Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Έλεος & Θεία Δικαιοσύνη!

eleos-theia-dikaiosyni

Photo from: Lunazolnir in flickr

Πολυαγαπημένη πλανητική οικογένεια, έχετε ανοίξει τις καρδιές σας στη διαμαντένια Xριστική δόνηση της αγάπης...

Έχετε αφήσει τη φωτιά του Αρχάγγελου Μιχαήλ να κάψει τις πτυχές του εγώ μέσα στη φλεγόμενη καρδιά σας, ώστε να μεταμορφωθούν από άνθρακα σε αστραφτερά διαμάντια...

Νιώστε το άγγιγμά μου στην καρδιά σας, νιώστε την ενέργεια της φωτιάς να ενεργοποιεί την κουνταλίνη ενέργεια, να συνδέει την καρδιά με τον ανώτερο νου και το θύμο αδένα σας. Νιώστε την ελευθερία στην καρδιά σας και πείτε:

"Είμαστε έτοιμοι να ζούμε σε ενότητα! Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε την αγάπη στη ζωή μας. Είμαστε Όλοι Ένα μέσα στην Αγάπη! Είμαστε Όλοι Ένα μέσα στη φωτιά της Αγάπης".

Και μ’ αυτή τη φωτιά πολυαγαπημένοι θα μπορείτε να θεραπεύσετε, να μετουσιώσετε τις καρδιές από άνθρακα σε αστραφτερά διαμάντια. Νιώστε αυτή τη μετατόπιση στην καρδιά σας καθώς συνδέεται με τους κρυστάλλους της γης… συνδέεται με την ιστορία της γης...

Μπορείτε να νιώσετε το χτύπο της καρδιάς της γης στο χτύπο της δικής σας καρδιάς… καθώς η ανάσταση του πραγματικού σας εαυτού, του Χριστού Πνεύματος που υπάρχει μέσα σας, παίρνει όλο και πιο μεγάλη θέση σε αυτό που είστε τώρα… σε αυτό που είστε πραγματικά!

Με την πολυαγαπημένη μου δίδυμη φλόγα τη Μαρία Μαγδαληνή είχαμε ταξιδέψει στην Ισπανία, στην Αγγλία, στη Γαλλία ενεργοποιώντας κάποια σημεία δύναμης τα οποία λειτουργούν τώρα για την ανθρωπότητα ως πύλες - δίνες αγάπης.

Αυτό που συνέβη στην Ισπανία σχετίζεται με την έκφραση αυτού του λαού. Από εκεί θα ξεκινήσει… και οι ιεροί χώροι θα είναι οι τόποι όπου θα σας καλεί το φως. Θα είναι τα θεραπευτικά κέντρα για τις καρδιές που θέλουν να μεταμορφωθούν, που θέλουν να απελευθερωθούν...

Η Ελλάδα, αυτός ο ιερός τόπος πρόκειται να ενωθεί με τους υπόλοιπους σε ένα γιγάντιο δίκτυο διαμαντένιας ενέργειας φέρνοντας το έλεος που συνδέεται με το δέντρο της ελιάς...

Μπορείτε να διοχετεύετε τους κωδικούς της αγάπης της διαμαντένιας σας καρδιάς σε ένα δοχείο από αγνό λάδι. Κρατήστε το στα χέρια σας και προβάλετε μέσα από την καρδιά σας την αγνή αγάπη, ζητήστε το από μένα να το κάνω για εσάς και από τους αγγέλους μου...

Έπειτα τοποθετήστε το σε οποιαδήποτε καρδιά πονά, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας. Τα κρυσταλλικά παιδιά σας βοηθούν να συγκρατήσετε ζωντανό το διαμαντένιο πλέγμα που αγκυροβολήθηκε στη γη.

Είμαι εδώ όμως για εσάς πολυαγαπημένοι... Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ για την εργασία που έχετε κάνει αυτές τις ημέρες. Για τη σύνδεση με τον κρύσταλλο που αγκυροβολήσαμε με την Μαρία Μαγδαληνή ανάμεσα στην Κρήτη και το Ισραήλ πριν ταξιδέψουμε στη Γαλλία... Και τώρα αυτός ο κρύσταλλος αφυπνίστηκε.

Αυτό που θα συμβεί στη γη δεν έχει ξαναγίνει!

Η παρουσία μας θα είναι ολοφάνερη!

Τότε το φως θα δείξει ξεκάθαρα στους ανθρώπους ποιοι είναι οι τόποι δύναμης και από που χρειάζεται να αποσύρουν τη δύναμή τους…

Η δύναμή σας πολυαγαπημένοι βρίσκεται μέσα στη διαμαντένια σας καρδιά. Αποσύρετε τη δύναμή σας από όλους αυτούς που τρέφουν τον πόλεμο, το φόβο και το μίσος.

Εστιάστε τη δύναμή σας στον εαυτό σας συνεργαζόμενοι με αυτούς τους ανθρώπους που φέρνουν την αγάπη, το φως και την ειρήνη και η μεταμόρφωση που θα ξεκινήσει από την Ισπανία πρόκειται να αγκαλιάσει όλο τον πλανήτη..!

Είμαι όμως εδώ για εσάς. Μπορώ να ακούσω τις δικές σας ερωτήσεις και να απαντήσω στα δικά σας ερωτήματα. Ακούω όλες τις καρδιές, όλες τις φωνές.

Να ξέρετε πολυαγαπημένοι, η θεϊκή δικαιοσύνη δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη δικαιοσύνη. Η ανθρώπινη δικαιοσύνη είναι τιμωρία ενώ η Θεία Δικαιοσύνη είναι η αγάπη, το αγκάλιασμα και το άνοιγμα του δρόμου ώστε όλοι αυτοί που ξεφύγαν από την πορεία τους να έρθουν στο φως με αγάπη.

Η θεία δικαιοσύνη περιέχει τη συγχώρεση, τη συμπόνια και το αγκάλιασμα για όλες αυτές τις ψυχές που θέλουνε, γιατί όταν πέφτει η νύχτα ακόμα και ένας ταξιδιώτης δυσκολεύεται να βρει το δρόμο του. Ενώ όταν έρχεται το φως και η μέρα μπορείς να δεις πολύ πιο εύκολα τον ορίζοντα. Έτσι το σκοτάδι θα φύγει από τη γη και το φως θα ανατείλει. Το φως, η αγάπη θα ανατείλει στις καρδιές των ανθρώπων.

Οι επτά πτυχές του εγώ πρόκειται να πέσουν. Αυτό που αναφέρεται στη Βίβλο, το τέρας με τα επτά κεφάλια είναι οι επτά πτυχές του εγώ που πρόκειται να πέσει ένα μετά το άλλο καθώς η αγάπη ανατέλλει στις καρδιές των ανθρώπων.

Κι αυτή η δύσκολη νύχτα της απελπισίας τέλειωσε, οι επόμενες γενιές θα ζήσουν την άνοιξη της αγάπης. Όπως ένα τριαντάφυλλο ανοίγει έτσι θα ανοίξουν όλες οι καρδιές και η αγάπη θα λάμψει. Θα μεταμορφώσει, θα συγχωρέσει και θα αγκαλιάσει. Η θεία δικαιοσύνη θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα νέο παράδειγμα.

Η εργασία όλων αυτών των υπέροχων όντων σχετίζεται με αυτό που πρόκειται να γίνει τώρα. Και αυτό είναι το σχέδιο Β. Όλοι προέρχεστε από την Ατλαντίδα όπου εκεί βιώσατε μια ανάλογη διαδικασία. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι κοσμικές ενεργοποιήσεις και η διαδικασία ανάληψης της γης έχει ήδη γίνει. Αυτό που συμβαίνει, συμβαίνει μέσα, και αυτό που θα δείτε έξω δεν θα αργήσει πολύ. Όπως μέσα στη γη έτσι μέσα και σε εσάς. Όπως έξω από τη γη έτσι κι έξω από εσάς...

Έτσι καλώ τις μυριάδες των αγγέλων της Χριστικής συνειδητότητας να σας σηκώσουν τώρα πάνω στους ουρανούς των ουρανών και να βιώσετε πως είναι η εμπειρία του ουρανού επί της γης, ο παράδεισος στη γη.

Νιώστε το πολυαγαπημένοι και κρατήστε το μέσα στην καρδιά σας, καθώς θα βοηθήσουμε όλες τις δίδυμες φλόγες της Χριστικής ενέργειας να ανοίξουν τις πύλες του φωτός για την ανθρωπότητα τώρα. Κι αφήστε την καρδιά σας να είναι στους ουρανούς των ουρανών καθώς θα περπατάτε πάνω στη γη σαν ταξιδιώτες του φωτός σε ένα πλανήτη της αγάπης.

Yeshua. 

+| Channeling από το 10ο Φεστιβάλ διά μέσου του Πασχάλη Καζακόπουλου | 11 Αυγ.14