Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Η Ανθρωπότητα & O Δρόμος προς τη μία Καρδιά!

I Anthropotita O Dromos pros ti mia Kardia

Photo from: Lizzy Gadd in flickr.

Πολυαγαπημένες ψυχές, σας καλωσορίζω σε αυτή τη νέα μας συνάντηση. Φέρνω το φως του Χριστού σε κάθε καρδιά, φέρνω τη γλυκύτητα της αγάπης του να αγγίξει τον κόσμο. Όπως άγγιξε κι εμένα αγγίζει τώρα κι εσάς...

Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει μέσα στο ζωντανό παρόν στην παρουσία της αγάπης. Αφήνω τώρα την ενέργεια της Μητέρας Θεάς να σας αγκαλιάσει... Φέρνω την ενέργεια της Μητέρας του Κόσμου να σας αγκαλιάσει... Αφήστε τις συχνότητες που έρχονται μέσα από την καρδιά της γης και συντονίζονται με την Καρδιά της Μητέρας να συντονίσουν και τη δική σας καρδιά.

Αυτή τη στιγμή συντονίζεται η καρδιά της ανθρωπότητας σε Μία Καρδιά και αυτή δεν είναι άλλη παρά η μία ολοκληρωμένη Χριστική Καρδιά της ίδιας ανθρωπότητας, του χθες, του σήμερα και του αύριο...

Μία ανθρωπότητα, μία ουσία, η Αγάπη!

Η ανθρωπότητα δείχνει τώρα το πρόσωπό της και οι μάσκες πέφτουν και άλλες νέες έρχονται μπροστά, αλλά αυτές οι νέες δεν θα έχουν τόση δύναμη, τόση ισχύ όπως οι παλιές που πέφτουν γιατί το πεδίο έχει αλλάξει. Η συχνότητα της γης δεν συγκρατεί πλέον πάνω στο σώμα της αυτές τις παλιές μάσκες που τώρα πέφτουν.

Η ανθρωπότητα αντικρίζει το δικό της πρόσωπο... και όπως σας είπα δημιουργείται τώρα παράλληλα, η ολοκληρωμένη Χριστική Καρδιά της ανθρωπότητας που θα δείξει κι αυτή το πρόσωπο της. Κι όπως πολύ καλά είπατε πριν, το πρόσωπο της βασίζεται στη δράση, στην εκδήλωση κι όχι σε ιδέες και θεωρίες που απλά μένουν στο νοητικό πεδίο των ανθρώπων αλλά θα αρχίσουν να εκδηλώνονται ως μία καρδιά κινούμενη από την αγάπη και τροφοδοτούμενη από την αγάπη.

Έτσι πολυαγαπημένοι, οι επόμενοι 18 μήνες θα είναι μια διαδικασία της δημιουργίας αυτής της μίας καρδιάς μέσα στην ανθρωπότητα. Και λέω 18 μήνες διότι είναι μια διπλή κύηση! Η κύηση της Γης που δημιουργεί τις συνθήκες για να στηριχθεί αυτή η ανθρωπότητα που τώρα δημιουργείται και η κύηση της ίδιας της ανθρωπότητας που με δράσεις θα οδηγείται σε ένα στόχο, σε ένα σκοπό: Την εκδήλωση της Χριστικής Συνείδησης πάνω στη Γη!

Πολυαγαπημένοι αναπνεύστε βαθιά και ενσωματώστε αυτούς τους κωδικούς της αγάπης που σας παρέχονται απλόχερα μέσα από τη Χριστική ολοκληρωμένη καρδιά τώρα αυτή την πολύ σημαντική περίοδο, αυτή την περίοδο της βαθιάς αλλαγής...

Πολλά πράγματα στη ζωή σας πρόκειται να αλλάξουν αλλά θα βασίζονται στην αλήθεια και όχι στην ψευδαίσθηση, στην αλήθεια της μίας καρδιάς. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σας ωριμάσουν περισσότερο αλλά και θα σας βοηθήσουν να πατήσετε σταθερά στη γη του ουρανού και να πορευτείτε ως μία οικογένεια απομακρύνοντας το διαχωρισμό, την πόλωση έξω απ’ τις κοινωνίες σας. Δημιουργώντας νέες κοινωνίες φωτός οι οποίες θα στηρίζονται σε αληθινά Χριστικά Πρότυπα και όχι σε προβολές του εγώ!

Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτών των 18 μηνών το εγώ "θα κυκλοφορεί γυμνό στο δρόμο" κι έτσι τα μάτια της ψυχής σας χρειάζεται να είναι ορθάνοιχτα για να επιλέξουν την αρχική αθωότητα, το επόμενο βήμα, την ένωση σας με την ίδια την αγάπη. Θα το ξεχωρίζετε γιατί θα έχει απογυμνωθεί και θα μπορείτε να το παρατηρείτε πολύ πιο εύκολα, δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί!

