Αγγελική Ευλογία!

angelic healing1

Δοκίμασε αυτό το ντους αγγελικών ενεργειών. Θα λάβεις αυτή την ευλογία ακόμη κι αν δεν έχεις ηχεία στον υπολογιστή σου για να το ακούσεις.

Απλά πάτησε Play και απόλαυσε την ενέργεια...!

Έπειτα ταξίδεψε στον κόσμο των αγγέλων καθώς διαβάζεις πως λειτουργεί

το Αγγελικό Ρέικι!

© Angels House University Music: Michael Hammer

Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι

Εισαγωγικό Άρθρο

 

από τον Φρίξο Χριστοδούλου σχετικά με το σύστημα του Αγγελικού Ρέικι

 

sinedries banner new2013

 

Ένα σύστημα μεταμόρφωσης από τους αγγέλους!

 
 
 

Το αγγελικό ρέικι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας, φροντίδας του εαυτού και μεταμόρφωσης. Είναι ένα μεταβιβάσιμο σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί την ενέργεια της θεϊκής διάνοιας.

Αρχάριοι αλλά και προχωρημένοι στο τομέα της θεραπευτικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την εργασία για να επιφέρουν αλλαγές σε οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει κανάλι για τις ενέργειες των αγγέλων και να  το εφαρμόσει.

Το αγγελικό ρέικι ξεκινά με ένα απαλό άγγιγμα και με εστιασμένη πρόθεση, ανοίγοντας ένα πεδίο χάρης μέσα από το οποίο η πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει. Αυτό το πεδίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει νέες πιθανότητες και να μεταμορφώσει καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, τις πεποιθήσεις και τη δομή της πραγματικότητας.

Συχνά θα αισθανθείτε τη ροή της ενέργειας μέσα και γύρω σας όταν εφαρμόζετε το αγγελικό ρέικι ενώ και το άτομο που το λαμβάνει το βιώνει και εισέρχεται άμεσα σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης ή ενεργοποίησης. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε το άτομο ξαπλώνει σε κρεβάτι θεραπείας είτε κάθεται σε καρέκλα.

Οι συμμετέχοντες διδάσκονται συγκεκριμένες μεθόδους χρησιμοποιώντας εστιασμένη πρόθεση, το πεδίο της καρδιάς σε συνεργασία με την αγγελική ενέργεια επιτρέποντας στις αλλαγές να συμβούν.

 

Εξερευνώντας το αγγελικό ρέικι

 

Το αγγελικό ρέικι δεν είναι ένα "πράγμα" ή "κάτι" για να το καθορίσουμε, αλλά ένα μονοπάτι προς τη μεταμόρφωση και την επιστροφή στην ολότητα. Αυτή η μεταμόρφωση λαμβάνει χώρα σε πολλαπλά επίπεδα και στο δίκτυο των πληροφοριών που δημιουργεί την πραγματικότητα.

Τα εργαλεία και οι μέθοδοι που παρουσιάζονται στο σεμινάριο αποτελούν μια γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται για την πλοήγηση μέσα στη συνειδητότητα και στον εντοπισμό των αλλαγών που συμβαίνουν. Για παράδειγμα οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πως να εντοπίζουν μπλοκαρίσματα στην ενέργεια και να κατευθύνουν τη νέα δυνατότητα μέσα από το τρίτο μάτι.

Σε μια πολυδιαστασιακή θεραπεία ένα από τα “εργαλεία” που χρησιμοποιούμε στο αγγελικό ρέικι είναι να μπορείτε να εντοπίσετε δυσαρμονικά μοτίβα τα οποία βρίσκονται σε άλλες διαστάσεις, παράλληλες πραγματικότητες ή ακόμη και σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και να τα επαναφέρετε σε μια ευθυγραμμισμένη και αρμονική κατάσταση.

Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο πεδίο της καρδιάς και στο πεδίο των αγγέλων μέσα από το οποίο ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στο αγγελικό ρέικι.

 

Δεν υπάρχουν όρια στη θεραπευτική των αγγέλων!

 

Τι κάνετε όταν εφαρμόζετε το αγγελικό ρέικι;

Επανασυνδέεστε με το Όλο επιτρέποντας στη Θεϊκή Διάνοια της οποίας οι άγγελοι αποτελούν οχήματα, να εκδηλώσει τη θεϊκή τελειότητα μέσα σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα.

