Πνευματικά Δικαιώματα

angelshouse.eu

 
 

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο που ακολουθεί. Περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας καθώς και σχετικά με την πρόσβασή σας σ’ αυτή την Ιστοσελίδα ή/και στις Υπηρεσίες και τη χρήση τους.

 

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας

Ο Χρήστης αναγνωρίζει πως η ιστοσελίδα περιέχει υλικό το οποίο είναι προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα ιδιωτικά δικαιώματα.

Τα περιεχόμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία ατομική είτε ως συλλογική εργασία. Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Μπορείτε να κατεβάσετε υλικό για προσωπική χρήση όσο τα αντίγραφα αναφέρουν την πηγή και τις πληροφορίες των Πνευματικών Δικαιωμάτων που Αναγνωρίζονται στην ιστοσελίδα.

Κανένα υλικό το οποίο είναι πνευματική ιδιοκτησία δεν μπορεί να διακινηθεί, να χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες, ιστολόγια, βιβλία, CD/DVD, σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, ομιλίες, να τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.

Κάποιο από το υλικό που παρουσιάζεται σε αυτήν την ιστοσελίδα ανήκει σε τρίτα άτομα τα οποία κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα.

Τέτοιο υλικό αντιπροσωπεύει την οπτική και τις πεποιθήσεις αυτών των τρίτων ατόμων και το Angels House University δεν υπερθεματίζει απαραίτητα ούτε μπορεί να είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε πτυχή του υλικού που εκφράζεται.

Είναι στην υπευθυνότητα του χρήστη να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες και να λειτουργήσει σύμφωνα με τη δική του κρίση.

Φωτογραφικό υλικό της ιστοσελίδας: Marius Michael George, Istock photo, Shutterstock με πνευματικά δικαιώματα χρήσης για το Angels House University.

Οι παραβάτες θα διώνονται ποικινά. Κάθε άλλη δράση σημαίνει παραβίαση του Νόμου 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Eλλάδα, καθώς και του Καρμικού Νόμου.

Είστε Ελεύθεροι:

 

share
Nα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους.

 

Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους:

by Απόδοση: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα ή τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu κάτω από το κείμενο.

ncΔεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.

ndΔεν επιτρέπεται: Να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία. Δεν επιτρέπεται η έντυπη αναδημοσίευση, ούτε η αναμετάδοση σε μέσα επικοινωνίας, μέρους ή του συνόλου αυτών.

 

Με την Προϋπόθεση ότι:

 

Για οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση ή διανομή, πρέπει να ενημερώσετε επακριβώς τους υπολοίπους για τους όρους άδειας - χρήσης αυτής της εργασίας.

Αυτοί οι όροι μπορούν να παραμεριστούν εάν πάρετε την άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χρησιμοποίησης πρέπει να έχετε άδεια από το συγγραφέα και το Angels House University.

 

cc.logo.09


Αυτό έργο χορηγείται με την άδεια της Creative Commons