Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Νέο Έτος Μάγια: 26 Ιουλίου 2022!

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε να βιώνουμε τη γαλαξιακή συχνότητα της νέας χρονιάς της Κόκκινης Αυθύπαρκτης Σελήνης σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές ενοράσεις από τη σοφία των Μάγια που θα μας βοηθήσουν στο “σερφάρισμα” του νέου ενεργειακού κύματος που έρχεται...

Pink Moon Modern Minimal Music Album Cover 1

Όπως κάθε χρονιά το νέο έτος ξεκινά στις 26 Ιουλίου και η χρονιά (7/2022 έως 7/2023) χαρακτηρίζεται ως Κόκκινη Αυθύπαρκτη Σελήνη. 

Αυτό είναι το επόμενο βήμα στο ταξίδι μας. Κοιτάζοντας προς τα πίσω, το 2021 ήταν η χρονιά της μπλε Ηλεκτρικής ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ, το 2022 κίτρινος Ηλεκτρικός ΣΠΟΡΟΣ, και τώρα (2022-2023) μπαίνουμε στη χρονιά της Κόκκινης Αυθύπαρκτης ΣΕΛΗΝΗΣ. 

Με αυτή την πληροφορία στα χέρια μας θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι, σαν μια πυξίδα που μας οδηγεί και μας βοηθά να αναγνωρίσουμε ευκολότερα τι συμβαίνει, να αποδεχτούμε τη διαδικασία και να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη διαύγεια. 

Πιστεύω θα βρείτε τις παρακάτω πληροφορίες χρήσιμες κι εύχομαι να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε κι αν περνάτε στη ζωή σας.  

Με βάση τις παρακάτω ενοράσεις θα προσφέρω μια ενεργειακή ενδυνάμωση και καθαρισμό στην επόμενη συνάντηση My Bright Life στις 27 Ιουλίου που θα είναι μοναδική και θα σε ενδυναμώσει για τα επόμενα βήματα. 

Περισσότερα για “My Bright Life” εδώ!

 

 

Έτος "Κόκκινη Αυθύπαρκτη Σελήνη"

Αφυπνισμένη Συνείδηση 

26 Ιουλίου 2022 έως  24 Ιουλίου 2023 

Συναισθηματική Ωρίμανση, Αυτοσυντήρηση, Νέες Συνδέσεις  

 

Οι Λέξεις “Κωδικοί” του Νέου Έτους: Εξαγνισμός, Ροή, Συμπαντικά Ύδατα, Ενθύμηση του Εαυτού, Ορισμός, Μέτρο, Μορφή.

Η Γαλαξιακή Συχνότητα του νέου έτους εστιάζεται στο να εγκαθιδρύσουμε υγιή θεμέλια, νέες βάσεις. Μετά τον εξαγνισμό της χρονιάς που πέρασε είναι η ώρα να θέσουμε νέα θεμέλια, σε οποιοδήποτε τομέα ή πτυχή της ζωής μας καλούμαστε να το κάνουμε αυτό. Κι αυτή η νέα βάση να είναι πλέον σε συνοχή με τον αυθεντικό μας εαυτό και τη νέα πραγματικότητα που θέλουμε να εκδηλώσουμε. Σε ποιο τομέα της ζωής σου, ποιες καταστάσεις έχουν αλλάξει ή τελειώσει και τώρα καλείσαι να κάνεις καινούρια αρχή ή να βάλεις νέα θεμέλια; 

Οι νέες βάσεις συνδέονται άρρηκτα με τον κώδικα της Ενθύμησης του Εαυτού. Μας καλεί να θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Να βγάλουμε από πάνω μας όλους τους ρόλους, τις μάσκες, όλα όσα “φορέσαμε” ή μας “φορέθηκαν”. Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε στην ουσία μας, στην ολότητα μας, στην καρδιά μας, με τη δική μας μοναδική και δημιουργική ιδιότητα να μοιραστούμε τα δώρα μας. Να συνειδητοποιήσουμε πως είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε το ποιος θέλουμε να είμαστε από εδώ και πέρα, και πως ή με ποιο τρόπο θέλουμε να εκδηλώσουμε τον εαυτό μας. Απελευθερώνουμε όλα αυτά που έχουμε καταστείλει ή καταπιέσει και μας ζητείται να θυμηθούμε: “΄Ήρθες εδώ για να είσαι, ποιος;” Βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι αναζήτησης, ένα ταξίδι αυτό-ενθύμησης. Και καθώς ανοίγεις στην ενθύμηση, θα λαμβάνεις καθοδήγηση. Θα είσαι μαζί με άλλους ανθρώπους που στηρίζουν την πλήρη σου έκφραση. 

Παράλληλα οι νέες ενέργειες μας οδηγούν να ανοίξουμε και να δεχτούμε ένα πολυδιαστασιακό εξαγνισμό στο σώμα, στο νου, στην καρδιά και στην ψυχή μας. Τι χρειάζεται να αλλάξεις, να εξαγνίσεις ώστε να φέρεις περισσότερη υγεία; Θα βιώσουμε ένα εξαγνισμό σε πολλαπλά επίπεδα και πτυχές της ζωή μας, εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτή τη χρονιά εξαγνίζουμε και καλούμαστε να φέρνουμε την αλλαγή που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας και στη ρουτίνα, στις συνήθειες, στον τρόπο ζωής, στις πεποιθήσεις και στις αντιλήψεις μας.

Ακόμη έρχονται στην επιφάνεια συναισθηματικά ζητήματα, ανεπίλυτα συναισθηματικά μοτίβα και τραύματα. Θα λέγαμε ότι είναι μια συναισθηματική μύηση όπου καθαρίζονται τα παλιά, φρακαρισμένα και παγωμένα συναισθήματα που κρατιούνται μέσα στις δομές του φυσικού σώματος, στο νου και στο πνεύμα. Συναισθήματα που δεν τα επεξεργαστήκαμε ή δεν απελευθερώσαμε. Συναισθήματα που κλείνουν τη διαίσθηση μας, που σκεπάζουν τον πραγματικό μας εαυτό, που μας κρατάνε πίσω και μας εμποδίζουν να εκπληρώσουμε το κάλεσμα και το πλήρες μας δυναμικό. Εάν δεν φροντίσουμε τη συναισθηματική μας φύση είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προβλήματα υγείας. Ακόμη μας παρακινεί να συνδεθούμε με το σώμα μας και τη διαίσθηση μας. Να ακούσουμε το σώμα και τη διαίσθηση μας, να ενσωματώσουμε περισσότερο τη θηλυκή ενέργεια και τις ποιότητες οι οποίες θα γίνουν το στήριγμα μας αυτή τη χρονιά. Να ανοίξουμε στο ταξίδι της νέας πραγματικότητας, με ευγένεια, πηγαίνοντας με τη ροή, σε μια ισορροπία με τη διαίσθηση μας, απελευθερώνοντας, προχωρώντας.

Η ενέργεια αυτού του έτους μας ζητά να είμαστε Μετρημένοι και Μεθοδικοί, ενώ παράλληλα πηγαίνουμε με τη Ροή, ισορροπώντας πάνω στα κύματα της επιταχυνόμενης αλλαγής. Μας καλεί να τιμήσουμε τη δύναμη και την αναγκαιότητα του Ορισμού, της Μορφής, της Δομής ενώ παράλληλα τιμούμε την αναγκαιότητα για ρευστότητα, διαίσθηση και ευαισθησία. Μας καλεί να γειωθούμε, να γίνουμε συγκεκριμένοι, ξεκάθαροι και να δώσουμε προσοχή στα θεμέλια της ζωής μας. Τι αλλαγές χρειάζεται να κάνουμε για να φέρουμε περισσότερη συνοχή; Περισσότερη καθαρότητα; Βάζοντας γερά θεμέλια στη ζωή μας θα μπορούμε να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Μπαίνουμε στην 3η διάσταση, εκδηλώνουμε στη μορφή, ορίζουμε. Να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να τους δώσουμε συγκεκριμένη μορφή. Είναι η δύναμη της ενσάρκωσης. Τα συναισθήματα, οι σκέψεις και οι επιθυμίες παίρνουν μορφή και υλοποιούνται στη φυσική πραγματικότητα. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε μορφή στα όνειρα ή στο όραμα μας. Διοχέτευσε τη δημιουργική σου ενέργεια με επικοδομητικό τρόπο προς  πρακτική υλοποίηση!