Στο αγγελικό ρέικι εδραιώνεται η σύνδεση με τους αγγέλους θεραπευτές οι οποίοι πραγματοποιούν τις αλλαγές ή τη θεραπεία που χρειάζεται να γίνει εκείνη την στιγμή για να φέρει τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτό που χρειάζεται πραγματικά είναι να βγάλετε τον εαυτό σας "από τη μέση" ή από την ανάγκη να θεραπεύσετε κάτι, επιτρέποντας στους αγγέλους να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές στο πλέγμα της πραγματικότητας!

Η χάρη του συστήματος βρίσκεται στην απλότητά του.

Η όλη εμπειρία του σεμιναρίου είναι βιωματική και σας επιτρέπει να εισέλθετε σε μια νέα κατανόηση, σαν να μαθαίνετε νέες ικανότητες, μια νέα γλώσσα, κάτι το οποίο θα διευρύνει την αντιληπτικότητά σας σχετικά με το τι είναι πιθανό σε μια πραγματικότητα που πολλά πράγματα φαίνονται ότι δεν μπορούν να αλλάξουν.

Πολλές καταστάσεις, θέματα χρόνων, τραύματα, συναισθήματα και πεποιθήσεις συχνά μεταμορφώνονται με χάρη στο καθαγιασμένο έδαφος των σεμιναρίων. Πρόκειται για μια ευλογημένη εμπειρία γεμάτη χάρη, αγάπη και εγκάρδια επανασύνδεση με το πνεύμα.

Η εμπειρία που έχει ο καθένας σε αυτά τα σεμινάρια είναι διαφορετική και ο καθένας βιώνει αυτό που χρειάζεται και που θα τον βοηθήσει στο μέγιστο εκείνη την στιγμή στο προσωπικό του μονοπάτι της αυτοθεραπείας, της διεύρυνσης και κυριαρχίας του εαυτού. Κάθε σεμινάριο είναι μοναδικό και καθοδηγείται με τέτοιο τρόπο που ωφελεί την εκάστοτε ομάδα στο μέγιστο.

 

Η Μοναδικότητα των συντονισμών του Αγγελικού Ρέικι

 

cover angelic artical

Το δυναμικό του αγγελικού ρέικι βρίσκεται στο πεδίο των άπειρων πιθανοτήτων το οποίο ανοίγει κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και κατά την εφαρμογή του αγγελικού ρέικι σε μια θεραπευτική συνεδρία.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων πραγματοποιούνται ενεργειακοί συντονισμοί οι οποίοι δίνουν πρόσβαση στη θεραπευτική ενέργεια των αγγέλων και στο αγγελικό πεδίο με το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να έρχονται σε επαφή και να συν-δημιουργούν.

Οι συντονισμοί στο αγγελικό ρέικι δίνονται απευθείας από το αγγελικό βασίλειο στους συμμετέχοντες πιστοποιώντας την αγνότητα της ενέργειας και τον υψηλότερο συντονισμό σε αντίθεση με άλλα συστήματα ρέικι όπου οι συντονισμοί φιλτράρονται και μεταδίδονται μέσα από τη συνειδητότητα του δασκάλου.

Σε κάθε σεμινάριο πραγματοποιούνται δύο ενεργειακοί καθαρισμοί από το κάρμα, αρνητικά μπλοκαρίσματα και περιοριστικές ενέργειες. Αυτοί οι καθαρισμοί έχουν άμεση καθαρτήρια επίδραση στα ενεργειακά σώματα και το φωτεινό σώμα και ανεβάζουν τους κραδασμούς ώστε να πραγματοποιηθεί έπειτα η συγχώνευση με την αγγελική συνειδητότητα.

Επιπλέον εδραιώνεται η σύνδεση με τους αναληφθέντες Δασκάλους και τους γαλαξιακούς δασκάλους, δίνοντας πρόσβαση σε άλλες θεραπευτικές ενέργειες και δυνατότητες. Έπειτα ακολουθεί συντονισμός και συγχώνευση με την αγγελική δόνηση και τους θεραπευτές αγγέλους.

Σε κάθε σεμινάριο πραγματοποιούνται δύο συντονισμοί (1ος - 2ος βαθμός και 3ος - 4ος βαθμός αντίστοιχα για κάθε σεμινάριο). Εδώ οι αγγελικές διάνοιες αγκυροβολούν στη συνειδητότητα του ατόμου τα παραδοσιακά σύμβολα του ρέικι και μη, τα οποία δίνονται από το αγγελικό επίπεδο και ενεργοποιούνται στα επτά επίπεδα της μορφής και της θεϊκής μορφής.

