Ενεργειακός Καθαρισμός - Ατόμων & Χώρου

 
 

energeiakos katharismos3 copy

 

Όλες οι διαδικασίες στον ενεργειακό καθαρισμό είναι απλές, ασφαλείς και αποτελεσματικές. Οι συγκεκριμένοι ενεργειακοί καθαρισμοί έχουν δοκιμαστεί από τον Πασχάλη κατά τη διάρκεια της προσωπικής του πορείας, σε αρκετές συνεδρίες ατόμων που χρειάστηκαν τη βοήθεια του. Απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να καθαρίσουν το ενεργειακό τους σώμα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο Πασχάλης χρησιμοποιεί ανεπτυγμένες "Ενεργειακές Αισθήσεις" και με τη συνδρομή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ αναγνωρίζει, την ιδιότητα ή τις "δονήσεις" των ανθρώπων, τόπων ή πραγμάτων.

Το κάθε τι σ' αυτό τον κόσμο, περιβάλλεται από ένα πνευματικό ενεργειακό πεδίο. Κάθε ζωντανό πλάσμα κουβαλάει μαζί του τις δικές του δονήσεις, και οι δονήσεις αυτές προέρχονται από το πεδίο της αόρατης ενέργειας που το περιβάλλει.

Εκεί ακριβώς λειτουργεί ο Ενεργειακός Καθαρισμός όπου απομακρύνει και αφαιρεί τα ανεπιθύμητα στίγματα ή κομμάτια τα οποία έχουν κατακαθίσει και επωφελούνται από το ενεργειακό σώμα και τη δόνηση του ανθρώπου, και του αφαιρούν το σθένος και την κρυστάλλινη καθαρότητα στην οποία παλαιότερα βρισκόταν ο ίδιος.

Ο ενεργειακός καθαρισμός ατόμων ενδείκνυται:

Για ελαφρές και βαριές καταστάσεις. Για αποκοπή από αρνητικές επιρροές (συναισθηματικές, νοητικές, πνευματικές), σκεπτομορφές, κακόβουλες ενέργειες και συνδέσεις.

Από τις εμπειρίες του ενεργειακού καθαρισμού τα άτομα έχουν αναφέρει μεγαλύτερη νοητική διαύγεια, αισθάνονται ξαλαφρωμένοι, πιο ήρεμοι, άλλοι απολαμβάνουν πιο ήσυχο ύπνο, μείωση του φόβου και ανησυχιών, άνοιγμα νέων κατευθύνσεων στη ζωή κ.α.

Εάν αισθάνεστε ή υποπτεύεστε ότι επηρεάζεστε από κακόβουλες ενέργειες και θέλετε να το διερευνήσουμε πριν επιλέξετε τη συνεδρία ενεργειακού καθαρισμού, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου

 

Κάθε άψυχο αντικείμενο, όπως ένα σπίτι ή ένα κτίριο, έχει αποτυπώματα από τις ενέργειες των έμψυχων όντων στα οποία εκτέθηκε, δηλαδή τις ενέργειες εκείνων που το έφτιαξαν, το πούλησαν, κι εκείνων που το είχαν ή το έχουν στην κατοχή τους.

Το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου αλληλεπιδρά στο ενεργειακό πεδίο του περιβάλλοντος. Ο ενεργειακός καθαρισμός με τη συνδρομή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θα καθαρίσει όλες αυτές τις αρνητικές δονήσεις και θα αποκαταστήσει τις δικές σας δονήσεις.

Ο ενεργειακός καθαρισμός χώρου ενδείκνυται:

Όταν υπάρχουν διάφορες μορφές αρνητικών ενεργειών στο χώρο. Όταν έχουν προηγηθεί δυσάρεστα γεγονότα (π.χ. τσακωμοί, θάνατοι, ατυχήματα, άτομα με βαριές ασθένειες κλπ).

Όταν θέλετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη ενέργεια που υπάρχει σ' ένα διαμέρισμα ή σπίτι με αρνητικές δονήσεις. Για να δημιουργήστε ένα καθαρό ενεργειακό χώρο, ώστε η ενέργεια του να υποστηρίζει τους ενοίκους στη ζωή τους.

 

Κλείστε ραντεβού

 

Ο Ενεργειακός καθαρισμός ατόμων γίνεται στο χώρο του Angels House. Ο Ενεργειακός καθαρισμός χώρων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Συνεδρία 1 ώρας:  100€

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση