Η Φλόγα της Μαγδαληνής

2ήμερο Εργαστήριο

 

Με τους Ιδρυτές Πασχάλη Καζακόπουλο & Φρίξο Χριστοδούλου

 
 

maria magdalene 2day cover banner 2013

 

Η Μυστική Διδασκαλία της Ιερής Καρδιάς!

 
 
 

Ένα βιωματικό διήμερο εργαστήριο που κομίζει την ενέργεια της ζωντανής αγάπης και της Χριστικής συνείδησης. Η εμπειρία του εργαστηρίου είναι αυτή του ανοίγματος της καρδιάς στη βίωση της αγάπης, της επαφής με το Θεϊκό εαυτό μας και την ουσία της ψυχής μας, της ελευθερίας, της ανακούφισης και της ενδυνάμωσης.

Το εργαστήριο έχει θεραπευτικό και αυτογνωσιακό χαρακτήρα. Μέσα από τη διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής, απελευθερώνονται περιοριστικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν τη ροή της χάρης στη ζωή μας και βελτιώνεται η σχέση με τον εαυτό μας, το Θεϊκό, με άλλους ανθρώπους αλλά και την ίδια τη ζωή.

Πολλά περιοριστικά μοτίβα - πρότυπα, τραύματα και καταστάσεις από εμπειρίες που είχαμε απελευθερώνονται με χάρη, μέσα από αυτή τη διδασκαλία. Επίσης μαθαίνετε πως να εργάζεστε με αυτή τη νέα ενέργεια για θεραπεία, πως να αναπτύξετε τη Χριστική συνειδητότητα μέσα σας και πως να έρχεστε σε επαφή με την καθοδήγηση της δικής σας καρδιάς. Το εργαστήριο αυτό είναι μια δίοδος που ενεργοποιεί τον Θεϊκό σας σπινθήρα και ανοίγει την πύλη της ζωντανής αγάπης στη ζωή σας...

 

Εξερευνώντας τη Χριστική Συνειδητότητα

 

Σ' αυτό το εργαστήριο ο Πασχάλης και ο Φρίξος παρουσιάζουν τη νέα διδασκαλία της Μαρίας Μαγδαληνής που έχουν λάβει μέσα από ανώτερη επικοινωνία (channeling) τα τελευταία χρόνια. Θα εξερευνήσουμε την ουσία της Χριστικής συνείδησης ως ένα μονοπάτι προς την ολοκλήρωση.

Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι γίνεται εισαγωγή στη νέα διδασκαλία της Μ. Μαγδαληνής και σταδιακά θα αφαιρούμε περιοριστικές πεποιθήσεις και προγραμματισμούς που μας εμποδίζουν να αγκαλιάσουμε και να βιώσουμε την παρουσία του ολοκληρωμένου Χριστού στη ζωή μας.

Μέσα από χρήσιμες πληροφορίες, ενεργειακή εργασία και βιωματικές ασκήσεις θα απελευθερώσουμε βαθιά τραύματα που έχουν εγκλωβίσει την ελευθερία και τη ροή της αγάπης μέσα μας. Όλο αυτό γίνεται με ένα τρόπο γεμάτο χάρη.

Καθώς θα συνδέεστε ξανά με το πεδίο της ζωντανής αγάπης γίνονται πολλές συνειδητοποιήσεις που απελευθερώνουν, θέματα που αφορούν τη σχέση και την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, τη σχέση μας με τους γονείς και τους άλλους ανθρώπους, το εσωτερικό παιδί, συναισθηματικά τραύματα, τη σχέση μας με το Πνεύμα/ Θεό-Θεά, και πολλά αλλά που μετουσιώνονται μέσα στο ζωντανό πεδίο της αγάπης και της Θείας χάρης που αγκαλιάζει την ομάδα.

Συχνά οι συμμετέχοντες αισθάνονται μια συναισθηματική απελευθέρωση, εσωτερική ηρεμία, αγάπη και διάθεση για ζωή. Ενισχύεται η σύνδεση με την καθοδήγηση της καρδίας καθώς απαλύνονται και άλλες φορές απομακρύνονται πλήρως αρνητικές ενέργειες θυμού, μη συγχώρεσης, σκληρότητας και άλλα.

 

Η Μυστική Διδασκαλία της Ιερής Καρδιάς!

 

Εμπειρευτείτε το πεδίο της καρδιάς, το κέντρο της Αγάπης με ένα βαθύ τρόπο όπως το αποκαλύπτει η δασκάλα της Αγάπης. Πρόκειται για τη μυστική διδασκαλία της Ιερής Καρδιάς και το μονοπάτι των ρόδων. Υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Μαγδαληνής, της οποίας η ζωντανή παρουσία και οι ενέργειές της κατακλύζουν το σεμινάριο, θα βιώσετε μια ισχυρή μύηση η οποία αφυπνίζει τις 12 Ακτίνες της Ιερής Καρδιάς. Θα μάθετε πως να εργάζεστε με αυτή την ενέργεια ως ένας τρόπος αυτοθεραπείας και ολοκλήρωσης προς τη Χριστική συνειδητότητα.

