Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Κοιτάξτε την Αλήθεια της δικής σας Καρδιάς!

Χαιρετούμε όλους τους αληθινούς αναζητητές, είμαστε η ομάδα των 33ων του Σειρίου. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το μήνυμα της νέας πορείας, της νέας έλευσης του πραγματικού σας Εαυτού μέσα από τη μήτρα της αγάπης σας, στην ίδια σας την καρδιά.

Εκεί που κρατούνται οι κωδικοί, εκεί που διασφαλίζεται η αλήθεια, εκεί που μπορείτε να προχωρήσετε, γιατί τώρα σας δίδεται η ευκαιρία να εισέλθετε ακόμα πιο βαθιά. Ελάτε πάμε. Πάμε ακόμα πιο βαθιά μέσα στην καρδιά, κοιτάξτε καθαρά. Κοιτάξτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Κοιτάξτε την ουσία την ψυχή σας. Κοιτάξτε πόσο καθάρια και απείραχτη είναι. Κοιτάξτε πόσο λαμπρή και φωτεινή είναι. Κοιτάξτε την αλήθεια της δικής σας καρδιάς και φέρτε το μήνυμα μπροστά στη ζωή.

Στη ζωή που ζείτε στην καθημερινότητα, στη ζωή που ζείτε τώρα στο ενεργό παρόν. Κάντε λίγο χρόνο μες τη συνειδητότητα σας, κάντε λίγο χώρο. Μια στιγμή μπορείτε να πάψετε; Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο. Απλά δείτε, δείτε με αγάπη το κέντρο, την ουσία σας, χωρίς να σκέφτεστε, απλά πηγαίνετε εκεί. Πλησιάστε πιο βαθιά. Θα δείτε ότι στην πύλη της καρδιάς σας περιμένει ο Ιησούς με τη Μαρία Μαγδαληνή.

Είναι εκεί και θέλουν να σας δείξουν το δρόμο. Σας οδηγούν βαθύτερα μέσα στον κήπο της καρδιάς σας, στο μονοπάτι που κάποτε το πήρατε για να έρθετε έξω από αυτό, και τώρα επιστρέφετε πίσω σε αυτό, στη μία Αλήθεια. Στη μοναδικότητα του Εαυτού σας, στη χαρά του έρωτα, στη χαρά του πάθους να ζεις ολόκληρος. Στη χαρά της ομορφιάς, στη χαρά απλά να είσαι μαζί με όλους τους άλλους, χωρίς να ξεχωρίζεις. Γιατί στην ουσία κανείς δεν ξεχωρίζει. Όλοι είμαστε ίσιοι, όλοι είμαστε ένα. Ούτε κάποιος λιγότερο, ούτε κάποιος περισσότερο, είμαστε Ένα.

Ελάτε λοιπόν στον κέντρο της καρδιάς όπου ο Ιησούς και η Μαρία Μαγδαληνή έχουν ανάψει μια φωτιά. Σταθείτε γύρω από τη φωτιά με την ομάδα γιατί είστε ένα. Χωράνε στην καρδιά σας; Αν χωρούν φέρτε τους. Φέρτε και άλλους πιο πολλούς. Φέρτε όσους γνωρίζετε και ας δημιουργηθούν κύκλοι και κύκλοι γύρω από τη φωτιά, και κοιτάξτε το κέντρο της φωτιάς.

Ο Ιησούς και η Μαρία Μαγδαληνή σας φέρνουν μπροστά μια από αυτή τη φλόγα και την τοποθετούν στο τρίτο σας μάτι και ταυτόχρονα στα μάτια τα τρίτα όλων όσων γνωρίζετε. Και αυτό καθαρίζει όλες τις προθέσεις, καθαρίζει τη συνειδητότητά σας, καθαρίζει το κέντρο της ενόρασής σας για να μπορείτε να βλέπετε στο παρόν, στο ζωντανό παρόν με τα μάτια της αρχαίας σοφίας, που κάποιοι λιγότερο ή περισσότερο ίσως δεν θα το ‘θελαν.

Η αλήθεια όμως, είναι μέσα σε αυτή τη ματιά, μέσα στην αναγνώριση. Έτσι λοιπόν σε αυτή την ιερή τελετή  βρισκόμαστε, εμείς οι 33, και οι μυριάδες και εκατοντάδες άνθρωποι που καλέσατε, που ίσως δεν το σκεφτήκατε συνειδητά αλλά συνδέεστε μαζί τους. Έξι εκατομμύρια ζωντανές ψυχές, και η ιερή τελετή της αρχής του τέλους είναι εδώ. Του τέλους όλων των πραγμάτων που έφεραν την κατάσταση στη ζωή, στην κοινωνία, στην πορεία της ανθρωπότητας μέχρι εδώ. Του τέλους του παλιού και του εορτασμού του καινούριου.

Είμαστε εδώ, και εμείς αγαπημένες ψυχές. Βοηθώντας εσάς βοηθούμε και τη δική μας εξέλιξη. Και έτσι λοιπόν τώρα σας αγκαλιάζουμε, αγκαλιάζουμε τον κύκλο των κύκλων. Νιώθετε την παρουσία μας;

Αφήστε την καρδιά σας να χαρεί και να χορέψει σε αυτή την ιερή φωτιά η οποία δεν καίει, εξαγνίζει, μεταμορφώνει, μετουσιώνει.

Έτσι ο Ιησούς δίνει ένα ρόδο στη Μαρία Μαγδαληνή και εκείνη κρατώντας το ρόδο το δίνει σε εσάς. Σαν μια νέα αρχή, για τη συμφωνία της αγάπης μέσα σας. Η τελετή των ρόδων πραγματοποιείται μέσα στην καρδιά σας, μέσα στο ιερό της καρδιάς σας. Και πηγαίνει σε καθέναν παίρνοντας μέσα από την καρδιά της μία ενέργεια η οποία μετουσιώνεται κατευθείαν σε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και το προσφέρει στον καθένα σας, και αυτός που το δέχεται ξεκινάει τη νέα του αρχή.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να δηλώσετε πλέον μέσα στην καρδιάς σας: «Αγάπη». Πείτε το δυνατά: «Αγάπη, αγάπη, αγάπη, ανεμπόδιστη αγάπη, ειλικρινή αγάπη, ζωντανή αγάπη.» Και νιώστε τώρα στο τσάκρα της ανάληψης που βρίσκεται στο ύψος της αλογοουράς, το λαμπερό πλατινένιο διαμάντι, φωτοβολεί, καθώς αυτό ενεργοποιεί την ουσία της δικής σας ανάληψης στο φως.

Να ‘στε ευλογημένοι,

Οι 33 του Σειρίου

Channeling από τα Εργαστήριο Κωδικοί Ανάληψης, Νοέ.08, Θεσσαλονίκη

 

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!

 

© 2004 - 2018 ANGELS HOUSE UNIVERSITYTM ALL RIGHTS RESERVED.

Πνευματικά Δικαιώματα και Όροι Χρήσης για τον διαδικτυακό χώρο του www.angelshouse.eu