Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Η Νέα Χρονιά των Μάγιας

Στις 25 Ιουλίου γιορτάσαμε την ημέρα έξω από το χρόνο στο πανέμορφο Αβαείο Fountains μαζί με την αγαπημένη μας φίλη Rosemary και μια ομάδα εργατών του Φωτός.

Abbey

 

Εργαστήριο με την οικογένεια του φωτός στην Αγγλία!

 

Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, στις 26 Ιουλίου ξεκινά το νέο έτος, το οποίο χαρακτηρίζεται ως "Κίτρινος Γαλαξιακός Σπόρος". Μια περίοδος όπου οι "σπόροι που φυτεύουμε" θα εκδηλωθούν.

Περπατήσαμε μέσα από το καταπράσινο τοπίο και τις λίμνες και καθίσαμε στο ναό για το διαλογισμό της ημέρας με τους ήχους των κρυστάλλινων μπολ και των πουλιών.
 
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και της ανώτερης επικοινωνίας που δόθηκε στην ομάδα από τους Σείριους, αρκετοί επισκέπτες πλαισίωσαν το γεγονός συμμετέχοντας στη διοχέτευση και αφομοίωση των νέων κωδικών φωτός που κατέρχονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο και στα πλέγματα της γης.
 
Η ημέρα έξω από το χρόνο γιορτάζεται από χιλιάδες εργάτες του Φωτός ανά τον κόσμο για την εδραίωση της ειρήνης στον πλανήτη. Η Rosemary Stephenson κάνει εκπληκτική εργασία με τον ήχο, τη φωνή και τους αγγέλους.
 
Δείτε περισσότερα στην προσωπική της ιστοσελίδα: