Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

Εξυπηρέτηση Πελατών - Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Τεχνικά και Θέματα Λογαριασμού

Γιατί να γίνω μέλος;

Αρχικά χρειάζεται για να μπορέσετε να κάνετε την παραγγελία σας. Έπειτα θα έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των ηλεκτρονικών παραγγελιών που έχετε κάνει από το Angels House Spiritual Gifts, ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Επίσης δεν θα χρειαστεί να καταχωρείτε τα στοιχεία σας για τις μελλοντικές αγορές. Η εγγραφή σας είναι δωρεάν και θα μπορούμε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να βλέπετε το καλάθι σας από οποιοδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο κάνοντας είσοδο στο χώρο μελών. Επιπλέον σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στις online παραγγελίες σας και προσωπικά σας δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Πως γίνομαι μέλος;

Σε όλες τις σελίδες του Angels House Spiritual Gifts στην άνω δεξιά πλευρά υπάρχει το κουμπί -Σύνδεση/ Εγγραφή. Πατήστε το για να γίνετε μέλος. Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους το ενεργό email λογαριασμό σας και τον Κωδικό Πρόσβασης που επιθυμείτε.

Προσοχή: Το email που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Τα στοιχεία σας χρειάζεται να είναι ορθά για την παράδοση μελλοντικών αγορών. Με την εγγραφή σας θα λάβετε αυτόματο μήνυμα στο email σας για ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Κοιτάξτε ακόμη το φάκελο "ανεπιθύματα/spam" στα email σας σε περίπτωση που το μήνυμα ενεργοποίησης έχει μεταφερθεί εκεί.

Δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει και λειτουργεί το internet. Σιγουρευτείτε ότι τα στοιχεία που καταχωρείτε (email, password) είναι τα σωστά και το πληκτρολόγιό σας είναι ενεργοποιημένο στους λατινικούς χαρακτήρες.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι να κάνω;

Για να ανακτήσετε τον κωδικό του λογαριασμού σας, πατήστε στο κουμπί -Σύνδεση/ Εγγραφή στην άνω δεξιά πλευρά. Έπειτα κάντε κλικ στο σύνδεσμο -ξεχάσατε τον κωδικό σας; Συμπληρώστε το email που είχατε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα για τη δημιουργία λογαριασμού. Θα λάβετε αυτόματο μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με τις οδηγίες για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.

Μπορώ να αλλάξω το email του λογαριασμού μου;

Εάν το email σας έχει αλλάξει και είναι διαφορετικό από αυτό που είχατε χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους στο Angels House, υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να επικοινωνήστε μαζί μας με ενα email στο info@angelshouse.eu αναφέροντας την παλιά και τη νέα διεύθυνση του email σας και εμείς θα κάνουμε την αλλαγή για εσάς, ώστε να κρατηθούν τα στοιχεία σας και το ιστορικό παραγγελιών. Είτε να δημιουργήστε  ένα νέο λογαριασμό μέλους με τα καινούργια σας στοιχεία.

Δεν λαμβάνω τα newsletter σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει την ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@angelshouse.eu στο βιβλίο διευθύνσεων του υπολογιστή σας, ώστε τα email να μην πάνε στα ανεπιθύμητα. Μπορεί να έχετε καταχωρήσει λάθος την email διεύθυνσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@angelshouse.eu για να σας βοηθήσουμε.

Παράδοση - Έξοδα Αποστολής

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη με κούριερ εντός Αττικής, σε δύο μέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες εξωτερικού πραγματοποιούνται με το ταχυδρομείο και παραλαμβάνετε μέσα σε τρεις έως πέντε μέρες. Εάν κάτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι από την στιγμή που θα το παραλάβουμε εμείς και θα σας το αποστείλουμε.

Πόσο είναι το κόστος αποστολής για τα προϊόντα κάτω από 50 ευρώ;

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν χρεώνεστε μεταφορικά!
 Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας, ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο αποστολής και το προσθέτει στο τελικό κόστος της παραγγελίας σας, όπου μπορείτε να το δείτε πριν προχωρήσετε στην πληρωμή! Η δωρεάν αποστολή ισχύει για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Σημείωση: Για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού που γίνονται με αντικαταβολή υπάρχει μια επιβάρυνση 2.5 ευρώ και υπολογίζεται ξεχωριστά από τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας, και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στην κράτηση σεμιναρίων ή συνεδριών υπάρχουν έξοδα αποστολής;

Όχι, δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής, εκτός από την περίπτωση που περιλαμβάνουν υλικό το οποίο θα αποσταλεί στο χώρο σας και φυσικά θα αναφέρεται στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος. Επίσης όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.

