Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Από τη Στασιμότητα στην Αλλαγή!

Apo ti Stasimotita stin Allagi

Photo from: Lichon in flickr.

Πολυαγαπημένοι εργάτες του φωτός, σας καλωσορίζουμε μέσα στο σκάφος αυτής της υπέροχης δημιουργίας που έχετε φτιάξει με τις συχνότητες της καρδιάς σας που πάλλονται από αγάπη. Νιώστε αυτόν τον χώρο, νιώστε αυτό το πεδίο αγάπης που δονείτε γύρω από η δική σας καρδιά και γίνεται τώρα ένα με την συλλογική καρδιά όλων όσων είναι εδώ σήμερα.

Αυτό το πεδίο συνδημιουργίας είναι το κλειδί γι’ αυτήν την περίοδο, γι’ αυτήν την χρονιά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η δεύτερη Σύνθεση Ενεργειών που καλείται η Γη να αφομοιώσει, μετά από την διαδικασία της ανάληψής της (21 Δεκεμβρίου 2012). Καθώς πλησιάζει η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί τον νέο κύκλο της άνοιξης και της επέκτασης, όπως κι η Φθινοπωρινή Ισημερία του περασμένου Σεπτεμβρίου έτσι κι αυτή τώρα του Μαρτίου, σας βοηθάει να κατανοήσετε περισσότερο και να προχωρήσετε μπροστά ως ανθρωπότητα. Συλλογικά θα δημιουργήσετε από κοινού την δεύτερη Σύνθεση Ενεργειών, η οποία θα σας οδηγήσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξης.

Από την αρχή της χρονιάς σας είπαμε ότι είστε σε μία συνεχή διαδικασία μετουσίωσης, αφομοίωσης και αποδοχής της αλλαγής! Γι’ αυτήν την αλλαγή θα εργαστείτε όλοι, την αλλαγή που βρίσκεται μέσα σας για να δείτε την αλλαγή έξω από εσάς. Είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου η δημιουργία της αλλαγής μέσα του και συλλογικά εργάζεστε γι’ αυτό. Αυτό που πρόκειται να έρθει, η νέα Σύνθεση Ενεργειών, θα δημιουργηθεί από την ανθρωπότητα και θα αγκυροβοληθεί επί του πλανήτη.

Ένας νέος χώρος ανοίγει μέσα στην καρδιά

Τώρα καλούμε τον κάθε έναν από εσάς να δημιουργήσει μέσα στο πεδίο της καρδιάς του έναν ιδιαίτερο χώρο. Πάρτε λοιπόν μια βαθειά αναπνοή και δείτε να ανοίγει ένα νέο δωμάτιο, ένας νέος χώρος μέσα στο διευρυμένο πεδίο της καρδιάς σας. Είναι ένας κενός χώρος. Αυτόν τον κενό χώρο καλείστε τώρα να τον γεμίσετε με θετικές σκέψεις, με πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν και πάντοτε θα θέλατε να  κάνετε!

Γεμίστε αυτόν τον κενό χώρο με δημιουργικότητα και χάρη, με την αυθεντική υπογραφή του Ανώτερού σας Εαυτού. Αυτός ο νέος χώρος έχει δημιουργηθεί σε κάθε καρδιά πάνω σ’ αυτήν την Γαία και τώρα καλείται η ανθρωπότητα να τον γεμίσει με νέες ιδέες, μια νέα συνδημιουργία η οποία θα ευθυγραμμίζεται τέλεια με τον σκοπό της ψυχής σας, με την χαρά της καρδιάς σας.

Πάρα πολλοί άνθρωποι, νιώθουν άγχος, απογοήτευση ή θυμό αυτήν την περίοδο, κάτι που θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τον Ιούνιο, λίγο πριν μπείτε στην Πύλη του Λέοντα, την Πύλη του Σειρίου στην Πανσέληνο του Αυγούστου, όπου θα πλημμυρίσει η Γη με τους Διαμαντένιους Κωδικούς του Φωτός και θα αρχίσουν να ρέουν στην ανθρωπότητα οι νέες κοσμικές εκδηλώσεις του Πατέρα Θεού/Μητέρας Θεάς.

