Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Συγχώνευση του Κβαντικού και Χριστικού Πλέγματος!

15635699298 d26cfe47b9 o

Photo from: NASA in flickr.

Πολυαγαπημένες ψυχές, σας αγκαλιάζω τώρα μέσα στο φως του Χριστού, μέσα στην ζεστή ενέργεια της αγάπης. Σας καλωσορίζω μέσα στο διευρυμένο πεδίο της αγάπης, μέσα στην Xριστική καρδιά, για να αγκυροβολήσω τους νέους ηλιακούς κωδικούς μέσα από την πύλη του Σειρίου...

Καθώς υπάρχει αυτή η ύφανση φωτός από καρδιά σε καρδιά, δημιουργείται ένα ενιαίο πεδίο ανάμεσα σας και λειτουργείτε ως Ένα. Το χρυσό νήμα της Χριστικής συνείδησης σας ενώνει και είστε ένα, μία καρδιά. Όλοι μαζί θα δημιουργήσετε ένα φωτεινό σημείο αγκυροβόλησης των κωδικών, ένα φωτεινό σημείο μέσα στην καρδιά σας, στην καρδιά της Γης, στην καρδιά του κόσμου.

Αλλαγή της Αντίληψης!

Πολυαγαπημένοι, αναγνωρίζω ότι η περίοδος αυτή είναι δύσκολη αλλά πάντοτε έτσι ήταν στην ιστορία. Οι κύκλοι επαναλαμβάνονται, αυτό που έχει αλλάξει αυτήν την φορά είναι η ένωση των πλεγμάτων πάνω στην Γη. Αυτή η ένωση φέρνει τα πάντα στο φως και διαλύει ο,τιδήποτε παλιό και φθαρμένο.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι η ματιά των ανθρώπων, η αντίληψή τους στα γεγονότα που συμβαίνουν και αυτό θα γίνει πιο έντονο, θα αυξηθεί έτσι ώστε να δημιουργηθούν και άλλα σημεία φωτός, τα οποία έπειτα θα ενωθούν όλα μαζί. Αυτό που δημιουργεί τον διαχωρισμό είναι η κριτική, ο δικαστής, το αρχέτυπο του δικαστή που υπάρχει μέσα σας.

Πολλές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και τότε η διάκριση φεύγει και ο εγωισμός παίρνει την θέση της. Αυτό συμβαίνει πάνω στην Γη από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο, από τους πολέμους που υπήρχαν και υπάρχουν, από τις κυβερνήσεις που χειραγωγούσαν και χειραγωγούν, μέχρι τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν η διάκριση αποχωρεί, η κατανόηση, η υπομονή και η αγάπη και την θέση τους παίρνει ο εγωισμός. Όλα αυτά πρόκειται να πέσουν.

Τα πάντα είναι ενέργεια, τα πάντα δονούνται πάνω στο κβαντικό πεδίο, το οποίο είναι το δεύτερο πλέγμα πάνω στην Γη. Αυτό που υπάρχει μέσα σας δονείται και δημιουργεί ιστορίες, οι οποίες πρόκειται να γίνουν, ιστορίες που έγιναν και επαναλαμβάνονται.

Το κβαντικό πεδίο είναι εκεί και το πλέγμα του κρατάει την πραγματικότητα αλλά και την δυαδικότητα. Είναι ανάλογα με την δόνηση. Αυτό που νοιώθετε εδώ ταξιδεύει σ’ όλη την Γη, πάνω στο κβαντικό πλέγμα της Μητέρας Γης. Είναι όπως στον Ωκεανό, που κάποιος αφήνει τα σκουπίδια σε μία μεριά και βρίσκονται στην άλλη μεριά της Γης μετά από κάποιο διάστημα.

Όπως τα ωκεάνια ρεύματα έτσι είναι και η δόνησή σας, ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη. Αυτό που δημιουργείτε, αυτό που κρατάτε στην πραγματικότητά σας ταξιδεύει και ενώνεται με άλλα κύματα και δημιουργεί την πραγματικότητα. Τώρα όμως, σε αυτήν την στιγμή της ιστορίας της Γης, το κβαντικό πλέγμα ενώνεται με το χριστικό πλέγμα!

Συγχώνευση Κβαντικού & Χριστικού Πλέγματος!

Ας εξηγήσουμε τώρα για τα πλέγματα για να το καταλάβετε καλύτερα, για να το κατανοήσετε. Πρώτα είναι το μαγνητικό πλέγμα της Γης, που κρατάει όλη την βιολογία της Γης, τα στοιχεία της Γης, τα στοιχειακά. Το δεύτερο πλέγμα είναι το κβαντικό πλέγμα, που όπως σας εξήγησα και πριν συγκρατεί την πραγματικότητα της τρίτης διάστασης αλλά και την δυαδικότητα και το τρίτο πλέγμα είναι το Χριστικό πλέγμα, το πολυδιαστασιακό πλέγμα, που ανοίγει τις πύλες σε άλλες διαστάσεις και σε άλλες πραγματικότητες δια μέσου της Χριστικής καρδιάς.

Σε αυτήν την περίοδο λοιπόν της Γης, το κβαντικό πλέγμα ενώνεται με το Χριστικό πλέγμα, έτσι η σύγκρουση που βγαίνει στην επιφάνεια, το χάος προέρχεται από αυτήν την ένωση. Τίποτα δεν μπορεί να κρατηθεί πάνω εκεί τώρα. Θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι είναι πιο οξύθυμοι. Δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα πλέον. Όλα όσα υπάρχουν μέσα θα φανούν.

Σας το είχα πει, πολυαγαπημένοι, σας το είχα πει πολλές φορές πριν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλοι πρόκειται να αλλάξουν και εσείς πρόκειται να αλλάξετε, όσο ποτέ άλλοτε. Οι ιστορίες του πόνου, της δυστυχίας που υπάρχουν από το παρελθόν, υπάρχουν πάνω στο κβαντικό πλέγμα. Αυτές τις μεταφέρετε από γενιά σε γενιά μέσω του DNA σας. Πολλές φορές σας έχω πει ότι, καθώς παρατηρείτε τον εαυτό σας μπορεί να δείτε τον πατέρα σας, μέσα από εσάς, την μητέρα σας, μέσα από εσάς.

Τώρα υπάρχει η ευκαιρία, με την ένωση των δύο πλεγμάτων, να βγείτε τελείως από αυτό, να λειτουργήσετε ως αυτό που πραγματικά είστε. Αυτό είναι που θα βλέπετε, θα αντιλαμβάνεστε και θα κατανοείτε καθώς θα προχωράτε. Θα αναθεωρήσετε όλα όσα είχατε σκεφτεί γιατί δεν θα συνηχούν με αυτό που είσαστε τώρα. Και αυτό είναι εντάξει. Το ίδιο θα συμβεί και στις κυβερνήσεις, στα έθνη, στις χώρες, στα κράτη, στις θρησκείες, οι οποίες δεν βασίζονται στην αλήθεια, δεν βασίζονται στην αγάπη, την κατανόηση, την υπομονή.

Πολυαγαπημένοι, η διάκριση χρειάζεται να αναπτυχθεί και αυτή είναι η εποχή της. Έως το τέλος του 2019 θα έχετε ξεκαθαρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο την συνείδηση την οποία πρόκειται να ακολουθήσετε σαν ανθρωπότητα.

Η ανθρωπότητα πρόκειται να αλλάξει ριζικά όπως τους ανθρώπους που βλέπετε γύρω σας, γιατί αν δεν αλλάξουν, η πίεση που συμβαίνει ανάμεσα στα δύο αυτά πλέγματα θα διαλύει την ενέργεια τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή πραγματικά είναι η πραγματικότητα. Και η εισροή της αγάπης από τις υπόλοιπες διαστάσεις δια μέσω του Χριστικού πλέγματος, δια μέσω του κβαντικού πλέγματος θα δημιουργήσει την νέα Γη.

Εσείς είστε οι δημιουργοί, εσείς είστε αυτοί που περιμένατε!

Και τώρα πολυαγαπημένοι, στέκομαι εμπρός και αγγίζω το τσάκρα του στέμματος του καθενός αγκυροβολώντας την Χριστική συνειδητότητα μέσα από τον αγγελικό σας Εαυτό, δια μέσου της πύλης του Σειρίου, δια μέσου των πλεγμάτων από το έβδομο σας τσάκρα μέχρι το ωμέγα τσάκρα και μετά στην Γη, στο κέντρο της Γης και γίνεστε το φωτεινό σημείο, είστε αυτή η Χριστική συνειδητότητα, η συλλογική Χριστική συνειδητότητα.

Νιώστε την δύναμη που έρχεται από πάνω και από κάτω, νοιώστε την καρδιά σας που πάλλεται δυνατά καθώς η πολυαγαπημένη μου Μητέρα έρχεται τώρα στο πεδίο.

Σας αγκαλιάζει όλους με την καρδιά της και σας περιβάλει με στοργή, διορθώνοντας το κβαντικό πλέγμα όπου χρειάζεται και το μήνυμα της για εσάς είναι: "Ανοίγοντας την καρδιά σας, ανοίγετε στις διαστάσεις της αγάπης όπως τα φύλλα ενός τριαντάφυλλου. Επιτρέψτε στα πέταλά σας να ανοίξουν στο φως που πραγματικά εσείς είστε συγχωρέστε, κατανοήστε και να είστε υπομονετικοί  γιατί η δόνηση σας ταξιδεύει και θα αγγίξει όλες τις καρδιές, που δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν μιλούν, θα τις αγγίξουν.

Αφήστε αυτήν την δόνηση της αγάπης, της κατανόησης και της υπομονής να αγκαλιάσουν την καρδιά σας και να ξέρετε πολυαγαπημένοι, το να μην κρίνεις δεν πα να πει ότι είσαι αδιάφορος σ’ αυτό που συμβαίνει. Η δόνηση είναι αυτή που ταξιδεύει, αυτό που δημιουργείς κάθε λεπτό, το κάθε λεπτό, αυτό είναι που ταξιδεύει και αυτό θα σας συναντήσει στο τέλος του χρόνου."

Εγώ και η Μητέρα Μαρία και οι άγγελοι του φωτός σας στέλνουμε μια βροχή ευλογιών.

Σφραγίζοντας αυτή την διαδικασία, σας ζητώ να αγγίξετε την καρδιά σας γιατί αγγίζουμε κι εμείς την δική σας τώρα και γινόμαστε ένα.

Ομίλησα αληθώς ανοίγοντας τον Τρίτο Κύκλο Κόσμου.

Γέσουα Σανάντα