 

Ποια εταιρία courier χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις;

Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)

Ναι, υπάρχει αυτόματο σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας σας! Μόλις γίνει η παράδοση της παραγγελίας στην κούριερ, σας αποστέλουμε ανάλογο μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με τον αριθμό αποστολής. Πατώντας πάνω στον σχετικό σύνδεσμο μπορείτε να δείτε online την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που βλέπετε ότι έχει καθυστερήσει η παράδοση από την κούριερ επικοινωνήστε με το υποκατάστημα ACS της περιοχής σας, αναφέροντας τον "Αριθμό Αποστολής" που λαβατε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796 είτε στέλνοντας ένα email στο info@angelshouse.eu και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. 

 

Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου προχωράει;

Μπορείτε πάντοτε να δείτε την εξέλιξη της πραγγελίας σας αφού κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας. Σε κάθε στάδιο, θα λαμβάνετε και ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Η κατάσταση εξέλιξης της παραγγελίας ορίζεται ως εξής:

Confirmed by shopper: Παραγγελία προς έγκριση.

Pending: Σε εκκρεμότητα.

Confirmed: Επιβεβαιωμένη παραγγελία.

Shipped: Η παραγγελία παραδόθηκε στην κούριερ.

Cancelled: Ακυρωμένη παραγγελία.

Refunded: Επιστροφή χρημάτων.

 

Πόσος καιρός χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Προσπαθούμε να στείλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αν κάποιο προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, θα σας διανεμηθεί σε διάστημα 2 με 5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με email για το πότε θα γίνει η παράδοση. Σημειώστε ότι η παράδοση παραγγελιών στο εξωτερικό ενδέχεται να χρειαστεί 1 έως 2 εβδομάδες.

Μπορώ να έρθω να πάρω το προϊόν από το κατάστημά σας;

Ναι βεβαίως, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796, είτε στέλνοντας ένα email στο info@angelshouse.eu για να κανονίσουμε την μέρα που σας βολεύει. Οι επισκέψεις στο φυσικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Κάνετε παράδοση στη δουλειά μου;

Ναι, μπορούμε να κάνουμε παράδοση στο χώρο εργασίας σας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να καταχωρήσετε διαφορετικά στοιχεία αποστολής από ότι χρέωσης.

Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;

Ναι, η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι άλλη από την διεύθυνση σας, πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή ακόμη και σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση, για δώρα κλπ. Γι’ αυτό και στο πεδίο επεξεργασία στοιχείων και ιστορικό αγορών μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες διευθύνσεις. Η πρώτη καταχωρημένη διεύθυνση με την οποία δημιουργήσατε το λογαριασμό σας αφορά τα ατομικά σας στοιχεία (χρέωσης) και μπορείτε να την τροποποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή εάν χρειάζεται. Οι επόμενες διευθύνσεις που θα προσθέσετε, αφορούν τον παραλήπτη.

Σημείωση: Οι αποστολές επί αντικαταβολή δεν ισχύουν όταν η διεύθυνση παραλήπτη δεν είναι ίδια με την διεύθυνση του αγοραστή (πχ. αποστολή δώρου). Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, ώστε τα εμπορεύματα να παραδοθούν ελεύθερα.

 

Έλαβα ένα ελαττωματικό προϊόν

Θα αντικαταστήσουμε προϊόντα που έχουν φτάσει σε κακή κατάσταση ή άλλα από αυτά που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παραδόθηκε με φθορές ώστε είναι ακατάλληλο για χρήση, θα χρειαστεί να στείλετε μια φωτογραφία του φθαρμένου προϊόντος στο info@angelshouse.eu

Διαφορετικά μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στο Angels House. Με τη βεβαίωση θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα του ίδιου προϊόντος, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος.

Έλαβα λάθος προϊόν στην παραγγελία μου

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796, είτε με email στο info@angelshouse.eu για να βρούμε μαζί την λύση. 

Ένα αντικείμενο λείπει από την παραγγελία μου

Για κάθε προϊόν ή τμήμα του που δεν παραδόθηκε, επικοινωνήστε μαζί μας σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών και εμείς θα διαπιστώσουμε τι συμβαίνει.

Γίνετε επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων;

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί, εντός επτά ημερών από την ημέρα παραλαβής. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή των προϊόντων στο Angels House. Αφού επιστραφούν τα προϊόντα, θα επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε.   

Δεν επιστρέφονται:

Κρατήσεις για υπηρεσίες (σεμινάρια, συνεδρίες, εκδρομές).

Ηλεκτρονικά προϊόντα.

CD Μουσικής & CD Διαλογισμού.

Τα έξοδα αποστολής & συσκευασίας.

Έξοδα αντικαταβολής.

