Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Dubai: Υφαίνοντας το Πλέγμα του Χριστού!

Dubai2010

Η πρόσφατη επίσκεψη μας στο Dubai, ένα από τα 7 εμιράτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ολοκληρώθηκε αφήνοντας μια ευχάριστη ανάμνηση και χαρά ικανοποίησης από την εργασία φωτός που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή. Δύο ανθρώπινοι άγγελοι και αφοσιωμένες εργάτριες του Φωτός άνοιξαν μια «πόρτα» ώστε αυτές οι ενέργειες να αγκυροβολήσουν στα πλέγματα της περιοχής μέσα από την ομαδική εργασία που πραγματοποιήσαμε.

Η Katrina Valente και η Reshma Mohammed εργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια στο Dubai προσφέροντας υπηρεσία, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους να ανταπεξέλθουν στους γρήγορους ρυθμούς, το στρες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος σε μια σύγχρονη και ραγδαία αναπτυσσόμενη μεγαλούπολη.

Η συγχρονικότητα της επίσκεψης αυτή μας έδειξε την κατάσταση που επικρατεί φανερώνοντας τα σημάδια της ήδη από την πρώτη ημέρα. Αν και η πρώτη ματιά που ρίχνει ένας επισκέπτης μπορεί να φαίνεται ότι βρέθηκε σε ένα σύγχρονο πολιτισμό, με τους τεράστιους ουρανοξύστες, πολυεθνικές εταιρίες, πολυτελή ξενοδοχεία με όλες τις ανέσεις και όλα τα σχετικά, είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή η ανισορροπία που υπάρχει πρώτα σε εξωτερικό επίπεδο.

Άνθρωποι από όλες τις χώρες κατοικούν τώρα στο Dubai προσφέροντας την ενέργειά τους για μια καλύτερη ζωή. Εν τούτοις η επαφή με τους ανθρώπους εκείνες τις ημέρες αποκάλυψε και πάλι τον εσωτερικό τους κόσμο, έχοντας τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς όπως και σε άλλα μέρη του κόσμου. Κοινά σημεία συνάντησης, η αναζήτηση της ισορροπίας, η ελευθερία, η ολοκλήρωση, η αγάπη και η υπηρεσία προς τους συνανθρώπους.

Φωτογραφίες με την οικογένεια του Φωτός στo Dubai!

Η εργασία υπηρεσίας και η πρώτη επαφή έγινε με μια ομάδα ανθρώπων όπου εργαστήκαμε με τις νέες ενέργειες του ολοκληρωμένου Χριστού. Μιλήσαμε για τις ενέργειες της ανάληψης και τις διδασκαλίες του Θεϊκού Θηλυκού σε σχέση με αυτά που περνά ο πλανήτης και η ανθρωπότητα.

Στον ιερό κύκλο που δημιουργήσαμε η Μαρία Μαγδαληνή έφερε ένα μήνυμα για την ομάδα και προσφέραμε υπηρεσία αγκυροβολώντας τους νέους κωδικούς της καρδιάς στα πλέγματα της περιοχής και στις συνειδητότητες των συμμετεχόντων. Η ανταπόκριση στην ενέργεια αυτή ήταν άμεση και αισθητή, καθώς η ενέργεια αγκυροβολούσε ορμητικά πάνω στα πλέγματα μέσα από το κανάλι της ομάδας υφαίνοντας τις ενέργειες του ιερού ρόδου.

Η Αγγελική Δόνηση αγκυροβολεί στο Dubai!

Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε το δώρο του Αγγελικού Ρέικι το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Καλωσορίστε τους πρώτους Αγγελικούς Θεραπευτές!

Η αρχή έγινε καθώς η δικτύωση των αγγελικών ενεργειών γειώθηκε στην περιοχή και πολλές πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια σχετικά με το ενεργειακό παιχνίδι και τον έλεγχο που επικρατεί εκεί. Ας μην ξεχνούμε ότι η κύρια θρησκεία εκεί είναι ο Ισλαμισμός και η καταπίεση της θηλυκής ενέργειας είναι ακόμη έντονη, πέρα από τους διάφορους νόμους και ρυθμίσεις που απαγορεύουν την μετάδοση των πνευματικών πληροφοριών. Όμως η αλλαγή πρόκειται να έρθει καθώς οι ανατροπές σε πλανητικό επίπεδο συμβαίνουν και αγγίζουν κάθε χώρα, κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη μας. Υπάρχει πολλή εργασία ακόμη.

Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στη νέα κοινότητα φωτός που ξεκινά τώρα στο Dubai!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που συγκεντρωθήκατε και γίνατε τα κανάλια για αυτές τις ενέργειες μοιράζοντας τις ευλογίες του ολοκληρωμένου Χριστού. Επίσης να ευχαριστήσουμε την Katrina και την Reshma για όλη την προετοιμασία, την υποστήριξη και τις προσπάθειες τους ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η συνάντηση φωτός προς υπηρεσία της περιοχής και των ανθρώπων. Είθε οι καρδιές σας να ξεχειλίζουν από το Φως του Χριστού καθοδηγώντας σας στα επόμενα βήματα του θεϊκού σχεδίου στην υπηρεσία του Φωτός.

Φρίξος Χριστοδούλου

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!

 

© 2004 - 2021 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu