Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Οι Χρυσοί Κωδικοί & Επαναπρογραμματισμός του DNA!

oi chrysoi kodikoi epanaprogrammatismos tou dna

Photo from: Alex Noriega in flickr.

Σας χαιρετούμε πολυαγαπημένοι μέσα από την πηγή της καθαρής αλήθειας που εμείς είμαστε… Αγκυροβολούμε τις 33 συχνότητες του Φωτός στο ενεργειακό πεδίο της συνειδητότητά σας. Και συντονίζουμε τώρα το σταθμό εκπομπής της συνειδητότητάς σας...

Αφήστε το νου σας να ηρεμίσει, ανοίξτε την καρδιά σας και με κάθε σας αναπνοή μεταφέρετε τον εαυτό σας στο πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων της ψυχής. Καθώς κολυμπάτε μέσα στη συνειδητότητά σας και αφήνεστε όλο και πιο πολύ στις ενέργειες του φωτός από το Σείριο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια αναβάθμιση στο δικό σας σύστημα.

Μια αναβάθμιση που γίνεται τώρα στο ενεργειακό πεδίο της Γης και αγκυροβολείται από το υψηλότερο επίπεδο του φωτός διά μέσου της Ανδρομέδας, διά μέσου του Ήλιου, διά μέσου των Πλειαδών και του Σειρίου στη Γη. Αυτοί οι Χρυσοί Κωδικοί του φωτός πολυαγαπημένοι έρχονται μέσα από τον Ηλιακό Δίσκο και η Πύλη άνοιξε τη βραδιά της πανσελήνου.

Η Σελήνη πολυαγαπημένοι άνοιξε την Πύλη στην Τέταρτη Διάταση, με το φως από το βλέμμα της Μητέρας Θεάς, για να ανέλθει η συλλογική συνείδηση στην Πέμπτη Διάσταση που βρίσκεται ο Ήλιος και εκπέμπει τώρα τους Χρυσούς Κωδικούς του φωτός. Συμβάλλουμε κι εμείς σε αυτό, αφού αυτή η ενέργεια διαπερνά το Σείριο και έπειτα κατέρχεται στη Γη…

 

Επαναπρογραμματισμός του DNA & Φυσικά Συμπτώματα!

 

Οι ενέργειες των Χρυσών Κωδικών θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση παλαιών πεποιθήσεων, προτύπων και φόβων του παρελθόντος και θα υποστηρίξουν την αναβάθμιση του DNA κώδικα σε συλλογικό επίπεδο στην ανθρωπότητα.

Πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε το τελευταίο διάστημα ότι έχετε χάσει την πυξίδα, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις με άλλους ανθρώπους είτε την δίκη σας πορεία. Μερικοί μπορεί να νιώθετε σαν να βρίσκεστε λίγο εκτός χώρου και χρόνου. Είναι εντάξει!

Πολλοί από εσάς έχετε κάποια προβλήματα στο λαιμό το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι από εσάς έχετε προβλήματα στα μάτια και δακρύζουν. Ορισμένοι από εσάς το τρίτο μάτι και πίσω στον αυχένα.

Όλο αυτό είναι ένας μικρός επανα-προγραμματισμός που γίνεται μέσα στο DNA σας διά μέσου των Χρυσών Κωδικών που κατέρχονται τώρα στη Γη έτσι ώστε τα υψηλότερα τσάκρα σας, το 10ο, το 9ο και το 8ο Τσάκρα να λάβουν την αναβάθμιση που χρειάζεται. Κι όλη αυτή η ενεργειακή ροή διαπερνά το Στέμμα (7ο Τσάκρα ) και κατεβαίνει στα υπόλοιπα σας Τσάκρα.

Έτσι πολλοί μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτά τα συμπτώματα σε σωματικό επίπεδο, να ξέρετε όμως ότι αυτά είναι η ίδια η αλλαγή που συμβαίνει μέσα σας. Το πως τη μεταφράζετε δεν έχει καμία σημασία. Η ουσία είναι η ίδια η αλλαγή και αυτή συμβαίνει τώρα!

Η εργασία που θα κάνουμε σήμερα βρίσκεται στην παρεγκεφαλίδα, εκεί βρίσκεται ο ερπετοειδής εγκέφαλος, είναι πιο πάνω από τον αυχένα. Εκεί συγκεντρώνονται όλες οι πεποιθήσεις και τα παλιά πρότυπα, οι ενέργειες του φόβου, οι ενέργειες της αντίστασης να προχωρήσετε μπροστά.

Για να ξυπνήσει αυτό το κέντρο χρειάζεται να αφυπνιστεί η κουνταλίνη ενέργεια και οι περισσότεροι άνθρωποι στη γη δεν αφυπνίζουν την κουνταλίνη ενέργεια λόγω του φόβου να πάρουν στα χέρια τους τη δύναμή τους, να γίνουν οι δάσκαλοι του εαυτού τους και οι δάσκαλοι του πεπρωμένου τους…

Έτσι με τους Χρυσούς Κωδικούς του φωτός βοηθούμε την ανθρωπότητα να κάνει ένα βήμα μπροστά. Ανοίγουμε λοιπόν αυτό το κέντρο που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον αυχένα, στο ύψος της αλογοουράς και λίγο πιο μέσα… και διοχετεύουμε από εκεί διά μέσου των υψηλότερων τσάκρα σας, περνώντας από το στέμμα σ’ όλο σας το σώμα μέχρι το Ωμέγα κέντρο την ενέργεια της Αγάπης, την ενέργεια του Φωτός, της Απελευθέρωσης που φέρνουν αυτοί οι κωδικοί και γεμίζουν το σώμα και το πνεύμα σας με την αρμονία που θα ‘πρεπε να είχε.

