Αγγελική Ευλογία!

angelic healing1

Δοκίμασε αυτό το ντους αγγελικών ενεργειών. Θα λάβεις αυτή την ευλογία ακόμη κι αν δεν έχεις ηχεία στον υπολογιστή σου για να το ακούσεις.

Απλά πάτησε Play και απόλαυσε την ενέργεια...!

Έπειτα ταξίδεψε στον κόσμο των αγγέλων καθώς διαβάζεις πως λειτουργεί

το Αγγελικό Ρέικι!

© Angels House University Music: Michael Hammer

Νιώθω πολύ πιο ήρεμη, πιο σίγουρη και πιο διαφορετική... “Νιώθω όπως ένας “άγγελος”, πιο φωτεινή και με μια δύναμη κάπως διαφορετική και πιο ισορροπημένη και πιο καλά γειωμένη στα πόδια μου. Νιώθω επίσης πιο ήρεμη και καθησυχασμένη. Ρόζυ Μ.

Από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα και είδα τις ενέργειες να με πλημμυρίζουν. Νιώθω ευλογημένη που το έζησα όλο αυτό! Μαριάνθη Χ.

Περισσότερες Εμπειρίες

Αγγελικό Ρέικι 1ος - 2ος Βαθμός

3ήμερο Σεμινάριο

 
 

Angelic Reiki 1 2 cover banner 2016

 

Γίνετε κανάλι για τις ενέργειες των αγγέλων θεραπευτών!

 
 
 

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που συνθέτει την αρχαία σοφία και τη νέα σκέψη. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας του εαυτού και θεραπείας που επιδρά σε πολλαπλά επίπεδα μέσα στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό σώμα. Η εφαρμογή του είναι απλή και το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετέχει και να το εφαρμόσει άμεσα.

Μέσα από το σεμινάριο θα μάθετε πως να έρχεστε σε συν-δημιουργική επαφή με τους αγγέλους θεραπευτές και θα διευρύνετε την κατανόησή σας σε σχέση με τη θεραπευτική. Με απλούς και άμεσους τρόπους θα μάθετε πως μπορείτε να επιφέρετε αλλαγές σε οποιοδήποτε τομέα τη ζωής, είτε αφορά την υγεία, τα επαγγελματικά, τις σχέσεις σας, να υποστηρίξετε την οικογένειά σας ή άλλους ανθρώπους. Καθώς οι άγγελοι δεν έχουν όρια στη θεραπευτική τους, η πραγματικότητά σας πρόκειται να αλλάξει με θαυμαστούς τρόπους!

 

Τι γίνεται στο Σεμινάριο

 

Ξεκινώντας το σεμινάριο ο Πασχάλης και ο Φρίξος θα παρουσιάσουν στην αρχική τους ομιλία μιά νέα αντίληψη σχετικά με τους αγγέλους και πως βασίζεται η δυναμική του αγγελικού ρέικι σε αυτή, το υπόβαθρο του συστήματος και την ιστορία των αγγέλων και του ρέικι.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σεμιναρίου είναι οι διαλογισμοί - ενεργειακοί συντονισμοί που πραγματοποιούνται. Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία μέσα από το αγγελικό βασίλειο. Θα μοιραστούμε δύο αγγελικούς καθαρισμούς από το κάρμα και από άλλα ενεργειακά εμπόδια τα οποία περιορίζουν τις δυνατότητές σας στη θεραπευτική.

Ακόμη θα βιώσετε δύο συντονισμούς στον 1ο και 2ο βαθμό του αγγελικού ρέικι. Οι συντονισμοί αυτοί δίδονται με τον πιο τέλειο τρόπο διά μέσου του αγγελικού βασιλείου απευθείας στους συμμετέχοντες. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ένας άγγελος θεραπευτής θα σας συνοδεύει σε όλες τις θεραπείες που θα πραγματοποιείτε σε αυτή την ενσάρκωση!

Ήδη από την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα συνδεθούμε με το αγγελικό βασίλειο φέρνοντας την εμπειρία του αγγελικού πεδίου για να τη βιώσουν όλοι. Καθώς θα συνδέεστε με το αγγελικό πεδίο θα γίνεστε ένα με την αγγελική συνείδηση προκαλώντας μετατοπίσεις στη συνειδητότητά σας, πράγμα που επιφέρει αλλαγές στο φωτεινό σώμα, στο DNA, στην αντιληπτικότητα αλλά και σε άλλους τομείς της πραγματικότητας.

Με βάση αυτούς τους συντονισμούς θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας. Ο Πασχάλης και ο Φρίξος θα σας καθοδηγήσουν μέσα από πρακτική εφαρμογή των διαφόρων θεραπευτικών τεχνικών. Θα μάθετε πως να συνδέεστε με το αγγελικό πεδίο, πως να εργάζεστε με την αγγελική ενέργεια, να εντοπίζετε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα με απλούς τρόπους και να επιφέρετε αλλαγές.

Μέσα από τη διδασκαλία, προσωπικά παραδείγματα, πρακτική εφαρμογή, απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις και απορίες, θα οικοδομήσουμε γερές βάσεις ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε όλα τα εργαλεία άμεσα στον εαυτό σας και σε άλλους ανθρώπους. Μέσα από αυτή την εργασία θα μπορείτε να εργαστείτε με οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και θα θέλατε να αλλάξετε.

Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου πραγματοποιείται ένας ιδιαίτερος συντονισμός για τη συγχώνευσή σας με το αγγελικό βασίλειο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εναρμόνισης μεταδίδονται ενεργειακοί συντονισμοί από 30 Αρχαγγέλους, οι οποίοι σας επιτρέπουν να συγχωνευτείτε με την ενέργεια του Θεϊκού Νου! 

Η εμπειρία του σεμιναρίου είναι μοναδική και πολλές αλλαγές συμβαίνουν καθώς θα συγχωνεύστε με το αγγελικό πεδίο και η αγγελική δόνηση αρχίζει να κατακλύζει την ύπαρξη σας. Πολλά τραύματα, πόνος και μπλοκαρίσματα συχνά απελευθερώνονται με ένα τρόπο γεμάτο χάρη αφήνοντας χώρο σε μια νέα πραγματικότητα να αναδυθεί.

Επιπλέον υπάρχει μιά ολοκληρωμένη πληροφόρηση και εργασία που σας εφοδιάζει με εργαλεία για να επεκτείνετε την πρακτική πέρα από το σεμινάριο ενώ παράλληλα εφοδιάζεστε κατάλληλα για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή του αγγελικού ρέικι. 

 

Μερικά από τα θέματα που θα εξερευνήσουμε

 

Τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα).

Tα 8 πολυδιαστασιακά σύμβολα.

Θεραπευτικές Μέθοδοι: ως κανάλι, θεραπεία με πρόθεση για εντοπισμό συγκεκριμένων μοτίβων, πολυδιαστασιακή θεραπεία (χώρος - χρόνος, προηγούμενες ενσαρκώσεις) θεραπεία εξ’ αποστάσεως, θεραπεία για εγκύους, παιδιά, βρέφη, καταστάσεις, επεξήγηση και εργασία με τους αναληφθέντες δασκάλους και γαλαξιακούς θεραπευτές, αυτοθεραπεία, συντονισμός με τους κρυστάλλους της Ατλαντίδας, καθαρισμός και ενεργοποίηση κρυστάλλων, ιαμάτων και χώρων, πως να δημιουργείτε ένα θεραπευτικό χώρο και άλλα.

Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο λαμβάνετε ένα εγχειρίδιο για το αγγελικό ρέικι 1ου & 2ου βαθμού, ένα προσωπικό master κρύσταλλο ο οποίος εναρμονίζεται αποκλειστικά για τη θεραπευτική σας εργασία και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Το Δώρο μας σε εσάς!

 

Με την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου σας κάνουμε δώρο τις δύο επόμενες συναντήσεις Ομάδας Δράσης Αγγελικού Ρέικι εντελώς δωρεάν (αξίας 70€ ).

 
 

workshop dates logo new


 29 Σεπτ - 1 Οκτ.17
23 - 25 Φεβ.18
 27 - 29 Οκτ.17 22 - 24 Ιουν.18


 
 

Πληροφορίες Συμμετοχής

 

Συμμετοχή: 350€ | Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 50€

Ώρες σεμιναρίου: Παρ. 17:00 - 21:00  Σάβ. & Κυρ. 10:00 - 18:00

Επανάληψη: 150€

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση

 
 

© 2004 - 2017 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu