Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Δοκιμάζοντας κάτι καινούριο!

Apodochi tis Allagis Dokimazontas Kati kainourio

Photo from: Lichon in flickr.

Πολυαγαπημένες ψυχές, χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ και επικοινωνούμε μαζί σας. Επιτρέψτε τώρα σταδιακά την συνειδητότητά σας να γεμίσει όλο και πιο πολύ φως μέσα από αυτή τη διαδικασία ευθυγράμμισης, που έχετε ήδη εισέλθει σαν ομάδα.

Καθώς οι συχνότητες του φωτός και η ροή των πληροφοριών έρχονται από τον Σείριο, αγγίζουν τη συνειδητότητά σας και η αντίληψή σας διευρύνεται στο πολλαπλάσιο μ’ αυτό το τρόπο, στιγμή προς στιγμή!

Η Γη κινείται μέσα στο Σύμπαν σ’ ένα αιώνιο χορό που δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει. Η Γη μαζί με το ηλιακό σύστημα περιστρέφονται ανάμεσα απ’ τα αστέρια και ταξιδεύουν μέσα στο σύμπαν. Κινούνται δια μέσου των καναλιών του φωτός και δημιουργούν ενεργειακές ροές σαν Γαλαξιακούς αυτοκινητόδρομους που δεν μπορούν να συλλάβουν τα ανθρώπινα σας μάτια. Αυτά τα κανάλια φωτός πάνω στα οποία ταξιδεύουν οι πλανήτες, είναι δονήσεις και συχνότητες φωτός που έχουν κεντρικό σημείο συνάντησης τους το κέντρο του Γαλαξία.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνδεθείτε με τον πυρήνα της ύπαρξής σας…

Θα σας βοηθήσουμε τώρα να κατανοήσετε περισσότερο τη διαδικασία αλλαγής που περνά  αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα. Όπως σας είπαμε και πριν η Γη και οι άλλοι πλανήτες στο ηλιακό σας σύστημα ταξιδεύουν πάνω σ’ αυτά τα κανάλια φωτός και κινούνται προς μία μεγαλύτερη γαλαξιακή συνείδηση, προς την Θεϊκή Πηγή.

Η Γη τώρα βρίσκεται επάνω σε κανάλια φωτός που διασταυρώνονται μεταξύ τους και καταλήγουν στο κέντρο του Γαλαξία οπού συγχωνεύονται μέσα σε ένα μεγαλύτερο και ακόμη πιο έντονο κανάλι, αυτό της φωτονειακής δέσμης. Αυτά τα κανάλια, αυτές οι ροές ενεργειών και συχνοτήτων χωρίζονται σε υψηλές συχνότητες και σε χαμηλές συχνότητες και όλο αυτό σχετίζεται με την βαρύτητα που έχουν τα πλανητικά σώματα μέσα σ’ όλες τις διαστάσεις. Η βαρύτητα παίζει τον ρόλο της εκεί.

Γαλαξιακές Ροές: Αφύπνιση της Δημιουργικότητας!

Έτσι οι πλανήτες καθώς αναδύονται προς το φως και συνεχίζουν τη ροή της εξέλιξής τους περνούν από αυτό που θα ονομάζαμε γαλαξιακή ημέρα και γαλαξιακή νύχτα. Εδώ και 70 χρόνια η Γη κινείται προς την γαλαξιακή ημέρα, έχοντας φύγει από τη γαλαξιακή νύχτα, που τα πράγματα κινούνται αργά και οι αλλαγές στη δόνηση και στη συνειδητότητα συμβαίνουν με έναν πιο αργό τρόπο.

Η Γη κινείται τώρα λοιπόν μέσα στη γαλαξιακή ημέρα, όπου οι ροές της ενέργειας και οι συχνότητες κινούνται πολύ πιο γρήγορα και αυτό όλο έχει σχέση με την πυκνότητα και την βαρύτητα, η οποία είναι πολύ πιο ελαφριά τώρα. Κι αυτή η δόνηση και η συχνότητα που νιώθετε, που είναι πιο έντονη τα τελευταία 10 χρόνια, σας βοηθάει να αφυπνιστείτε σαν ανθρωπότητα και να προχωρήσετε με πολύ γρήγορα βήματα σε μία ατομική και συλλογική εξέλιξη.

Όχι ότι αυτό δεν υπήρχε και στο παρελθόν, απλά τώρα γίνεται μ’ έναν πιο γρήγορο τρόπο βάσει των συχνοτήτων του φωτός. Αυτές οι συχνότητες και οι ενεργειακές γραμμές, τα κανάλια φωτός, συνδέονται με την Γη και με την εξέλιξη της ανθρωπότητας, αφού συνδέονται και με τον καθένα σας ξεχωριστά πάνω στην Γη. 

Σας βοηθούν να αφυπνίσετε τη δημιουργικότητα. Έχουν μία καλλιτεχνική φύση. Κινείστε λοιπόν με γοργούς ρυθμούς. Κι αυτές οι ροές που είναι συνδεδεμένες μαζί σας, σας βοηθούν μέσω των συχνοτήτων να αλλάξετε την αντίληψη που έχετε για τα πράγματα και για τον εαυτό σας, σε μία διευρύμενη γαλαξιακή αντίληψη και συνείδηση.

Όπως σας είπαμε και πριν τώρα περνάτε σαν ανθρωπότητα μέσα στην γαλαξιακή μέρα. Στο παρελθόν υπήρχε σκοτάδι, στην περίοδο της Αναγέννησης, στον Μεσαίωνα, υπήρχαν καλλιτέχνες που βοήθησαν την ανθρωπότητα γιατί το φως διαπερνάει και η πληροφορία και η συχνότητα έρχεται ακόμη και στις σκοτεινές ημέρες. Βοήθησαν την ανθρωπότητα να έχει επαφή με το φως, μέσω της τέχνης και όπως αυτή εκφράζεται.

Τώρα που έχετε μπει στη δόνηση της Ημέρας, οι ροές και οι συχνότητες έχουν αλλάξει, τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι πριν. Ο χρόνος έχει αλλάξει, οι ημέρες περνούν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι πριν 10 χρόνια κι όλο αυτό αρχίζετε να το αντιλαμβάνεστε κι αυτό σχετίζεται με τις συχνότητες που είστε ευθυγραμμισμένοι και συνδέονται με την συνειδητότητά σας, συνδέονται με την Γη και την ανθρωπότητα.

Καλείστε τώρα να κάνετε ένα άλμα συνείδησης ώστε να γίνετε πιο αυθεντικοί, πιο δημιουργικοί, που είναι το κλειδί για να γίνετε οι δάσκαλοι του εαυτού σας, για να ευθυγραμμιστείτε με την κυριαρχία του ανώτερου εαυτού, για να ευθυγραμμιστείτε με μία πιο υψηλή συνείδηση. Μ’ αυτό που πραγματικά εσείς είστε, που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο και συνδεδεμένο με την Θεϊκή πηγή.

Αυτό που συμβαίνει αυτήν την περίοδο με όλες αυτές τις διάφορες ανωμαλίες που συμβαίνουν στο κλίμα, όπου περιοχές της Γης είναι πιο κρύες απ’ ότι θα έπρεπε να είναι και άλλες περιοχές της Γης είναι πιο ζεστές απ’ ότι θα έπρεπε να είναι, σχετίζονται με τις ροές και τις συχνότητες αυτών των καναλιών καθώς η Γη αλλάζει και αγκαλιάζει τη νέα συνείδηση. Θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα!

Είναι όπως δοκιμάζετε κι εσείς συνεχώς στη ζωή σας στη Γη ένα φαγητό και δεν θέλετε να το αλλάξετε, έτσι είναι η ώρα τώρα. Δια μέσου των συχνοτήτων καλείστε να αλλάξετε. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα νέα φαγητό, μία νέα συνταγή, να γίνετε πιο δημιουργικοί, πιο αυθεντικοί, σε σχέση με αυτό που εσείς είστε. Η Γη θέλει να δοκιμάσει μία νέα γεύση, εσείς;

Πολλές συνειδητότητες, πολλοί άνθρωποι έχοντας μια πιο χαμηλή συνείδηση δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα στην πραγματικότητά τους. Προτιμούν την ζώνη της ασφάλειας τους και αντιστέκονται σ’ αυτήν την αλλαγή. Αυτό δημιουργεί ένα παχύ πλέγμα που σχετίζεται με τα συναισθήματα και έτσι βιώνουν άγχος και στρες στη συνειδητότητά τους, που το μεταφράζουμε ως αντίσταση στην αλλαγή. Η ενέργεια πάνω στην Γη επιζητά τώρα να αλλάξει τη δόνηση και τη συχνότητα, ώστε η πυκνότητα αυτή να ελαφρύνει.