Νιώστε τώρα αυτή τη ροή, αυτή την πλημμύρα φωτός πολυαγαπημένοι… Καθώς δημιουργούμε ένα ενεργειακό πλέγμα γύρω από το γκρουπ  αφεθείτε στην πλήρη αναβάθμιση του DNA σας, στη νέα συνήχηση του φωτός που συμβαίνει τώρα.

Ακούστε τα κύτταρά σας που μιλούν. Μιλούν για την ελευθερία του πνεύματος, την ελευθερία της αγάπης, την τέχνη της ευγνωμοσύνης, την τέχνη της ζωής. Νιώστε τη συνειδητότητά σας που ίπταται τώρα καθώς τα κύτταρα συνηχούν μαζί της και δείτε τη χρυσή φλόγα να κατεβαίνει από την καρδιά στα χαμηλότερα κέντρα σας…

 

Ο Ιερός Κύκλος της Σελήνης & Οι 28 ημέρες εδραίωσης!

 

Τώρα πολυαγαπημένοι ας εργαστούμε μαζί από κοινού στη δικτύωση αυτών των κωδικών του φωτός που χρειάζονται και είναι απαραίτητοι για την ανθρωπότητα αυτή την περίοδο.

Διά μέσου του Ωμέγα Κέντρου σας δείτε τον Κρύσταλλο Φύλακα που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους και επιτρέψτε στη ροή των ενεργειών να διαπεράσουν τα υψηλότερα Κέντρα σας εδραιώνοντας τη σύνδεση σας με τον Κρύσταλλο. Όλη αυτή η διαδικασία πολυαγαπημένοι θα κρατήσει για τις επόμενες 28 ημέρες, όπως ο κύκλος της Σελήνης και ο κύκλος της Θεάς, ευθυγραμμίζοντάς σας για την πλήρη απορρόφηση, αναγέννηση και αναδόμηση του DNA σας μέσω αυτών των κωδικών.

Τώρα που όλοι ως ομάδα αγκυροβόλησατε τις συνδέσεις στον κρύσταλλο, δείτε τα δελφίνια να παραλαμβάνουν αυτά τα νήματα της ενέργειας και να τα εκπέμπουν διά μέσου του ήχου σε όλη τη γη, μοιράζοντας την ευλογία. Μ' αυτόν τον τρόπο υφαίνονται οι Χρυσοί Κωδικοί του Φωτός επάνω στο Διαμαντένιο Πλέγμα της Μητέρας Γης.

Κοιτάξτε καλύτερα τον κρύσταλλο και θα δείτε ένα ισοσκελές τρίγωνο στο κέντρο του. Ένα χρυσό ισοσκελές τρίγωνο όπου στις άκρες του τριγώνου υπάρχουν χρυσές ακτινοβόλες σφαίρες φωτός…Υπέροχα!

Με το Φωτεινό σας Σώμα περάστε μέσα από το χρυσό ισοσκελές τρίγωνο. Περάστε μέσα από εκεί με τη συνειδητότητά σας… και  ύστερα επιστρέψτε πίσω στο σώμα σας… Νιώστε τώρα το σώμα σας. Τι διαφορές παρατηρείτε;

Αν έχετε κάποιο πόνο ή αισθάνεστε άβολα σε κάποιο σημείο, εστιάστε εκεί την ενέργειά σας και οραματιστείτε αυτό το τρίγωνο με τις τρεις χρυσές σφαίρες στο σημείο που επιμένει ο πόνος και θα δείτε ότι θα υποχωρήσει.

Η σύνδεση έχει ολοκληρωθεί και λειτουργεί μόνο για το ανώτερο καλό σας, για το ανώτερο καλό όλων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο λόγο.

Υπέροχα, διαγαλαξιακοί εργάτες του Φωτός. Προετοιμάζεστε για εργασία με το γειτονικό γαλαξία της Ανδρομέδας. Καθώς θα ενώνεται με τον δικό σας αυτό που θα προκύψει είναι μια νέα εκπομπή φωτός της Χριστικής Ενέργειας που σταδιακά θα κατακλύσει τον πλανήτη σας.

Η συν-δημιουργία λοιπόν είναι μέρος αυτής της διαδικασίας και θα δείτε ότι όσο προχωράτε σε αυτή την εργασία φωτός, η συν-δημιουργία θα είναι μέρος της καθημερινότητάς σας. Φορτίζουμε τώρα τα πλέγματά σας με τις ενέργειες της Αγάπης και του Φωτός και κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Μείνετε σε αυτή την ενέργεια για λίγα λεπτά ακόμα…

Οι 33 Διδάσκαλοι του Σειρίου.