Wesak Day στο Angels House!

19 Μαΐου 2019

 

Με τους Πασχάλη Καζακόπουλο & Φρίξο Χριστοδούλου

 
 

Wesak Day 2015

 

Το Wesak (Βεσάκ) πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Ταύρου. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εορτή προς τιμή του Βούδα που αναγνωρίζει τη γέννηση του και τη μεγάλη σοφία που έφερε αυτός ο κοσμικός Διδάσκαλος επάνω στη γη.

Το Wesak είναι η στιγμή της μεγάλης ανανέωσης και του εορτασμού.

Η ποιότητα της ενέργειας είναι η δύναμη του διαφωτισμού. Αυτή η ενέργεια προέρχεται από την καρδιά του Θεού και συσχετίζεται με τη θεία κατανόηση και την Αγάπη - Σοφία του Θεού. Το Wesak έχει θεωρηθεί από όλους τους αναληφθέντες Δασκάλους ύψιστης σημασίας στις παγκόσμιες υποθέσεις.

Στην πανσέληνο του Wesak ένα κανάλι ανοίγει για την ανθρωπότητα το όποιο επιτρέπει στους εργάτες του Φωτός να έρθουν σε επαφή με ορισμένες ενέργειες που κανονικά δεν είναι διαθέσιμες ή προσβάσιμες. Αυτό επιτρέπει την ανάπτυξη της συνείδησης να επιταχυνθεί.

Θα συνδεθούμε με όλες τις ομάδες του κόσμου και θα κατεβάσουμε την υψηλότερη ενέργεια ανάληψης μαζί. Όλοι οι εργάτες του Φωτός θα δεχτούν εκείνη τη στιγμή από ψηλά μια ροή ενέργειας που θα τους ενδυναμώσει ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της πνευματικής τους πορείας!


 

Αγκαλιάζοντας την Αληθινή μας Ύπαρξη!

 

Στο Φεστιβάλ του Wesak δημιουργείται μια ζωντανή γέφυρα μεταξύ της ανθρωπότητας, της πνευματικής ιεραρχίας και της Σαμπάλα. Η δύναμη της Αγάπης - Σοφίας αποτυπώνεται αυτή τη στιγμή στην ανθρωπότητα ώστε να μας αφυπνίσει από τη λήθη και να μας προτρέψει στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας, στην καλή θέληση, τη συμπόνια και την αγνή πνευματικότητα.

Αυτή την ημέρα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη γη στρέφουν την προσοχή τους στην ανύψωση της ανθρωπότητας αλλά και όλων των βασιλείων της γης, ώστε όλα τα όντα να απελευθερωθούν από την πλάνη, τη δυστυχία και τον πόνο.

Γινόμαστε το δοχείο για τις υψηλότερες πνευματικές ενέργειες ώστε να καλλιεργήσουμε τις πνευματικές αξίες εντός μας και να επαναφέρουμε την ύπαρξή μας σε ευθυγράμμιση, να θυμηθούμε ξανά την αληθινή μας φύση και να την εκφράσουμε μέσα στον κόσμο. Οι ευλογίες που μεταδίδονται αυτή την ημέρα είναι ύψιστης σημασίας, καθώς προωθούν την αυτοσυνείδηση και την εκδήλωση του θεϊκού σχεδίου επί της γης.

Όποια κι αν είναι η υπηρεσία και η εργασία σας σε αυτή τη ζωή, η ευλογία του Wesak θα σας δώσει την έμπνευση, το άνοιγμα και την ώθηση που χρειάζεστε για να τις εκδηλώσετε ώστε να ευεργετήσουν όλη την ύπαρξη.

 

Μια συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε!

 

wesak day banner 2013

Το ημερήσιο φεστιβάλ του Wesak το 2013 στο Angels House.

Στις 19 Μαΐου θα γιορτάσουμε μαζί με τις χιλιάδες ακολούθων του πνευματικού μονοπατιού το φεστιβάλ του Wesak στην Αθήνα. Σε μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στο Angels House θα πραγματοποιηθούν:

Επαναφιέρωση στο πνευματικό μονοπάτι και προσφορές.

Βουδιστικές προσευχές για θεραπεία, απομάκρυνση του κάρμα κ.α.

Ενεργειακοί συντονισμοί και ενεργοποιήσεις.

Παραδοσιακός διαλογισμός του Wesak με όλες τις ομάδες ανά τον κόσμο.

Ζωντανή διοχέτευση (channeling) που θα δοθεί εκείνη τη στιγμή στην ομάδα.

Εναρμονίσεις με ιερά μάντρα.

Μοίρασμα και επαφή με άλλους εργάτες του φωτός.

Ενδιάμεσα διαλείμματα με τσάι και ιδιαίτερα παραδοσιακά εδέσματα για αυτή τη γιορτή και άλλες εκπλήξεις!

 
workshop dates logo new

 

Κυριακή 19 Μαΐου, 2019 (11:00 - 14:00)

 

 

 

Πληροφορίες Συμμετοχής

 

Το Wesak Day 2019 είναι ανοιχτό προς όλους τους ενεργούς μαθητές του Angels House University και η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη συμμετοχή σας.