Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Ο Εσωτερικός Δάσκαλος & Η Ακτίνα του Οπαλίου!

channeling sirius 02 10 16

Photo from: Phillip Schumacher in flickr.

Πολυαγαπημένοι εξερευνητές του φωτός του Θεού, σας καλωσορίζουμε και πάλι εδώ σ’ αυτόν τον γνώριμο χώρο, για να συντονίσουμε ξανά τον νου και την καρδιά σας ώστε να συνηχεί στην ίδια συχνότητα. Το κάνουμε τώρα αυτό για όλους εσάς. Αρχίζετε σιγά-σιγά να νιώθετε τη διαφορά, να έχετε αισθήσεις.

Η συνήχηση του νου και της καρδιάς εκπέμπει μία συχνότητα που είναι παρόμοια με τη συχνότητα που εκπέμπει η Πηγή. Είστε μέρος της Πηγής, είστε η διεύρυνση της σ’ αυτό το κομμάτι της Δημιουργίας, σ’ αυτόν τον πλανήτη, στην Γαία. Ένα μέρος του εαυτού σας βρίσκεται εδώ, αυτήν την ημέρα, σήμερα.

Καθώς παίρνετε αυτές τις αναπνοές, σας ζητούμε να νιώσετε τη διαφορά της προηγούμενης συνήχησής σας με την τώρα συνήχηση του νου και της καρδιάς. Να αντιληφθείτε αυτήν τη συχνότητα. Υπέροχα! Αγκυροβολούμε τώρα και τις 33 συχνότητες σε κύκλο γύρω από την ομάδα σας!

Αλλαγή στην Οκτάβα Δόνησης:

Η Ιριδίζουσα Ακτίνα του Οπαλίου!

Πολυαγαπημένοι, αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για την Γη και την ανθρωπότητα. Είναι η περίοδος που αλλάζετε οκτάβα δόνησης στην ανθρώπινη συνείδηση. Την προηγούμενη χρονιά υπήρχαν αγκυροβολήσεις των συχνοτήτων μέσω των Ακτίνων της Δημιουργίας, οι οποίες ανήκαν στο φάσμα του Ουράνιου Τόξου. Τώρα ανεβαίνετε την κλίμακα στο επόμενο επίπεδο της οκτάβας του φωτός και αφομοιώνετε αυτή την περίοδο την Ιριδίζουσα Ακτίνα του Οπαλίου η οποία φέρνει στο φως ό,τι υπάρχει πίσω από κάθε εμπειρία. Συχνά αυτή η Ακτίνα οδηγεί σε μια περαιτέρω ευθυγράμμιση μεταξύ του εγώ και της Ψυχής στην ανθρωπότητα.

Είστε έτοιμοι λοιπόν να προχωρήσετε στη δημιουργία μίας νέας συνείδησης αλλά αυτό για να γίνει χρειάζεται να βγείτε από τη δυαδικότητα. Οι καταστάσεις που δημιουργούνται σας καλούν άμεσα να ενεργοποιήσετε τον Εσωτερικό σας Διδάσκαλο. Ο Εσωτερικός Διδάσκαλος είναι ο σκοπός και η αποστολή σας. Για να ενεργοποιήσετε τον Εσωτερικό Διδάσκαλο μέσα σας, χρειάζεται η παρατήρηση στην παρούσα στιγμή, την κάθε στιγμή.

Πολλά προβλήματα δημιουργούνται τα τελευταία δύο χρόνια στην ανθρωπότητα, γιατί η ίδια η Γη έχει γειώσει όλες αυτές τις ακτίνες, είναι έτοιμη για τη δημιουργία του νέου κύκλου. Έχει μπει ήδη σε αυτό και είναι ευθυγραμμισμένη η καρδιά της με τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία, όπως και το Ηλιακό Σύστημα είναι ευθυγραμμισμένο με τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία. Πολλά προβλήματα που δημιουργούνται στην ανθρωπότητα αλλά και σε αρκετούς από εσάς με θέματα που σχετίζονται με οικονομικές δυσκολίες, θέματα επιβίωσης, υγείας ή σχέσεων είναι επειδή ο Εσωτερικός Διδάσκαλος κοιμάται μέσα σας σε κάποιο συρτάρι….

Ξεκινώντας το Πνευματικό Μονοπάτι, δεν πάει να πει ότι έχετε αφυπνιστεί κιόλας, ότι έχετε φτάσει κάπου. Αν ο Εσωτερικός Διδάσκαλος δεν ξυπνήσει, το εγώ δημιουργεί ψευδαισθήσεις και πνευματική υπερηφάνεια, που φέρνουν προβλήματα και αυτά είναι που βιώνετε στην Γη τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν μπορεί να θέλετε να αναληφθείτε και να κοιτάτε συνεχώς τον ουρανό, τα αστέρια και να αδιαφορείτε την ίδια στιγμή για τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό σε αυτήν την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να θέλετε να ανακαλύψετε όλο το σύμπαν και να γνωρίζετε τα πάντα γι’ αυτό, όταν δεν γνωρίζετε τίποτα για τον σκοπό και την αποστολή σας!

Έτσι λοιπόν η ανθρωπότητα οδηγείται τώρα σε ένα πιο Εσωτερικό Μονοπάτι, πέρα απ’ αυτά που δείχνει το εγώ τις πιο πολλές φορές, επειδή θεωρεί ότι όλα αυτά που έχει γύρω του δεν είναι πολύτιμα. Τα θεωρεί όλα αυτά κεκτημένα και θέλει συνεχώς καινούργια.

Όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε και ποθείτε θα έρθουν φέτος γιατί ο Εσωτερικός σας Διδάσκαλος είναι στο κατώφλι της καρδιάς σας και είναι έτοιμος να περπατήσει μαζί σας, είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και στη ζωή της ανθρωπότητας. Χρειάζεται ωρίμανση, χρειάζεται κατανόηση, χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται συμπόνια και αγάπη στον εαυτό, αποδοχή των όψεων του εαυτού σας, αυτό που πραγματικά εσείς είστε.

Όπως είπαμε και προηγουμένως δεν μπορεί να θεωρείτε ότι είστε ένας πολυδιάστατος εαυτός και να αρνείστε αυτήν την πραγματικότητα. Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός αρνιούνται την πραγματικότητα της τρίτης διάστασης και θα ήθελαν να ταξιδέψουν σε άλλες διαστάσεις, όμως, πολυαγαπημένοι, οι άλλες διαστάσεις είναι εκεί. Το κομμάτι του εαυτού σας που βρίσκετε εδώ, είναι εδώ για κάποιο σκοπό και κάποια αποστολή. Όταν αυτό το αρνείστε πως θα έχετε πρόσβαση στις άλλες διαστάσεις;

Είναι απλό, το Σύμπαν σας φέρνει αυτό που εκπέμπετε και μετά πολλαπλασιάζεται!

Το Φως που αγκυροβολείται τώρα στη Γη είναι τόσο έντονο έτσι πολύ εύκολα αποκαλύπτει όλα αυτά τα εκκρεμή ζητήματα της καθημερινής ζωής για να τα φέρει στην επιφάνεια ώστε να θεραπευτούν. Γι’ αυτό αυτή την περίοδο των δύο τελευταίων χρόνων τα πάντα έχουν γίνει πιο εμφανή και πιο άμεσα!

Η εγκαθίδρυση λοιπόν της Ιριδίζουσας Ακτίνας του Οπαλίου, σας βοηθάει να ενσωματώσετε στο σώμα διά μέσου του Τσάκρα της Καρδιάς όλο αυτό το δυναμικό που πραγματικά εσείς είστε.

Θα το εκδηλώσετε όλοι σας σ’ αυτήν την πραγματικότητα, στο ζωντανό παρόν! Θα σας βοηθήσει να το πετύχετε η ευγνωμοσύνη, η ταπεινότητα να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, ο Εσωτερικός Διδάσκαλος. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί, αναγνωρίζει τα λάθη του και προχωράει μαθαίνοντας, κατανοώντας, σεβόμενος τις απόψεις και τις προτιμήσεις των άλλων. Ακόμα και όταν νομίζει ότι έχει δίκιο  έχει την ταπεινότητα να μάθει απ’ αυτό το οποίο βγαίνει προς τα έξω, μέσα από τις συμπεριφορές των υπολοίπων κατανοεί, συμπονά, έχει την υπομονή και κοιτάει τον σκοπό και την αποστολή του.

Κοιτάει με αγάπη τον εαυτό του αλλά και με αγάπη τους άλλους. Αυτό που συμβαίνει στη Γη είναι ότι αυτό που ονομάζουμε σκοτάδι ουσιαστικά είναι το εγώ. Αδιαφορεί πλήρως για το τι κάνουν οι άλλοι, δεν υπάρχει συμπόνια και αγάπη γιατί το εγώ έχει κυριαρχήσει. Υπάρχει όμως φως μέσα στο σκοτάδι, αυτό είναι που θα βγει στην επιφάνεια τώρα.Μπορείτε να πείτε "Είμαι ένας υπηρέτης του Φωτός" και να συνεχίσετε την επίδειξη των επιτευγμάτων σας ή των γνώσεων σας ή να συνεχίσετε επικρίνετε τους άλλους.

Μπορεί να πείτε "Είμαι ένας μεγάλος θεραπευτής" και συνεχίζετε να διαμαρτύρεστε για τα πάντα. Αν συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο, τότε ο Εσωτερικός σας Δάσκαλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στη λήθη, σαν να κοιμάται σε ένα συρτάρι που μόνο η Καρδιά και η Ψυχή έχουν το κλειδί, που είναι η ταπεινότητα και η ευγνωμοσύνη!

Πόσο συχνά παραπονιέστε για πράγματα που δεν σας αρέσουν, αντί να ευχαριστείτε για πράγματα που σας αρέσουν και εκδηλώνονται στην πραγματικότητα σας; Μπορεί μερικοί από εσάς να παρατηρήσετε ότι περνάτε πολύ χρόνο στην αρνητικότητα και τον εγωισμό της κριτικής; Το εγώ θέλει πάντα περισσότερο, ποτέ δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τι έρχεται στη ζωή σας, θα βρει πάντα έναν λόγο για να διαμαρτύρεται.

Είναι αυτό που έλεγε ο Διδάσκαλος Γέσουα. «από των καρπών αυτών θέλετε γνωρίσει αυτούς» μιλάει για εκείνες τις όψεις του εγώ που αποκαλύπτονται πριν έρθουν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά πολύ απλό, αφού γνωρίζετε πότε είναι το εγώ που κατέχει εξουσία πάνω σας αλλά και στις ενέργειές σας. Η Καρδιά και η Ψυχή ζουν σε ευγνωμοσύνη,  ενώ το εγώ ζει στην κριτική!

Αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα θα έχει άμεση πληροφόρηση με γεγονότα και καταστάσεις που θα φέρουν το φως πίσω από κάθε εμπειρία. Χρειάζεται να κατανοήσετε, ότι δεν είναι τα λόγια, η θεωρία ή αυτό που φαίνεται, αλλά είναι οι πράξεις αυτές που μετρούν.

Είστε εδώ για να μάθετε τον εαυτό σας και τη ζωή. Έχετε έρθει για να ενσωματώσετε και να ξεπεράσετε τη δυαδικότητα. Αυτό απαιτεί να είστε γειωμένοι με ζωντανές ρίζες στην καρδιά της Γης ώστε να μπείτε στη ζώνη του παρατηρητή. Θα χρειαστεί λοιπόν πολλοί από εσάς να ωριμάσουν και να αναπτυχθούν αυτή την χρονιά.

Μπορεί να βλέπετε ανθρώπους που είναι 30, 40 ή 50 χρονών και να κάνουν σαν ένα μωρό παιδί που επειδή δεν έγινε το χατίρι τους, όταν δεν είναι τα πράγματα όπως τα θέλουν και να λένε ότι βρίσκονται στο μονοπάτι του φωτός. Ο Εσωτερικός Διδάσκαλος πάλι κοιμάται στο συρτάρι.

Μπορεί να είναι 30, 40 ή 50 ετών αλλά εξακολουθούν να φέρονται σαν ένα θυμωμένο ή φοβισμένο παιδί. Η ωρίμανση  λοιπόν θα έρθει όταν θα έρθει η αγάπη και η κατανόηση στην καρδιά. Το κλειδί για όλα είναι η ευγνωμοσύνη. Αυτή θα ανοίξει τις διαστάσεις. Η ευγνωμοσύνη είναι αυτή που θα ανοίξει τις διαστάσεις σε αυτήν την πραγματικότητα, γιατί όταν δεν έχεις ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έχεις στο τώρα στη ζωή σου, είναι σαν να αρνείσαι αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που ζει στη Γη και τότε το εγώ μπαίνει σε ψευδαίσθηση και θέλει να αναζητά απαντήσεις μόνο για γνώση.

Οι απαντήσεις, πολυαγαπημένοι, πρέπει να έρχονται μέσα από την καρδιά. Να ποθείτε αυτές τις απαντήσεις και να έρχονται μέσα από την καρδιά. Αυτές είναι οι καθαρές απαντήσεις, οι απαντήσεις που συγχρονίζονται με το σκοπό και την αποστολή σας, σχετίζονται με το τώρα και η Γη θα σας στηρίξει.

Η Γη είναι σ’ αυτήν τη δόνηση. Εκπέμπει αυτήν τη δόνηση μέσα από το κρυσταλλικό δίκτυο του πλανήτη έτσι ώστε όλοι όσοι είστε συντονισμένοι με τον Εσωτερικό Δάσκαλο και πατάτε απαλά πάνω στην Γη, συνδεδεμένοι με το εδώ και τώρα, θ’ ανοίξουν όλες οι διαστάσεις για σας!

