Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Η Θεά Επιστρέφει στο Νησί της Αφροδίτης!

800px-La_naissance_de_Vnus

Στο πανέμορφο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο, αφιερώσαμε ένα ολόκληρο μήνα καθώς τον Αύγουστο μας δόθηκε η ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγο σε ένα διαφορετικό τοπίο. Μια ευχάριστη παύση ανάμεσα στις ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, η οποία μας γέμισε με νέες εικόνες, θετική ενέργεια και διάθεση για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Φτάνοντας τις πρώτες ημέρες στο νησί αφήσαμε λίγες ημέρες για ξεκούραση καθώς οι ενέργειες από το 6ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης εξακολουθούσαν να αφομοιώνονται στα ενεργειακά μας σώματα και στο φυσικό επίπεδο.

Οι αναμνήσεις και τα έντονα όνειρα που έρχονταν κατά τη διάρκεια του ύπνου μας έφεραν περισσότερη ακόμη κατανόηση σχετικά με την ομαδική εργασία που έγινε εκείνες τις έξι ημέρες. Έτσι είχαμε το χρόνο να εισχωρήσουμε ακόμη βαθύτερα στις ενεργειακές μετατοπίσεις που ξεκίνησαν να συμβαίνουν το καλοκαίρι του 2010 και αυτές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Φυσικά ο ήλιος και οι παραλίες στη Λεμεσό και στην ευρύτερη περιοχή ήταν μια όαση ανάμεσα στα τόσο έντονα ενεργειακά «σκαμπανεβάσματα». Απολαύσαμε τη θάλασσα παραδίδοντας τους εαυτούς μας στην αγκαλιά της η οποία έμοιαζε τόσο φιλόξενη και η αίσθηση της φροντίδας, της ανανέωσης, της χαράς και της αναζωογόνησης μας κρατούσε για αρκετές ημέρες κοντά της.

Φωτογραφίες απο το πανέμορφο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο!

Στη συνέχεια της μικρής μας «περιπέτειας» στο νησί επισκεφτήκαμε διάφορα μέρη εξερευνώντας το φυσικό τοπίο και τα ενεργειακά σημεία της Κύπρου. Το νησί εξακολουθεί να κρατά ακόμη τους ενεργειακούς κωδικούς του Φωτός οι οποίοι περιμένουν να αφυπνιστούν ξανά. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κύπρος χαρακτηρίζεται ως Νήσος Αγίων. Υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες εκκλησίες και μοναστήρια που μπορείς να επισκεφτείς ενώ αρκετά από αυτά βρίσκονται υπό την προστασία της Unesco και στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς. Όλο το νησί ένα ζωντανό προσκύνημα στα καθαγιασμένα χώματα όπου περπάτησαν άγιοι άνθρωποι. Ένας πολύ βαθιά ευλογημένος τόπος και σημαντικός τόπος λατρείας της Μητέρας Θεάς.

Η Επιστροφή του Θεϊκού Θηλυκού στο Νησί της Αφροδίτης!

Μέσα από την ιστορία της Κύπρου γνωρίζουμε ότι πέρασαν πολλοί λαοί ως κατακτητές οι οποίοι άφησαν τα σημάδια τους και τις επιρροές τους. Ένας τόπος όπου γεωγραφικά αποτελεί σταθμό δύναμης καθώς παρέχει πλεονεκτήματα σε πολλά επίπεδα όπως στρατηγικό, οικονομικό, εμπορικό και άλλα. Αυτή όμως η ιστορία έχει φέρει τις επιδράσεις της στο νησί χαράζοντας μια πορεία πατριαρχίας η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα σε πολύ έντονο βαθμό.

Οι αλλεπάλληλοι πόλεμοι, οι μάχες επιβίωσης και οι αγώνες απελευθέρωσης οι οποίοι συνεχίζονται και τώρα σε ένα άλλο επίπεδο λειτούργησαν με ένα τρόπο όπου το πρότυπο του ισχυρού και η επιβολή εισχώρησαν στη συνείδηση και στα ενεργειακά πεδία. Οι θρησκείες και η υπεροχή του αρσενικού στοιχείου έναντι του θηλυκού οδήγησαν στην εγκαθίδρυση του πατριαρχικού προτύπου.

