Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

⦿ Aura Spray ⦿ Αρχάγγελος Ραφαήλ

Σύντομη Περιγραφή:

Θεραπεία σε όλα τα επίπεδα. Ζητήματα υγείας, λύσεις και ενδυνάμωση. Ανοίγει την καρδιά θεραπεύοντας τα συναισθήματα. Θεραπεία της σχέσης με τον εαυτό και εσωτερικού παιδιού. Βρίσκοντας τη δική μου αυθεντική φωνή έκφρασης. Απελευθερώνει το στρες. Φέρνει ειρήνη, ανακούφιση, παρηγοριά, ζεστασιά.

Αναλυτικά: Ο Αρχάγγελος της Θεραπείας. Χρησιμοποιώντας το Σπρέι του Αρχαγγέλου Ραφαήλ θέτουμε σε κίνηση τις θεραπευτικές ενέργειες. Γεμίζει το χώρο με θεραπευτικές δονήσεις δημιουργώντας ένα θεραπευτικό πεδίο. Ενεργοποιεί τη ροή της θεραπείας από ψηλά και βοηθά να ανοίξει η καρδιά θεραπεύοντας τα μπλοκαρίσματα και τα συναισθήματα. Καθώς ανοίγει η καρδιά, η ενέργεια μπορεί να κυλήσει ανεμπόδιστα οπουδήποτε αλλού χρειάζεται για να αποκαταστήσει την τάξη και την αρμονία. Φέρνει μια αίσθηση ζεστασιάς, ειρήνης, μια διαβεβαίωση πως “όλα θα πάνε καλά”. 

Προάγει τη θεραπεία των συναισθημάτων, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την καρδιά και το λαιμό. Φέρνει σε ισορροπία και αρμονία τις αρσενικές και θηλυκές μας ενέργειες και όψεις. Ενοποιεί.

Απαλύνει τις επιπτώσεις της εχθρότητας, όταν άλλοι άνθρωποι σας εχθρεύονται ή σας μισούν, αυτό μπορεί να εξαντλεί τις ζωτικές σας ενέργειες. Ο Ραφαήλ μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Καθώς θεραπεύεται η κατάσταση επέρχεται μεγάλη ψυχολογική ανακούφιση. 

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ μας στηρίζει σε όλα τα ζητήματα θεραπείας και τα στάδια της. Υποστηρίζει την ανάρρωση όταν μια θεραπεία έχει ξεκινήσει. Είτε λαμβάνετε νοητική ή φυσική θεραπεία, ο Ραφαήλ μπορεί να βοηθήσει στη θεραπευτική διαδικασία, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της. Για να βρούμε περισσότερη γαλήνη πριν μια ιατρική διαδικασία, είτε είναι μια επίσκεψη στον οδοντίατρο ή μια εγχείρηση, μπορεί να φέρει ένα βαθμό ηρεμίας. Για να νιώσουμε ασφάλεια και να εμπιστευτούμε εκείνους που θα μας φροντίσουν. Για ανάκαμψη και ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση ή άλλες ιατρικές διαδικασίες. Ακόμη μπορεί να είναι βοηθητικό στο να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους ή προσεγγίσεις για να μας βοηθήσουν στο ζήτημα υγείας που αντιμετωπίζουμε.

Μας παρακινεί να αισθανθούμε και να αναγνωρίσουμε ότι η ζωή βρίσκεται στα χέρια μας. Μπορεί το άτομο να βιώνει ένα ζήτημα υγείας που το φέρνει αντιμέτωπο με την ανάγκη της συνειδητοποίησης, της αλλαγής, της βαθιάς θεραπείας και της αναγέννησης ώστε να μπορέσει να λάμψει ο πραγματικός του Εαυτός. Φέρνει υποστήριξη, την αίσθηση της αγκαλιάς και του ισχυρού προστάτη, σαν μια πελώρια αγγελική παρουσία που στέκεται πίσω μας.  

Τονώνει τον πυρήνα μας και την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τα θέματα επιβίωσης και ασφάλειας. Φέρνει ευθυγράμμιση και ψυχραιμία, ώστε να δημιουργήσουμε ισορροπία μεταξύ της κατάστασης που υπάρχει τώρα και του τι θα μας ζητηθεί - τι απαιτούν οι περιστάσεις.

Μερικά μαθήματα που αναδύονται εδώ μπορεί να σχετίζονται με μια μεταμόρφωση που “απαιτεί μια θυσία ή σταύρωση” του παλιού ώστε να αναγεννηθούμε όπως ο φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Ο θάνατος του παλιού και η γέννηση του νέου Εαυτού/ κατάστασης. 

