Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

⦿ Aura Spray ⦿ Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σύντομη περιγραφή:

Δημιουργεί προστασία. Αίσθηση ασφάλειας, προστασίας, γαλήνης. Προστάτης φύλακας. Για περιπτώσεις εκφοβισμού. Τονώνει την πίστη, την εμπιστοσύνη. Θάρρος. Αφαιρεί το φόβο, την ανησυχία και φέρνει χαρά. Αποκοπή από το κάρμα. Ελευθερία.

Αναλυτικά: Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ φέρνει με δυναμικό τρόπο τη βοήθεια του μέσα από αυτό το Σπρέι. Βοηθά να νιώσουμε ασφαλείς και προστατευμένοι σε αυτό τον κόσμο και σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας. Από τα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητας μέχρι τις πιο μεγάλες προκλήσεις. 

Μας υποστηρίζει να αφήσουμε πίσω μας τις έντονες φοβίες και τις ανησυχίες. Καθαρίζει, κεντράρει, ηρεμεί. Μειώνει τη νευρικότητα και προάγει τη γαλήνη. Καθώς απελευθερώνεται ο φόβος και οι περιοριστικές ενέργειες, το ενεργειακό μας πεδίο αποδεσμεύεται, ανοίγει η καρδιά, το ηλιακό πλέγμα… επιτρέποντας έτσι στη χαρά και στην αναπνοή να κυλήσουν ανεμπόδιστα. Φέρνει ελευθερία στην ενέργεια μας. Έτσι το άτομο μπορεί να ηρεμίσει, να αφεθεί και να ξεκινήσει η διαδικασία της αυτοίασης.

Ακόμη βοηθά στη δημιουργία ασπίδας προστασίας στις περιπτώσεις εκφοβισμού (bullying) που γίνεται από μακριά όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός ή από ανώνυμους που σας έχουν βάλει στόχο, μπορεί να αποτρέψει μέρος της συναισθηματικής επίδρασης. 

Χρησιμοποιήστε αυτό το Σπρέι για να δημιουργήσετε ένα φραγμό έναντι στο θυμό και την αρνητικότητα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε και εκφράζονται μέσα από οργή, χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε ένα συναισθηματικό και προστατευτικό φραγμό. Ίσως να μειώσει το θυμό των άλλων και την αρνητικότητα, σίγουρα όμως θα μετριάσει την αρνητικότητα τους εναντίον σας. Έτσι είναι ευκολότερο να παραμείνετε πιο σταθεροί και ήρεμοι, χωρίς να σας προβληματίζουν τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

Για να αισθάνεται κάποιος δυνατός όταν γνωρίζει πως υπάρχουν άνθρωποι που τον εχθρεύονται ή εργάζονται εναντίον του. Επίσης τονώνει το θάρρος και μας βοηθά να αφαιρέσουμε το φόβο για τη δική μας δύναμη μας και του δυναμικού μας. 

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αυξάνει την αντίληψη και την επικοινωνία και μας ενθαρρύνει να αναγνωρίζουμε την καθοδήγηση που λαμβάνουμε.

Βελτιώνει τη δημιουργικότητα, τις εμπνευσμένες σκέψεις, την ειλικρίνεια. Για να ανακτήσουμε την πίστη μας, να αφήσουμε τη σύγχυση και να βρούμε ειρήνη. Όταν νιώθουμε συντετριμμένοι, μας ενδυναμώνει και μας βοηθά ώστε να εισέλθουμε και πάλι στη ροή της ζωής. Ακόμη για να μπορέσουμε να εμπιστευτούμε ξανά τη διαδικασία της ζωής και μπορέσουμε να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Όταν εργαζόμαστε με τις ενέργειες αυτού του Σπρέι, μας δίνεται η δυνατότητα να απομακρύνουμε τα ενεργεικά/ συναισθηματικά ή άλλα εμπόδια, δημιουργώντας έτσι μια σύνδεση μεταξύ του αγγελικού και του ανθρώπινου βασιλείου. Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση στις θεραπευτικές εργασίες αποκοπής χορδών/νημάτων και αφαίρεσης του κάρμα.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αφυπνίζει τη βαθύτερη επιθυμία για την Αλήθεια. Μας βοηθά να δούμε, να αναγνωρίσουμε και να συνδεθούμε με την αλήθεια, πέρα από τις δομές και τα μοτίβα του παρελθόντος.

Μέσα από αυτό το πλαίσιο μας στηρίζει ώστε να αποκαλυφθεί το Μεγαλύτερο Σχέδιο και σκοπός μας σε αυτό. Για να γνωρίζουμε και να θυμηθούμε για ποιο λόγο είμαστε εδώ, τι είναι να κάνουμε. Να απελευθερώσουμε το παλιό με χαρά και να αποδεχτούμε ποιοι είμαστε. Μας στηρίζει να βρούμε το θάρρος να προχωρήσουμε μπροστά, πέρα από το φόβο προς τον ανώτερο μας προορισμό και να εμπιστευτούμε ότι το σύμπαν εργάζεται για το ανώτερο καλό όλης της Ζωής.  

Φέρνει σθένος και προστασία σε δύσκολες στιγμές και μας συνδέει με την πραγματική μας κατεύθυνση.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιήστε με φειδώ, χρειάζεστε μόνο λίγο από τα Σπρέι Secret Alchemy. Κάνε σύντομο ράντισμα πάνω από τον αριστερό ώμο, πάνω από το κεφάλι/τσάκρα της κορώνας, και λίγο πάνω από το δεξί ώμο. Απολαύστε τις δονήσεις που εγκαθίστανται στο ενεργειακό σας πεδίο… Για το χώρο, ραντίστε στο κέντρο και στις γωνίες!

Μπουκάλι 50ml. Όλα τα μέρη είναι ανακυκλώσιμα.

 
 

⦿ Aura Spray ⦿ Αρχάγγελος Μιχαήλ

22,00 €

Δημοφιλέστερα Προϊόντα