Αυτή η ενέργεια ήταν διαθέσιμη κατά το παρελθόν την εποχή της Ατλαντίδας στο Ναό της Αγάπης και αργότερα στην αρχαία Αίγυπτο, στις ιέρειες που υπηρετούσαν στους ναούς της Μεγάλης Μητέρας.

Επιπλέον θα παρουσιάσουμε διάφορες πληροφορίες όπως αυτή του ιερού δισκοπότηρου και πως συνδέεται με τους κωδικούς Φωτός του Χριστού στο DNA. Τι είναι οι αδελφές ψυχές και οι δίδυμες φλόγες, πως λειτουργεί αυτό εσωτερικά και εξωτερικά και πως αντανακλάται πρακτικά στη ζωή. Θα εφαρμόσουμε διάφορες δυναμικές τεχνικές ώστε να συγχωνεύσετε τη συνειδητότητά σας με τη Χριστική συνειδητότητα και θα μπορείτε να τις εφαρμόζετε και μετά το σεμινάριο.

Ο Πασχάλης και ο Φρίξος οδηγούν τους συμμετέχοντες μέσα από πρακτικές πληροφορίες, ενεργειακούς καθαρισμούς και ενεργοποιήσεις με τη Φλόγα της Μαγδαληνής, τη ρουμπινόχρυση ακτίνα, τους αδαμάντινους κώδικες του Χριστού, το Θεϊκό σπινθήρα, επανασύνδεση με τις περιοχές του φωτός κ.α. Η σύνθεση αυτής της εργασίας θα σας επιτρέψει να κάνετε μια νέα αρχή και να δείτε τη ζωή μέσα από μια διευρυμένη οπτική, αγγίζοντας δυναμικά την πορεία σας.

Ιδιαίτερο μέρος του εργαστηρίου είναι η ζωντανή επαφή του κάθε συμμετέχοντα με την ενεργή παρουσία της Μαρίας Μαγδαληνής έτσι ώστε ο καθένας να έχει μια άμεση προσωπική και μεταμορφωτική εμπειρία.

Σε αυτές τις συναντήσεις πραγματοποιείται ανώτερη επικοινωνία από τη Μαρία Μαγδαληνή ως καθοδήγηση και επέκταση της διδασκαλίας ενώ δίνεται προσωπικό μήνυμα σε κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Η άμεση επαφή με την ενέργεια της Χριστικής συνείδησης ανοίγει πόρτες για άμεση μεταμόρφωση για μια ζωή στο μονοπάτι της θείας χάρης.

 

Εμπειρίες συμμετεχόντων

 

Ο Πασχάλης και ο Φρίξος έχουν παρουσιάσει τη "Φλόγα της Μαγδαληνής" τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο: Γαλλία, Αγγλία, Κύπρο, Σκωτία, Γερμανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ντουμπάι, Ισραήλ... Δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες να αγκαλιάσουν αυτή την ενέργεια στη ζωή τους! 

M.Magdalene.1

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη χαρά μου, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη για την παρουσία και την καθοδήγησή σας. Η καρδιά μου γεμίζει με δάκρυα χαράς μόνο που το σκέφτομαι. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ανώτερη επικοινωνία, σημαίνει τα πάντα για μένα να ακούω τα λόγια αγάπης και σοφίας του Χριστού.

Εσύ αγαπητέ μου Πασχάλη είσαι τόσο ευθυγραμμισμένος με το φως και την αγάπη Του που νιώθω τόσο ευλογημένη που σε συνάντησα. Στο Φρίξο στέλνω την αγάπη μου και το σεβασμό μου, μου θυμίζει την αγνότητα και την ανιδιοτελή αγάπη. Είθε όλη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το φως ακόμη περισσότερο αυτή τη χρονιά. Reshma (Ντουμπάι)

M.Magdalene.2

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για αυτή την υπέροχη χαρά και αγάπη που μοιραστήκαμε. Ήταν πραγματικά ισχυρά, και για μένα, ήταν τέτοια υπέροχη εμπειρία να βρίσκομαι σε τόση στενή ενεργειακή επαφή με τη Μαρία Μαγδαληνή και τον Yeshua. Sophia.T (Γαλλία)

 
workshop dates logo new

5 - 6 Οκτ. 2019, Θεσσαλονίκη

11 - 12 Ιαν. 2020, Αθήνα

4 - 5 Ιουλ. 2020, Αθήνα


 

 

 

Πληροφορίες Συμμετοχής

 

Συμμετοχή: 200€ | κράτηση θέσης: 50€

Διάρκεια σεμιναρίου: Σαβ. & Κυρ. 10:00 - 18:00

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση