Εξυπηρέτηση Πελατών - Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Παράδοση - Έξοδα Αποστολής

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη με κούριερ εντός Αττικής, σε δύο μέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες εξωτερικού πραγματοποιούνται με το ταχυδρομείο και παραλαμβάνετε μέσα σε τρεις έως πέντε μέρες. Εάν κάτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι από την στιγμή που θα το παραλάβουμε εμείς και θα σας το αποστείλουμε.

Πόσο είναι το κόστος αποστολής για τα προϊόντα κάτω από 50 ευρώ;

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν χρεώνεστε μεταφορικά!
 Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας, ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο αποστολής και το προσθέτει στο τελικό κόστος της παραγγελίας σας, όπου μπορείτε να το δείτε πριν προχωρήσετε στην πληρωμή! Η δωρεάν αποστολή ισχύει για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Σημείωση: Για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού που γίνονται με αντικαταβολή υπάρχει μια επιβάρυνση 2.5 ευρώ και υπολογίζεται ξεχωριστά από τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας, και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στην κράτηση σεμιναρίων ή συνεδριών υπάρχουν έξοδα αποστολής;

Όχι, δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής, εκτός από την περίπτωση που περιλαμβάνουν υλικό το οποίο θα αποσταλεί στο χώρο σας και φυσικά θα αναφέρεται στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος. Επίσης όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.

 

Ποια εταιρία courier χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις;

Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)

Ναι, υπάρχει αυτόματο σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας σας! Μόλις γίνει η παράδοση της παραγγελίας στην κούριερ, σας αποστέλουμε ανάλογο μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με τον αριθμό αποστολής. Πατώντας πάνω στον σχετικό σύνδεσμο μπορείτε να δείτε online την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που βλέπετε ότι έχει καθυστερήσει η παράδοση από την κούριερ επικοινωνήστε με το υποκατάστημα ACS της περιοχής σας, αναφέροντας τον "Αριθμό Αποστολής" που λαβατε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796 είτε στέλνοντας ένα email στο info@angelshouse.eu και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. 

 

Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου προχωράει;

Μπορείτε πάντοτε να δείτε την εξέλιξη της πραγγελίας σας αφού κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας. Σε κάθε στάδιο, θα λαμβάνετε και ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Η κατάσταση εξέλιξης της παραγγελίας ορίζεται ως εξής:

Confirmed by shopper: Παραγγελία προς έγκριση.

Pending: Σε εκκρεμότητα.

Confirmed: Επιβεβαιωμένη παραγγελία.

Shipped: Η παραγγελία παραδόθηκε στην κούριερ.

Cancelled: Ακυρωμένη παραγγελία.

Refunded: Επιστροφή χρημάτων.

 

Πόσος καιρός χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Προσπαθούμε να στείλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αν κάποιο προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, θα σας διανεμηθεί σε διάστημα 2 με 5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με email για το πότε θα γίνει η παράδοση. Σημειώστε ότι η παράδοση παραγγελιών στο εξωτερικό ενδέχεται να χρειαστεί 1 έως 2 εβδομάδες.

Μπορώ να έρθω να πάρω το προϊόν από το κατάστημά σας;

Ναι βεβαίως, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796, είτε στέλνοντας ένα email στο info@angelshouse.eu για να κανονίσουμε την μέρα που σας βολεύει. Οι επισκέψεις στο φυσικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Κάνετε παράδοση στη δουλειά μου;

Ναι, μπορούμε να κάνουμε παράδοση στο χώρο εργασίας σας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να καταχωρήσετε διαφορετικά στοιχεία αποστολής από ότι χρέωσης.

Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;

Ναι, η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι άλλη από την διεύθυνση σας, πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή ακόμη και σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση, για δώρα κλπ. Γι’ αυτό και στο πεδίο επεξεργασία στοιχείων και ιστορικό αγορών μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες διευθύνσεις. Η πρώτη καταχωρημένη διεύθυνση με την οποία δημιουργήσατε το λογαριασμό σας αφορά τα ατομικά σας στοιχεία (χρέωσης) και μπορείτε να την τροποποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή εάν χρειάζεται. Οι επόμενες διευθύνσεις που θα προσθέσετε, αφορούν τον παραλήπτη.

Σημείωση: Οι αποστολές επί αντικαταβολή δεν ισχύουν όταν η διεύθυνση παραλήπτη δεν είναι ίδια με την διεύθυνση του αγοραστή (πχ. αποστολή δώρου). Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, ώστε τα εμπορεύματα να παραδοθούν ελεύθερα.

 

Έλαβα ένα ελαττωματικό προϊόν

Θα αντικαταστήσουμε προϊόντα που έχουν φτάσει σε κακή κατάσταση ή άλλα από αυτά που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παραδόθηκε με φθορές ώστε είναι ακατάλληλο για χρήση, θα χρειαστεί να στείλετε μια φωτογραφία του φθαρμένου προϊόντος στο info@angelshouse.eu

Διαφορετικά μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στο Angels House. Με τη βεβαίωση θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα του ίδιου προϊόντος, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος.

Έλαβα λάθος προϊόν στην παραγγελία μου

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796, είτε με email στο info@angelshouse.eu για να βρούμε μαζί την λύση. 

