Καθοδήγηση | Channeling

 
 

channelling 565 copy

 

Σε αυτή τη συνεδρία ο Πασχάλης γίνεται κανάλι για τους αναληφθέντες Δασκάλους οι οποίοι ανταποκρίνονται στα ερωτήματά σας με τη σοφία, την αγάπη και τις θεραπευτικές τους ενέργειες.

Η συνεδρία channeling θα σας βοηθήσει να δείτε πέρα από τους περιορισμούς και τις ψευδαισθήσεις. Ανάλογα με τα ερωτήματα και την καθοδήγηση που επιζητάτε, θα σας παρέχουν τις πληροφορίες οι οποίες είναι χρήσιμες για την εξέλιξή σας.

Αυτό δεν αποτελεί ψυχικό διάβασμα για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Καθένας έχει την ελεύθερη βούληση ως προς τις επιλογές και τις αποφάσεις που παίρνει για τον εαυτό του. Οι αναληφθέντες Διδάσκαλοι, εκφράζονται πάντα με ακρίβεια και μπορούν να πουν πολλά με λίγες μόνο λέξεις. Διδάσκουν την αγάπη, την επιείκεια, την αφοσίωση και την αβλάβεια.

Οι συμβουλές τους είναι χρήσιμες και λογικές, συχνά απλές και μετρημένες και όχι στομφώδεις. Σας ενημερώνουν γι' αυτά που χρειάζεται να μάθετε και μερικές φορές μάλιστα σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε το δικό σας τρόπο μάθησης. Μπορεί ακόμη να σας υποδείξουν και κάποιους πιο ευχάριστους τρόπους για να προσεγγίσετε κάτι δύσκολο και πολύ σημαντικό.

Καθώς η διατύπωση των ερωτήσεων παίζει σημαντικό ρόλο ως προς την καθοδήγηση που θα λάβετε, σας συμβουλεύουμε να σκεφτείτε από πριν τα ερωτήματά σας βάζοντας προτεραιότητες.

Περισσότερη καθοδήγηση δίνεται σε ερωτήματα που διατυπώνονται για παράδειγμα ως προς το πως θα σας επηρεάσει η Α ή Β επιλογή, τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας στην κατάσταση που αντιμετωπίζετε κλπ.

Αποφύγετε τις ερωτήσεις που απαιτούν πρόβλεψη, για απαντήσεις “ναι” ή “όχι”, αν θα συμβεί το Χ γεγονός ή πότε, αν θα θεραπευτεί το συγκεκριμένο θέμα υγείας, καθώς οι πιθανότητες και οι παράμετροι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, ανάλογα με τις επιλογές και τη συνολική στάση του ατόμου.

Κατά τη διάρκεια του Channeling οι θεραπευτικές ενέργειες εργάζονται μαζί σας ενώ γίνεται μια τηλεπαθητική μετάδοση πληροφοριών, οι οποίες εκδηλώνονται ομαλά μετά τη λήξη της συνάντησης, ως καθοδήγηση ή έμπνευση στην καθημερινότητα.

Ότι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί, όποιος κι αν είναι ο λόγος που θα επιλέξετε ένα channeling, οι αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα σας αγκαλιάσουν μεταδίδοντάς σας τις πιο υπέροχες ενέργειες και ξεκάθαρη καθοδήγηση που θα είναι τα καταλληλότερα για σας εκείνη τη χρονική στιγμή.

 

Μερικά απο τα ερωτήματα που μπορείτε να υποβάλετε μπορεί να σχετίζονται:

 

Με το σκοπό της ζωής σας, ταλέντα ψυχής.

Με επαγγελματικά, αλλαγές, νέα ξεκινήματα.

Με τις σχέσεις, οικογένεια.

Επίλυση εσωτερικών ζητημάτων με άτομα που έχουν κάνει τη μετάβασή τους.

Πνευματικά θέματα όπως πνευματικοί οδηγοί, προηγούμενες ζωές κ.α.

 

Κλείστε ραντεβού

 

Η συνεδρία του Channeling μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Angels House ή από απόσταση.

Συνεδρία 1 ώρας:  10 ερωτήσεις (Ηχογραφείται σε CD).

Συνεδρία 30 λεπτών: 5 ερωτήσεις.

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση