος μας είναι να φέρουμε στη γη κατάλληλες και ολοκληρωμένες διδασκαλίες, εκείνες εκ των οποίων φέρουν την πεμπτουσία του Θεϊκού, την αγάπη και την κατανόηση και να διαδώσουμε την αλήθεια και το μήνυμα του αυτοφωτισμού. Να δώσουμε στα άτομα τις ευκαιρίες ώστε να πετύχουν μια ζωή ισορροπημένη, γεμάτη χαρά, νόημα, δημιουργικότητα και ενότητα.

Δραστηριοποιούμε τους ανθρώπους και τις ομάδες ώστε να συνεισφέρουν έμπρακτα στην αλλαγή των δομών της κοινωνίας στην οποία όλοι ζούμε.

Mε αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε ενεργά στην αφύπνιση της παγκόσμιας κοινότητας και ιδιαίτερα της Ελλάδας, βοηθώντας τις συνειδήσεις των ανθρώπων να ενεργοποιηθούν προς τη Χριστική συνειδητότητα.

Επιπλέον παρέχουμε ξεκάθαρη πληροφόρηση και συνεχή ενημέρωση προς όλους, ως υπηρεσία στις κοινότητες των εργατών του φωτός.

Σημαντικός μας στόχος επίσης, είναι να παρέχουμε όλα τα εφόδια, ώστε ο κάθε άνθρωπος να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, να είναι ανεξάρτητο άτομο και κύριος του δικού του εαυτού.

Κάθε δραστηριότητα, σεμινάριο ή εργαστήριο, ολοκληρώνει ένα κομμάτι της μεγαλύτερης εικόνας αποκαλύπτοντας την αρχαία σοφία μέσα μας.

Στο Angels House University θα ξεδιπλώσουμε μαζί τα δικά σας χαρίσματα και ταλέντα, δίνοντάς σας την ενδυνάμωση και την έμπνευση για την επίτευξη της πνευματικής σας αποστολής επί της γης.

 
 

paschalis-kazakopoulos-new  

Πασχάλης Καζακόπουλος

Ιδρυτής του Angels House University

O Πασχάλης έχει μελετήσει και διδάξει θεραπευτικές τεχνικές για περισσότερα από 12 χρόνια. Αντλεί μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες στο μονοπάτι της αφύπνισης, τις μελέτες στην ανατολική-δυτική εσωτερική φιλοσοφία και πρακτικές, και τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Το 2000 κατά τη διάρκεια μιας έντονης περιόδου, ήρθαν στη ζωή του οι Σείριοι οι οποίοι ξεκίνησαν να του μεταδίδουν διδασκαλίες και προσωπική εκπαίδευση επιταχύνοντας τη διαδικασία της αφύπνισής του. Από τότε έχει δημιουργήσει το σύστημα "Εκπαίδευση Σειρίου" το οποίο εξακολουθεί να διδάσκει μέχρι σήμερα.

Το 2002, μετά από μια ζωντανή και αποκαλυπτική επαφή με τη Χριστική συνείδηση, η πορεία της ζωής του άλλαξε με πρωτοφανείς τρόπους. Τον Αύγουστο του 2004 ιδρύει το Angels House University μέσα από το οποίο παρουσιάζει σεμινάρια και συναντήσεις προσωπικής υποστήριξης.

Άρθρα και συνεντεύξεις του για την πνευματικότητα και τη θεραπευτική έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στον εγχώριο και ξένο (βρετανικό, γερμανικό) τύπο καθώς και πολλά από τα μηνύματα που διοχετεύει έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα κ.α.).

Το 2005 ίδρυσε το Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης, ένα ετήσιο πνευματικό γεγονός που διεξάγεται στην Ελλάδα με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. O Πασχάλης ως διάμεσο (κανάλι) για το πνεύμα δημιούργησε δύο συστήματα αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης: Εκπαίδευση με τους ΣείριουςTM και την Φλόγα της ΜαγδαληνήςTM Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Η Επιστροφή της Θεάς".

Παράλληλα απολαμβάνει να ταξιδεύει και έχει οδηγήσει ομάδες ανθρώπων τα τελευταία χρόνια σε μυητικά ταξίδια για πνευματική εργασία σε Αίγυπτο, Μάλτα και Ισραήλ.

Απο το 2007, μέσα σε τρία χρόνια από την ίδρυση του Angels House University οι διδασκαλίες και οι μέθοδοι που παρουσιάζει άρχισαν να μεταδίδονται γρήγορα οδηγώντας τον να μοιραστεί αυτή την εργασία σε σεμινάρια και συνέδρια στην Αγγλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ρουμανία, Σκωτία, Κύπρο, Ντουμπάι, Πορτογαλία κ.α.

Συνεχίζει να ταξιδεύει και να διδάσκει εντατικά.

 
 

frixos-christodoulou-new  

Φρίξος Χριστοδούλου

Συν-ιδρυτής του Angels House University

Ο Φρίξος είναι συν-ιδρυτής του Angels House University και έπαιξε ζωτικό ρόλο στην οργάνωση και επέκταση του Angels House. Το 2006 ξεκίνησε να παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια με τον Πασχάλη και το 2007 ένωσαν τις δυνάμεις τους και από τότε διδάσκουν μαζί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο Φρίξος ενσωματώνει τις αρχές των διδασκαλιών του Αγγελικού βασιλείου και της Σαμπάλλα.

Πριν το Angels House ο Φρίξος σπούδαζε οικονομικά στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα μελετούσε την ενεργειακή θεραπευτική. Τότε συνειδητοποίησε την εσωτερική ανάγκη για βαθύτερη ολοκλήρωση στη ζωή. Αυτό τον οδήγησε στο Angels House και από τότε συνεχίζει να μοιράζεται το πάθος του για τη μεταμόρφωση των συνειδήσεων.

Στην εργασία του παρουσιάζει νέες ιδέες, θεραπευτικές τεχνικές, διαλογισμούς και προσεγγίσεις για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση οι οποίες είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους.

Ο Φρίξος δημοσιεύει τα Μηνύματα του Μήνα τα οποία προσφέρει ως υπηρεσία για ενδυνάμωση και καθοδήγηση μέσα στο μήνα, πολλά από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες.

Είναι δάσκαλος του Αγγελικού Ρέικι, της τεχνικής Μέρκαμπα, Σαμπάλλα 13D, Usui Reiki και άλλων εναλλακτικών μεθόδων πνευματικής θεραπείας.

Μαζί με τον Πασχάλη συνθέτουν μοναδικές εμπειρίες και βιωματικά σεμινάρια βοηθώντας τα άτομα στο μονοπάτι της αυτοθεραπείας, της ενδυνάμωσης και του σκοπού της ζωής τους.

Η εργασία του είναι μοναδική καθώς μέσα από τη βαθιά του σύνδεση με το αγγελικό βασίλειο και τη Σαμπάλλα κομίζει αυτές τις ενέργειες ώστε να τις βιώσουν όλοι.