Μας διδάσκει να κατέχουμε τη δύναμή μας, από την καρδιά. Όταν δεν μπορούμε να δούμε ή να αναγνωρίσουμε τη δύναμη μας. Η καρδιά και η δύναμη ενός λιονταριού. Μας διδάσκει και μας στηρίζει ώστε να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας. Θεραπεία της σχέσης με τον εαυτό μας. Θεραπεία της ντροπής, ανιδιοτελής αποδοχή του ποιος/α πραγματικά είμαστε και της μοναδικότητας μας.

Βοηθά ακόμη να απελευθερώσουμε το φόβο για το άγνωστο και να προχωρήσουμε μπροστά. Για να δούμε και να αντιμετωπίσουμε τις σκιές μας, επειδή πολλές φορές στο παρελθόν τιμωρηθήκαμε σε παρόμοιες καταστάσεις. Να βρούμε τη δύναμη να είμαστε ο εαυτός μας. Να αντιμετωπίσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας που αποφεύγουμε ή αντιστεκόμαστε και να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. 

Ανοίγει την πιθανότητα να δούμε τι μας φέρνει η αφυπνιστική εμπειρία που βιώνουμε. Η πιθανότητα ακόμη να δούμε ξεκάθαρα τι πρόκειται να έρθει, τι βρίσκεται μπροστά μας. Δημιουργεί μια αποστασιοποίηση και αποταύτιση από την κατάσταση και συνεπώς μας προσφέρει τη δυνατότητα να βρούμε άλλες λύσεις. Φέρνει μια αίσθηση βαθιάς ειρήνης. Η αίσθηση της ειρήνης μπορεί να είναι πολύ βοηθητική και πολύτιμη για το άτομο, ιδιαίτερη όταν το ζήτημα που αντιμετωπίζει χρειάζεται βάθος χρόνου μέχρι να επιλυθεί πλήρως.

Σε ένα άλλο επίπεδο μας βοηθά να κοιτάξουμε όποια ανεπίλυτα θέματα και ανάγκες του εσωτερικού παιδιού και ζητήματα της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να υποδηλώνει μια διαδικασία ενηλικίωσης. 

Για να κάνουμε ειρήνη με αυτούς που μας έχουν πληγώσει. Διευκολύνει την αποδέσμευση του παρελθόντος και των επαναλαμβανόμενων μοτίβων που επηρεάζουν την ελευθερία του πνεύματος μας.

Καθώς θεραπεύεται η επικοινωνία με τον εαυτό μας, βρίσκουμε την δική μας αληθινή φωνή έκφρασης και την αυθεντικότητα μας και απελευθερώνουμε τη δημιουργικότητα μας. 

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ απαλύνει τις οδυνηρές αναμνήσεις και το στρες. Μας ενθαρρύνει να μπούμε στη σιωπή έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή με την εσωτερική μας φωνή. Για να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Μπορεί να είναι ένα κάλεσμα για “βουτιά προς τα μέσα”.

Μας οδηγεί από την καταστολή των συναισθημάτων μας, των βαθύτερων επιθυμιών και του εαυτού μας, προς την πλήρη, ειλικρινή και ολοκληρωμένη έκφραση της ύπαρξης μας στη ζωή. 

Καθώς η διαίσθηση μας εναρμονίζεται με τις πράξεις και την ειλικρινή έκφραση του εαυτού μας, επέρχεται μεγαλύτερη άνεση και ισορροπία. Είμαστε σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση και συνοχή με τον αυθεντικό μας εαυτό.

Το Σπρέι Αρχάγγελος Ραφαήλ υποστηρίζει ακόμη όσους εργάζονται με τις επιστήμες ή οποιοδήποτε τομέα περιλαμβάνει εφευρέσεις και καινοτομίες. Φέρνει ηρεμία, άνεση και εκτεταμένη αντίληψη. Τονώνει τη δημιουργικότητα και τη δημιουργική σκέψη. Βοηθά να εστιάσουμε στην πρακτική πτυχή, έτσι ώστε οι ιδέες να μην είναι μόνο δημιουργικές αλλά να μπορούν και να εφαρμοστούν.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιήστε με φειδώ, χρειάζεστε μόνο λίγο από τα Σπρέι Secret Alchemy. Κάνε σύντομο ράντισμα πάνω από τον αριστερό ώμο, πάνω από το κεφάλι/τσάκρα της κορώνας, και λίγο πάνω από το δεξί ώμο. Απολαύστε τις δονήσεις που εγκαθίστανται στο ενεργειακό σας πεδίο… Για το χώρο, ραντίστε στο κέντρο και στις γωνίες!

Μπουκάλι 50ml. Όλα τα μέρη είναι ανακυκλώσιμα.

 
 

⦿ Aura Spray ⦿ Αρχάγγελος Ραφαήλ

22,00 €

Δημοφιλέστερα Προϊόντα