Στο αγγελικό ρέικι αντιλαμβανόμαστε τα σύμβολα ως οχήματα για τις αρχετυπικές ενέργειες της Δημιουργίας. Είναι πολυδιαστιασιακές πύλες της συνείδησης. Δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσετε ή να τα ζωγραφίζετε. Από τη στιγμή της εναρμόνισης στο αγγελικό ρέικι οι συμμετέχοντες έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά οποτεδήποτε χρειάζεται και η δράση τους καθοδηγείται αυτόματα από τους αγγέλους θεραπευτές.

Αυτές οι εναρμονίσεις πυροδοτούν μια μεταμορφωτική διαδικασία καθώς προκαλεί όλα τα δυσαρμονικά μοτίβα να επανέλθουν σε ευθυγράμμιση με την τελειότητα.

Αυτό επηρεάζει όχι μόνο την ανύψωση της ενέργειας του ατόμου, αλλά μεταμορφώνει το DNA, το φωτεινό σώμα, διευρύνει την αντιληπτικότητα, επανασυνδέει με το Όλο και πολλά περισσότερα που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε με τον περιορισμένο μηχανισμό των αισθήσεων. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο κάθε συμμετέχων συνδέεται με ένα άγγελο θεραπευτή που τον συνοδεύει σε όλες τις θεραπείες που πραγματοποιεί.

Η συγχώνευση με την αγγελική δόνηση και τον Θεϊκό Νου όπως πραγματοποιείται στο αγγελικό ρέικι το κάνει μοναδικό. Εδώ οι συμμετέχοντες γίνονται ένα με την αγγελική ενέργεια και τη θεϊκή διάνοια, και από αυτό το επίπεδο και τις δυνατότητες που παρέχει πραγματοποιούνται όλες οι θεραπείες.

Το να γίνεσαι ένα με τους αγγέλους θεραπευτές και να συν-δημιουργείς μέσα στο αγγελικό πεδίο διαφέρει εντελώς από το να εφαρμόζουμε οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδο και να ζητούμε βοήθεια από τους αγγέλους.

Το αγγελικό ρέικι λειτουργεί για οποιοδήποτε θέμα ή κατάσταση θέλετε να μετατοπίσετε. Πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά τα σεμινάρια έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει και ανακαλύπτουν ένα βαθύτερο νόημα ύπαρξης.

Σε άλλους αφυπνίζει τα προσωπικά τους χαρίσματα και βοηθά να ανακαλύψουν το προσωπικό τους μονοπάτι και το σκοπό της ζωής τους, φέρνει μεγαλύτερη ολοκλήρωση, ηρεμία, διαύγεια, κατανόηση και ανανέωση.

Είναι ένας αστείρευτος και ανεκτίμητος θησαυρός μέσα από τον οποίο θα αντλείτε καθημερινά. Οι άγγελοι και το πεδίο του θεϊκού νου βρίσκονται εκεί πάντοτε 24 ώρες την ημέρα! Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα σύγχρονο σύστημα θεραπείας που υποστηρίζεται από την αρχαία σοφία και το νέο τρόπο σκέψης.

Οι ρίζες του προέρχονται από την εποχή της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, όταν οι άγγελοι και οι άνθρωποι ήτανε ένα. Αυτή την εποχή αφυπνίζεται ξανά αυτή η γνώση και η δυνατότητα να συνδεθούμε ξανά με τις ανώτερες σφαίρες του πνεύματος.

Σκεφτείτε για λίγο, πως θα ήταν να συγχωνεύεστε με τη ζωντανή παρουσία των αγγέλων; Πως θα νιώθετε αν αισθανόσασταν τώρα τις ενέργειες των αγγέλων να σας αγκαλιάζουν;

Για να κατανοήσετε πραγματικά τη σπουδαιότητα αυτού του συστήματος, χρειάζεται να το βιώσετε. Εάν ασκείτε οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική τεχνική, εάν θέλετε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας, να συνδεθείτε με τους αγγέλους με ένα βαθύ τρόπο, το Αγγελικό Ρέικι σας παρέχει νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης που μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε.

 

Εισαγωγικό άρθρο από τον Φρίξο Χριστοδούλου σχετικά με το σύστημα του Αγγελικού Ρέικι.  
 

© 2004 - 2018 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu