Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

§ SECRET ALCHEMY ™

omadiki pano site

Κλείστε τα μάτια και πάρτε μια βαθιά αναπνοή...

Οι αλχημιστές σας καλωσορίζουν σε ένα κόσμο φροντίδας της αύρας, του χώρου και του σώματος!

Μέσα από την αγάπη μας για τη μυστική Αλχημεία επιλέξαμε αγνά αιθέρια έλαια δημιουργώντας εκπληκτικούς συνδυασμούς αρωμάτων από ευωδιαστά άνθη, ρίζες και σπάνια θυμιάματα!

Η μοναδικότητα της Secret Alchemy δεν βρίσκεται μόνο στο εξαιρετικό τους άρωμα και στη δύναμη των αιθέριων ελαίων, αλλά στην ενεργειακή τους αξία! Χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει, όλα τα προϊόντα είναι ενεργοποιημένα με δονήσεις από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, χρώματα και ενεργειακές πληροφορίες που δρουν με βαθύ και αποτελεσματικό τρόπο!

Σπρέι Αύρας & ΧώρουΔημιουργήστε την ατμόσφαιρα που χρειάζεστε απελευθερώνοντας στο χώρο σας τις ευεργετικές δονήσεις των Αρχαγγέλων και των Αναληφθέντων Δασκάλων! Καθαρίζουν, εναρμονίζουν και το καθένα φέρει τις δικές του ιδιαίτερες δονήσεις. Χρησιμοποιήστε τα για να φέρετε στο χώρο σας τις ποιότητες που χρειάζεστε την κάθε στιγμή.

Πεμπτουσίες: Οι Πεμπτουσίες Δασκάλων και Αρχαγγέλων υπηρετούν τον καθαρισμό, τη φροντίδα της αύρας και των προσωπικών μας ενεργειών. Μας ευθυγραμμίζουν συνδέοντας μας με τα βασίλεια του φωτός και την εσωτερική σοφία. Για καθημερινή ενίσχυση κι ανανέωση. 

Έλαια Σώματος: Δώσε αγάπη και φροντίδα στο σώμα σου με επτά ενεργοποιημένα Έλαια Σώματος! Υποστηρίζουν το ταξίδι της προσωπικής θεραπείας κι εξέλιξης και για εκείνες τις στιγμές έκτακτης ανάγκης που χρειαζόμαστε φροντίδα κι ενίσχυση στο φυσικό σώμα. Οι δονήσεις απορροφώνται από το δέρμα επιδρώντας βαθιά με το φυσικό μας εαυτό. Συνδυάστε τα μαζί με τα Σπρέι και τις Πεμπτουσίες για  πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Perfume Home Diffusers: Μοναδικά αρώματα για όμορφα σπίτια! Ένας οικολογικός τρόπος αρωματισμού που μεταμορφώνει ευγενικά τη διάθεση και το χώρο σας και διαχέει τις δονήσεις του στο δωμάτιο σας! Ανακαλύψτε τις 7 προτάσεις της Secret Alchemy ιδανικές για κάθε χώρο, διάθεση και εποχή.

Τέλεια για κάθε στιγμή, ιδανικά για διαλογισμό, χαλάρωση, προσωπική υποστήριξη αλλά και σαν άρωμα!

 

Δημοφιλέστερα Προϊόντα