Κι έτσι θα έρχεστε όλο και πολύ πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε, αφήνοντας πίσω το φόβο, τις τύψεις, τις ενοχές, την αίσθηση του θύματος. Όλο και πιο πολύ, μέρα με τη μέρα καθώς θα αλλάζει η ανθρωπότητα, καθώς θα αλλάζετε εσείς, θα συγκεντρώνετε περισσότερο φως στη συνειδητότητά σας, αναγνωρίζοντας το ζωντανό παρόν όπου υπάρχει ζώσα Θεία Παρουσία.

Η Θεία Παρουσία θα είστε εσείς σε αυτή την πραγματικότητα!

Όσοι αποφασίσετε να κάνετε το βήμα προς αυτή θα γίνετε οι Απόστολοι της Χριστικής Συνείδησης πάνω στη Γη. Η επιλογή και η απόφαση είναι μόνο δικιά σας και αντίστοιχα και της ίδιας της ανθρωπότητας!

Χρειάζεται λοιπόν να κάνει ο καθένας αυτό το βήμα προσέχοντας τις δράσεις και τις αντιδράσεις που εκδηλώνει στην πραγματικότητά του. Η ώρα να ανοίξετε την πόρτα του παραδείσου έφτασε και είναι τώρα εδώ.

Ο παράδεισος είναι το άνοιγμα της δικής σας καρδιάς. Ανοίξτε λοιπόν αυτή την πόρτα του παραδείσου, τώρα, και δείτε τι νιώθετε γύρω από εσάς. Δεν είστε μόνοι. Είστε η μία ανθρωπότητα, είστε η μία παραδείσια καρδιά!

Επιλέξτε λοιπόν να αφήστε τα κομμάτια του εαυτού σας που συνδέονται με το εγώ και σας κρατούν πίσω με το να βιώνετε καθημερινά το φόβο, όλα τα συναισθήματα τα οποία περιλαμβάνουν την αρνητική σφαίρα. Ανοίξτε την παραδείσια καρδιά σας, φέρτε τη θετική σφαίρα των συναισθημάτων σας. Συνειδητοποιήστε ότι λειτουργείτε ως μία ανθρωπότητα!

Όλη η μάχη που δίνεται τώρα είναι για να μην συνειδητοποιήσετε ότι είστε μία ανθρωπότητα. Αλλά είστε μία ανθρωπότητα! Ένας κοινός οργανισμός! Μπορείτε να κόψετε το δάκτυλο σας και να πείτε "δεν πειράζει;" Θα σας πονέσει, είναι μέρος σας. Είστε ένα σώμα! Πως μπορεί να χωριστεί αυτό το σώμα σε κομμάτια; Πως μπορεί μια καρδιά να γίνει χίλια κομμάτια και να συνεχίζει να λειτουργεί;

Είστε μία ανθρωπότητα!

Λειτουργείστε λοιπόν ως μία ανθρωπότητα!

Αυτό είναι το κάλεσμα των Δασκάλων του φωτός στην εποχή των επιλογών της διαρκούς δοκιμασίας. Βοηθός σας είναι οι ενέργειες που έχουν αλλάξει στο πεδίο της γης και πλέον σας είναι ξεκάθαρο και μπορείτε να αντιληφθείτε τι υπάρχει πίσω από το κάθε τι...

Καλέστε τους να έρθουν πίσω στη μία ανθρωπότητα!

Φέρνω λοιπόν φως μέσα από την παραδείσια γη μέσα στην καρδιά σας. Νιώστε αυτό το φως που σας συνδέει με όλους τους ανθρώπους, με όλα τα όντα, με όλες τις υπάρξεις. Νιώθετε διαχωρισμένοι από αυτούς; Νιώθετε ξέχωρα από αυτές τις υπάρξεις; Η ίδια η ανθρωπότητα καθαρίζεται!

Αυτό λοιπόν που θα γεννηθεί, αυτό που θα έρθει θα είναι ένα ολόκληρο σώμα και όχι ένα διαμελισμένο σώμα που θα αναρωτιέται γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό του!

Ανοίξτε τα μάτια σας, ακούστε την καρδιά σας, αφήστε τη δύναμή σας να ενωθεί με τις δυνάμεις του φωτός και νιώστε την πληρότητα μέσα σας, γύρω σας. Αυτό που τώρα διαλύεται χρειάζεται να διαλυθεί για να χτιστεί κάτι νέο κι αυτό θα το συνθέσετε όλοι μαζί μέσα από τις παραδείσιες καρδιές σας ως μία ανθρωπότητα!

Μέσα από την καρδιά της Μητέρας, όλα τα όντα του φωτός του απείρου σας βοηθούν τώρα. Η παρουσία μας θα είναι ακόμα πιο έντονη, πιο διαρκής. Γιατί είμαστε κι εμείς ένα με αυτήν την ανθρωπότητα που τώρα δημιουργείται!

Μαρία Μαγδαληνή.

 

Αν θέλετε να δημιουργήστε μια ζωή που αγαπάτε, σας περιμένουμε!