Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Light Gathering for Greece!

Open invitation to everyone on the 30th of May for energy group work!

Αγαπητή πνευματική κοινότητα και εργάτες της καλής θέλησης, σας δίνουμε ένα κάλεσμα συσπείρωσης για ομαδική εργασία υπηρεσίας την Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 12:00 το μεσημέρι στο χώρο του Angels House University στην Αθήνα.

Μετά από καθοδήγηση της Πνευματικής Ιεραρχίας σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την ομαδική, εστιασμένη προσπάθεια. Οι αλλαγές που βιώνουμε τώρα στην Ελλάδα είναι έντονες και προκαλούν δυσάρεστες συνέπειες στα ενεργειακά πεδία του καθενός καθώς οδηγούν τους περισσότερους ανθρώπους μέσα σε ένα κλίμα φόβου και απόγνωσης.

Ο παλιός τρόπος σκέψης και η χειραγώγηση της χώρας μας συνεχίζεται. Εφαρμογή νέων μέτρων που οδηγούν τους ανθρώπους σε μια φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική υποδούλωση. Μια καθημερινή αφαίμαξη της ενέργειας των ανθρώπων.

Αγαπημένοι, είναι τόσο σημαντικό τώρα να ενώσουμε τις προσπάθειές μας σε όλα τα επίπεδα για να φέρουμε αλλαγές. Ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε ολόκληρες εικόνες της πραγματικότητας και να φέρουμε μια νέα πιθανότητα. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την συνάντηση φωτός για υπηρεσία όλων μας.

4620677199_d05ca16ac7_o

Η φυσική σας παρουσία σε αυτή την εργασία είναι απαραίτητη!

Θα συναντηθούμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε υπηρεσία μέσα από ομαδική εστίαση, ενεργειακή εργασία και καθοδήγηση/channeling που θα δοθεί εκείνη τη στιγμή. Για αρκετά χρόνια μιλούσαμε για αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Τώρα βλέπουμε την κατάρρευση να συμβαίνει η οποία κλιμακώνεται σταδιακά.

Τώρα είναι η ευκαιρία για να αναλάβουμε δράση ώστε να μεταμορφώσουμε τις ζωές όλων μας σε ένα θαύμα επί της γης. Μην περιμένετε τις αλλαγές να γίνουν από τους άλλους ανθρώπους. Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που περιμένουμε εδώ και τώρα.

Η αλλαγή απαιτεί πίστη και προσπάθεια μέσα από συνεργασία και διευρυμένη κατανόηση χωρίς ιδιοτελής σκοπούς. Τη δύναμη για την αλλαγή την έχουμε μέσα μας και αυτή είναι η στιγμή για να την βγάλουμε μπροστά και να δράσουμε. Ο καθένας μας είναι μέρος του πλανήτη, μέρος της χώρας και της κοινότητάς του. Όλοι είμαστε μέρος της λύσης και όλοι είναι απαραίτητοι.

Είμαστε πολυδιαστασιακά όντα, πνευματικά όντα μέσα από την καρδιά του ίδιου του Θεού/Θεάς, της Πηγής. Το δυναμικό μας και η θέληση για ζωή στις καρδιές μας καίνε ακόμα λαμπρά και δεν πρόκειται να σβήσουν. Ας βάλουμε σε λειτουργία τους «μηχανισμούς» του πνεύματος, ας ενεργοποιήσουμε ξανά την αγάπη και τα δώρα της ψυχής μας που φέρουμε. Ας εκπέμψουμε όλοι μαζί στις 30 Μαΐου τη νέα σκέψη η οποία είναι έτοιμη να συγχωνευτεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων.

Η στήριξη του ουρανού και της πνευματικής οικογένειας του φωτός είναι δυναμικά παρών υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια υπηρεσίας. Ελάτε να ενδυναμώσουμε τον πυρήνα του φωτός, να αναπληρώσουμε το δυναμικό μας και να εκπέμψουμε τους σπόρους της νέας σκέψης και τα νέα πρότυπα.

Μαγικά όντα του φωτός, εσείς που η καρδιά σας πάλλεται στα δώματα της ψυχής του Χριστού, αφυπνισμένοι φάροι της θεϊκής συνειδητότητας, κάλλη του διαμαντένιου φωτός, το θάρρος σας, σας έφερε εδώ. Η επιμονή σας και η πίστη σας, σας έφερε εδώ. Η αγάπη σας για την αλήθεια της επανένωσης, σας έφερε εδώ.Τώρα είναι η ευκαιρία για εσάς. Τώρα εργαστείτε σαν άγγελοι επί της γης και φέρτε το φως των ψυχών σας στο γήινο παράδεισο.

Αγαπημένοι, τα ψέματα του διαχωρισμού από την ζωντανή αγάπη σβήνουν και η αλήθεια της καρδιάς σας απαντά στην ένωση με την πρωταρχική αγάπη.

Ξυπνήστε αγαπημένοι. Ξυπνήστε!

Πασχάλης Καζακόπουλος & Φρίξος
Συν-ιδρυτές του Angels House University

Παραπομπές:

Channeling: Ο Ιησούς μιλά για την Ελλάδα! (Αθήνα 6 Μαΐ.10)

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!
Angels House University:www.angelicreiki.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelicreiki.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!

 

© 2004 - 2016 Angels House UniversityTM  - All Rights Reserved.

Copyrights and Terms of Use for the website www.angelshouse.eu