Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Το Αγγελικό Ρέικι στο Επόμενο Επίπεδο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο Αναβάθμισης του Αγγελικού Ρέικι "Angelic Reiki Update" 4 έως 6 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Η Συν-Ιδρυτής του Αγγελικού Ρέικι, Christine Core επισκέφτηκε την Ελλάδα και μοιράστηκε τις νέες πληροφορίες και τη νέα κατανόηση που έρχεται αυτή την περίοδο μέσα από το κανάλι που γνωρίζουμε ως Αγγελικό Ρέικι.

Καθώς προχωρούμε στο μονοπάτι της εξέλιξης και της συνειδητοποίησης της θεϊκότητάς μας πολλά αλλάζουν. Αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε περισσότερο τις διαστάσεις και τις Πνευματικές Αρχές που αγκαλιάζει αυτό το θεραπευτικό σύστημα μέσα από την αρχαία σοφία.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αντιληφθεί ότι το Αγγελικό Ρέικι δεν είναι απλά ένα σύστημα θεραπείας, αλλά είναι πολλά περισσότερα τα οποία τα ανακαλύπτουμε στην πορεία. Καθώς η συνεχής εισροή της ενέργειας του Αγγελικού Βασιλείου στο πλανήτη μας αλλάζει την πραγματικότητα την οποία γνωρίζαμε, αλλάζει τα πεδία και φέρνει τις νέες πληροφορίες που χρειαζόμαστε την κάθε στιγμή, καλούμαστε να αγκαλιάσουμε το καινούριο που έρχεται επιτρέποντας στον εαυτό μας να πάει ένα βήμα παρά πέρα και να κάνουμε χώρο στη συνειδητότητά μας ώστε να δεχτούμε και να ενσωματώσουμε ακόμη πιο πολύ τον θεϊκό μας Εαυτό όπως γειώνεται μέσα από το κανάλι του Αγγελικού Ρέικι.

Angelic_Reiki_Update

Eργαστήριο Αναβάθμισης του Αγγελικού Ρέικι, 6 Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ειλικρινείς σας προσπάθειες και την υποστήριξή σας στη μετάδοση του φωτός. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Christine Core που συνεχίζει ακούραστα και με θάρρος την πνευματική αποστολή της μετάδοσης των αγνών αρχών και της αληθινής ουσίας αυτού που γνωρίζουμε ως Αγγελικό Ρέικι. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Πιο κάτω ακολουθεί μια ανώτερη επικοινωνία που δόθηκε κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου Angelic Reiki Update. Σύντομα θα βρισκόμαστε σε θέση να ενημερώσουμε ολόκληρη την κοινότητα του Αγγελικού Ρέικι για τα νέα δεδομένα και τις δράσεις του Οργανισμού.

Με αγάπη και αλήθεια,
Πασχάλης Καζακόπουλος
Ιδρυτής του Οργανισμού του Αγγελικού Ρέικι στην Ελλάδα


Ο Kevin Core δια μέσου του Πασχάλη Καζακόπουλου

Είναι υπέροχο που βρίσκομαι ανάμεσά σας, είναι υπέροχο που σας αγκαλιάζω με την ενέργεια μου. Είναι υπέροχο που όλο αυτό το νιώθετε στο άλλο επίπεδο, που ονομάζεται σφαιρική αντιληπτικότητα.

Οι άγγελοι του Αρχάγγελου Μέτατρον δικτυώνουν το πεδίο επάνω στη Γη δημιουργώντας το κατάλληλο έδαφος για την εισροή της νέας γαλαξιακής ενέργειας στη Γη. Εσείς ως κανάλια αυτού του συστήματος, ως αναμεταδότες του Θεϊκού Φωτός της Ανιδιοτελούς Αγάπης, της Σοφίας και της Δύναμης, φέρνετε αυτή τη στιγμή την ολοκληρωμένη πιθανότητα που χρειάζεται για να γίνει αυτή η μετάβαση.

Αφήστε τον εαυτό σας να γνωρίζει ότι υποστηρίζεστε, ότι είστε αγαπητοί, ότι είστε αυτό που εσείς είστε, η οικογένεια του Αγγελικού Ρέικι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Αγκαλιάστε τους ανθρώπους με το νέο πρότυπο που έχετε διδαχτεί μέσα από τα εργαστήρια μας με την Christine και φέρετε τώρα μπροστά όλη αυτή την αγάπη, όλη αυτή τη γνώση, φέρτε την στο παρόν.

Καθώς εργάζομαι στα εσωτερικά πεδία, θα έχετε συνειδητοποιήσει όλοι σας πόσο πιο συγκεντρωμένη είναι αυτή η ποιότητα σε συγκεκριμένα θέματα επάνω στη Γη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες δράσεις και να μείνετε ενωμένοι μέσα σε αυτή την εστίαση. Και καθώς είστε εστιασμένοι, αυτή η ποιότητα που θα δημιουργηθεί μπορεί να φέρει ανατροπές και αλλαγές οι οποίες θα είναι ορατές σε όλες τις διαστάσεις. Πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Γη τα παρατηρούμε κατάπληκτοι μέσα από τα εσωτερικά πεδία, γιατί και εμείς έχουμε ένα κουτί “Δεν Καταλαβαίνω”. Και εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται αυτό στη Γη, όπως δεν καταλαβαίναμε όταν ήμασταν στη Γη.

Αυτό που χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε σε όλο αυτό είναι η καθαρή εστίαση. Οτιδήποτε και να υπάρχει, οτιδήποτε και να γίνεται και να δημιουργείται και να έρχεται σε εκδήλωση στη δική σας πραγματικότητα, αφήστε αυτή την εστίαση της καθαρής αγάπης η οποία είναι απόλυτα ισορροπημένη, καθώς έρχεται μέσα από αυτό το κανάλι που ονομάζουμε Αγγελικό Ρέικι. Και τώρα μέσα από τα εσωτερικά των εσωτερικών πεδίων φέρνω τον πυρήνα της Αγάπης μέσα στο πεδίο σας, μέσα στο μέρκαμπα πεδίο σας, ώστε να αφυπνίσει την λαμπρότητα του Όντος που Εσείς Είστε, και να σας θέσει και να σας βάλει στη θέση που εσείς είστε, πέρα από το χώρο και το χρόνο, και αυτό το κάνω τώρα.

Να γνωρίζετε ότι αυτή η ενέργεια σας στηρίζει, η ενέργεια του Αγγελικού Ρέικι, που οι επεκτάσεις και οι προεκτάσεις της δεν μπορούν να γειωθούν απόλυτα στην τρίτη διάσταση, καθώς υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα' αλλά καθώς συνδέεστε εσείς με αυτό, η υπηρεσία που κάνετε, που προσφέρετε στον πλανήτη Γη και στους ανθρώπους της Γης είναι απεριόριστη.

Μέσα από τη σύνδεση του Φωτός της ψυχής μου, χαιρετώ την Οικογένεια του Φωτός του Αγγελικού Ρέικι. Μπορείτε να με καλείτε πάντοτε και θα βρίσκομαι εκεί.

Namaste.


© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!