Ένα αντικείμενο λείπει από την παραγγελία μου

Για κάθε προϊόν ή τμήμα του που δεν παραδόθηκε, επικοινωνήστε μαζί μας σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών και εμείς θα διαπιστώσουμε τι συμβαίνει.

Γίνετε επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων;

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί, εντός επτά ημερών από την ημέρα παραλαβής. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή των προϊόντων στο Angels House. Αφού επιστραφούν τα προϊόντα, θα επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε.   

Δεν επιστρέφονται:

Κρατήσεις για υπηρεσίες (σεμινάρια, συνεδρίες, εκδρομές).

Ηλεκτρονικά προϊόντα.

CD Μουσικής & CD Διαλογισμού.

Τα έξοδα αποστολής & συσκευασίας.

Έξοδα αντικαταβολής.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους: 

 

1. Αντικαταβολή  Εξοφλείτε με μετρητά την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της από την εταιρία courier στο χώρο σας. 

*Η εξόφληση της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές εξωτερικού. 

 

2. Έμβασμα μέσω τραπεζικής κατάθεσης 

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της στην τράπεζα σας μέσω web banking, mobile apps, καθώς και σε φυσικό κατάστημα. 

Ως αιτιολογία θα συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας που θα λάβετε μέσω email και το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, επισυνάπτετε το καταθετήριο στο επιβεβαιωτικό email ώστε να επεξεργασθεί η παραγγελία. 

*Απαιτούμενη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της αιτιολογίας. 

*Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες. 

Οδηγίες Τραπεζικής Κατάθεσης 

Παρακαλώ καταθέστε το συνολικό ποσό πληρωμής στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό. 

Eurobank

IBAN: GR57 0260 1420 0009 2020 0316 063

Swift/BIC: ERBKGRAA

Όνομα δικαιούχου: Καζακόπουλος Πασχάλης 

Alpha Bank

IBAN: GR69 0140 1920 1920 0231 0012 068

Όνομα δικαιούχου: Καζακόπουλος Πασχάλης

 

Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας. 

 

3. Πιστωτική Κάρτα 

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω χρέωσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. 

Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας “Eurobank e-Commerce” της τράπεζας Eurobank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

Στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης της τράπεζας Eurobank μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, ονοματεπώνυμο). 

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. 

 

4. PayPal 

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας online πληρωμών PayPal *( Η υπηρεσία επιβαρύνεται με χρεώσεις που προκύπτουν από την ίδια την PayPal)

 

5. Παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας 

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας. 

Για να εξασφαλίσετε τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, απαιτείται να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή online παραγγελία. Ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε περιόδους μεγάλων προσφορών και αυξημένου όγκου παραγγελιών είναι 3 έως 5 ημέρες. Η παραγγελία σας θα κρατηθεί στο κατάστημα μας μέχρι 5 ημερολογιακές ημέρες. Όταν εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας. 

Καταστήματα: 

Παλαιό Φάληρο: Αμφιτρίτης 14, ΤΚ 17561, 2ος όροφος 

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος για τις παραλαβές είναι οι εξής: 

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
 Σάββατο: 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. 

Το ωράριο ενδέχεται να διαφέρει σε εορτές και αργίες. 

Οι τιμές των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα ισχύουν εφόσον έχει τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία.  Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με ενημερωτικό e-mail (υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να αποστάλθηκε στα Spam/Junk του e-mail σας).  

Ο χρόνος διεκπεραίωσης των παραγγελιών είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε περιόδους μεγάλων προσφορών και αυξημένου όγκου παραγγελιών είναι 3 έως 5 ημέρες. Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται το αργότερο μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες με courier.   Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 ημέρες. Τα μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες.

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση ελαττωματικού ή κατεστραμμένου προϊόντος κατά την παραλαβή του, επικοινωνήστε άμεσα με το ηλεκτρονικό μας κατάστημά τηλεφωνικώς στο 2109853796 ή μέσω e-mail στο info@angelshouse.eu αποστέλλοντάς μας φωτογραφίες με την κατάσταση του προϊόντος. Θα αναλάβουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο μη ελαττωματικό προϊόν, θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει παραβιαστεί. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας. Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς μέσω email. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης. 

*Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης χρηματικής αξίας από αυτό που επιθυμείτε να επιστρέψετε. 

*Δεν γίνονται αποδεκτές οι αλλαγές σε προϊόντα όπου η συσκευασία έχει ανοιχθεί ή αλλοιωθεί. Δεν επιστρέφονται οι κρατήσεις για υπηρεσίες και τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Πελάτες Χονδρικής

Πως μπορώ να αγοράσω χονδρική τα προϊόντα σας;

Η δυνατότητα για αγορά χονδρικής αφορά μόνο επιχειρήσεις και καταστήματα, βιβλιοπωλεία, εναλλακτικά κέντρα κλπ. που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα προϊόντα που παρέχονται στο Angels House Spiritual Gifts Shop. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής για πελάτες χονδρικής με τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Αφού εγκριθεί η εγγραφή σας, συνήθως εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα λάβετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε με τους κωδικούς εισόδου. 

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που σας στείλαμε μπορείτε πλέον να συνδεθείτε από το μενού αριστερα και να δείτε τις τιμές χονδρικής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό μέλους, με την έγκριση θα αναβαθμιστεί σε λογαριασμό πελάτης χονδρικής.

Βοήθεια - Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 9853 796 ή με email στο info@angelshouse.eu