Όπως σας είπαμε και πριν αυτά τα κανάλια και αυτές οι ροές σχετίζονται με τη δόνηση της συχνότητας, της βαρύτητας και της πυκνότητας. Αυτοί οι οποίοι δεν αλλάζουν έχουν πιο βαριά πυκνότητα και πηγαίνουν πιο αργά, κατηγορώντας όλους τους άλλους, για να μην αλλάξουν μέσα τους, να μην αλλάξουν την αντίληψή τους προς τα πράγματα και αυτό σχετίζεται με την παλιά δόνηση, με την παλιά ενέργεια, την παλιά συνείδηση, αυτό όμως τώρα έχει αλλάξει.

Θα παρατηρήσετε ότι μέσα στις νέες ζώνες φωτός που ταξιδεύει τώρα η Γη, η ανθρωπότητα και κάθε Ον πάνω στην Γη, είναι πολύ πιο εύκολο να εκδηλώσει στην πραγματικότητα του αυτό που σκέφτεται και αυτό που αισθάνεται. Αν αυτό γίνει με ένα δημιουργικό τρόπο θα εκδηλωθεί πολύ γρήγορα, αν συνηχεί με αυτό που η συνειδητότητά και η ψυχή σας είναι ευθυγραμμισμένη. Γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε νέα πράγματα, που θα σας δίνουν χαρά, θα σας κρατούν δημιουργικούς και αυθεντικούς σε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε.

Αυτός είναι και ο τόνος της νέας δόνησης και περάσατε μέσα από πολλές πύλες και πολλές συχνότητες και ροές καναλιών για να φτάσετε εδώ που φτάσατε. Μπορούμε να αναφέρουμε μερικές την Πύλη 8.8.8., την 11.11.11.Ήρθατε σε αυτό το σημείο ως ανθρωπότητα και χρειάζεται να κάνετε το άλμα προς το φως, προς την ενότητα της συνείδησης.

Οι πιο πολλοί, που είναι δυσαρεστημένοι με αυτό που συμβαίνει, με αυτό που βιώνουν είναι γιατί δεν επιτρέπουν στις αλλαγές να έρθουν μέσα τους. Όλα βρίσκονται τώρα στην διαδικασία αποδοχής της αλλαγής. Αυτός είναι ο τόνος της περιόδου, αυτή είναι η νέα συχνότητα. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο πιο εύκολα θα ρέουν τα πράγματα στο εδώ και τώρα καθώς θα συνηχείτε με τη νέα δόνηση.

Έτσι λοιπόν για να βγείτε από το πλέγμα των συναισθημάτων, που έχει βαριά πυκνότητα στο πεδίο του και για να βοηθήσετε και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο, χρειάζεται να ευθυγραμμιστείτε με τη δημιουργικότητα και τη χαρά του να είστε κάθε στιγμή εκεί που πραγματικά θέλετε να είστε, να αγκυροβολείτε στην πραγματικότητά σας και να εκδηλώνετε αυτό που ευθυγραμμίζεται με την συνείδησή σας. Το στοιχείο του νερού λοιπόν βοηθάει στην αγκυροβόληση των ενεργειών του φωτός πάνω στη Γη αυτή τη στιγμή. Το πεδίο θα ελαφραίνει και τα πράγματα θα γίνονται πολύ γρήγορα από εδώ και στο εξής.

[…] Η συμβουλή μας γι’ αυτόν τον μήνα είναι να γίνετε πιο δημιουργικοί, να βοηθήσετε τον νου σας να φύγει από τα πρότυπα του παρελθόντος, να τολμήσετε να βγείτε από τη ζώνη της ασφάλειάς σας κάνοντας νέα πράγματα που σας δίνουν χαρά, να δοκιμάσετε νέες συνταγές, νέες γεύσεις. Να τολμήσετε να ζωγραφίσετε με χρώματα και να αποτυπώσετε αυτό που νιώθετε. Να κάνετε πράγματα που δεν κάνατε μέχρι τώρα αλλά σας δίνουν χαρά. Ξεκινήστε να χορεύετε τον χορό της Γης μέσα στο Σύμπαν. Ευθυγραμμιστείτε με την αγάπη.

Θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες μέσα στον μήνα, για να σας συντονίσουν ακόμα πιο πολύ. Να είστε έτοιμοι και θα είμαστε συνδεδεμένοι κάθε στιγμή μαζί σας, αναμεταδίδοντας τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Οι 33 Διδάσκαλοι του Σειρίου.