Η Επιστροφή της Θεάς - (Ebook) Π. Καζακόπουλος

Περιγραφή:

Η Επιστροφή της Θεάς, το νέο εγχειρίδιο της ανάληψης από τον συγγραφέα και διάμεσο Πασχάλη Καζακόπουλο, επιστρέφει και επανακυκλοφορεί γεμάτο εκπλήξεις! Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναζητητές της πνευματικής αλήθειας και που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από τις μυητικές διαδρομές του Angels House University, επιστρέφει δυναμικά! Για πρώτη φορά ένας τόσο περιεκτικός και πολύτιμος πνευματικός οδηγός, κυκλοφορεί σε ελληνικό ebook, φέρνοντας στην οθόνη του υπολογιστή και του tablet όλη την αρχέγονη σοφία, τα ανεκτίμητα μυστικά και τους αποκλειστικούς χάρτες των Κοσμικών Ακτίνων και της Πνευματικής Ιεραρχίας.

Στην Επιστροφή της Θεάς ο συγγραφέας και διάμεσο Πασχάλης Καζακόπουλος συγκεντρώνει και μοιράζεται για πρώτη φορά έναν σπουδαίο θησαυρό γνώσης. Σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον ρόλο της Μητέρας Θεάς στην αφύπνιση του ανθρώπου. Είναι ένα βιβλίο γύρω από τη αλήθεια που κρύβεται πίσω απ' όλες τις θρησκείες αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερο ρόλο των γυναικών στην Πνευματική Ιεραρχία, το Βασίλειο των Αρχαγγέλων και τις κρυμμένες δίδυμες φλόγες τους. Mέσ' απ' αυτό παρουσιάζεται η Πνευματική Ιεραρχία του Φωτός, και η μέθοδος ώστε να βρείτε το νήμα που σας συνδέει με αυτήν και τους αναληφθέντες Διδασκάλους. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα δώρα που περιμένουν τον αναγνώστη σε αυτό εδώ το βιβλίο, καθώς τα κομμάτια της χαμένης μνήμης ανασύρονται κι ο διαχωρισμός εξανεμίζεται.

Φέρτε περισσότερο φως ειρήνης μέσα στο σώμα σας, μέσα στη συνειδητότητά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μετέχει σε αυτή τη μυσταγωγία και αφήστε τη γλυκύτητα να κυλήσει σε όλα σας τα κύτταρα. Νιώστε την να είναι παρούσα. Γιατί είστε εσείς που θα φέρετε την αλλαγή. Γεμίστε λοιπόν την καρδιά σας με αγάπη και υπηρετήστε τον κόσμο γύρω σας.

ISBN: 978-618-81072-0-5 | Εκδόσεις: Angels House | Σελίδες: 365 | Ebook format: pdf

Διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή

downloadable

Η Επιστροφή της Θεάς - (Ebook) Π. Καζακόπουλος

16,00 €

Δημοφιλέστερα Προϊόντα