Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Γαλαξιακή Ηλιακή Ανατολή!

Πολυαγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, διανύουμε μια πολύ σημαντική περίοδο όπου ισχυρά κύματα συμπαντικού φωτός και ακτινοβολίας από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας, πλημμυρίζουν το νέο κρυσταλλικό δίκτυο της Γης αγκυροβολώντας τη μεταμόρφωση του πλανήτη μας...

december2013

Photo from: Lawrence Lew in Flickr.

Αυτό το Κοσμικό Πυρ θα επεκτείνει το "κύμα αφύπνισης" των επόμενων δύο ετών. Ναι, πραγματικά, η Γη μας τώρα καλείται να περάσει από μία ξαφνική αλλαγή στη συλλογική συνειδητότητα. Η καθημερινή ηλιακή ακτινοβολία και το φως στον πλανήτη αυξάνεται. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε, "Γαλαξιακή Ηλιακή Ανατολή", διότι το σπινθηροβόλο φως από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας ανατέλλει για να φωτίσει τον πλανήτη, ο οποίος τώρα δέχεται μια ευκαιρία για την τελική μεταμόρφωση και αφύπνιση.

Καθώς οι συμπαντικές ενέργειες από τον Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας σαρώνουν τη Γη, ανατέλλει η συλλογική συνείδηση. Τι μεγάλο δώρο πραγματικά! Η ομάδα ενηλίκων εργατών του φωτός αυτής της μεταβατικής εποχής, θα συναντηθεί επιτέλους με τα ευλογημένα Κρυσταλλικά Παιδιά, τα οποία ήδη κρατούν το Φως του Χριστού, ούτως ώστε να ανοίξουν από κοινού τις Πύλες της Χριστικής Συνειδητότητας για Όλους.

Τα επόμενα δύο χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που θα μας ακολουθήσουν σε αυτό το επίπεδο. Θα αγκαλιάσουμε την εργασία μας ως ιεροί φυλακές της Νέας Γης. Καθώς θα κάνουμε αυτή τη μετακίνηση, θα έχουμε μια έντονη αίσθηση μέσα μας αλλά και την επιθυμία να διατηρήσουμε την ισορροπία της φύσης. Θα θέλουμε όλη η ανθρωπότητα να βρίσκεται μαζί μας σε μία Γη που ακτινοβολεί ομορφιά και υγεία. Αυτή είναι η Νέα Γη που ανακαλύπτουμε βήμα βήμα καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο έτος δημιουργίας της και η ανθρωπότητα ανυψώνει σταδιακά τη συλλογική της συνείδηση.

Έτσι λοιπόν, πολυαγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, αυτή τη φορά υπάρχουν τρεις ιδέες ή αντιλήψεις που χρειάζεται να σκεφτούμε για να κινηθούμε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα. Κι αυτές είναι: Η Ολοκλήρωση, Το Μυστήριο και το Παιδί.

Είναι υψίστης σπουδαιότητας τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, να βρείτε τις ψυχικές σας οικογένειες και να σχηματίσετε ομάδες ή μικρές κοινωνίες φωτός, ώστε να μπορέσετε από κοινού να αγκυροβολήσετε τις νέες ενέργειες τέλεια μέσα στα κρυσταλλικά δίκτυα του πλανήτη. Να διατηρήσετε την ισορροπία και να γίνετε μια γέφυρα για την ανθρωπότητα.

Πολλοί από σας ίσως να νιώθουν κουρασμένοι και λίγο χαμένοι. Μερικοί μπορεί να μην αισθάνονται και ιδιαίτερα ακτινοβόλοι μέσα σε αυτήν την περίοδο της βαθιάς μεταμόρφωσης. Παρόλα αυτά όμως η συντροφιά του ουρανού μας ζητά να κατανοήσουμε ότι εργασθήκαμε σκληρά τα τελευταία χρόνια και ότι έχουμε καταφέρει μια μεγάλη μετατόπιση στην συλλογική συνειδητότητα.

 

Είσοδος στο Ιερό Μυστήριο!

 

Θα χρειασθούμε λοιπόν χρόνο για να κινηθούμε μέσα στην αντιληπτικότητα του τι διοχετεύουμε τώρα. Τα πάντα είναι διαφορετικά και βρισκόμαστε σε μια θα λέγαμε ενδιάμεση κατάσταση, ανάμεσα σε δύο κόσμους, ενώ παράλληλα αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε τι πραγματικά σημαίνει Κρυσταλλική Ύπαρξη καθώς αυτή είναι η φύση του Μυστηρίου.

Η είσοδος στην αποδοχή του Μεγάλου Μυστηρίου και της Ιερής Ύπαρξης ολόκληρης της Ζωής. Αφήνοντας το φως και την Θεότητα όλων των πραγμάτων να ιδωθεί και να γίνει πλήρως αντιληπτή. Από δω και στο εξής δεν θα χρειαζόμαστε λογικές εξηγήσεις γιατί η καρδιά μας θα καταλαβαίνει τη φύση του Μυστηρίου, και θα αποδέχεται την ομορφιά και τη Θεία Χάρη του απείρου. Διότι, πέρα από τη Χριστική Συνειδητότητα, βρίσκονται οι Πύλες του Απείρου, κι όλο το Μυστήριο που υπάρχει μέσα στο Σύμπαν του Μελχισεδέκ. Ένα Ιερό Μυστήριο!

 

Το Μαγικό Παιδί!

 

Και τελικά πολυαγαπημένοι, το Μαγικό Παιδί! Καθώς προχωρούμε προς τη γιορτή που είναι για όλους γνωστή ως Χριστούγεννα, η συντροφιά του ουρανού μας παροτρύνει να θυμηθούμε την ιερή φύση αυτής της στιγμής. Γιορτάζεται η γέννηση ενός παιδιού ως Χριστού, που ήταν η πρώτη άγκυρα και ο πρώτος Αβατάρ της εποχής αυτού του κύκλου που πέρασε.

Αυτή τη φορά λοιπόν γιορτάστε μέσα σας την γέννηση του "Χριστού ως παιδιού", του Μαγικού παιδιού, της Γέννησης του Φωτός! Και έπειτα γιορτάστε την ομορφιά εκείνων των Χριστικών Παιδιών που κρατούν την ενέργεια μαζί σας, των Κρυσταλλικών Παιδιών!

 

Το Ηλιοστάσιο: 21 & 22 Δεκεμβρίου!

 

Το έτος φτάνει στο ηλιακό μέγιστο σημείο με την ιερή γιορτή του ηλιοστασίου, όπου η Γη ξεκινά ένα νέο κύκλο εποχών. Ο Βορράς βρίσκεται στη μέση του χειμώνα και ο Νότος στη μέση του καλοκαιριού. Σε αυτό το σημείο βιώνουμε τη μεγαλύτερη διάρκεια της νύχτας και τη μικρότερη της ημέρας, για όλες τις περιοχές της γης εκτός από τους Τροπικούς.

Είναι ένα κεντρικό σημείο, ένα σημείο όπου τα πράγματα μετατοπίζονται κι αρχίζει ένας νέος κύκλος. Στο βόρειο ημισφαίριο το γεγονός του ηλιοστασίου συχνά εορτάζονταν στο παρελθόν από τους παγανιστικούς λαούς ως "Γέννηση του Αήττητου Ήλιου" και "Γιορτή της Φωτιάς". Όταν ιδρύθηκε ο Χριστιανισμός, πολλά από τα σύμβολα της φωτιάς, όπως π.χ. τα αναμμένα κεριά, αφομοιώθηκαν στον χριστιανικό κόσμο.

Αφήστε τη γιορτή των Χριστουγέννων να γίνει μια γιορτή για το Φως που γεννιέται επάνω στον πλανήτη μας, να γίνει ένα ύψιστο σημείο εστίασης στη Χριστική Συνείδηση. Διότι με την ολοκλήρωση της ευθυγράμμισης σας με τη δύναμη του Ανθρώπινου Αγγέλου και με την άφιξη των Κρυσταλλικών Παιδιών, το Χριστικό φως για άλλη μια φορά θα λάμπει στον πλανήτη. Ο Νέος Κύκλος σηματοδοτούμενος από το ηλιοστάσιο θα γίνει ο νέος κύκλος της Χριστικής Συνείδησης επάνω στη Γη και αυτό θα γίνει αισθητό σε όλους στα επόμενα  χρόνια.

Έτσι λοιπόν αγαπημένοι μου, με την ευκαιρία της γιορτής του ηλιοστασίου 21 και 22 Δεκεμβρίου σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο εργαστήριο "Η Φλόγα της Μαγδαληνής" που είναι αφιερωμένο στην αφύπνιση του Χριστικού Πυρός, τη Φλόγα της Μαρίας Μαγδαληνής. Αφυπνισμένοι και γεμάτοι φως, αφήστε αυτή η στιγμή να γίνει για σας μια γιορτή φωτός!

Στις 25 Δεκεμβρίου, οι ακόλουθοι του μονοπατιού της Αγάπης θα γιορτάσουν τη γέννηση του Πλανητικού Δασκάλου, Ιησού και της δίδυμης φλόγας του Μαριάμ, γνωστή επίσης ως Μαρία Μαγδαληνή. Αυτή την ημέρα τιμούμε με γιορτή την είσοδο της Ανώτερης Κρυσταλλικής Χριστικής συνειδητότητας στον πλανήτη και την ενεργοποίηση της ενέργειας της Δίδυμης Φλόγας στη Γη. Ας γιορταστεί με Χαρά και Ανιδιοτελή Αγάπη.

Αυτή τη φορά ας είναι μια γιορτή του Χριστικού Φωτός μέσα σε κάθε Άνδρα και Γυναίκα πάνω στον πλανήτη, και μια γιορτή Ανώτερης Ένωσης των Θείων Χριστικών Αρσενικών και Θηλυκών Ενεργειών μέσα στους ανθρώπους.

 

Μερικά συμπτώματα ανάληψης που μπορεί να βιώσετε:

 

1. Πάρα πολύ κόπωση, που μπορεί να εναλλάσσεται με ημέρες υψηλής δόνησης και ενέργειας. Επίσης μια αίσθηση μεγάλης διαύγειας για τον εαυτό σας, ότι δηλαδή μπορεί να προχωρεί πιο καθαρά από πλευράς οράματος και αποστολής της ζωής σας.

2. Ακραίες ενεργειακές αισθήσεις στο σώμα, ειδικότερα στις 21 και 22. Ίσως να νιώσετε ένα κενό στο κεφάλι ή να έχετε ενοχλήσεις στα άκρα του σώματός σας, αισθήματα ναυτίας, κ.τ.λ. Όλο αυτό θα συμβαίνει γιατί το σώμα σας θα προσπαθεί να αφομοιώσει την αύξηση της ακτινοβολίας του φωτός.

3. Έντονα αισθήματα και συναισθήματα. Λύπη και κατάθλιψη, που μπορεί να εναλλάσσεται με μεγάλη χαρά και υψηλή πνευματικότητα. Το έντονο φως θα προκαλέσει συναισθηματική αστάθεια. Προσπαθήστε να μείνετε εστιασμένοι στο κέντρο σας και στο φως. Το να μείνετε επικεντρωμένοι και γειωμένοι αυτή τη φορά, είναι πολύ σημαντικό!

4. Ο χρόνος θα μοιάζει να κινείται πολύ γρήγορα και πιθανόν να πασχίζετε για να καταφέρετε να κάνετε αυτά που θέλετε. Ο χρόνος της Παλιάς Γης έρχεται σε σύγκρουση με τον χρόνο της Νέας Γης. Μη προσπαθήσετε να προλάβετε τα πάντα. Χαλαρώστε, κι αφήστε τον Ανώτερο Εαυτό σας να φροντίσει για σας. Ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει τον κατάλληλο χρόνο. Να θυμάστε ότι υπάρχει και η Θεϊκή Συγχρονικότητα που φέρνει την κατάλληλη στιγμή.

5. Θα συναντήσετε καινούργιους φίλους κι ανθρώπους, όσο η οικογένεια της ψυχής σας συνεχίζει να προχωρεί παράλληλα μαζί σας. Επίσης θα φύγουν άνθρωποι από δίπλα σας που δεν ευθυγραμμίζονται με την δική σας ενέργεια.

6. Θα έχετε συναισθήματα ευγνωμοσύνης, ηρεμίας και χαράς ότι, επιτέλους τα έχετε καταφέρει!

7. Θα υπάρξουν αισθήματα ενδυνάμωσης και επιτεύξεων!

Εύχομαι ολόψυχα ειρήνη, ευλογία και αγάπη σε όλους σας.

Πασχάλης Καζακόπουλος.

 
 

© 2004 - 2016 Angels House UniversityTM  - All Rights Reserved.

Copyrights and Terms of Use for the website www.angelshouse.eu