Angels' Club!

 
 

AngelsClubBanner description

 

Λάβε τη βοήθεια των Αγγέλων σήμερα! 

Το Angels Club είναι μια υπηρεσία που σου προσφέρει ενεργειακή ενδυνάμωση από απόσταση και σε βοηθά ώστε να αρχίσουν να γίνονται αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή σου. 

Πρόκειται για εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση με τη βοήθεια και τη φροντίδα των Αγγέλων έτσι ώστε να αρχίσεις να προχωράς και να αλλάζεις με ένα βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. 

Όταν εγγραφείς στο Angels Club θα συνδεθείς με ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο και κάθε μήνα θα λαμβάνεις δύο αγγελικές ενδυναμώσεις*.

 

 

Η σύνδεση με αυτό το αγγελικό πεδίο βοηθά:

 

Εξαλείφει το χάος, την αταξία και τις αντιστάσεις.

Φέρνει περισσότερη αρμονία, ευκολία και ροή.

Βελτιώνει τη συγχρονικότητα, τις ευκαιρίες και τις “μαγικές” συμπτώσεις.

Μειώνει το στρες και τη δυστυχία. 

Βελτιώνει την ολική φυσική, συναισθηματική και νοητική υγεία.

Αυξάνει την καλοτυχία. 

Ενεργοποιεί και ενισχύει τη σύνδεση με τους Αγγέλους.

Ενδυναμώνει οποιοδήποτε είδος ενεργειακής προσέγγισης, διαλογισμό ή αγγελικής εργασίας ίσως εφαρμόζετε.

Προσκαλεί την αγγελική βοήθεια στη ζωή μας.

“Ένας λόγος που δημιούργησα αυτό το Club των Αγγέλων είναι για να προσφέρει μαζική υποστήριξη, να συμβάλει στη βαθιά θεραπεία των συναισθημάτων και της καρδιάς, να εξομαλύνει τις αντιστάσεις και το χάος στην εξωτερική ζωή και να μας επανασυνδέσει με την Ομορφιά της ζωής. Προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκαιρία στον καθένα που επιθυμεί να κάνει κάνει κάτι για τον εαυτό του και να αρχίσει να βλέπει βελτίωση - με ένα οικονομικό τρόπο. To Angels Club θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα. Μπορείς να εγγραφείς από σήμερα και παραμένεις για όσο εσύ το επιθυμείς ή νιώθεις ότι το χρειάζεσαι.” Με όλη μου την αγάπη, Φρίξος Χριστοδούλου.   

 

Όταν γίνεις μέλος του Angels Club θα λαμβάνεις επίσης:

* Μηνιαία ενεργοποίηση για Προστασία! Αυτή η ενδυνάμωση σταματά τις περισσότερες επιθέσεις, τα ατυχήματα και τις στιγμές κακοτυχίας ή μειώνει την επίδραση τους...

* Μηνιαία ενεργοποίηση Οικονομικής Πρόνοιας! Αυτή η ενεργοποίηση μειώνει τις οικονομικές δυστυχίες, βοηθά να αυξηθεί η οικονομική σοφία έτσι ώστε να μην χαθούν ευκαιρίες, αφαιρεί τις αντιστάσεις προς τα χρήματα...

Επιπλέον ενεργοποιήσεις για θεραπεία, δημιουργικότητα, έμπνευση, αγάπη, διαίσθηση κ.α. που θα πραγματοποιούνται για τα μέλη του Club.

Απευθείας ενδυνάμωση από τους αγγέλους που θα σε οδηγούν με τον πιο τέλειο τρόπο για σένα για να ξεδιπλώσεις το πλήρες σου δυναμικό. 

Προσωπική Βοήθεια -Ιδιωτική Ομάδα στο Facebook: Μέσα στην ομάδα θα μπορείς να ζητάς συγκεκριμένη βοήθεια κάθε μήνα πάνω σε ένα θέμα πάνω στο οποίο θες υποστήριξη. Θα μπορείς να μοιράζεσαι τις εντυπώσεις και τις επιτυχίες σου και θα έχεις πρόσβαση σε συμβουλές, άρθρα και άλλο υλικό που θα δημοσιεύεται περιστασιακά σχετικά με τους αγγέλους.