Αυτή τη χρονιά καθοδηγούμαστε από την ενέργεια του Κόκκινου Ερπετού. Δώσε προσοχή στα ένστικτα σου, στη διαίσθηση σου, στο σώμα σου. Έρχομαι στο σώμα μου, επανασυνδέομαι και τιμώ το σώμα μου, τη βαθιά δημιουργική μου ενέργεια, την εσωτερική φωτιά. Ξεκλειδώνω και εκφράζω το πάθος και τον ενθουσιασμό μου και αυτό προσφέρει ζωτικότητα και κατεύθυνση. Ακούω τη γλώσσα του σώματος και ακολουθώ τους ρυθμούς τους. Αισθάνομαι πότε να εμπιστευτώ το ένστικτο μου παρά τη λογική. Το Κόκκινο Ερπετό προσκαλεί την εξαγνιστική σπίθα της ιερής φωτιάς, της κουνταλίνη για να ευθυγραμμίσει και να ενσωματώσει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Αντιπροσωπεύει το βασικό δομικό μηχανισμό των κινήτρων, την επιθυμιών, των ενστίκτων, και την εσωτερική κίνηση προς την ολότητα. Μας ζητά να αποβάλουμε το δέρμα του παρελθόντος και να εισέλθουμε στις φλόγες τις αλχημιστικής μετουσίωσης. Σε αυτή τη διαδικασία, αποκαλύπτεται η αναγέννηση. Αυτή η επιθυμία είναι μια εσωτερική ανταπόκριση η οποία είναι κωδικοποιημένη στα βάθη της ύπαρξης μας. Χρησιμοποίησε το σώμα ως ένα εργαλείο για μεταμόρφωση. Μια αφύπνιση δια μέσου του σώματος και των αισθήσεων. Το σώμα γίνεται το όχημα, το εργαλείο για αφύπνιση. Ακόμη συνδέεται με θέματα οικειότητας, σεξουαλικότητας, να συνδεθούμε με το πάθος μας για ζωή. Αισθάνομαι ότι αυτή τη χρονιά το φυσικό σώμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική μεταμόρφωση εάν το επιλέξουμε κι εμείς πιο συνειδητά. Μερικοί τρόποι θα μπορούσε να είναι η συνειδητή σύνδεση και επικοινωνία με το σώμα μας, ο εξαγνισμός του σώματος, οι εναλλακτικές-ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις που έχουν να κάνουν με το σώμα, την κίνηση, τη γυμναστική. Το σώμα γίνεται ένα μέσο αφύπνισης κι εξέλιξης.

Μια από τις κύριες προκλήσεις του έτους και της μεταμόρφωσης που περνούμε ως άτομα καθώς και της μεταμόρφωσης της πραγματικότητας μας είναι να αντιμετωπίσουμε το τραύμα του διαχωρισμού από την Πηγή και το διαχωρισμό από την Αγάπη. Ίσως να υπάρξουν στιγμές με έντονα συναισθήματα απόγνωσης και αίσθησης ανικανότητας. Η σκιά που σχετίζεται με το φόβο της απώλειας, το φόβο πως όταν κάνεις το άλμα στο άγνωστο θα χάσεις τα πάντα: συντρόφους, αγαπημένα πρόσωπα, προσκολλήσεις, αποκτήματα - ίσως ακόμα το σώμα και το νου σου. Αυτή η μεταμόρφωση είναι τόσο περιεκτική που μπορεί να είσαι απρόθυμη να πάρεις το ρίσκο λόγω του φόβου του βάθους της αλλαγής. Ίσως να αισθάνεσαι απόγνωση ή να θες να τα παρατήσεις. Σε αυτή τη διαδικασία μετάβασης τονίζονται οι εθισμοί όλων των ειδών που τείνουν να μας απομακρύνουν από τη γήινη πραγματικότητα. Εθισμός σε ουσίες, φόβους, αμφιβολίες, υλικές ανέσεις, σχέσεις, σεξουαλικές εμμονές, εργασία κλπ. Καλούμαστε να αποδεχτούμε ό,τι κι αν είναι αυτό που αντιμετωπίζουμε, να βγούμε από την άρνηση, να συγχωρέσουμε και να αγκαλιάσουμε αυτό που συμβαίνει. Συνεπώς θα ανακτήσουμε και τη ζωτική μας ενέργεια. Αν και αυτή η διαδικασία μοιάζει τόσο τρομακτική, να γνωρίζεις πως είναι εδώ για να σε υπηρετήσει, για να τονίσει εκείνες τις πτυχές που χρειάζεται να κοιτάξεις και να απελευθερώσεις ώστε να γίνουν το καύσιμο που θα σου δώσει τη δύναμη να ξεπεράσεις τους φραγμούς σου προς τη μεταμόρφωση που επιζητείς. Η πρόκληση μετατρέπεται σε δώρο, ως Εστίαση.