Πληρωμές - Ασφάλεια

Είναι ασφαλής η online συναλλαγή;

Η σελίδα που πραγματοποιείται η συναλλαγή και δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, είναι ειδική σελίδα ασφαλισμένη της τράπεζας Eurobank που συνεργαζόμαστε και του PayPal οι οποίοι χρησιμοποιούν τα τελευταία συστήματα κρυπτογράφησης για τη μεταφορά των δεδομένων. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας πάντα κωδικοποιείται και για κανένα λόγο δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας.

Ποιες πιστωτικές κάρτες δέχεστε;

Οι πιστωτικές κάρτες που δεχόμαστε είναι οι: Visa, Mastercard.

Πότε η πιστωτική μου κάρτα θα χρεωθεί για την παραγγελία;

Το ποσό της πληρωμής σας δεσμεύεται αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η κάρτα σας όμως χρεώνεται τελικά όταν εμείς, αποδεχτούμε την πληρωμή σας αφού βεβαιωθούμε ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αμέσα. Σε κάθε περίπτωση, εάν εμείς δεν αποδεχτούμε την πληρωμή, η όλη συναλλαγή ακυρώνεται.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας θα εμφανιστεί το τελικό σύνολο. Εκει μπορείτε να επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε: Πιστωτική κάρτα, PayPal, προπληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank ή Eurobank, με αντικαταβολή που διατίθεται μόνο για παραγγελίες εντός της Ελλάδας.

Αν επιλέξω προεξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τι κάνω;

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας καταθέστε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με ονομαστική κατάθεση.

Στην αιτιολογία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, προκειμένου να ενημερωθεί το σύστημα με την πληρωμή και να αποσταλεί η παραγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι η ολοκλήρωση της συναλλαγής χρειάζεται να γίνει εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Eurobank

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0142.92.0200316063 

IBAN: GR57.0260.1420.0009.2020.0316.063

Swift/BIC: ERBKGRAA

Αγορές με Αντικαταβολή

Με ποιο τρόπο γίνεται η αντικαταβολή;

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή γίνονται μέσω κούριερ. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα θα σας ενημερώσει για το κόστος της αντικαταβολής. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε. Σε αυτό το σημείο επιλέξτε την αντικαταβολή (διατίθεται μόνο για παραγγελίες εντός της Ελλάδας).

Ποιο είναι το κόστος της αντικαταβολής;

Για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού που γίνονται με αντικαταβολή υπάρχει μια επιβάρυνση 2.5 ευρώ και υπολογίζεται ξεχωριστά από τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας, και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι δωρεάν.

Σημείωση: Οι αποστολές επί αντικαταβολή δεν ισχύουν όταν η διεύθυνση παραλήπτη δεν είναι ίδια με την διεύθυνση του αγοραστή (πχ. αποστολή δώρου). Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, ώστε τα εμπορεύματα να παραδοθούν ελεύθερα.

Ποιο θα είναι το κόστος των μεταφορικών εάν βάλω στο καλάθι μου περισσότερα από ένα προϊόντα;

Αντίθετα με πολλά online καταστήματα δεν αθροίζουμε το κόστος των μεταφορικών για κάθε αντικείμενο ξεχωριστά. Το κόστος των μεταφορικών θα είναι αυτό του βαρύτερου αντικειμένου και κάθε φορά θα αναγράφεται στο καλάθι σας. Σας συμφέρει λοιπόν σε κάθε αγορά σας αν έχετε περισσότερα του ενός αντικειμένου.

Παραγγελίες

Πως βλέπω αν ένα προϊόν είναι σε διαθεσιμότητα;

Τα διαθέσιμα προϊόντα μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι σας, πατώντας στο κουμπί Αγορά. Όσα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραγγελία, δεν μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι, όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε όταν είναι ξανά διαθέσιμο. Για να το κάνετε αυτό κάντε κλικ στο αντίστοιχο πεδίο που θα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος και έπειτα καταχωρήστε το email σας.

Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου ήταν επιτυχής;

Θα σας έρθει στο email σας επιβεβαίωση της αγοράς σας, καθώς και ανάλυση των προϊόντων που αγοράσατε.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κωδικό προσφοράς παραπάνω από μία φορά;

Ναι, ο κωδικός ισχύει για όλες τις αγορές σας απο τη στιγμή που πραγματοποιηθούν την συγκεκριμένη περίοδο που ισχύει η προσφορά.

Ξέχασα να χρησιμοποιήσω τον κωδικό προσφοράς. Γίνεται να μου επιστραφεί η διαφορά;

Η διαφορά δεν μπορεί να επιστραφεί, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας σε μελλοντική αγορά.

Έχω παραγγείλει ένα προϊόν αλλά δεν είναι πλέον σε stock

Το κατάστημα "Angels House Spiritual Gifts" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπάρχει επάρκεια σε stock σε ότι αφορά τα περισσότερα πρoϊόντα μας. Ενδεχομένως μπορεί να υπάρξουν ελλείψεις σε προϊόντα με μεγάλη ζήτηση. Εάν παρόλα αυτά δεν υπάρχει το προϊόν που παραγγείλατε θα σας τηλεφωνήσουμε ή θα σας στείλουμε e-mail εντός 24 ωρών προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο τη δεδομένη στιγμή.

Μπορείτε να επιλέξετε να περιμένετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, που στην προκειμένη περίπτωση εάν έχετε καταβάλλει τα χρήματα μέσω πιστωτικής κάρτας η συναλλαγή θα αναιρεθεί.

Επιστροφές

Πως επιστρέφω ένα προϊόν;

Στην περίπτωση επιστροφών παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις λεπτομέρειες αποστολής. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινήσεις, μην διστάσετε να μας επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9853 796. Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται από τον πελάτη. Όλα τα επιστρεφόμενα να σταλούν στην παρακάτω διεύθυνση: Αngels House
Παύλου Μελά 9-11,
17455 Άλιμος 

Ποια είναι η πολιτική αλλαγών σας;

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα προϊόντα μας και ελπίζουμε ότι κι εσείς είστε ενθουσιασμένοι με την αγορά σας από το Angels House Spiritual Gifts. Εάν όμως για κάποιο λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε τα μη εκπτωτικά προϊόντα, αχρησιμοποίητα, μαζί με την απόδειξή τους, μέσα σε 30 μέρες από την ημέρα αγοράς τους. Όλες οι εκπτωτικές αγορές όπως και οι ειδικές παραγγελίες είναι οριστικές. Όλα τα πιστωτικά θα εκδοθούν σύμφωνα με τις τότε ισχύουσες τιμές και αφορούν μόνον σε εμπορεύματα του καταστήματος.  

Σε περίπτωση που επιστέψω ένα προιόν, τα χρήματα επιστρέφονται;

Χρήματα δεν επιστρέφονται, παρά μόνον αν το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε άμεσα.

Δεν επιστρέφονται:

Κρατήσεις για υπηρεσίες (σεμινάρια, συνεδρίες, εκδρομές).

Ηλεκτρονικά προϊόντα.

CD Μουσικής & CD Διαλογισμού.

Τα έξοδα αποστολής & συσκευασίας.

Έξοδα αντικαταβολής.

Πελάτες Χονδρικής

Πως μπορώ να αγοράσω χονδρική τα προϊόντα σας;

Η δυνατότητα για αγορά χονδρικής αφορά μόνο επιχειρήσεις και καταστήματα, βιβλιοπωλεία, εναλλακτικά κέντρα κλπ. που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα προϊόντα που παρέχονται στο Angels House Spiritual Gifts Shop. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής για πελάτες χονδρικής με τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Αφού εγκριθεί η εγγραφή σας, συνήθως εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα λάβετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε με τους κωδικούς εισόδου. 

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που σας στείλαμε μπορείτε πλέον να συνδεθείτε από το μενού αριστερα και να δείτε τις τιμές χονδρικής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό μέλους, με την έγκριση θα αναβαθμιστεί σε λογαριασμό πελάτης χονδρικής.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι διαδικασίες πληρωμής για παραγγελίες που δεν γίνονται online;

Με τηλεφωνική παραγγελία. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν να πληρωθούν με έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Επιπλέον η πληρωμή μπορεί να είναι επί αντικαταβολή, όπως και για τα μικρά αντικείμενα, τα οποία μπορούν να αποσταλούν με κούριερ.

Οι κατά καιρούς online προσφορές ισχύουν στο φυσικό κατάστημα;

Όχι, οι online προσφορές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω Internet, αφού γίνονται συνήθως για να ενθαρρύνουν αυτόν τον τρόπο αγοράς.

Μπορώ να έχω παραπάνω πληροφορίες για κάποιο προϊόν;

Eπικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9853 796 είτε στέλνοντας ένα email στο info@angelshouse.eu και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

Ψάχνω ένα προϊόν σας και δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα σας;

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς να δείχνουμε όλα μας τα προϊόντα στο διαδίκτυο. Εάν θυμάστε κάτι που είδατε στο φυσικό μας κατάστημα, αλλά δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας για να το βρούμε μαζι.

Το προϊόν που παρήγγειλα βρίσκεται σε προσφορά, μπορώ να πάρω πίσω τη διαφορά;

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι τιμές της στιγμής που έγινε η παραγγελία σας.

Βοήθεια - Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 9853 796 ή με email στο info@angelshouse.eu