Αποδοχή της Αλλαγής & της Αυθεντικότητας!

Βρίσκεστε λοιπόν σε μία περίοδο, όπως θα λέγαμε, αποδοχής της αλλαγής. Το άγχος, το στρες και ο θυμός είναι η αντίστασή σας στο να αποδεχθείτε την αλλαγή. Τι εννοούμε αλλαγή. Το νέο κεφάλαιο για την ανθρωπότητα είναι η αναγνώριση του Αυθεντικού της Εαυτού, πέρα από τους προγραμματισμούς, πέρα από το σύστημα, το οποίο σας λέει τι ακριβώς να κάνετε και πως πρέπει να το κάνετε. Όλα αυτά που συνδέονται με την παλιά ενέργεια και την παλιά συνείδηση.

Η νέα ενέργεια και συνείδηση θέλει το ξήλωμα όλων των "πρέπει" και την αποδοχή της αυθεντικότητας του εαυτού σας, αυτό που πραγματικά είστε χαρούμενοι να κάνετε και όχι γιατί πρέπει να το κάνετε. Όσο παραμένετε μέσα στην παλιά ενέργεια θα τροφοδοτείτε την συνειδητότητά σας, με νέα δράματα είτε αυτό αφορά τις σχέσεις σας, είτε τα επαγγελματικά - οικονομικά σας θέματα, θα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, καθώς δεν αποδέχεστε την ροή της αλλαγής. Σταδιακά θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο, αυτό που σας καθυστερεί είναι ότι είστε πολύ σκληροπυρηνικοί με το να αλλάξετε στάση στην ζωή.

Τα δελφίνια που είναι όντα του Σειρίου, αν τα βρείτε στην θάλασσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο την επόμενη φορά που θα τα αναζητήσετε, θα βρίσκονται σε ένα άλλο σημείο. Δεν είναι ποτέ στο ίδιο σημείο γιατί έμαθαν συνεχώς να κινούνται και να αλλάζουν μέρος και τόπο. Αυτό απαιτεί η νέα ενέργεια και από εσάς! Περιέχει την κίνηση της αλλαγής. Χρειάζεται να σπάσετε τα κατεστημένα του εαυτού σας, της προσωπικότητας του εαυτού, η οποία σας επιβάλλει πολλές φορές να κάνετε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό δημιουργεί ένα παχυλό τοίχο στο πεδίο της καρδιάς και δεν σας επιτρέπει να είστε τόσο δημιουργικοί, όσο χρειάζεται να είστε.

Σε παλαιότερες εποχές, στην εποχή του Ιχθύος, έπρεπε να υπάρχουν μεσάζοντες ανάμεσα σε σας και στο Θεϊκό. Έπρεπε να υπάρχουν οι γκουρού, οι ιερείς, οι διδάσκαλοι και να ακούτε πιστά αυτές τις διδασκαλίες, αυτό όμως τώρα σχετίζεται με την παλιά ενέργεια γιατί η νέα Υδροχοϊκή εποχή θέλει να φέρετε μπροστά τον αυθεντικό και δημιουργικό σας εαυτό, όπου πραγματοποιεί τις αλλαγές μέσα από την δημιουργία της καρδιάς, μέσα από τον σκοπό της ύπαρξης σας, αυτό που έχει φωτίσει η ψυχή σας στο εδώ και τώρα.