Προφανώς ήταν ένα φυσικό επακόλουθο να χαθεί η αρχαία γνώση μετά από όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία εξακολουθούν να αναπαράγονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη μεταφορά του πόνου, του μίσους και της δυστυχίας από γενιά σε γενιά. Η καλλιέργεια αυτών των συναισθημάτων στον απλό λαό και η μονόπλευρη παρουσίαση των πληροφοριών κρατούν τους ανθρώπους σε ένα διαχωρισμό ο οποίος διαιωνίζεται. Υπάρχει ελπίδα για ανάδυση στο Φως;

Η Επιστροφή της Θηλυκής Όψης: Επιτυγχάνοντας μια Νέα Ισορροπία!

Αφυπνίζοντας τη Θεϊκή Μητέρα!

Ανάμεσα στους αρχαίους ναούς και στα μοναστήρια, τους αρχαιολογικούς χώρους και στο φυσικό τοπίο οι αρχαίοι ιερείς και ιέρειες μιας άλλης εποχής άφησαν τα σημάδια τους ώστε να αφυπνιστούν ξανά στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Το φυσικό τοπίο, ο αέρας του νησιού και ο θολωτός ουρανός μοιάζουν μαγευτικά και διαφορετικά από κάθε άλλο τόπο. Μια «ανεξήγητη» αύρα απλώνεται σαν ένα πέπλο που συγκρατεί την Κύπρο σε ένα ασφαλές πεδίο Φωτός.

Τα τοπωνύμια, οι ονομασίες και χαρακτηριστικά ονόματα που έλαβε το νησί (πχ Δασόεσσα, Κυοφόρος, Ζωηφόρος, Ζωηγράφος, Αερία, Αφροδισία, Κεράστεια κτλ) και τα μυστήρια και οι εορτές που τελούνταν προς τιμή της Θεάς φανερώνουν τη λατρεία μιας ισχυρής σύνδεσης η οποία κρατούσε το νησί σε ευημερία (Μυστήρια των Κινυράδων, Ζαρκόρια, Περιόρια, Αφροδίσια κτλ). Λατρείες στη Θεά της γονιμότητας, της ζωής, του έρωτα. Ακόμη και σήμερα, μετά την πάροδο τόσων χρόνων υπάρχει μια σπίθα που περιμένει υπομονετικά να λάμψει. Αλλάζοντας μορφές με την πάροδο του χρόνου εντοπίζουμε ακόμη και σήμερα σε περιοχή της Κύπρου για παράδειγμα τη λατρεία της Δέσποινας Παναγίας της Αφροδίτισσας!

Συνεχίζοντας την εξερεύνησή μας επισκεφτήκαμε το εκκλησάκι της Παναγίας Χρυσορογιάτισσας. Στην αυλή της εκκλησίας υπάρχουν καμάρες στις οποίες μπορεί κανείς να παρατηρήσει επάνω διάφορα σκαλισμένα σύμβολα. Στην πρόσθια όψη όλα τα σύμβολα είναι όλα τα ίδια ενώ στην πίσω πλευρά υπάρχει μια εναλλαγή συμβόλων. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που υπάρχει στο slideshow παραπάνω έχουν σκαλίσει το πεντάκτινο μέσα σε ένα κύκλο. Ένα σύμβολο της Μητέρας Θεάς που δείχνει την εξέλιξη του ανθρώπου προς τα επάνω – στο Φως. Ένα σύμβολο που φυσικά έχει παρεξηγηθεί και κακοχρησιμοποιηθεί.

Η Θεά επιστρέφει! Η Παναγία Χρυσορογιάτισσα ιδρύθηκε τον 12ο αιώνα. Τα μετέπειτα κτίσματα χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται υπό την προστασία της Ουνέσκο.  Επιπλέον είναι αφιερωμένη στην «Κυρία μας της Χρυσής Ροδιάς»! Ένα σύμβολο της Αφροδίτης, της γονιμότητας, της Μητέρας Θεάς.

Στο Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα: Ένας ιερός τόπος γαλήνης και ηρεμίας!

