Συχνές Ερωτήσεις - Αγγελικό Ρέικι (7 Δημοσιεύσεις )

Τι είναι ακριβώς το Αγγελικό Ρέικι;

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μια συναρπαστική καινούρια προσέγγιση στην ενεργειακή θεραπευτική την οποία μπορεί να εφαρμόσει οποιοσδήποτε. Αυτή η γνώση υπήρχε την εποχή της άνθισης της Ατλαντίδας και πλέον γίνεται ξανά διαθέσιμη στις μέρες μας.

Περισσότερα...

Πως μπορεί να με ωφελήσει το Αγγελικό Ρέικι;

Λόγω του ότι το Αγγελικό Ρέικι εργάζεται στενά με το αγγελικό βασίλειο κομίζει τις θεραπευτικές δυνατότητες των αγγέλων. Η καρδιά του αγγελικού ρέικι κτυπά στον πυρήνα του αγγελικού βασιλείου που είναι η ίδια η ουσία της ανιδιοτελούς αγάπης.

Περισσότερα...

Πως μπορώ να μάθω Αγγελικό Ρέικι;

Ο τρόπος για να διδαχτεί κάποιος ορθά το Αγγελικό Ρέικι με τα πλήρη οφέλη γίνεται στο περιβάλλον ενός σεμιναρίου. Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την οποία θα μπορείτε να εφαρμόζετε αυτό το σύστημα άμεσα και χωρίς αμφιβολίες.

Περισσότερα...

Πως δημιουργήθηκε το σύστημα του Αγγελικού Ρέικι;

Το Αγγελικό Ρέικι δημιουργήθηκε από τον Kevin Core μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης του με τον εσωτερισμό και τη θεραπευτική. Την περίοδο του 2002 - 2003 πέρασε μια εντατική διαδικασία υπό την καθοδήγηση του Αρχαγγέλου Μέτατρον και του Διδασκάλου Τζβαλ Κουλ, η οποία αργότερα εκδηλώθηκε ως το σύστημα που πλέον γνωρίζουμε ως Αγγελικό Ρέικι.

Περισσότερα...

Εφαρμόζω ήδη κάποιο σύστημα ρέικι. Γιατί να παρακολουθήσω το Αγγελικό Ρέικι;

Υπάρχουν πολλά συστήματα ρέικι στις μέρες μας και όλα τους είναι υπέροχα. Ωστόσο υπάρχει κάτι διαφορετικό στο Αγγελικό Ρέικι που το κάνει να ξεχωρίζει.

Περισσότερα...

Υπάρχουν πτυχές της ζωής μου που Δεν πρέπει να εφαρμόσω το Αγγελικό Ρέικι;

Καθόλου. Κατ’ ακρίβεια το Αγγελικό Ρέικι προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η θεραπεία πραγματοποιείται από τους ίδιους τους αγγέλους κι έτσι δημιουργείται αυτό που χρειάζεται ο καθένας την κάθε φορά.

Περισσότερα...

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσω το Αγγελικό Ρέικι στους άλλους, ιδιαίτερα αυτοί οι οποίοι μπορεί να είναι σκεπτικοί;

Ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσουμε το Αγγελικό Ρέικι στους άλλους είναι μέσα από την έννοια της αγάπης. Η αγάπη είναι ο συμπαντικός θεραπευτής. Όσο ξεκουραζόμαστε μέσα στην αγάπη τόσο βαθύτερη είναι και η θεραπεία.

Περισσότερα...