Βιώνοντας το Κενό

Έτσι λοιπόν αυτήν την περίοδο πολλοί  άνθρωποι θα βιώσουν ένα κενό, ότι τίποτα δεν προχωράει, τίποτα δεν γίνεται, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, είτε με τις σχέσεις και αυτό θα κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο πολύ έντονα. Αν δεν αποδεχτείτε την ροή, αν δεν επιτρέψετε στον χώρο που δημιουργείται μέσα σας, σ’ αυτό το δωμάτιο της καρδιάς που τώρα ανοίξατε να γεμίσει με τις θετικές σας σκέψεις, θετικές δημιουργίες, την εκδήλωση της καρδιάς σας, της Θεϊκής σας καρδιάς και της Γαίας, τότε θα έχετε αντίσταση στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σας προτείνουμε λοιπόν, όταν αισθανθείτε αυτό το κενό, μην το γεμίσετε με θυμό, απογοήτευση, παραίτηση, κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους πάνω στην Γη και οδηγεί σε χαοτικές καταστάσεις. Σας προτρέπουμε λοιπόν, να πάρετε τον χώρο σας, να ξεκουραστείτε, να κάνετε πράγματα τα οποία η καρδιά σας θα ήθελε πάντοτε να κάνει και όλο τα αναβάλλατε. Πολλές φορές σκέφτεστε - Δεν θα το κάνω αυτό, γιατί δεν "πρέπει" να το κάνω! Τι είναι αυτό που η καρδιά σου θέλει πραγματικά; Τι είναι αυτό που η ψυχή σου φωτίζει στο εδώ και τώρα; Τι είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο/χαρούμενη;

Το Σύνδρομο της Εξωτερικής Πραγματικότητας!

Επιτρέψτε λοιπόν στον δημιουργικό σας εαυτό να συνθέσει την κίνηση της αλλαγής μέσα σας. Πάρτε τον χρόνο και να αφοσιωθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας εαυτό, αυτό το διάστημα. Η ανθρωπότητα πάσχει από αυτό το σύνδρομο. Το σύνδρομο της εξωτερικής πραγματικότητας και της ψευδαίσθησης και επικεντρώνεται μόνο στα υλικά αγαθά.

Δεν σας λέμε ότι θα περάσετε μία περίοδο φτώχειας και έλλειψης αλλά γνωρίζετε ότι έχοντας πολλά πράγματα στην κατοχή σας, το έχετε δει αυτό, μπερδεύεστε και αλλάζει ο στόχος της ψυχής και πλέον δεν τον βλέπετε. Είναι μία τυφλή ανθρωπότητα που βαδίζει χωρίς στόχο, χωρίς μία σύνθεση. Αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς θα συνειδητοποιήσουν όλο και πιο πολλοί ότι ο θησαυρός βρίσκεται μέσα στην καρδία και η αφθονία, η αρμονία, η ειρήνη, η γαλήνη και η υγεία. Βρίσκονται μέσα σας και όχι έξω από σας!

Τιμήστε λοιπόν αυτόν τον κενό χώρο και φέρτε μέσα όλα όσα χρειάζεστε. Να είστε έτοιμοι για την νέα σας δημιουργία, η οποία θα βασίζεται στην σύνθεση και στην συνδημιουργία. Πολλοί από εσάς θα έλξετε την οικογένεια της ψυχής σας. Ανθρώπους οι οποίοι θα στηρίζουν τα όνειρά σας και θα χαίρονται με την χαρά σας. Θα συνδημιουργήσετε πράγματα από κοινού, που τώρα δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Η ακτίνα του οπαλίου, που φέρνει τα πάντα στην επιφάνεια για να καθαριστούν, σας δείχνει την αυθεντικότητα του εαυτού σας. Θα λέγαμε ότι είναι η ακτίνα της νέας εποχής, που έρχεται τώρα στην ανθρωπότητα.