Μέσα στην πορεία της αλλαγής έρχονται να μας στηρίξουν νέοι άνθρωποι στη ζωή μας. Είναι δυνατό να “καλέσουμε” και να αναγνωρίσουμε εκείνα τα άτομα που γίνονται σύντροφοι πεπρωμένου. Εκείνα τα άτομα που έχουν την ίδια επιθυμία καρδιάς και περιμένουν να σε συναντήσουν, να σε αναγνωρίσουν - να σε δουν όπως αληθινά είσαι. Τότε δημιουργείται ένα κοινό μοίρασμα και εμπιστοσύνη μεταξύ των ατόμων. Αυτή είναι μια διαδικασία φυσική και πέρα από τις προσωπικές προσδοκίες. Μέσα από το καθρέφτισμα που δημιουργούν οι σχέσεις μας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τα βαθιά συναισθηματικά μοτίβα και τα ζητήματα έλλειψης οικειότητας, επικοινωνίας, αγάπης. Η ενέργεια που περιγράφουμε εδώ (Λευκός Σκύλος) έχει να κάνει με σημαντική ή δραστική αλλαγή στη ζωή: νέα ξεκινήματα, νέες αντιλήψεις, νέες συμμαχίες και φιλίες. Όσο θα εκφράζεις πιο αυθεντικά τον εαυτό σου, ποια/ος εσύ είσαι, τόσο θα ελκύεις πιο κοντά σου την αληθινή σου οικογένεια. Μαζί με τους οδηγούς και τους συντρόφους στο ταξίδι της ζωής, θα έχεις την ικανότητα να υλοποιήσεις τα οράματα και τα όνειρα σου. Υπάρχει μια έλξη που φέρνει αυτά τα άτομα μαζί, να εργαστούν προς ένα κοινό πεπρωμένο, και εδώ υπάρχει μια φυσική αρμονία σε τούτες τις σχέσεις. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται πως τα κοινά στοιχεία με αυτά τα άτομα να είναι πολύ λίγα, κι όμως η έλξη παραμένει. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία “συγγένειας” παρά μια διαδικασία που παρακινείται λόγω προσωπικής επιθυμίας. Ακολούθησε αυτή την καθοδήγηση προς την εκτύλιξη του μεγαλύτερου μοτίβου.

Οι ενέργειες του έτους της Κόκκινης Αυθύπαρκτης Σελήνης μας βοηθούν στην αφύπνιση της συνείδησης μας, στην ωρίμανση. Να ξυπνήσουμε, να ενεργοποιηθούμε, να δράσουμε, να προχωρήσουμε σε μια νέα φάση, σε μια νέα κατάσταση, να κινηθούμε προς το σημείο που χρειάζεται να βρισκόμαστε και να εκφράσουμε τον αυθεντικό μας Εαυτό και τα όνειρα μας πάνω στη φυσική πραγματικότητα.  

Οι μικρές και μεγάλες μεταβάσεις που έρχονται στη ζωή, αυτοί οι φυσικοί κύκλοι, έρχονται όχι για να μας τιμωρήσουν ή να μας ταλαιπωρήσουν, αλλά για να μας ευλογήσουν. Όχι για να μας “κλείσουν” και να συρρικνωθούμε, αλλά για να αποκαλύψουν το μεγαλείο, το φως και τη Ζωή που κρύβουμε μέσα μας. 

Με αγάπη,

Φρίξος Χριστοδούλου


 

My Bright Life! 27 Ιουλίου 2022 (Zoom)

Ενεργειακή Προετοιμασία & Καθαρισμός για το Νέο Έτος των Μάγια!

Κράτηση Θέσης - Επικοινωνία