4977432476_a1bd39db0d_o

Φωτογραφίες απο το ημερήσιο ταξίδι μας στο Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα & Αβαείο του Bellapais!

Αφιερώνοντας το ταξίδι μας σαν ένα φόρο τιμής στα καθαγιασμένα χώματα της Κύπρου οδηγηθήκαμε στην κατεχόμενη Κερύνεια και στον τόπο όπου ο Άγιος Ιλαρίωνας ασκήτευσε και έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Αυτός ο μεγάλος ασκητής-ερημίτης είναι ο αναληφθέντας Δάσκαλος Ιλαρίων που γνωρίζουμε στο κίνημα της Νέας Εποχής. Στην τελευταία του ενσάρκωση άνοιξε νέους δρόμους και έθεσε ένα νέο παράδειγμα. Στο χώρο εκείνο λέγεται ότι έζησε ο Άγιος Ιλαρίωνας ο οποίος άφησε πίσω του μια παρακαταθήκη για όλους όσους ήταν έτοιμοι να ακολουθήσουν ένα δρόμο αφιέρωσης στο Πνεύμα το οποίο απαιτεί θάρρος και πίστη.

Η ενέργεια στο χώρο είναι πολύ έντονη και ηλεκτρική. Καθώς ανεβαίνεις το δρομάκι με τα σκαλιά που οδηγεί στο κάστρο, ήδη λίγο πιο πάνω από την είσοδο με την καμάρα αισθάνεσαι κύματα ενέργειας σαν ηλεκτρισμό να κατακλύζουν το είναι σου. Μια ροή ενέργειας που ανοίγει άμεσα την καρδιά και σε γεμίζει με ελπίδα, θάρρος και ενθουσιασμό. Ένα καλωσόρισμα στον τόπο που η ελπίδα και το Φως κρατιέται ακόμη στους ενεργειακούς θύλακες, έτοιμοι να ανοίξουν και πάλι στο φως για να μεταδώσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της ένωσης του ανθρώπου με τον Θεό/Θεά.

Η εκπληκτική θέα από την κορυφή του βουνού προς τη θάλασσα και το Κάστρο της Κερύνειας, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, το πράσινο δάσος, η γαλήνη και η ηρεμία του χώρου πλέκουν ένα μοναδικό συνδυασμό για τις αισθήσεις και το πνεύμα.  Ο Δάσκαλος Ιλαρίωνας τώρα κατέχει στα εσωτερικά πεδία τη θέση του Chohan της 5ης Ακτίνας – Επιστήμη της Νέας Εποχής. Ανοίγει νέους δρόμους για το πνευματικό μονοπάτι και το σκοπό της ζωής μας.

Αγκυροβολώντας το Κράτος του Φωτός με μια ομάδα των 33

Νέα Αρχή: Εργασία με τον Ιησού και την Μαγδαληνή.

Αγαπητή οικογένεια του Φωτός, τον Αύγουστο μια πύλη Φωτός άνοιξε στην καρδιά της Κύπρου. Με μια ομάδα 33 εργατών του Φωτός μοιραστήκαμε μια νέα αρχή ένα νέο ξεκίνημα! Ο αριθμός 33 φέρνει τις ποιότητες της ανιδιοτελούς υπηρεσίας και της θεραπευτικής ενέργειας μέσα από την αγάπη. Ένας κύριος αριθμός που φέρνει μεγάλη πνευματική ανάπτυξη. Τέλειος συγχρονισμός και μια απάντηση στο κάλεσμα για ομαδική εργασία για την οικοδόμηση ενός νέου προτύπου και αλλαγής των παγιωμένων καταστάσεων.

Οι Διδάσκαλοι Ιησούς και Μαρία Μαγδαληνή μοιράστηκαν τα δώρα τους με όλη την ομάδα  φέρνοντας θεραπεία, πληροφορίες και ενότητα στις συνειδήσεις. Η Συντροφιά του Ουρανού αγκυροβόλησε μια χώρα, ένα κράτος φωτός πάνω από την Κύπρο πυροδοτώντας μια δράση φωτός στα πλέγματα. Έγινε αρκετή εργασία θέτοντας μια βάση για μια νέα πορεία όλου του νησιού. Οι πληροφορίες που διοχετεύτηκαν αφορούσαν ακόμη τους αιθερικούς κρυστάλλους, τους αρχαίους ναούς και το πόσο σημαντικό σημείο είναι η Κύπρος ως σημείο αναμετάδοσης των ενεργειών.

Πέρα από αυτά εργαστήκαμε με το πλανητικό ολόγραμμα και τον λαό του Πακιστάν στέλνοντας σαν ομάδα θεραπεία στις οικογένειες και στην ευρύτερη περιοχή. Η υποστήριξη και η ζωντανή παρουσία του Πνεύματος στο χώρο δημιούργησε ένα δίαυλο για τις ενέργειες της αλλαγής, του νέου μονοπατιού και της απελευθέρωσης. Μια πολύ ευλογημένη συνάντηση που έφερε άνοιγμα στις καρδιές μας και επιτυχή σπορά του νέου προτύπου για αλλαγή πορείας προς το Φως.

Εμβάθυνση στις διδασκαλίες του Ιερού Θηλυκού

Η Φλόγα της Μαγδαληνής  & Ενεργοποίηση του DNA Κώδικα

Τις ημέρες που ακολούθησαν παρουσιάσαμε δύο εργαστήρια «DNA Activation» και «Η Φλόγα της Μαγδαληνής» στη Λεμεσό όπου συνεχίστηκε η εργασία Φωτός ενώ εμβαθύναμε στις αντίστοιχες διδασκαλίες. Ο Άρχοντας Μελχισεδέκ έφερε στο γκρουπ μέσα από ανώτερη επικοινωνία που πραγματοποιήσαμε στο εργαστήριο αρκετές πληροφορίες για το διαμαντένιο όχημα και την εξέλιξη του διπλού DNA κώδικα φέρνοντας ισχυρές ενεργοποιήσεις στα άτομα και στην ομάδα.

Συνδέοντας τις νέες πληροφορίες και τις νέες κωδικοποιήσεις του DNA με το ιερό δισκοπότηρο και την ολοκληρωτική σύνδεση με την Εγώ Ειμί Παρουσία. Αυτό το δώρο και ενεργοποίηση επέτρεψε μια διεύρυνση της ομαδικής συνειδητότητας για αγκυροβόληση των συχνοτήτων του φωτός στα πεδία που αγκαλιάζουν το νησί και ως προετοιμασία για το άνοιγμα του ενεργειακού πεδίου που θα ακολουθήσει αυτή τη χρονιά.

Η Μαρία Μαγδαληνή αφύπνισε μνήμες του αρχέγονου κύκλου της Μητέρας φέρνοντας τις κωδικοποιήσεις της ιερής Φλόγας του θηλυκού Χριστού και επεκτείνοντας τη διδασκαλία της αλήθειας, της αγάπης και της ζωής για την ομάδα. Το άνοιγμα καρδιάς, η επανασύνδεση με τις νέες ενέργειες της Δίδυμης Φλόγας και τα λόγια σοφίας από την Μαγδαληνή έφεραν τις καρδιές ακόμα πιο κοντά. Το μύρο της καρδιάς αρχίζει να κυλά ξανά θεραπεύοντας τις πληγές και επαναφέροντας την αγνή χαρά και την ελευθερία στις συνειδητότητες.

Φυσικά όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που βιώσαμε και μοιραστήκαμε δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς τη βοήθειά σας και τη φυσική σας παρουσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που ανοίξατε τις καρδιές και το νου για να δεχτούν αυτή την πληροφορία. Ακόμη να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας την Ρόδια Matthews για όλη την υποστήριξη και το άνοιγμα που πρόσφερε σε αυτό το έργο Φωτός. Η βοήθειά της με αγάπη, χαρά και ενθουσιασμό υπήρξε πραγματικά πολύτιμη για την μετάδοση και γείωση αυτής της προσπάθειας.

Είθε αυτή η εργασία να αποτελέσει μια γερή βάση για την περεταίρω επέκταση του Φωτός.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Φρίξος Χριστοδούλου & Πασχάλης Καζακόπουλος

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το άρθρο αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!

Angels House University: www.angelshouse.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!