Η ίδια η Γη στηρίζει αυτήν την ενέργεια, στηρίζει αυτήν την συχνότητα και σας βοηθάει τώρα να μπείτε σε κίνηση. Η λέξη κλειδί λοιπόν γι’ αυτήν την εποχή είναι η κίνηση. Η κίνηση της ενέργειας δια μέσου της καρδιάς. Κινηθείτε λοιπόν μόνο υπό το φως της ψυχής και θα δείτε ότι ο θυμός, η απογοήτευση, οι λάθος οπτικές που σας εγκλωβίζουν, δεν θα έχουν χώρο μέσα στο δωμάτιο της καρδιάς σας. Μπείτε λοιπόν μέσα εκεί τώρα. Μπείτε μέσα σ’ αυτόν τον υπέροχο νεοδημιουργηθέντα χώρο. Δείτε πόσο τεράστιος είναι. Σας χωράει όλους μέσα, γιατί όλοι είναι απαραίτητοι.

Η οπτική που υπάρχει στην ανθρωπότητα είναι άσπρο ή μαύρο. Αν δεν συμφωνείς με αυτά που σου λέω είσαι εχθρός μου, είσαι εναντίον. Δεν είναι όμως αυτή η οπτική της νέας Γης. Δεν είναι η οπτική της Νέας Σύνθεσης. Η κάθε διαφορετικότητα τιμάται μέσα στην καρδιά και χρειάζεται να υπάρχει γιατί δημιουργεί την κίνηση προς τα μέσα και η κίνηση προς τα μέσα, φέρνει ένα νέο φως. Αυτό το νέο φως θα λάμπει από δω και πέρα, γιατί εσείς θα είστε οι Μεσσίες για εσάς. Θα έχετε απ’ ευθείας σύνδεση με το Θεϊκό, ο καθένας από εσάς και όλο αυτό θα επεκτείνεται στην ανθρωπότητα.

Ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν θέματα με τις κυβερνήσεις, τα πολιτικά συστήματα, τα συστήματα μέσα στις κοινωνίες τους, τα οικονομικά συστήματα γιατί αρχίζουν να συνδέονται με τον αυθεντικό τους εαυτό, ο οποίος δεν δέχεται όλη αυτήν την αδικία, όλο αυτό το πρέπει, το οποίο δεν στέκεται πουθενά και θα πέσει γρήγορα.

Έτσι λοιπόν μην τρέμετε την αλλαγή. Γίνετε εσείς η αλλαγή και καθώς θα γίνετε η αλλαγή για εσάς θα δείτε και έξω τα πράγματα να αλλάζουν. Θα έλξετε καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους στην ζωή σας, όπου θα τιμούν αυτήν την αλλαγή. Αυτό που σας κάνει να αντιστέκεστε είναι η αβεβαιότητα που έχετε, της δίνετε όμως τόσο μεγάλη αξία και υπόσταση, που τελικά μόνο η αβεβαιότητα υπάρχει. Είναι τόσο σημαντική λοιπόν εμπρός στο φως της ψυχής σας; Εσείς είστε οι δημιουργοί κι εσείς την δημιουργήσατε. Εσείς θα απαλλαχθείτε από αυτήν. Ο καθένας σας προσωπικά!

Ελευθερία από τα δεσμά & Το αρχέτυπο του Υδροχόου!

Είναι στο χέρι της ανθρωπότητας να απαλλαγεί μια και καλή απ’ όλη την δυσαρμονία, απ’ όλο αυτό το πέπλο που την σκεπάζει μέσω των συναισθημάτων και δημιουργεί μία παχυλή συχνότητα γύρω από το πεδίο της καρδιάς και η καρδιά πιέζεται και η αναπνοή πιέζεται. Μα τώρα ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από τα δεσμά, γιατί το πνευματικό μονοπάτι είναι η ελευθερία και η ελευθερία είναι το αρχέτυπο της εποχής του Υδροχόου.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δημιουργεί ελεύθερα και πετάξτε από πάνω σας τα πρέπει, τα μήπως και το αν. Γίνετε εσείς η αλλαγή που θα θέλατε να δείτε. Έχει ειπωθεί τόσες φορές, το νόημα όμως πίσω από τις λέξεις βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας και εκεί θα το δείτε, εκεί θα το νιώσετε, εκεί θα το αισθανθείτε. Εμείς οι 33 του Σειρίου θα σας υποστηρίξουμε κάθε λεπτό και κάθε στιγμή μέσα σ’ αυτόν τον καινούργιο χώρο γατί κι εμείς θα συνδημιουργήσουμε μαζί σας, ξεκινώντας από σήμερα, αυτήν την νέα αρχή για εσάς και για την ανθρωπότητα.