Πολλά από τα θέματα θα λυθούν, έτσι λοιπόν σας καλούμε σε εγρήγορση σχετικά με τον Εσωτερικό σας Δάσκαλο αφήνοντας πίσω τα παιχνίδια του εγώ και της επιβίωσης. Ελάτε στην καρδιά, αφυπνίστε τον Εσωτερικό σας Δάσκαλο. Επιτρέψτε του να έρθει στο φως και όλοι οι συντονισμοί θα γίνουν. Ο διαλογισμός δεν είναι για να πηγαίνετε σε άλλες διαστάσεις, είναι για να βιώνετε όλες τις διαστάσεις στο εδώ και τώρα, σ’ αυτό που είστε εδώ στην Γη. Το κλειδί λοιπόν για να ανοίξετε την πολυδιαστασιακότητα του εαυτού σας στο εδώ και τώρα είναι το μάθημα της χρονιάς, ώστε να αφυπνιστεί ο Εσωτερικός Δάσκαλος και να εκπληρωθεί ο σκοπός και η αποστολή σας πάνω στην Γη. Είστε οι ζωντανοί φύλακες αυτού του πεδίου. Μην συνεχίζετε να το αρνείστε, αρνείστε τον εαυτό σας.

Πολλές φορές έχετε φτάσει να ζητάτε, να επικαλείστε τους αναληφθέντες διδασκάλους, να τους λέτε τα προβλήματα, τις έγνοιες σας για να τα λύσουν, τους Αγγέλους για να συμπληρώσουν το φως της συνειδητότητάς σας εδώ στη Γη και από την άλλη δεν μπορεί να μην δίνετε σημασία τι συμβαίνει γύρω σας, στους ανθρώπους γύρω σας. Δεν υπάρχει συμπόνια, κατανόηση, ευγνωμοσύνη.

Είναι η παγίδα των εργατών του φωτός που χρειάζεται να προσέξετε. Η ανθρωπότητα περνάει μέσα από αυτό τώρα. Σας το εξηγήσαμε με διάφορους τρόπους και παραδείγματα. Ευχόμαστε όλο αυτό να πήγε κατ’ ευθείαν στην καρδιά σας, γιατί μέσα από εκεί μπορείτε να πάρετε άμεση εμπειρία, η οποία μπορεί να αφομοιωθεί και να γίνει ένα με εσάς κι έτσι να αλλάξουν οι εκδηλωμένες πράξεις σε αυτήν την πραγματικότητα.

Ο Διδάσκαλος Γέσουα θα σας εποπτεύει σαν ομάδα αυτήν τη χρονιά, συνεργαζόμενος με εμάς, όπως σήμερα. Είναι εδώ στο πεδίο σας, η ενέργεια του είναι διάχυτη στον χώρο έτσι και τις επόμενες φορές. Διά μέσου της Χριστικής Ακτίνας αγκυροβολούν την Ιριδίζουσα Ακτίνα του Οπαλίου σε όλους σας.

Επιτρέψτε στο τσάκρα της καρδιάς σας να ανοίξει, επιτρέψτε στο νου και στην καρδιά σας να συνηχούν με αυτήν τη συχνότητα. Η αλλαγή είστε εσείς αλλά πρέπει να τη ζήσετε και όχι να τη φαντάζεστε.

Η αλλαγή είστε εσείς σ’ αυτήν την εκδηλωμένη πραγματικότητα!

Η αύρα σας έχει διευρυνθεί τώρα και έχει ενσωματώσει τους κωδικούς με τους οποίους θα εργαστείτε αυτόν το μήνα κι αυτήν τη χρονιά. Να ξέρετε ότι θα είμαστε σε κάθε σας βήμα, αλλά εσείς χρειάζεται να κάνετε την εργασία με τον εαυτό. Όπως ένα αμάξι δεν μπορεί να οδηγεί μόνο του, ούτε να πείτε σε κάποιον να το οδηγήσει εκείνος για εσάς. Πρέπει να μάθετε εσείς να οδηγείτε αυτό το αυτοκίνητο, να έχετε την άμεση εμπειρία του πως είναι.

Έτσι αυτό που θα κάνετε θα το κάνετε μόνοι σας και τότε το κλειδί θα σας το παραδώσει ο Εσωτερικός Διδάσκαλος για να ανοίξετε την πόρτα των διαστάσεων και να εκδηλώσετε στην πραγματικότητά σας το θησαυρό της ψυχής σας, το βάλσαμο της καρδιάς. Να θεραπεύσετε εσάς και όλους όσους βρίσκονται γύρω σας, με ταπεινότητα, ωρίμανση, κατανόηση, συμπόνια και αγάπη. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά που θα εργαστείτε φέτος.

Μέσα από την αγάπη του σύμπαντος που εκδηλώνεται μέσα από εσάς στο εδώ και τώρα, μιλήσαμε στις καρδιές σας.

Οι 33 Δάσκαλοι του Σειρίου.