Bonus: Ενεργειακά εργαλεία για καθημερινή ενίσχυση και ευθυγράμμιση. Εργασία με τους Αργαγγέλους, δυναμικές προσευχές υλοποίησης, phone wallpapers!...

 

Μαρτυρίες - Πραγματικά Αποτελέσματα:

Γνώριζα ότι θα με προσλάβουν στον νομό μου ως αναπληρώτρια.. Επί πόσα χρόνια δήλωνα άπειρες περιοχές - φέτος μόνο τον νομό μου... Όντως, έτσι έγινε! Θα εργαστώ εδώ! Κ.Ξ.  

Και εμένα με βοήθησε είχα κάνει την αίτηση για δουλειά και με πήραν, κάτι απίστευτο, πρώτη φορά και την έκανα και με πήραν για την δουλειά. Να είσαι καλά Φρίξo, ευχαριστώ πολύ. Α.Λ.  

Η συμμετοχή μου στο Angels Club αναζωπύρωσε τη φλόγα της καρδιάς μου, τυλίγοντας με, με μια γλυκιά ζεστασιά και ένα αίσθημα ασφαλείας και προστασίας... Βαθιά ευγνώμων. Π.Π  

Ευχαριστουμε και πολλη ευγνωμοσυνη για το προτζεκτ σου. Είναι πολύ οικονομικό και αποτελεσματικό. Θ.Π.  

I have already noticed that my prayers and meditations have more traction since joining your Angel Club last week. Thank you! R.M.  

Σ'ευχαριστούμε πολύ Φρίξο!! Εδώ και περίπου 1 μήνα, είχα ένα προβληματάκι με το αμάξι αλλά μόλις σήμερα "ένιωσα" ότι είναι η κατάλληλη μέρα για να το λύσω... Όπως κι έγινε... Γρήγορα κι εύκολα... Επίσης, μου ήρθαν σκέψεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να ενισχύσει την οικονομική ευημερία εμού και του συντρόφου μου.

Συνέβη εδώ και δύο μέρες κάτι απίστευτο! Η κινητή τηλεφωνία που έχω συμβόλαιο ειναι υψηλό το μηναίο ποσό που πληρώνω καθε μηνα... Μεσα μου ενδόψυχα ήθελα να πλήρωνα μικρότερο ποσό με τις ίδιες παροχές.... Χθες μου έστειλε μηνυμα η εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας ότι μου κάνουν έκπτωση 40% στο πρόγραμμα μου! Απίστευτο! Αυτο δεν εχει συμβεί ποτέ ξανά! Μ.Μ

Χθες εγκρίθηκε απο τον διευθυντή μου η αίτηση μου για την συμμετοχή μου σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα! Φ.Μ.

Ευχαριστούμε πολύ! Eίμαι πιο συγκεντρωμένη και αποτελεσματική. Νιώθω πως κάνω πράγματα με ευκολία, δεν αποφεύγω τίποτα και δεν αναβάλω. A.T.

Είναι θαύμα... Σ' ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη προσφορά. Άγγελοι σε συνεχή δράση γύρω μου. Μεγάλη ανακούφιση. C.W.

 

Έλα στο Club!      

Οι ενδυναμώσεις πραγματοποιούνται από απόσταση και όλες οι ενεργοποιήσεις και ενεργειακή εργασία γίνονται για εσένα. 

Η πρώτη ενδυνάμωση λαμβάνει χώρα μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και η δεύτερη ενδυνάμωση περίπου στα μέσα του μήνα.

Επιπλέον πληροφορίες και ενημερώσεις θα αναρτώνται στην ιδιωτική ομάδα στο facebook. Εάν εγγραφείτε μετά το πέρας της πρώτης ενεργοποίησης του μήνα, τότε η συνδρομή σας θα ισχύει από τον επόμενο μήνα.

 

Εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή και για όσο το επιθυμείτε:

Μηνιαία Συνδρομή: 25€

Έξι Μήνες 10% Έκπτωση: 135€

Ένας Χρόνος 15% Έκπτωση: 255€  

Εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Με αγάπη και υποστήριξη,

Φρίξος Χριστοδούλου

Teaching about Angels & Angelic Reiki Master Teacher since 2006