Οι Διαμαντένιοι Κωδικοί του Φωτός φωτίζονται μέσα από το αρχέτυπο του Πατέρα Θεού/Μητέρας Θεάς στο σχήμα του εικοσάεδρου. Το σχήμα του εικοσάεδρου φωτίζεται από την ακτίνα του οπαλίου και όπως αγκυροβολείται μέσα στο εικοσάεδρο, περίπου είκοσι πόντους πάνω από τα κεφάλια σας, ακτινοβολεί και διοχετεύει προς τα κάτω σε εσάς, σαν μία δέσμη φωτός, όλους αυτούς τους διαμαντένιους κωδικούς που χρειάζεστε και είναι απαραίτητοι για να τροφοδοτήσετε το πεδίο της καρδιάς σας, το πεδίο της συνειδητότητάς σας, το πεδίο της αγάπης σας...

[…] Έτσι λοιπόν η συμβουλή μας γι' αυτήν την περίοδο, μέχρι τον Ιούνιο, είναι να προσέξετε τον κενό χώρο που δημιουργείτε κάθε φορά. Να μην τον γεμίσετε με θυμό, φόβο, απογοήτευση αλλά με το φως της ψυχής σας και την νέα δημιουργία, που η ψυχή σας φέρνει για εσάς, γιατί τώρα είστε συνδεδεμένοι, είστε ένα με την Θεϊκή Πηγή, όσο ποτέ άλλοτε, και για να είστε χίλια τοις εκατό βέβαιοι νιώστε τώρα την Θεϊκή Συχνότητα των Διαμαντένιων Κωδικών, που αγκυροβολούμε στην συνειδητότητά σας από το κεφάλι έως τα πόδια.

Νιώστε την διαφορετική ποιότητα, την σιγουριά, την σταθερότητα, την ειρήνη, την αρμονία και την γαλήνη, που εσείς είστε. Δείτε τώρα πως αλλάζει η συνειδητότητά σας, δείτε τώρα πως περιστρέφονται τα Μέρκαμπα Σώματά σας, νιώστε πόση αγάπη εκπέμπετε από το πεδίο σας για όλα τα όντα πάνω στην Γη. Αυτή είναι η συχνότητα, αυτό είναι το πεδίο!

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε ότι αυτήν την περίοδο το σκάφος της Aurorα-Ra βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα. Ακτινοβολεί τις συχνότητές του σε περιοχές, οι οποίες βρίσκονται στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Υπάρχει ένταση εκεί, υπάρχουν όμως και κρύσταλλοι, οι οποίοι τώρα ενεργοποιούνται και θα αρχίζουν να αναδύονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια. Θα συνδέεστε με αυτούς τους κρυστάλλους, γιατί οι κρύσταλλοι αυτοί, μέσα στο νερό της Μεσογείου, ενεργοποιούν την ειρήνη, την κρυσταλλική διαύγεια και την καθαρότητα στις σκέψεις. Στείλτε φως λοιπόν και εκεί, τώρα που η ένταση ανεβαίνει, έτσι ώστε ο κενός χώρος που θα δημιουργηθεί να γεμίσει μόνο με αγάπη.

Σας χαιρετούμε με ειρήνη όπως πάντα... 

Έχετε την αγάπη μας και την φύλαξη του φωτός...Ειρήνη σε όλους!

Οι 33 Διδάσκαλοι του Σειρίου.